Øivind

Jussen er for alle

llustrasjon: Øivind Hovland Jussen er for alle Det kan ikke bare være polohestenes ambassadører som blir advokater og dommere, mener Hans Christian Paulsen.
Les mer om Det.

Lørdag skal Elg synge Sting

Øivind Elgenes og resten av gjengen i «Århundrets stemme» skal bryne seg på 80-tallsmusikk. Øivind «Elg» Elgenes henger rmed i TV 2-programmet, som lørdag kveld skal ta for seg musikk fra 1980-tallet.
Les mer om Elg og Sting.
"Lik og del"
Dikt av Nils-Øivind Haagensen. Lik og del det er ikke FrP som er slem lik og del det er AP lik og del det er ikke FrP som har skylda lik og del det er AP lik og del AP er feige lik og del AP er
Hevder seg i Finnmarksløpet
John Øivind Selmer lå mandag ettermiddag på niendeplass i Finnmarksløpet. 57-åringen fra Porsgrunn konkurrerer over distansen 555 kilometer. Sammen med sine åtte innlånte hunder lå han ved 14-tiden på mandag på 9. plass.
Les mer om Finnmarksløpet og Porsgrunn.

Ordføreren i nabofylket tatt for promillekjøring: Slik reagerer velgere og politikere

Innbyggere og politikerkolleger legger ikke skjul på alvoret i Rælingen-ordfører Øivind Sands fyllekjøring. Samtidig slår de ring om ham.
Ordføreren tatt for promillekjøring: Slik reagerer velgere og politikere
Innbyggere og politikerkolleger legger ikke skjul på alvoret i Rælingen-ordfører Øivind Sands fyllekjøring. Samtidig slår de ring om ham.
Ordføreren tatt for promillekjøring: Slik reagerer velgerne og politikerne
Innbyggere og politikerkolleger legger ikke skjul på alvoret i Rælingen-ordfører Øivind Sands fyllekjøring. Samtidig slår de ring om ham.
Ordfører tatt for promillekjøring
Rælingen-ordfører Øivind Sand (Ap) er tatt for promillekjøring. Nå risikerer ordføreren fengselsstraff etter å ha kjørt med promille fra Strømmen til Rælingen en novemberkveld i fjor, skriver Romerikes Blad. Ordføreren blåste 1,6 i promille da han ble tatt.
Les mer om Rælingen og Strømmen.
Ordfører i nabofylket tatt for promillekjøring: – Det jeg gjorde kan ikke forsvares
– Jeg tar den straffen jeg får. Det jeg gjorde kan ikke forsvares, sier ordfører Øivind Sand (Ap) etter at han ble tatt for promillekjøring.
Les mer om Øivind Sand.
Ordfører tatt for promillekjøring: – Det jeg gjorde kan ikke forsvares
– Jeg tar den straffen jeg får. Det jeg gjorde kan ikke forsvares, sier Rælingen-ordfører Øivind Sand (Ap) etter at han ble tatt for promillekjøring.
Fire fastlege-oppsigelser i år: – Bekymringsfullt, sier helsesjefen
– At så mange leger sier opp er bekymringsfullt, men fram til nå har vi ikke hatt problemer med å fylle ledige fastlegestillinger med kvalifiserte leger, understreker helsesjef Øivind Werner Johansen.
Mikset pubkultur og kunst i Bryggeriet
Lørdag inviterte Per-Øivind Johannessen, i samarbeid med eierne av bryggeriet, til Kunstlab, pub og musikk i Bydalen. I høst ble Per-Øivind Johannessen, som går under artistnavnet PØJ, leietaker i bryggeriet i Bydalen.
Gratis medisin gir mindre HIV
- Gratis HIV-forebyggende medisin har fått ned antallet nye HIV-smittede i Norge. Det sier seniorrådgiver ved Folkehelseinstituttet, Øivind Nilsen. I fjor fikk 213 personer hiv og det er det laveste antallet nye tilfeller på ti år.
Sandbergs «Nabolaget» blir bok
Pensjonert statsarkivar Per-Øivind Sandberg populære kåserier fra Hamars gamle bydeler blir utgitt i boks form. Sandberg har i de siste par årene holdt kåserier om Hamars gamle bydeler på Brødrene Jacobsen.
Lien i tetstriden i HV-cupen
Dag Lien fra Løiten skytterlag ble beste skytter fra Hedmark i HV-cupens 8. runde, arrangert av Tangen skytterlag, lørdag med 30/22 treff. Øivind Haugen fra Urskog vant med 30/25.
Rådmannen som aldri viser sinne, bortsett fra på fotballkamp, takker for seg
Per Øivind Sundell skulle gjerne fortsatt som rådmann i Berlevåg. Han har noe ugjort. Men det ble for vanskelig å være borte fra familien i sør.
Les mer om Berlevåg.
Nå er det så vakkert i Marka - kom deg ut!
Øivind har foreviget hvor utrolig flott det er Marka nå, la deg inspirere. MARKA: Ingen grunn til å reise langt for å oppleve gnistrende vinterferie eller vinterføre.
Les mer om Marka.
– Trampeklapp for Los Bando i Berlin
– Publikum jublet og klappet underveis i filmen, forteller Øivind Pedersen. Han var til stede da barnefilmen Los Bando ble vist under filmfestivalen i Berlin mandag.
Rådmannen takker for seg – avslutter med kjempeoverskudd
På sitt aller siste møte i Berlevåg formannskap hadde rådmann Per Øivind Sundell hyggelige tall å legge fram for politikerne. 2017-regnskapet går i kraftig pluss.
Bringer britiske nyheter
Trine Andersen og Øivind Bratberg har hatt på seg britiske briller i mange år. Nå satser de på et nettsted med britiske nyheter.
Les mer om Øivind Bratberg.
BLÅFROST 2018: Hør festivalsjefens dom over fredagen på Blåfrost
Øivind Holthe er en glad mann godt ut i festivalfredagen.
Les mer om Blåfrost.
Øivind (61) besvimte og var millimeter unna krasj og advarer andre: – Jeg ble helt lamslått
Et illebefinnende førte til at Øivind Skar (61) kun var få millimeter fra å kollidere med en lysmast i 110 km/t på E18.
Les mer om E18 og Øivind Skar.
Nå når Øivinds TV-kanal 85 prosent av Norges husstander
I februar kan også RiksTV-kunder få gleden av å se den Haugesund-baserte Matkanalen. – Jeg er glad for at RiksTV slipper oss igjennom sitt nåløye, sier Øivind Lindøe.
Denne mannen legger Ruuds taktikk fra Oslo: – Kan være avgjørende
Mens Casper Ruud sover i Australia, forbereder Øivind Sørvald, sportssjef i Norges Tennisforbund, 19-åringens neste slagplan fra Oslo.
Matkanalen-sjef har stor appetitt på flere tv-kanaler
Daglig leder Øivind Lindøe i Matkanalen leverer overskudd i andre driftsår. Nå ønsker han å starte nye nisjekanaler på tv.