Østlandet


Her blir det tryggere veg til Østlandet fra i dag

Vågstrandstunnelen er en del av prosjektet E136 Tresfjordbrua-Vågstrandstunnelen. Den rasfarlige vegstrekningen mellom Rauma og Vestnes på E 136, erstattes torsdag av den nye 3,7 kilometer lange Vågstrandstunnelen, skriver NRK Møre og Romsdal.

Snarveien som gjør E 134 til favoritt (abo)

Europavei 134 står fjellstøtt som prioritert hovedvei mellom Østlandet og Vestlandet – selv uten arm fra Bergen til Odda.

Les mer om Bergen, Odda, Vestlandet og Østlandet.
Populær loddaksjon

Halldis Aalvik Thune i Ting og Tøy på Jaren er overveldet over responsen av loddsalget i høst. Jaren: Stiftelsen Ny Start i Øst, som står bak ni Ting og Tøy-butikker har den siste tiden solgt lodd rundt omkring i Oppland og på Østlandet.

240.000 nordmenn har sett fyllekjøring

Organisasjonen AV-OG-TIL står bak undersøkelsen, som er gjennomført av Ipsos MMI. Blant de spurte er det flest i aldersgruppen 18-29 år som opplyser at de har sett promillekjøring. Det er også flest som har observert dette på Østlandet.

Les mer om Østlandet.

Det var over 2000 signalfeil i fjor

Jernbanen her i landet rammes i snitt av fem signalfeil hver dag. Over halvparten av disse skjer på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Nå er det enda dyrere å kjøre E6

En kjøretur fra Ski til Hamar og hjem igjen koster deg over 250 kroner, bare i bompenger. E6 ØSTLANDET: E6 langs Mjøsa breier seg over fire felt og nesten hele strekningen (18 av 21,5 km) er nå åpnet.

Les mer om Hamar, Mjøsa og Ski.
Over 2000 signalfeil i år

Jernbanen er rammet av over 2000 signalfeil også i år - over halvparten har skjedd på østlandet, viser en oversikt i Aftenposten. Det er 700 flere signalfeil enn for seks år siden, ifølge Jernbaneverket.

Over 2.000 feil i 2014

Jernbanen her i landet rammes i snitt av fem signalfeil hver dag. Over halvparten av disse skjer på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Politiet: Her lastes narkotika i full åpenhet

Oslo-politiet mener de har rullet opp et stort narkotikanettverk knyttet til gjengmiljøene på Østlandet. 19 personer er pågrepet og siktet i saken.

Les mer om Østlandet.
Tyv ble felt av bilder

Politiet mener denne østeuropeeren står bak en rekke tyverier fra eldre på Østlandet i høst. Bildet av mannen ble fanget opp av et overvåkningskamera på Storbyen mandag 20. oktober i år.

Les mer om Storbyen og Østlandet.
Bugge Pettersen til Strømsgodset

SIF fikk den erstatteren de hadde høyest på ønskelisten. Fredag signerte Espen Bugge Pettersen (34) for drammenserne, skriver Drammens tidene. Etter hva Drammens Tidende har hørt ville Molde beholde veteranen, men 34-åringen ønsket seg tilbake til Østlandet og familien som flyttet til Tønsberg i sommer.

– Usedvanlig kynisk

Aktor ber om seks og fire års fengsel for de to kvinnene som er tiltalt for grove tyverier og bedragerier over hele Østlandet.

Les mer om Usedvanlig og Østlandet.
Ber om fengsel for tyver

Aktor ber om fire og seks års fengsel for de to kvinnene som er tiltalt for grove tyverier og bedragerier over hele Østlandet. Kvinnene har spanet på eldre mennesker og lurt fra dem lommebøker og bankkort. De har erkjent tyveriene, men nekter for å være medlemmer i en organisert kriminell gruppe, slik politiet mener.

Les mer om Østlandet.
Ber om 6 og 4 års fengsel

Aktor ber om fire og seks års fengsel for de to kvinnene som er tiltalt for grove tyverier og bedragerier over hele Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Aktors påstand

Aktor ber om henholdsvis fire og seks års fengsel for de to kvinnene som er tiltalt for grove tyverier og bedragerier over hele Østlandet. Kvinnene har spanet på eldre mennesker og lurt fra dem lommebøker og bankkort. De har erkjent tyveriene, men nekter for å være medlemmer i en organisert kriminell gruppe, slik politiet mener.

Les mer om Østlandet.
Kunne likestilt lokaltog på Østlandet

NSB kunne gitt både Drammenbanen, Østfoldbanen og Hovedbanen et løft. Østfoldbanen ble bevisst nedprioritert, sier eks-planlegger i NSB. NSB bekrefter.

Kraftig uvær har veltet trær og sendt trampoliner til værs på Østlandet

Sterk vind har ført til at både takplater, juletrær og trampoliner har blåst over ende på Østlandet i morgentimene.

Les mer om Østlandet.
Over 100 husstander uten strøm – flere tusen berørt i natt

Uværet som har skylt over store deler av Østlandet har ført til flere tusen strømbrudd i løpet av natta.

Les mer om Østlandet.
Full storm langs kysten på Sør- og Østlandet, opp mot orkan i kastene

Ettervirkningene er økt vannstand i Oslofjorden, men det verste er over.

Kraftig uvær på Østlandet

Sterk vind har ført til at både takplater, juletrær og trampoliner har blåst over ende på Østlandet i morgentimene. - Vi har hatt en rekke trær som har falt ned over veier.

Les mer om Østlandet.
Nå herjer uværet

Lavtrykket er på vei med stormskritt mot Telemark. Først er det Vestlandet som får kjenne styrken til vinden og nedbøren. Og rett etter midnatt onsdag er det ventet at uværet også treffer deler av Østlandet. Har du bilder fra uværet?

Tror ektemannen og datteren også er involvert

Politiet mener flere av de siktede i svindler-saken er i slekt med de to kvinnene som er tiltalt for bedrageri for over en halv million kroner over hele Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Uværet er på vei

Et hissig lavtrykk på vei mot Norge gir kraftig uvær opp i storms styrke på Sør- og Vestlandet og på Østlandet tirsdag kveld og natt til onsdag.

I kveld kommer uværet

Et hissig lavtrykk på vei mot Norge gir kraftig uvær opp i storms styrke på Sør- og Vestlandet og på Østlandet tirsdag kveld og natt til onsdag. Et stormsenter som har ligget over Grønland, ventes nå å komme inn over Norge.

Uvær på vei til Sør-Norge

Et lavtrykk på vei mot Norge gir kraftig uvær opp i storms styrke på Sør- og Vestlandet og på Østlandet tirsdag kveld og natt til onsdag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09