Østlandet


Kø på E18

På hovedveiene på Østlandet må bilister være oppmerksomme på stor militær trafikk de neste to ukene i forbindelse med en NATO-øvelse. Store mengder militært utstyr skal fraktes fra Brevik i Telemark, og fra Fredrikstad, opp til Rena og Elve rum.

Kø av militær trafikk

På hovedvegene på Østlandet kan det bli kø de neste to ukene fordi store mengder militært utstyr skal fraktes fra Brevik i Telemark, og fra Fredrikstad, opp til Rena og Elverum i forbindelse med en NATO-øvelse.

Kø på E18

På hovedveiene på Østlandet må bilister være oppmerksomme på stor militær trafikk de neste to ukene i forbindelse med en NATO-øvelse. Store mengder militært utstyr skal fraktes fra Brevik i Telemark, og fra Fredrikstad, opp til Rena og Elverum. Dette kan føre til kø og forsinkelser.

September byr på sommervær

Du trenger ikke rydde bort sommertøyet riktig ennå. For etter en søkkvåt helg med mye regn kan du vente deg sol og sommertemperaturer på over 20 grader på Østlandet. Det har kommet mye nedbør på Østlandet i helgen.

Les mer om Østlandet.

1500 militærfartøy til NATO-øvelse på Rena

Bor du på Østlandet eller skal kjøre mellom Rena og Fredrikstad de neste ukene, kan du møte på lastebiler lastet med svære militære kjøretøy.

Les mer om Fredrikstad, Rena og Østlandet.
Venter storinnrykk til øvelse

1500 utenlandske stridskjøretøy skal ut på norske veier. De neste ukene vil du som bilist få se mye militær trafikk på hovedvegnettet på Østlandet. Og du må nok smøre deg med tålmodighet

Les mer om Østlandet.
Høstværet utsettes på Østlandet

Spredte regnbyger i starten av uken, men så blir det lange perioder med sol.

Les mer om Østlandet.
Størst på fiber på Østlandet

Viken Fiber har koblet opp kunde nummer 100.000 på Østlandet, og troner nest øverst på listen over Norges største fiberselskap. Telnor passerte 100 000 for en måned siden. - Vi er stolte

Les mer om Østlandet.
NATO med militærøvelse som kan skape trafikkproblemer

NATO-velsen Noble Ledger 2014 finner sted denne og neste uke. Dette kan skape noe trafikkbryderi. Det er Statens Vegvesen som advarer om mulige trafikkproblemer grunnet militærøvelsen de nærmeste dagene. På veinettet vil publikum ifølge Vegvesenet merke stor militær trafikk i form av både enkeltkjøretøy, tungtransporter og kjøretøy i kolonner. For mange er nok denne rundkjøringen verre enn militærkjøretøyer på veien Nato-øvelse Informasjonen vi har mottatt presiserer: I forbindelse med NATO-øvelsen Noble Ledger 2014 vil det i tidsrommet 2. til 15. september i perioder være militær trafikk p

September byr på sommervær

Du trenger ikke rydde bort sommertøyet riktig ennå. For etter en søkkvåt helg med mye regn kan du vente deg sol og sommertemperaturer på over 20 grader på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
September byr på sommervær

Du trenger ikke rydde bort sommertøyet riktig ennå. For etter en søkkvåt helg med mye regn kan du vente deg sol og sommertemperaturer på over 20 grader på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
NATO-øvelse kan skape trafikktrøbbel

Mellom 2. og 15. september vil det i perioder være mye militærtrafikk på hovedvegnettet på Østlandet. Det er NATO-øvelsen Noble Ledger 2014 som vil kunne føre til redusert framkommelighet

Les mer om Østlandet.
Vurderer å flytte flere OL-grener ut av Oslo

Oslo (ANB-NTB): Flere av anleggene og grenene som er planlagt til Oslo-OL i 2022, kan bli flyttet vekk fra hovedstaden og til andre byer på Østlandet, skriver VG. Blant annet kan det

Les mer om OL-grener, Oslo-OL, Oslo og Østlandet.
Vurderer å flytte flere OL-grener

Flere av anleggene og grenene som er planlagt til Oslo-OL i 2022, kan bli flyttet vekk fra hovedstaden og til andre byer på Østlandet, skriver VG. OL-søknaden sliter med oppslutningen, og nå jobbes det med mulige endringer i arenaplanene.

Les mer om OL-grener, Oslo-OL og Østlandet.
Kriseplanen som skal redde Oslo-OL

I et aller siste forsøk på å snu stemningen rundt Oslo-OL i 2022, jobbes det nå intenst med planer om å flytte flere av anleggene og OL-grenene fra Oslo og til andre byer på Østlandet.

1500 militære kjøretøy til Norge

I forbindelse med Nato-øvelsen Noble Ledger neste måned vil over 1.500 utenlandske militære kjøretøy fraktes gjennom Østlandet.

Restaurantkjede skremt av nabobråket i Vennesla

Restaurantdriveren fra Østlandet fikk kalde føtter da han fikk vite om støyklagene fra naboene mot Hr. Direktør. - Lokalene var fine, og det var ingen problemer med husleia.

Les mer om Vennesla og Østlandet.
Fakturasvindel for 1,6 millioner

Fakturasvindel: Det kan bli en tilståelsesdom for en tidligere mellomleder i Norsk Gjenvinning på Nygard, nå Østlandet Gjenvinning.foto: brynjer eidstuen Foto: Brynjar Eidstuen Etter

MC-sjåfør moderat skadd etter ulykke i Stjørdal

Ulykken skjedde i krysset mellom E14 og fylkesvei 29 i Stjørdal. En 25 år gammel mann fra Østlandet ble moderat skadd i ulykken, og tilstanden hans er stabil, opplyser St. Olavs Hospital

Les mer om E14, Stjørdal og Østlandet.
Er han Follos aller siste politimester?

Politiet selv vil ha nytt gigantdistrikt på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Sinne og frustrasjon, 77 mister jobben

Amedia har besluttet å legge ned sitt trykkeri på Borgeskogen industrifelt i Stokke. Nedleggelsen skjer etter at Amedia Trykk og Distribusjon har gjennomført en større utredning av sin trykkerikapasitet på Østlandet.

Pågrepet for flytende ecstasy

Politiet og tollerne fant 235 liter av flytende narkotika. Belaget er det største i Nordjylland noensinne. Fire menn fra Østlandet er pågrepet i saken.

Les mer om Nordjylland og Østlandet.
I dag får 70 ansatte vite om de mister jobben

Gjennom Amedia-konsernets kutt på 500 millioner kroner, kan fire trykkerier på Østlandet bli til tre, og ett av de største på Borgeskogen står i fare for å bli nedlagt.

Les mer om Borgeskogen og Østlandet.
En av fem som bor på krisesenter er gjengangere

- Kjæresten min slår meg med knyttneven, sier `Michael` som bor på krisesenter. La oss kalle ham `Michael`. Vi møter ham i en myk, men sliten sofa på et krisesenter på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Minst 15 barn avhørt i overgrepssak på Østlandet -4

Les mer om Østlandet4.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08