Østlandet


- Vi har vært utrolig heldige

Ekteparet var i går på vei hjemover til Østlandet fra en familiesamling i Stjørdalstraktene da de kjørte ut. Bilen kom over i motsatt kjørefelt, kjørte i grøfta, før de fulgte ei gresskledd

Her blir det herlig i høstferien

Sørlandet og Østlandet kan glede seg til høstferiestart mot slutten av uken. Ifølge meteorologene kan det bli opp mot 20 grader.

Les mer om Østlandet.
Går til dårligere lag fordi han ikke orker buss

1.-divisjonsspilleren gidder ikke 10-timersturer til Østlandet.

Les mer om Østlandet.
Mye militær trafikk i Solør

Den store NATO-øvelsen som skal foregå på indre Østlandet vil belaste hovedveiene rundt Elverum torsdag og fredag.

Les mer om Elverum, Solør og Østlandet.

Eks-tingrettsdommer nekter for å ha antastet unge jenter

Den tidligere tingrettsdommeren som er tiltalt for overgrep mot to mindreårige jenter på Østlandet i 2011 og 2013 erkjenner ikke straffskyld i samtlige tiltalepunkter.

Les mer om Østlandet.
Sol og 20 grader i helgen

Sommeren har fortsatt ikke sluppet taket på Østlandet. Vi er et godt stykke ut i september, men sommertemperaturene holder seg. Lørdag og søndag er det meldt om temperaturer på opp mot 20 grader på Østlandet. - Det ser jo veldig fint ut.

Les mer om Østlandet.
Sel årets lokalsamfunn på Østlandet

Sel kommune ble i går kåret til årets lokalsamfunn med MOT på Østlandet, for andre år på rad. MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for og med ungdom for å bidra til robuste

Les mer om MOT og Østlandet.
70.000 mistet strømmen på Østlandet

50.000 husstander i Buskerud og 20.000 husstander i Akershus mistet strømmen torsdag ettermiddag. Morten Schau i Hafslund sier de fleste nå har fått strømmen tilbake, men at Heggedal

70 000 mistet strømmen på Østlandet

50.000 husstander i Buskerud og 20.000 husstander i Asker mistet strømmen torsdag ettermiddag. Store del e r av Drammensområdet gikk i svart for 50.000 husstander like før klokka 15

Strømbrudd på Østlandet

50.000 husstander i Buskerud og 20.000 husstander i Asker mistet strømmen torsdag ettermiddag.

Les mer om Asker, Buskerud og Østlandet.
Har hentet Lime-vitne fra Pakistan

Norsk politi har hentet minst ett sentralt vitne fra Pakistan under etterforskningen av matvarekjeden Lime. Personen skal ha jobbet under tvang i en eller flere Lime-butikker på Østlandet.

Dette vet vi om Lime-kjeden

Det er ikke første gang politiet aksjonerer mot Lime-butikker. Lime-kjeden er en kjede med rundt 30 butikker i sentrale strøk på Østlandet. Butikkene har vært eiet og drevet av kjøpmenn.

Beslaglagt store pengesummer

Politiet har beslaglagt hundretusener av kroner i forbindelse med storaksjonen mot butikkjeden Lime Minipris, melder NTB. Butikker over hele Østlandet ble ransaket og kontrollert, blant annet to butikker i Sandefjord og Larvik.

Les mer om Larvik, NTB, Sandefjord og Østlandet.
DIREKTE: Pressekonferanse om Lime-razziaen

I dag aksjonerte politiet mot flere av de 24 butikkene i matvarekjeden Lime på Østlandet. Sjefen er allerede varetektsfengslet, siktet for menneskehandel.

Les mer om Lime, Lime-razziaen og Østlandet.
DIREKTE KL. 15: Pressekonferanse om politirazziaen mot Lime-butikker på Østlandet

I dag aksjonerte politiet mot flere av de 24 butikkene i matvarekjeden Lime på Østlandet. Sjefen er allerede varetektsfengslet, siktet for menneskehandel.

Les mer om Lime, Lime-butikker og Østlandet.
Her gjøres det beslag fra Lime-butikk

I dag aksjonerte politiet mot flere av de 24 butikkene i matvarekjeden Lime på Østlandet. På disse bildene gjøres det beslag fra Lime på Tøyen. Lime-sjefen er allerede varetektsfengslet,

Her blir tre personer ført bort av politiet

LIME-KJEDEN: Politiet fører bort tre personer på Tøyen, som er tilknytter Lime-kjeden. En rekke pågripelser foregår i dag på Østlandet, der flere blir siktet for menneskehandel, svarte

Les mer om Lime-kjeden, Tøyen og Østlandet.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Her pågripes lederne i dagligvarekjeden

150 tjenestemenn i koordinert razzia på hele Østlandet. Flere butikkledere og forretningsmenn siktet for menneskehandel, svarte millioninntekter og store bedragerier. Harald S.

Les mer om Østlandet.
Så lenge varer godværet

ROMERIKE: Godværet har virkelig slått ned over Østlandet og Romerike. Det vil det ifølge statsmeteorologen bli en liten pause, men neste helg blir like fin.

Les mer om Romerike og Østlandet.
Ikke garantert gull

Hvorfor skal IOK velge et billig-OL på Østlandet fremfor en kjempefest i Beijing? Det er forskjell på å være best i OL og å være best i å arrangere OL.

Les mer om Beijing, IOK og Østlandet.
Ikke garantert gull

Hvorfor skal IOK velge et billig-OL på Østlandet fremfor en kjempefest i Beijing?

Les mer om Beijing, IOK og Østlandet.
Stanset med 900 liter vin

Tollvesenet fant 900 liter vin i bagasjerommet på en bil som ble stanset på E6 ved Svinesund ved ett-tiden i natt. Føreren, en norsk statsborger bosatt på Østlandet, hevdet at vinen var til eget bruk. Mannen er politianmeldt og drikkevarene er beslaglagt.

Les mer om Svinesund og Østlandet.
Mye militært kjøretøy på veiene

Det vil være mye militær trafikk på veiene fram til 15.september. På Østlandet må bilister være oppmerksomme på at det er stor militær trafikk på hovedveiene fra Brevik i Telemark i retning mot Hedmark i forbindelse med en NATO øvelse. Transporten skal skje utenom rushtidene, opplyser Forsvaret.

Les mer om Brevik, Forsvaret, Hedmark og Telemark.
OL-kronikk: Involver hele landet

For å redde OL-søknaden til Oslo vil søkerkomiteen nå flytte enkelte øvelser til andre steder på Østlandet.

Les mer om OL-søknaden, Oslo og Østlandet.
Trekker tilbake røkt ørret

Det er funnet listeria i Røkt ørret i 100-grams pakninger som er solgt i butikkene til Kiwi, Meny, Spar og Ulta på Østlandet, melder Matportalen.no. Pakkene, som kommer fra Lofotprodukt AS har siste forbruksdato 3. oktober 2014. Kunder som har kjøpt produktet blir bedt om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der det er kjøpt.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12