Østlandet


- Regn med glatte veier de neste dagene

Meteorolog advarer mot å stole blindt på gradestokken. Tirsdag morgen var det glatte veier flere steder på Østlandet. Bare i Drammensdistriktet var det fire utforkjøringer på en og en halv time.

To barn innlagt på Ullevål med lammelser etter virus-utbrudd

OSLO (TV 2): Overlegen på barneavdelingen ved Ullevål sykehus kaller spredningen av enteroviruset D68 på Østlandet et utbrudd.

Les mer om D68, Ullevål og Østlandet.
Mange trafikkuhell

Politiet melder om en rekke trafikkuhell på Østlandet og Sørlandet i morgentimene. Ber bilister og andre trafikanter om å ta hensyn til føreforholdene og glatte veier som følge av frost.

Les mer om Sørlandet og Østlandet.
- I dag kan du ikke kjøre med sommerdekk

Politiet advarer om lumsk føre. Det er glatte veier flere steder på Østlandet, og politiet ber folk om å ta forholdsregler og sette ned farten. I Drammensdistriktet var det fire utforkjøringer på en og en halv time, tirsdag morgen.

Les mer om Østlandet.

Gjør deg klar - i morgen får du se sola igjen

Har du savnet sola? I morgen kommer den på besøk igjen på Østlandet, men så starter en trøstesløs gråværs-periode som strekker seg inn i adventen.

Les mer om Østlandet.
Varslet jordskredfare

Det er ventet så store nedbørsmengder på deler av Østlandet, Telemark og Agder i ettermiddag at det er fare for flom og jordras. Norges vassdrags- og energidirektorat har sendt ut varsel om dette.

Les mer om Agder, Telemark og Østlandet.
OBS: I kveld skal det regne kraftig

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel og melder at det vil komme mye nedbør på Østlandet i kveld.

Les mer om Østlandet.
Varsler mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Varlser mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Varsler mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Nå blir det mye regn på Østlandet

Store nedbørmengder gjør at NVE og Meteorologisk institutt går ut med ekstra varsel.

Les mer om Meteorologisk, NVE og Østlandet.
Puljene er klare

Nyopprykkede Sola havnet som ventet i pulje med både Vidar og Egersunds. Lagene må tre turer til Østlandet i løpet av sesongen. Her er alle puljene i Oddsenligaen 2015.

Les mer om Oddsenligaen, Vidar og Østlandet.
Vedlikehold stanser togtrafikk i helgen

Men snart blir det bedre å være togpassasjer på Østlandet, lover Jernbaneverket. Reisende på Lillestrøm stasjon, Kongsvingerbanen, Drammenbanen, Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen vil måtte belage seg på at togtrafikken rammes.

20 millioner til bussene i Grenland

Drifta av Bratsbergbanen er reddet. Det blir 20 millioner mer til bussene i Grenland. Og mer penger til planlegging slik at togutbyggingen på Østlandet går fortere.

Ventetida er over - snart faller snøen

Snøen kommer til Østlandet søndag, men i nord smelter den. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) melder at vinteren er i anmarsj på Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Vestlandet blir bedre rustet mot flom og terror

Nå skal Sivilforsvaret slippe å vente på utstyr fra Østlandet. Distriktssjefen ønsker seg elektriske lensepumper.

Les mer om Sivilforsvaret og Østlandet.
Nå kommer Østlandet ut av tåken

Sakte men sikkert bekjemper sola skyene i øst denne uka. Men vil du virkelig nyte finvær må du over på andre siden avfjellet.

Les mer om Østlandet.
Knallvær i sør, grisevær i nord

Høytrykket flytter på seg. Snart får også Sør- og Østlandet sol, mens Nord-Norge må forberede seg på regn og sørpekaos. Høytrykket øst for oss bygger seg stadig sterkere, og blokkerer for lavtrykkene som prøver å komme seg inn mot kysten.

Slik ser byene ut fra verdensrommet

Til tross for mye skyer på Østlandet, kan man lett se lysene fra byene fra verdensrommet.

Les mer om Østlandet.
Stenger Drammenbanen i fire dager

Skal du ut å reise med tog på Østlandet i helgen bør du beregne ekstra god tid. Planlagte arbeider stenger Drammenbanen i fire dager.

Les mer om Drammenbanen og Østlandet.
Mildværet gir mer veiarbeid

Plussgrader og mildt høstvær gjør det mulig for entreprenørene å jobbe effektivt med prosjekter langs veiene på Østlandet. Det gir mer veiarbeid enn normalt denne høsten.

Les mer om Østlandet.
Tidligere toppsak hos E24:
Årets ledertalent i Øst-Norge: - Man får litt gratis ved å vokse opp i et flerkulturelt miljø

Investeringsdirektør Morten Borge i Ferd er årets ledertalent på Østlandet. Han har tatt skrittet fra drabantbyjungelen til finansjungelen.

Les mer om Ferd, Øst-Norge og Østlandet.
Student-imam mener IS-folk samlet penger i lokal mosk

Studentimam Karam Amir Sheikh føler seg sikker på at IS-sympatisører fra Østlandet samlet inn penger til terrorvirksomhet ved en mosk i distriktet.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Solfylt helg

Sør- og Østlandet er værtaperne.

Foreldre tiltalt for grov vold mot egen datter

Et foreldrepar fra Østlandet står i Eiker, Modum og Sigdal tingrett tiltalt for grov vold mot sin egen datter gjennom flere år.

Les mer om Eiker, Modum, Sigdal og Østlandet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07