NRK

Fortvilet far: – Dette er bare sunn fornuft, Trump

USAs president Donald Trump møter nå skoleelever og lærere i Det hvite hus.
Les mer om Det, Donald Trump og Trump.

Trumps svigerforeldre får opphold

Foreldrene til USAs førstedame Melania Trump, Viktor og Amalija Knavs, har fått permanent oppholdstillatelse i USA, opplyser advokat Michael Wildes.
Les mer om Melania Trump, USA og Viktor.
11-åring til moren dagen etter skoleskytingen: – Mamma, jeg er redd
Tone Holmen kan ikke lenger love datteren sin at hun er trygg når hun slipper henne av på skolen i South Carolina. USA-ekspert mener at den siste skoleskytingen i Florida kan føre til en symbolsk endring.
Les mer om Florida og South Carolina.
Trump møter overlevende etter skoleskytingen
USAs president Donald Trump møter skoleelever og lærere i Det hvite hus.
Les mer om Det og Donald Trump.

Norge tredje minst korrupt

Norge klatrer til en 3. plass på Transparency Internationals årlige kåring av verdens minst korrupte land. New Zealand topper listen, fulgt av Danmark. Aller nederst på TIs liste ligger Somalia.
Les mer om Danmark og Somalia.
Guterres ber om våpenhvile
FNs generalsekretær António Guterres krever umiddelbar stans i krigshandlingene i Øst-Ghouta i Syria slik at livsviktig nødhjelp kan komme inn til sivilbefolkningen. Over 300 sivile er drept i området siden mandag, mange av dem barn.
Les mer om Syria og Øst-Ghouta.
Demonstrasjon mot våpenlover i USA
Demonstrasjon mot våpenlover i USA
Les mer om USA.
Har oppdaget tre meslingtilfeller i Norge denne uken
Tre personer er smittet av meslinger i utlandet. Ingen av dem var vaksinert.
Les mer om Norge.
Har oppdaget tre meslingtilfeller i Norge denne uken
Tre personer er smittet av meslinger i utlandet. Ingen av dem var vaksinert.
Les mer om Norge.
Sverige ute av hockey-OL
Sverige er slått ut av den olympiske ishockeyturneringa etter eit overraskande tap for Tyskland i kvartfnalen.
Les mer om Tyskland.
Ausonius dømt til livsvarig fengsel
Svenske John Ausonius, også kjent som "lasermannen", er dømt til livsvarig fengsel i Tyskland. Ausonius var tiltalt for drap på en jødisk kvinne i Tyskland i 1992. Han er tidligere dømt for flere drap, drapsforsøk og ran i Sverige.
Les mer om Sverige og Tyskland.
Lover spektakulær Spacex-oppskyting
Forrige gang en rakett ble skutt opp under slike forhold, ble mange tusen mennesker skremt. De trodde det merkelige lyset på himmelen var en UFO. I dag kan det samme skje igjen.
Les mer om Spacex-oppskyting og UFO.
Egeland: – Ingen i Syria tenker på sivile på den andre siden
Nå er det bare den militære logikken som gjelder i Syria. Det sier FN-rådgiver Jan Egeland mens bomber og granater faller over Øst-Ghouta og Damaskus. Samtidig er tonen mellom Tyrkia og Syria svært anspent grunnet krigføringen i Afrin.
Gigantbot til norsk-svensk rederi
Norsk-svenske WWL-EUKOR er sammen med et chilensk og tre japanske rederier dømt for kartellvirksomhet av EU-kommisjonen. Rederiet får en bot på 207 millioner euro for ulovlig prissamarbeid.
Les mer om EU-kommisjonen.
Selmayr overtar EU-kommisjonen
EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker har valgt stabssjef Martin Selmayr til å ta over som generalsekretær etter Alexander Italianer.
Winfrey og Spielberg matcher Clooneys donasjon til våpenkontroll-kampanje
Oprah Winfrey og Steven Spielberg lot seg inspirere av ekteparet Clooney. Nå donerer også de en halv million dollar hver til våpenkontroll-kampanjen i USA.
SVT: Svensk politi lokket vitne med 50 millioner i Palme-saken
Opptak viser at svensk politi lokket rusmisbrukere med penger for å vitne mot Christer Pettersson, som sto tiltalt for drapet på Olof Palme.
Angriper elevene som overlevde skoleskytingen
Mange av elevene som overlevde tragedien i forrige uke arbeider nå aktivt for å endre våpenlovene. De blir beskyldt for å misbruke sin status som ofre i en politisk kampanje.
Storseier mot Sverige
Norge knuste Sverige hele 7-2 i den siste kampen i gruppespillet. Kampen var over allerede etter den sjette omgangen. Norges semifinalesjanser var over allerede tirsdag. Svenskene var allerede klare for semifinale, og hadde lite å spille for.
Les mer om Sverige.
Nord-Norges største vindkraftprosjekt kan bli avsluttet
Vindkraftprosjektet i Kattfjorden på Kvaløya blir avsluttet dersom utbyggerne ikke får bruke en lokal vei gjennom bygda.
Les mer om Kattfjorden og Kvaløya.
Dette skjedde natt til 21. februar
Utforsølv til Mowinckel. Bare én nordmann til Big Air-finale. Nord-Korea-møte avlyst i siste sekund. Ragnhild Mowinckel utforsølv i Pyeongchang. Ragnhild Mowinckel klinket til nok en gang og kjørte inn til OL-sølv i utforen.
Ny OL-nedtur for Kleveland: – Nå er jeg helt på bånn
PYEONGCHANG/OSLO (NRK): 18 år gamle Marcus Kleveland var en av favorittene i Big Air-konkurransen, men allerede i kvalifiseringen sa det stopp.
Avis: Hemmelig møte mellom USA og Nord-Korea avlyst i siste sekund
USAs visepresident Mike Pence skulle ifølge regjeringskilder ha vært i møte med offisielle representanter for Nord-Korea i Pyeongchang, skriver Washington Post. Men sånn ble det ikke.
Flere donerer til aksjon mot våpen
Oprah Winfrey og Steven Spielberg lot seg inspirere av ekteparet Clooney. Nå donerer også de en halv million dollar hver til våpenkontroll-kampanjen i USA, skriver NTB. Det samme har kjendisparet Jeffrey & Marilyn Katzenberg gjort.
- Pence skulle ha Nord-Korea-møte
Ifølge den amerikanske visepresidenten, Mike Pence' kontor, skal det ha vært planlagt et møte mellom USA og Nord-Korea under OL, skriver Washington Post.