Østlandsposten

Nettsider til lokalaviser nede

Nettsidene til lokalaviser eid av Amedia er ikke tilgjengelige for øyeblikket. Dette rammer blant annet Tønsbergs blad, Østlandsposten og Sandefjords blad. Amedia informerer om at flere servere sliter, men forventer at problemet snart er løst.
Les mer om Amedia og Østlandsposten.

Menn lokket elev

En barneskoleelev ved Mesterfjellet skole i Larvik ble i går forsøk lokket av to menn da han gikk hjem fra skolen, skriver Østlandsposten. Rektor Reidar Wiik har lagt ut informasjon om hendelsen på skolens nettside, og politiet er varslet.
Får kritikk av Fylkesmannen
Larvik kommune får kritikk av fylkesmannen i saken der en mann lå død i seks dager på Bøkeskogen eldresenter, skriver Østlandsposten. Fylkesmannen, ved fylkeslege Henning Mørland, konkluderer med at kommunen har brutt plikten til å sørge for forsvarlige helse- og omsorgstjenester.
Eier har meldt seg
Eieren til chihuahuaen har meldt seg. Politiet har mottat nærmere 200 henvendelser etter at Østlandsposten hadde sak om den lille hunden.
Les mer om Østlandsposten.

Fram slo Kvik Halden

Kvik Halden ble slått på hjemmebane av Fram. Kampen endte 3-1 til Larvik-laget, melder Østlandsposten.
Farris Bad til salgs
Spa hotellet Farris Bad skal selges. Det sier eierselskapet Canica AS til Østlandsposten. Det åpnet for syv år siden, men i følge administrerende direktør Nils K. Selte ble salgsprosessen satt i gang for noen måneder siden. Selte skriver til ØP at hotellet er godt igjennom innkjøringsperioden, og de har besluttet å legge det ut for salg. Canicas eiendomssjef Arne Nicolai Ruud, sier at selv om det er satt i gang en salgsprosess, er det ikke sagt at de kommer til å selge.
Larvik vant med 13 mål
Larvik Håndballklubb tok søndag kveld imot Rælingen til returmøtet i kvartfinalen i sluttspillet. Det endte med 33 -20- seier til LHK. Larvik hadde også 23 mål forssprang fra den første kampen, og er dermed videre i sluttspillet, skriver Østlandsposten.
Les mer om LHK, Rælingen og Østlandsposten.
Mann anmeldt for trusler
En larviksmann i 30-årene ble lørdag anmeldt for trusler mot en taxisjåfør. Det skriver Østlandsposten. Pågripelsen skal ha skjedd under en politiaksjon på Torstrand i Larvik litt før klokken 22 lørdag kveld.
Nektes leilighet på grunn av språk
Maryam (62) nektes leilighet fordi hun ikke snakker flytende norsk, skriver Østlandsposten. Styret i borettslaget viser til at Hennes manglende norskkunnskaper vil helt åpenbart være en hindring for en mulig positiv tilvekst for vårt bomiljø.
Les mer om Østlandsposten.
Har identifisert fingeravtrykk
For fjorten år siden fikk et fingeravtrykk på sykkelhjelmen til Kristin Juel Johannessen, som døde i Larvik i 1999, stor oppmerksomhet. Nå har politiet klart å identifisere avtrykket, og det tilhører ikke 39-åringen som ble siktet i saken på nytt i juli. Neste uke løper varetektsfengslingen av mannen ut. Politiet vil da be om forlenget varetekt i åtte uker, skriver Østlandsposten.
Brannbil kjørte ut
En av tankbilene til brannvesenet kjørte ut og veltet under utrykning til Svarstad lørdag. Sjåføren av tankbilen skal ikke være alvorlig skadet, melder Østlandsposten. Brannen de rykket ut til, viste seg å være et bål.
Les mer om Svarstad og Østlandsposten.
Slutter som daglig leder i LHK
Bjørn-Gunnar Bruun Hansen har sagt opp sin stilling som daglig leder for Larvik håndballklubb. Det melder Østlandsposten. Bruun Hansen har vært daglig leder for håndballklubben siden 2009. Klubben har lenge vært i en dårlig økonomisk situasjon. Totalt har klubben et underskudd på 16 millioner kroner.
Les mer om LHK, Larvik og Østlandsposten.
Gir en halv million til LHK
Treschow-Fritzøe har bestemt seg for å gi et bidrag på 500.000,- til Larvik Håndballklubb.Det melder Østlandsposten. Larvik HK trenger fem millioner kroner innen 20. februar for å unngå konkurs. Det pågår en aksjon hvor privatpersoner og bedrifter setter inn penger på konto til klubben.
Ønsker å hjelpe LHK
Treschow-Fritzøe, er positive til å hjelpe Larvik Håndballklubb gjennom den økonomiske krisen. Det sier direktøren, Michael Stang Treschow, til Østlandsposten.
Konkursfare for Larvik HK
Larvik HK risikerer å måtte trekke seg fra alle turneringer ifølge Østlandsposten. Stjernelaget på kvinnesiden i Norge kan opphøre fra 20. februar. Det skyldes feilsatsing på Jippi Lekeland, for høye driftskostnader i forhold til inntektene, sviktende inntekter og dårlig økonomisk styring.
Moen blir hovedtrener i LHK
Tor Odvar Moen blir ny hovedtrener i Larvik HK. Styreleder Thor Edvard Mathisen sier til Østlandsposten at de ikke har hatt konkrete forhandlinger med andre kandidater.
Les mer om LHK, Larvik HK og Østlandsposten.
Tidsfrist for politiet
Fra 1. januar er det innført responstid i politiet. Det skriver Østlandsposten. Politiet får tidsfrist på utrykninger til ulykker og andre alvorlige hendelser. I Vestfold er det ennå ikke klart hvordan responstiden skal bli de ulike stedene.
Les mer om Østlandsposten.
Solid seier for LHK
Larvik håndballklubb slo Halden 33-16 på hjemmebane. Det sto 15-8 til pause, skriver Østlandsposten.
Les mer om Halden, LHK og Østlandsposten.
Solid seier for LHK
Larvik håndballklubb slo Halden 33-16 på hjemmebane. Det sto 15-8 til pause, skriver Østlandsposten.
Les mer om Halden, LHK og Østlandsposten.
Fram Larvik vant på hjemmebane
Fram Larvik vant 5-2 mot Strømsgodset 2 på hjemmebane. Det skriver Østlandsposten.
Se kampen direkte
Følg sendinga fra Østlandsposten
Les mer om Østlandsposten.
Fare for avisbudstreik
Amedia Distribusjon Viken avd. Vestfold og Søndre Vestfold Distribusjonsselskap kan gå ut i streik allerede onsdag. I Vestfold er det Østlandsposten og Sandefjords Blad som rammes hardest
Person knivstukket i Larvik
En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket gjentatte ganger i et bolighus på Nanset i Larvik. Av Journalist @helgefar Ifølge Østlandsposten ble politiet varslet om knivstikken
Krogsgård klar for Fram
Tidligere Odd-spiller Snorre Krogsgård skrev onsdag under kontrakt med Fram. Det melder Østlandsposten. 22-åringen står med 69 eliteseriekamper for Odd, og Fram-trener Petter Belsvik er strålende fornøyd med signeringen.
Anker ikke dommen i Holms-drapet
Den 22 år gamle mannen som er dømt for Holms-drapet anker ikke dommen. Det skriver Østlandsposten. Mannen ble i forrige måned dømt til 17, 5 år i fengsel for overlagt drap i Agder lagmannsrett.