Øvre romerike

TV-kjendis frikjent for grov vold mot kvinne

Mannen dyttet til en kvinne på et utested slik at hun falt og brakk håndleddet. En TV-kjendis, som sto tiltalt for grov vold mot en kvinne på et utested, er ifølge Nettavisen frikjent i Øvre Romerike tingrett.
Les mer om Nettavisen og Øvre Romerike.

TV-kjendis frikjent for grov vold mot kvinne

Retten mener den fornærmede kvinnen provoserte så mye i forkant av voldsepisoden. Artikkelen oppdateres. I begynnelsen av april møtte en TV-kjendis i Øvre Romerike tingrett tiltalt for grov vold mot en kvinne.
Les mer om Øvre Romerike.
Kabinansatt med promille dømt
En kabinansatt hos British Airways hadde over 0,6 i promille da han møtte opp til flyging på Gardermoen. Nå er mannen dømt i Øvre Romerike tingrett til 50 dagers fengsel, melder Romeriks Blad.
Les mer om Gardermoen og Øvre Romerike.
Vinteren sprenger budsjettet: – Kan ikke love grusfri 17. mai
Kalenderen viser snart april, men vårrengjøringen av veiene på både Øvre og Nedre Romerike er satt på vent.
Les mer om Nedre Romerike og Øvre.

Flytter halve firmaet fra Asker til Jessheim: – Flere vil følge etter

Først ble han kjent på Jessheim, så fikk Jan-Ola Hedblad en ide. Nå har halve advokatfirmaet flyttet fra Oslo-Vest til Øvre-Romerike.
TOVRO-2017-177539
A er født 0.0.1971 og bor i X. Politimesteren i Øst utstedte 22 september 2017 et forelegg, som innebærer at hun er siktet for Øvre Romerike tingrett for overtredelse av Tolloven 16-1, jf. 16-2, jf. 3-1 første ledd, jf.
Les mer om Tolloven, Øst og Øvre Romerike.
Voksenopplæringen synger på siste verset?
En annen kommune enn Ullensaker må ta på seg å være vertskapskommune for det kommunale samarbeidet om voksenopplæringen på Øvre Romerike. Alternativet er at Ullensaker sier opp avtalen.
Les mer om Ullensaker og Øvre Romerike.
Jakter Ringerike og Øvre Romerike
Fylkesmann Sigurd Tremoen vil gjerne ha både Ringerike og Øvre Romerike inn i det nye Innlandet.
Marian danket ut 50 søkere til sjefsstillingen: – Jeg gleder meg til nye utfordringer
Tidligere har hun drevet treningssenter og klesbutikk på Øvre Romerike. Nå er hun klar som butikksjef på Nedre.
Les mer om Nedre og Øvre Romerike.
Marian danket ut 50 søkere til sjefsstillingen: – Jeg gleder meg til nye utfordringer
Tidligere har hun drevet treningssenter og klesbutikk på Øvre Romerike. Nå er hun klar som butikksjef på Nedre.
Les mer om Nedre og Øvre Romerike.
Tre innbrudd på kort tid
Tre meldinger om boliginnbrudd på Øvre Romerike kom inn til politiet i løpet av kort tid lørdag ettermiddag, fra Jessheim, Råholt og Dal. Alle tre settes i sammenheng med hverandre, og politiet jobber parallelt med sakene, skriver Romerikes Blad.
Mishandlet kone og barn
En mann i 50-årene er i Øvre Romerike Tingrett dømt for grov mishandling av kona og tre døtre, samt voldtekter av kona gjennom en årrekke Mannen nektet straffskyld, ifølge Romerikes blad.
Påvist skabb på Øvre Romerike
Det er påvist flere tilfeller av skabb ved fire forskjellige skoler i Hurdal, Nannestad, Eidsvoll og Nes, skriver Romerikes Blad. Skabb er en kløende hudsykdom som forårsakes av en type midd. Den smitter normalt ved direkte hudkontakt av lengre varighet.
Tiltalt for voldtekt og overgrep
En 46 år gammel mann fra Romerike er tiltalt for voldtekt, blotting og overgrep mot to mindreårige jenter i 2015, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Mannen skal også ha sendt flere tekstmeldinger med seksuelt innhold til de to. Rettsaken starter 27. februar i Øvre Romerike tingrett.
Søppelhentingen er forsinket
Søppelhentingen på Øvre Romerike er forsinket. Vanskelig vær- og føreforhold, samt tekniske problemer, er årsaken, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Søppenhentingen er inntil halvannen uke forsinket.
Eidsvoll kommune får kritikk
Eidsvoll kommune har hatt «totalt manglende kontroll over renseanleggprosjektet i Bårlidalen, ifølge Øvre Romerike tingrett. Ifølge Romerikes Blad er kommunen i konflikt med seks av 13 entrepenører som er tilknyttet prosjektet.
Tusenvis av eiendommer støyberørt
Tusenvis av eiendommer på Øvre Romerike kan få bygge- og deleforbud dersom Avinors nye støysonekart for Oslo Lufthavn blir virkelighet. Eidsvoll Ullensaker Blad skriver at det nye kartet er del av planleggingen for en tredje rullebane på flyplassen.
Tenåringer skadd i avtalt slåsskamp
I går ble to gutter på 14 og 15 år skadd i en avtalt slåsskamp på Jessheim. Politiet fant også en kniv. Slike kamper har blusset opp på Øvre Romerike denne uka, ifølge Romerikes Blad. Politiet jobber med å avverge flere slåsskamper i helgen.
Les mer om Jessheim og Øvre Romerike.
Drapsalarm på Feiring: Skal ha blitt knivstukket
FEIRING/OSLO (VG) Da politiet ankom trafikkulykken ved Feiring på Øvre Romerike, fant de en død kvinne i en bil.
Les mer om Feiring og Øvre Romerike.
Drapsalarm på Feiring: Ble knivstukket
FEIRING/OSLO (VG) Da politiet ankom trafikkulykken ved Feiring på Øvre Romerike, fant de en død kvinne i en bil.
Les mer om Feiring og Øvre Romerike.
Politiet om drapsalarm på Feiring: Offeret ble skutt
FEIRING/OSLO (VG) Da politiet ankom trafikkulykken ved Feiring på Øvre Romerike, fant de en død kvinne som var skutt i halsen i en bil.
Les mer om Feiring og Øvre Romerike.
Biljakt på Romerike
To menn er pågrepet nord for Eidsvoll stasjon, etter en biljakt på Øvre Romerike. Politiet måtte få hjelp fra helikopter da de to nektet å stoppe for en patrulje på Mogreina. Da politiet fikk stanset bilen fant de narkotika og sjåføren var ruset.
Dømt for å ha nakenbilde
En 17 år gammel gutt er dømt for å ha oppbevart et nakenbilde på telefonen sin. I 2016 fikk han et bilde av brystene til en ung jente, og beholdt det. Øvre Romerike tingrett ga ham en bot på 4000 kroner, skriver Romerikes blad. Gutten anket, men lagmannsretten avviste saken.
Mann tiltalt for voldtekt
En mann i starten av 20-årene er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne på Oslo Lufthavn i mars i fjor. Ifølge VG må mannen møte i Øvre Romerike tingrett i oktober.
Tiltalt for voldtekt på Gardermoen
En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinne på Oslo lufthavn Gardermoen om kvelden 11. mars i fjor. Han må møte i Øvre Romerike tingrett i midten av oktober. Det er uklart hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet, skriver VG.