Øvre snertingdal

- Her kan bondedrømmen bli din - for 11,4 mill.

13 kilometer nordvest for Snertingdal sentrum er en landbrukseiendom til salgs, med et areal på over 5000 mål. Det er gården Nysveen i Trettsvevegen 168 i Øvre Snertingdal som nå ligger ute til salgs på finn.no.

Mann til sykehus etter å ha fått støt

Tirsdag ettermiddag ble en mann i Øvre Veg mellom Redalen og Snertingdal fraktet til sykehus. 110-sentralen for Innlandet bekrefter at vedkommende fikk støt etter et lynnedslag.
Sigarettsneiper på utedo førte til røykutvikling
Brannmannskaper fra Gjøvik og Moelv rykket ut til Øvre veg i Snertingdal tirsdag formiddag. Det gjorde også politiet i Vestoppland. Det ble meldt om røykutvikling fra en garasje, opplyste
To hunder på rømmen
Ifølge politiet er to hunder, en Border Collie og en Cockerspaniel, på rømmen i Øvre Snertingdal. De ble sist sett i Gilbergsroa og er ifølge politiet antagelig sammen. Hvis du ser hundene ring politiet på 02800.

Ismannen Rune er på farten over alt

Øverst i Øvre Snertingdal, 600 meter over og veldig langt fra havet. Det er mandag kveld, klokka er kvart over åtte og regnet har gitt seg for i dag. Norsk dans nr. 2, Opus 35 av Edvard
Les mer om Edvard og Øvre Snertingdal.
Observerte ulv
Ulv er observert flere steder i Snertingdal. Foto: privat Mens Camilla Schjager Sveum sto ute på gårdsplassen hos faren Torgeir i Hasligrenda i Øvre Snertingdal fredag, passerte en ulv om lag 14 meter fra henne og samboeren.
Uvær i Snertingdal
Slik så det ut i Øvre Snertingdal søndag formiddag.
Kvinne kjørte i grøfta uten førerkort
En lokal kvinne i midten av 40-årene kjørte i grøfta langs Øvre Veg i Snertingdal litt før klokka 09.00 tirsdag.
Les mer om Snertingdal og Øvre Veg.
Finner stadig død sau
En bjørn er i ferd med å forsyne seg kraftig av en sauebesetning i Øvre Snertingdal.
Les mer om Øvre Snertingdal.
Jakten på stolpehullene
De håpet å finne rester av en liten fabrikkbygning, men fant ingenting. Kanskje ble jernvinna i Rognholtet i Øvre Snertingdal drevet uten beskyttende tak.