Øivind

Har signert proffkontrakt

Alf Øivind Aslesen fra Nøtterøy har signert en proffkontrakt med Sandefjord Fotball. Det skriver klubben på sine nettsider. 19-åringen, som har vært i klubbens utviklingsavdeling de siste åra, sier han håper å komme på banen for førstelaget neste sesong

Kulturpris til Øivind Berg

Forfatter Øivind Berg er tildelt Aust-Agder fylkeskommunes kulturpris for 2017. Kristine Norberg og Lars Andreas Haug er tildelt fylkeskommunens kulturstipender for 2017.
Les mer om Aust-Agder og Øivind Berg.
Pass på lokkingen på Facebook
– Det er flere innlegg på Facebook der det lokkes med usannsynlige premier som skal deles ut, da bør man ha et kritisk blikk med seg, mener fagansvarlig for digitale medier ved Universitetet i Agder, Øivind Eskedal.
Tom Cruise-film fikk 820 helikopterturer – Øivind (86) fikk ikke n
Produksjonsselskapet som lager «Mission Impossible 6 søkte og fikk innvilget 820 helikopterlandinger. Øivind Skaunfelt fra Sandefjord fikk ikke fly og besøke hytta n siste gang.

NDLAs daglige leder går av

– Føler jeg ikke har tillit fra styret, sier Øivind Høines.
NDLA og Cerpus svarer: – Cerpus-ansatte medvirket ikke til at NDLA kjøpte av dem
– Feilene har vært gjort av NDLA, og ingen andre, sier NDLA-leder Øivind Høines. – Vi har blitt en brikke i en intern maktkamp, sier Cerpus-sjef Jim Jakobsen.
Øivind Schirotti Simonsen (81)
– Huset mitt er fra 1700-tallet. Her har jeg bodd alle mine dager. Det ble aldri til at jeg flyttet ut fra barndomshjemmet. Etter at mor døde, har jeg bodd alene. Da jeg var 24 år, møtte jeg Kari. Vi var kjærester, og jeg stolte veldig på henne. Mor og far likte henne også, og flere ganger var Kari på besøk her i huset. Vi kjøpte ringer til hverandre. Den jeg fikk av henne, hadde navnet mitt inngravert på platen. Men så ble hun veldig syk, og forholdet vårt tok slutt. Siden klaffet det aldri med noen ny jente. Årene har gått, og nå tenker jeg ikke mer på det. Men Kari hender det at jeg tenker på fremde
Les mer om Kari.
Nekter Øivind (86) å besøke hytta for siste gang
86 år gamle Øivind Skaunfelt ønsker å besøke hytta han bygde i Setesdalsheiene for siste gang. Myndighetene nekter ham helikoptertur.
Klarer ikke å gå til hytta
86 år gamle Øivind Skaunfelt nektes å fly helikopter til hytta i Setesdalsheiene vest. Han ønsker å besøke hytta han bygde n siste gang. Verneområdeforvalter Jørn Haug sier de tolker reglene strengt. Familien har klaget på vedtaket. Les mer.
Klem en Øivind!
Øivind Holthe er kjent for mye. Kanskje er bamseklemmer det aller viktigste...
Les mer om Øivind.
Klem en Øivind!
Øivind Holthe er kjent for mye. Kanskje er bamseklemmer det aller viktigste...
Les mer om Øivind.
Øivind Holthe er årets antisutrehelt
Salten Friluftsråd gir den ærefulle prisen til Blåfrost-sjefen for hans lyttende og inkluderende egenskaper.
Les mer om Blåfrost-sjefen.
Øivind Holthe er årets antisutrehelt
Salten Friluftsråd gir den ærefulle prisen til Blåfrost-sjefen for hans lyttende og inkluderende egenskaper.
Les mer om Blåfrost-sjefen.
XXL-gründer solgte villa for 32,5 mill.
Bygdøy-villaen til XXL-gründer Øivind Tidemandsen gikk to og en halv millioner kroner over prisantydning.
Vil ha 30 millioner for Bygdøy-perle
XXL-gründer Øivind Tidemandsen skiller lag med sin enebolig på Bygdøy i Oslo.
Les mer om Bygdøy, Bygdøy-perle og Oslo.
Romerike: – Søpla blir hentet
Sjåførene i RenoNorden fortsetter å hente søppel i Sørum, Gjerdrum, Aurskog-Høland og Fet ut neste uke, tross konkursen. De blir lønnet av Romerike Avfallshåndtering og ROAF vil sannsynligvis tilby dem jobb i seks måneder, sier Øivind Brevik i ROAF.
– Regnbueflagget splitter
Øivind Benestad, leder av Stiftelsen MorFarBarn, mener offentlig homoflagging «kan oppleves som propaganda for Foreningen Fri og deres agenda og derfor virke fremmedgjørende. – Store deler av befolkningen skeptiske, skriver Benestad på dagensdebatt.no.
Frykter massespredning av gonor blant tenåringer
– Vi har hatt tilfeller helt ned i 14-årsalderen, sier Øivind Nilsen i Folkehelseinstituttet. Kjønnssykdommen gonor øker kraftig i Norge.
Tidemandsens fabrikk
Han skulle aldri bli butikkmann. Da Power-sjef Øivind Tidemandsen (56) likevel ble det, holdt han på å ruinere både seg selv og foreldrene.
Sliter med interiøret
Øivind Tidemandsen er blitt milliardær på kjeder innen elektronikk og sportsutstyr, men n kjede har han virkelig slitt med å få orden på.
Bieber-arrangørene takker publikum
Øivind Ekeland er glad og fornøyd etter at Bieber-konserten på Forus er vel overstått. Han kan ikke love at det blir flere konserter, men understreker at travbanen fungerte bra som arena.
Les mer om Bieber-konserten.
Ole Øivind (37) ble lei av finansjobben – satser stort på klokker
I ekspressfart har Harper Brooks blitt landets største klokkemerke. Nå har de skrapt sammen tre millioner i frisk kapital og inngått avtale med Norwegian.
Les mer om Norwegian.
Øivind ble lurt trill rundt av kompisene: - Jeg ble livredd
Skulle overvinne sin store frykt, så kom sjokket.
Øivind ble lurt trill rundt av kompisene: -Jeg ble livredd
Skulle overvinne sin store frykt, så kom sjokket.
Casper Ruuds (18) heftige reiseår: Har spilt 28 turneringer i seks verdensdeler
– Jeg tror det har vært ganske tøft, sier Øivind Sørvald, idrettssjef i Norges Tennisforbund.
Les mer om Øivind Sørvald.