Østlandet


Økt jordskredfare fra torsdag

Det er fare for jordskred som følge av store nedbørsmengder på Østlandet det kommende døgnet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har satt aktsomhetsnivået til nest høyeste nivå.

Les mer om Østlandet.

Forventer flere store jordskred på Østlandet -4

Les mer om Østlandet4.
NVE varsler fare for jordskred på Østlandet

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har satt aktsomhetsnivået til nest høyeste nivå fordi det er meldt veldig mye nedbør.

Les mer om Østlandet.
Kan bli beredskapssenter

Den gamle dørfabrikken på Sagamoen i Lunde kan bli eit felles beredskapssenter for Østlandet og Sørlandet. Politiet i Telemark leiger delar av dei nedlagte fabrikklokala. Nå jobber Nome kommune for å få inn leigetakarar frå politi, nødetater og frivillige organisasjonar også utanfor fylkesgrensa.

Fengslet for 11 villainnbrudd

To menn er i dag varetektsfengslet i fire uker siktet for en rekke innbrudd på Østlandet. I mange av husene lå folk og sov mens mennene forsynte seg av verdisaker. Siden de ble pågrepet i sommer er siktelsen nå utvidet fra 4 til 11 grove innbrudd. Politiet i Drammen utelukker ikke at mennene kan stå bak flere innbrudd og vil ha dem i fengsel til en eventuell rettssak.

Les mer om Drammen og Østlandet.
Erkjenner bare delvis skyld

En mann i 40-årene som er tiltalt i en av de største sedelighetssakene på Østlandet erkjente seg bare delvis skyldig da rettssaken startet mot ham i dag.

Les mer om Østlandet.
Mann tiltalt for voldtekt av sovende jente

Mandag begynner rettssaken mot en mann i 40-årene som er tiltalt i en av de største sedelighetssakene på Østlandet. Mannen skal blant annet ha dopet ned og voldtatt ei jente under 16 år.

Les mer om Østlandet.
Vinterføre på E134 over Meheia

Kjøreforholdene på vegene på Østlandet er bedre enn i går kveld, men på E134 mellom Kongsberg og Notodden er det meldt om vinterføre over Meheia. Også i høyden er det nødvendig med vinterdekk.

– Det er det samme kjøret hvert eneste år

Tidlig torsdag morgen falt sesongens første snøfnugg i lavlandet på Østlandet. Da fikk folk det travelt med å skifte til vinterdekk.

Les mer om Det og Østlandet.
På tide med dekkskift

Vi skriver midten av oktober, og snøen har kommet til deler av Østlandet. Det betyr at bilverkstedene får det travelt.

Les mer om Østlandet.
På tide med dekkskift

Vi skriver midten av oktober, og snøen har kommet til deler av Østlandet. Det betyr at det er på tide å skifte dekk.

Les mer om Østlandet.
Sesongens første snøfall på Østlandet

Les mer om Østlandet.
Sesongens første snøfall på Østlandet

Mange våknet til hvite gårdsplasser, verandaer og bilpansere torsdag morgen da sesongens første snøfall kom i Oslo og Akershus og flere andre steder i landet.

Les mer om Oslo og Østlandet.
Da var vi i gang: Snø!

Tidlig torsdag morgen falt sesongens første snøfnugg i lavlandet på Østlandet. Meteorologisk institutt advarer mot vanskelige kjøreforhold.

Les mer om Østlandet.
Fare for snø på Østlandet

Det kan komme snø i høyden flere steder på Østlandet onsdag, melder Meteorologisk institutt.

Les mer om Meteorologisk og Østlandet.
Kripos sjekker siktet familiefar mot uløste overgrep

Den overgrepssiktede familiefaren fra Østlandet ser frem til å forklare seg for politiet. Avhørene starter allerede onsdag.

Les mer om Østlandet.
NRK: Mann fra Østlandet trolig drept i Syria

Les mer om Syria og Østlandet.
Vant gjev pris som beste vekstskaper

Lars Kristoffer Loe og Loe Holding er årets entreprenør på Østlandet.

Les mer om Loe Holding og Østlandet.
Kona: – Han er en snill familiefar

Mens han levde et liv som familiefar, begikk mannen i 40-åra minst fire grove overgrep mot jenter på Østlandet – tre av dem skjedde på Romerike.

Les mer om Romerike og Østlandet.
Kona: – Han er en snill familiefar

Mens han levde et liv som familiefar, begikk mannen i 40-åra minst fire grove overgrep mot jenter på Østlandet – tre av dem skjedde på Romerike.

Les mer om Romerike og Østlandet.
Mann erkjenner overgrep over flere år

Oslo (NTB): En mann i 40-årene fra Østlandet er pågrepet og siktet for flere seksuelle overgrep. Politiet har etterforsket saken i flere år.

Les mer om Østlandet.
Mann siktet for overgrep over flere år

I flere år har politiet etterforsket flere seksuelle overgrep og innhentet DNA fra 1000 menn. Lørdag ble en mann i 40-årene fra Østlandet pågrepet og siktet for fire seksuelle overgrep.

Les mer om DNA og Østlandet.
Trafikken øker ved Oslo Lufthavn

2 235 097 passasjerer reiste til og fra Oslo Lufthavn i september, noe som er en økning på 4,4 prosent sammenlignet med samme måned i 2013. Utlandstrafikken økte med 6 prosent. – I slutten av september hadde vi høstferiestart på Østlandet og mange reiste i denne perioden, sier pressetalsmann Lasse A. Vangstein ved Oslo Lufthavn.

Flere tusen uten nett og kabel-tv

Tusenvis av husstander på Østlandet var uten nett og kabel-tv etter uværet natt til fredag.

Les mer om Østlandet.
Lyn gjorde natt til dag - mer kan komme

Tordenskrallene holdt det gående hele natt til fredag på Østlandet. I Porsgrunn ble åtte mennesker husløse i en brann, som trolig ble forårsaket av lynnedslag.

Les mer om Østlandet.


Mest lest i dag

Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10