Østlandet


Se, så varmt vi har det her i nord

Varmest i Norge akkurat nå: 34,5 grader - i skyggen! OSLO (Nettavisen): - Åh, nei! La meg slippe å telle alle stedene som har over 30 grader nå. Det er mange, særlig på Østlandet, sukker

Les mer om Norge og Østlandet.

Totalforbud mot ild

Det er totalforbud mot å gjøre opp ild i nærheten av skog og utmark i Vestby, Nesodden, Frogn, Ås, Enebakk, Oppegård og Ski kommune. Det varme og tørre sommerværet har ført til stor skogbrannfare på Østlandet og totalforbudet gjelder til det kommer nedbør av betydelig mengde.

Nå har Shane (17) snart solgt sitt siste jordbær

Mye fint vær har ført til at jordbærsesongen er ferdig tidligere enn vanlig på Østlandet.

Les mer om Shane og Østlandet.
Varmen fortsetter

Hele landet nyter nå tropetemperaturer og varmen fortsetter. Flere steder på Østlandet kommer temperaturen til å ligge på rundt 28 grader, og mange steder i fjellet får over 20 grader, melder yr. I morgen tirsdag får hele Østlandet ettermiddagsbyger, men disse er veldig forbigående.

Les mer om Østlandet.

Hjemsøkt sommerperle

NES: Folk fra hele Østlandet valfarter til Nes kirkeruiner for å kjenne på energier. Spøkelsesjakt, med andre ord. Men de vakre ruinene er først og fremst et fantastisk sommersted.

Les mer om Østlandet.
4H-ungdommer fra distriktet om bord

En buss fra firmaet Møll Turbuss AS i Mandal er involvert i dødsulykke på Østlandet. Om bord i bussen er ungdom fra Bjelland i Marnardal.

Fare for jordskred

Det kan oppstå fare for jordskred i bratte skråninger på Østlandet i ettermiddag. Det ventes lokalt kraftige regnbyger, opp mot 35 mm, og skredfaren er størst der bygene treffer.

Les mer om Østlandet.
Et ektepar i 80- og 90-årene

Et ektepar i 80- og 90 årene ble svindlet for 180.000 kroner av en mann som utga seg for å være TV-montør på Åssiden i Drammen. Eldre personer på Østlandet har opplevd lignende svindler

Først venter nedbør og torden, men til helgen kommer knallvarmen

Sommerværet er tilbake i nesten hele landet til helgen. - I dag er det mye sol på stort sett hele Østlandet, men ikke knallvarme slik som det har vært. Men det ser ikke så altfor galt

Les mer om Østlandet.
Nordmann på USAs terrorliste

Amerikanske myndigheter setter mann i 30-årene fra Østlandet på sin terrorliste.

Les mer om Østlandet.
Nordmann på amerikansk terrorliste

Amerikanske myndigheter setter mann i 30-årene fra Østlandet på sin terrorliste. Mannen var sist registrert på en adresse i Oslo før han dro til Jemen for å få terrortrening av Al Qaida.

Les mer om Al Qaida, Jemen, Oslo og Østlandet.
Nordmann på USAs terrorliste

Amerikanske myndigheter setter en mann i 30-årene fra Østlandet på sin terrorliste.

Les mer om Østlandet.
Elgparasitt sprer seg i Sør-Norge

Svelgbrems hos elg er påvist på Østlandet og i Sør-Trøndelag.

Siktet for seksuell omgang med barn

En mann i 20-årene fra Sørlandet er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år. Etter det NRK kjenner til skal det være snakk om minst ett barn. Politiet bekrefter at mannen ble pågrepet på Østlandet fredag. Mannen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling.

Les mer om NRK, Sørlandet og Østlandet.
PST: Flere reiser til Syria fra andre deler av landet enn Østlandet

Geografisk nærhet til et radikalt miljø er ikke lenger en forutsetning for at personer velger å dra til krigen i Syria.

Les mer om Syria og Østlandet.
Flere studenthybler i Ås

Fra høsten står det 227 nye studenthybler klare i Ås, skriver Østlandet Blad. Studentskipnaden i Ås mener studentenes boligmarked er bedre enn på mange år. På to år har boligmarkedet for studenter i Ås fått 481 nye hybler.

Les mer om Østlandet Blad.
Leverer ikke selvangivelsen

Næringsdrivende i Oslo og Akershus er dårligst på Østlandet til å levere inn selvangivelsen i tide. Det kan koste dem dyrt.

Les mer om Oslo og Østlandet.
- Hadde ikke levd i dag uten mannen min

En tromsøkvinne anmeldte en politijurist på Østlandet for voldtekt. Saken ble henlagt etter ett avhør. Hos Norges høyeste nivå for straffesaksbehandling, Riksadvokaten, ligger nå en

Les mer om Riksadvokaten og Østlandet.
- Hadde ikke levd i dag uten mannen min

En tromsøkvinne anmeldte en politijurist på Østlandet for voldtekt. Saken ble henlagt etter ett avhør. Psykolog: - Ingen grunn til å tvile på kvinnen.

Les mer om Østlandet.
Tidligere toppsak hos VG:
Meteorologens gladmelding:

Mange på Østlandet står med vann opp til knærne etter kraftig regn og uvær flere steder. Nå tørker det opp i sør, og varmen fortsetter i nord. - Slapp av, ikke røm landet - nå kommer

Les mer om Østlandet.
Rekordvåt tirsdag i Oppland

Bekker og elver rant over sine bredder og skapte flom i Gudbrandsdalen i går, men etter uker med nedbørsrekorder og gråvær er det sol i sikte for Østlandet.

Rekordvåt tirsdag i Oppland

Bekker og elver rant over sine bredder og skapte flom i Gudbrandsdalen i går, men etter uker med nedbørsrekorder og gråvær er det sol i sikte for Østlandet.

Flomvarselet opprettholdes

Flomvarselet for hele Østlandet opprettholdes i ytterligere ett døgn. Det opplyser Norges Vassdrags- og energidirektorat.

Les mer om Østlandet.
Flom på Østlandet, og mer regn i vente

Natt til tirsdag flommet det over på Lillehammer. Nå er et nytt nedbørområde på vei. Kraftige byger mandag og natt til tirsdag har fått bekker og elver til å flomme over nord på Østlandet.

Les mer om Lillehammer og Østlandet.
NVE: - Rydd i grøfter og sluk

Store nedbørsmengder ventes på Østlandet i dag. Opp mot 70 mm regn er varslet fra kl. 11 og utover. Det kan bli en heftig start på fellesferien. Hold deg i nærheten av regntøy og gummistøvler!

Les mer om Østlandet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06