Østlandsposten

Slutter som daglig leder i LHK

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen har sagt opp sin stilling som daglig leder for Larvik håndballklubb. Det melder Østlandsposten. Bruun Hansen har vært daglig leder for håndballklubben siden 2009. Klubben har lenge vært i en dårlig økonomisk situasjon. Totalt har klubben et underskudd på 16 millioner kroner.
Les mer om LHK, Larvik og Østlandsposten.

Gir en halv million til LHK

Treschow-Fritzøe har bestemt seg for å gi et bidrag på 500.000,- til Larvik Håndballklubb.Det melder Østlandsposten. Larvik HK trenger fem millioner kroner innen 20. februar for å unngå konkurs. Det pågår en aksjon hvor privatpersoner og bedrifter setter inn penger på konto til klubben.
Ønsker å hjelpe LHK
Treschow-Fritzøe, er positive til å hjelpe Larvik Håndballklubb gjennom den økonomiske krisen. Det sier direktøren, Michael Stang Treschow, til Østlandsposten.
Konkursfare for Larvik HK
Larvik HK risikerer å måtte trekke seg fra alle turneringer ifølge Østlandsposten. Stjernelaget på kvinnesiden i Norge kan opphøre fra 20. februar. Det skyldes feilsatsing på Jippi Lekeland, for høye driftskostnader i forhold til inntektene, sviktende inntekter og dårlig økonomisk styring.

Moen blir hovedtrener i LHK

Tor Odvar Moen blir ny hovedtrener i Larvik HK. Styreleder Thor Edvard Mathisen sier til Østlandsposten at de ikke har hatt konkrete forhandlinger med andre kandidater.
Les mer om LHK, Larvik HK og Østlandsposten.
Tidsfrist for politiet
Fra 1. januar er det innført responstid i politiet. Det skriver Østlandsposten. Politiet får tidsfrist på utrykninger til ulykker og andre alvorlige hendelser. I Vestfold er det ennå ikke klart hvordan responstiden skal bli de ulike stedene.
Les mer om Østlandsposten.
Solid seier for LHK
Larvik håndballklubb slo Halden 33-16 på hjemmebane. Det sto 15-8 til pause, skriver Østlandsposten.
Les mer om Halden, LHK og Østlandsposten.
Solid seier for LHK
Larvik håndballklubb slo Halden 33-16 på hjemmebane. Det sto 15-8 til pause, skriver Østlandsposten.
Les mer om Halden, LHK og Østlandsposten.
Fram Larvik vant på hjemmebane
Fram Larvik vant 5-2 mot Strømsgodset 2 på hjemmebane. Det skriver Østlandsposten.
Se kampen direkte
Følg sendinga fra Østlandsposten
Les mer om Østlandsposten.
Fare for avisbudstreik
Amedia Distribusjon Viken avd. Vestfold og Søndre Vestfold Distribusjonsselskap kan gå ut i streik allerede onsdag. I Vestfold er det Østlandsposten og Sandefjords Blad som rammes hardest
Person knivstukket i Larvik
En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket gjentatte ganger i et bolighus på Nanset i Larvik. Av Journalist @helgefar Ifølge Østlandsposten ble politiet varslet om knivstikken
Krogsgård klar for Fram
Tidligere Odd-spiller Snorre Krogsgård skrev onsdag under kontrakt med Fram. Det melder Østlandsposten. 22-åringen står med 69 eliteseriekamper for Odd, og Fram-trener Petter Belsvik er strålende fornøyd med signeringen.
Anker ikke dommen i Holms-drapet
Den 22 år gamle mannen som er dømt for Holms-drapet anker ikke dommen. Det skriver Østlandsposten. Mannen ble i forrige måned dømt til 17, 5 år i fengsel for overlagt drap i Agder lagmannsrett.
Andreas dukket aldri opp - nå må Joakim i fengsel
Joachim Hinsch Chramer nektet for at han hadde kjørt i fylla fra Tønsberg til Larvik, og mente det var Andreas som hadde gjort det. Dette skriver Østlandsposten. Chramer rykket inn annonse i ØP der han ba Andreas om å melde seg.
Skolebuss kjørte av veien i Hvarnes
Skal være mange elever om bord. (Dagbladet): Vestfold politidistrikt melder i 16-tida på Twitter at en skolebuss har kjørt av veien i Hvarnes ved Larvik. Ifølge Østlandsposten skal det være mange elever om bord.
Les mer om Larvik og Twitter.
Skal kurse ulvejegere
Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk (FNR) skal kurse jegere i praktisk ulvejakt, skriver Østlandsposten. Leder Helge Røsholt av lokallaget i Vestfold mener de vil få 50 deltakere.
Les mer om Vestfold og Østlandsposten.
Amazon-kaptein kan bli årets idrettsnavn
Marit Fiane Grødum er nominert til en høythengende tittel. Det Østlandsposten som har nominert Amazon-kapteinen til tittelen som årets idrettsnavn i Larvik, fødebyen til Marit Fiane
Jarle deler kreftsykdommen på Facebook
Jarle er operert for lungekreft og viser fram operasjonssåret til 1300 Facebook-venner. (Østlandsposten): en lenestol på Rikshospitalet sitter Jarle Gogstad. Bryggesjauer, rabagast og Mr. Sporty.
Kjær ble Norgesmester
Anders Kjær kjørte inn til NM-gull i klassen for tohjulsdrevne biler gruppe A/N inntil 2000 ccm da NM-finalen i rally gikk av stabelen på Hamar lørdag. Det skriver Østlandsposten.
Siktet for drap
Politiet bekrefter at kvinnen som ble funnet rundt klokken 12.30 lørdag er død. Kvinnens tidligere ektefelle, en mann i 40-årene, er siktet for drap, skriver Østlandsposten. Kriminalteknikere
Les mer om Østlandsposten.
Siktet for drap
Politiet bekrefter at kvinnen som ble funnet rundt klokken 12.30 lørdag er død. Kvinnens mann skal være pågrepet, siktet for drap, skriver Østlandsposten. Kriminalteknikere skal være
Les mer om Østlandsposten.
Siktet for drap
Politiet bekrefter at kvinnen som ble funnet rundt klokken 12.30 lørdag er død, melder Kvinnens mann skal være pågrepet, siktet for drap, skriver Østlandsposten. Kriminalteknikere skal
Les mer om Østlandsposten.
Totalslakt for Jarl Golis nye sommershow
Jarl Golis nye sommershow Sexbomber på bakrommet får hard medfart i lokalavisen Østlandsposten, som ga forestillingen terningkast 2: Han sier selv han ville gi publikum i Stavern en
Her setter de norgesrekord!
Sammen med DDE ble den gamle aerobic-rekorden slått ned i joggeskoene. Her setter de ny rekord - sammen med DDE! Foto: Handout/Youtube/ANB [ Østlandsposten ] Norgesrekorden for flest