årets

Kaptein Bendtners briljanse sikret RBK årets første trof

Kåre Ingebrigtsen hvilte sine beste menn i mesterfinalen mot Lillestrøm. Unntaket var Nicklas Bendtner, som storspilte i sin nye rolle og sikret Rosenborg trofeet med en scoring av ypperste kvalitet.
Les mer om Lillestrøm, RBK og Rosenborg.

Bendtner-magi sikret Rosenborg årets første trof

Rosenborg sparte nesten hele førsteelleveren, men Nicklas Bendtner var nok til å sikre sesongens første trof i mesterfinalen mot Lillestrøm.
Les mer om Lillestrøm og Rosenborg.
Bendtner-magi sikret Rosenborg årets første trof
Rosenborg sparte nesten hele førsteelleveren, men Nicklas Bendtner var nok til å sikre sesongens første trof i mesterfinalen mot Lillestrøm.
Les mer om Lillestrøm og Rosenborg.
Så skjer det som ikke skal skje. Det er så smertefullt. Så grusomt. Det er fotball.
Steigen - Storm 1-2 I garderoben sitter 13 stk. 13 stk som er spente, klare og tent for å vise hva vi er lagd av. 13 stk som skal gjøre alt for å skaffe årets første 3-poenger.
Les mer om Storm.

Store forskjeller i Helse-Norge

Fortalte helsedirektør Bjørn Guldvog i årets helsetale.
Storkontroll av russebilar
Om lag 70 russebilar frå Ålesundsormådet blei sjekka av Statens vegvesen i Olsvika i Ålesund torsdag kveld. Kontrollen har som mål å sikre ei tryggast mogleg russetid. I tillegg var brannvesen, politi og helsevesen med for å informere og snakke med årets russekull. Det blei også demonstrert kor omfattande skadar ein bil får ved å kollidere i 70 km/t.
Svelvik-produsent kåret til Årets merkevarebygger
Madrassprodusenten Jensen fra Svelvik mottok bransjeprisen under Innovasjonskraft 2018. SVELVIK: - Dette er en stor ære og en stor glede. Vi er stolte over å motta denne prisen.
Les mer om Innovasjonskraft og Svelvik.
Nå er årets russefeiring i gang
2000 russ fester i Bergenshallen i kveld.
Les mer om Bergenshallen.
Lars Halvor fra Rana er en av finalistene i NNM for lærlinger: - Det blir spennende og vi har en god tradisjon i MBA
Finalistene til årets nordnorsk mesterskap i byggfag er klare. Kampen om finaleplassen var tøffere i år enn noen gang tidligere. Hvem som er Nord-Norges beste lærling innen byggfag, avgjøres i Narvik 30. mai.
Les mer om MBA, NNM, Narvik og Rana.
Ingrid von Streng Velken (36) er årets ledertalent
– Det er viktig å ha noen som skubber seg frem, sier hun.
Les mer om Streng Velken.
Et parti i fred med seg selv
- Økte statlige overføringer ved årets jordbruksoppgjør vil gjøre situasjonen enda verre, mener Fremskrittspartiets landbrukspolitiske talsmann, Morten Ørsal Johansen.
Kårer Nord-Norges beste lærling
Finalistene til årets nordnorske mesterskap i byggfag er klare. Kampen om finaleplassen var tøffere i år enn noen gang tidligere. Hvem som er Nord-Norges beste lærling innen byggfag, avgjøres i Narvik 30. mai.
Les mer om Narvik.
PVS fikk Gullbøssa for beste innsats
Kreftforeningen har tildelt porsgrunnsrussen Gullbøssa for deres innsats under årets Krafttak mot kreft. Det betyr at PVS-elevene har slått russen i Vestfold, Buskerud og Østfold.
- Troms-landbruket løftes i jordbruksforhandlingene
TROMS: Nestleder i Troms Bonde- og Småbrukarlag, Mats Hegg Jacobsen mener kravet fra bøndene i årets jordbruksoppgjør er svært positivt for Troms-bonden, skriver Småbrukarlaget i ei pressemelding.
AS Fæmund lanserer digital guide til båtpassasjerer
AS Fæmund tar skrittet ut i den digitale verdenen, og lanserer app med interaktiv guide og online booking for årets besøkende.
Bøndene krever 1,83 milliarder i jordbruksoppgjøret
Bondeorganisasjonene krever 1,83 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. Det meste skal dekkes ved å øke de statlige overføringene.
Har mistet trua på jordbruksoppgjør
Årets jordbruksoppgjør vil trolig øke avstanden mellom bønder og andre grupper ytterligere. Ståle Støen i Småbrukarlaget i Hedmark mener Stortinget må ta et større ansvar for bøndenes inntekter. Han har ikke lenger tro på nåværende oppgjørsform.
D.D.E. fortsetter med Frode Vikens sønn på gitar(pluss)
Daniel Viken skal spille samtlige konserter på årets turn.
Årets vinnere av Gullrutens fagpris
Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane, og «Grenseland fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:
Årets vinnere av Gullrutens fagpris
Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld.
NØVGS-russen samlet inn mest av alle i Innlandet til kreftaksjonen: Ny rekord!
Russen ved Nord-Østerdal videregående skole samlet inn 351 044 kroner under årets krafttak mot kreft. Det er ny rekord!
Les mer om Innlandet og Nord-Østerdal.
Vakreste bok om bibliotek
Fotograf Jo Straube har besøkt 200 norske biblioteker. Sammen med bokdesigner Anette L'Orange er resultatet blitt Årets vakreste bok. Fotoboken Det norske biblioteket fikk i går hovedprisen i konkurransen Årets vakreste bøker.
Kan bli storstreik onsdag
Fredag blir det klart om LO og YS' medlemmer i privat sektor sier ja til resultatet av årets lønnsoppgjør. Et nei betyr storstreik fra onsdag neste uke, opplyser LOs forhandlingsavdeling til Frifagbevegelse. Totalt 35.000 ansatte rammes.
Les mer om Frifagbevegelse.
Her er bøndenes krav til jordbruksoppgjøret 2018
Her er de viktigste punktene i kravet Norges bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag har lagt fram for staten foran årets jordbruksforhandlinger. Her er den økonomiske rammen i kravet: * Rammen for kravet er 1830 millioner kroner.