Årkvislaveien

Fanget tyver på video

Flere politipatruljer leter etter to menn etter et innbrudd i Lier. Det var et vaktselskap som meldte om innbrudd i en bolig i Årkvislaveien. Det er sett to menn på video fra huset.
Les mer om Lier og Årkvislaveien.

Vannet stenges i natt

Vannet blir stengt av i Årkvislaveien i Lier i natt. Viva skal bytte brannventiler og stenger vannet fra kl. 21–06 torsdag morgen. Denne jobben skulle egentlig vært gjort i forrige uke, men fordi det oppstod en vannlekkasje, måtte arbeidet avbrytes.
Les mer om Lier og Årkvislaveien.
Leter etter to som stakk til skogs
Politiet leter med hunder etter to menn som har stukket til skogs i Lier. En mann er pågrepet. De tre satt i en bil som ikke ville stanse for politiet i Gamle Lierbakkene. Politiet fulgte etter dem og stanset bilen i Årkvislaveien.
Leter etter to som stakk til skogs
Politiet leter med hunder etter to menn som har stukket til skogs i Lier. En mann er pågrepet. De tre satt i en bil som ikke ville stanse for politiet i Gamle Lierbakkene. Politiet fulgte etter dem og stanset bilen i Årkvislaveien. Politihelikopteret er også satt inn i letingen etter de to mennene.

Lette etter etterlyst mann

LIER: Ved 23.15-tiden fredag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien i området Årkvislaveien og Nøsteveien i Lier.
Boligtyver stjal sølvtøy
LIER: Det er vært et boliginnbrudd i Årkvislaveien i Lier på torsdag. Politiet beskriver innbruddet som grovt. - Gjerningspersonen, eller personene, har rotet rundt i huset.
Les mer om Lier og Årkvislaveien.