årets

– Hvis jeg er kommet til Bergen for å finne meg selv, er jeg dypt takknemlig

Mannen med streken er blitt interessant for de unge igjen. I sitt 79. år er den internasjonalt anerkjente kunstneren Jan Groth årets festspillkunstner.
Les mer om Bergen og Jan Groth.

Moyes ferdig i Sunderland

David Moyes gir seg som manager for Sunderland, melder klubben. Sunderland havnet helt sist i årets Premier League og rykker ned til Championship. – Jeg ønsker spillerne og klubben lykke til med forsøket i å rykke opp igjen, sier Moyes.
E-SPORT: Ingen norske lag kvalifiserte seg til årets ESL One Cologne
Både Dignitas og Tundra kjempet godt, men møtte for sterk motstand i helgens kvalifisering til den tyske turneringen.
Les mer om Tundra.
Vil bli generalsekretær i NIF
Thorbjørn Gyberg fra Arendal vil bli generalsekretær i Norges idrettsforbund. Han kommer fra Arendal bokseklubb og vant i 2015 prisen for Årets ildsjel under Idrettsgallaen. Det er 17 menn og 7 kvinner som har søkt på stillingen etter Inge Andersen. Les mer her.

Slik viser de fram årets hotteste SUV-nyhet i Norge

Denne venter mange på.
Les mer om Norge.
Båtvik er «Årets Fossekall
Norsk Ornitologisk Forening har tildelt Jan Ingar Båtvik fra Råde hederbevisningen «Årets Fossekall for lang og tro tjeneste for fugl og fuglevern. Båtvik er for mange kjent for sitt arbeid med naturformidling, og for sitt arbeid med å redde skadde fugler.
Les mer om Jan Ingar Båtvik og Råde.
Bragden: Jarstein på årets lag i Europas største avis
Sammen med blant andre Arjen Robben og Mats Hummels.
Les mer om Arjen Robben.
Nå tror «Mos han kan bli toppscorer
Han banket inn årets sjuende mål på ti kamper mot Sandefjord. Nå tror Mustafa Abdellaoue at han kan bli årets toppscorer i Eliteserien.
Sier opp båtavtale i Skjeberg
Sarpsborg Båtforening sier opp kontrakten med Sarpsborg Marina AS etter årets båtsesong. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Årsaken er at Sarpsborg Marina AS krever en økning på 300.000 kroner for drift av havna i Høysand.
En av fem vet ikke hva de skal bruke feriepengene på
22 prosent vet ennå ikke hva de skal bruke årets feriepenger på, mens 36 prosent planlegger å bruke feriepengene på nettopp reise og ferie.
En av tre ferierer for feriepengene
22 prosent vet ennå ikke hva de skal bruke årets feriepenger på, mens 36 prosent planlegger å bruke feriepengene på nettopp reise og ferie. Det viser en undersøkelse Ipsos har laget for DNB, skriver E24.
Les mer om DNB og E24.
ØIF-tap i finalen
ØIF Arendal tapte 20-25 i sluttspelfinalen mot Elverum. Dermed har Elverum vunne både serie og sluttspel denne sesongen. ØIF står tomhendt att etter årets sesong.
Les mer om Elverum.
Kongsvinger med storseier
Kongsvinger tok årets første seier da de slo Strømmen 4-0 i en 1. divisjonskamp på Strømmen Stadion i ettermiddag. Kongsvinger ledet 1-0 ved pause.
Tre båtlass søppel - og en flaskepost
Wenberg Fiskeoppdrett deltok i årets ryddeaksjon langs strandlinja. Det resulterte i tre store båtlass søppel.
I 2013 ble det 4. plass, men AaFK-sjefen mener årets lag er enda bedre
– Jeg føler meg veldig sikker, sier Trond Fredriksen.
Tre båtlass søppel - og en flaskepost
Wenberg Fiskeoppdrett deltok i årets ryddeaksjon langs strandlinja. Det resulterte i tre store båtlass søppel.
Hedersbevis til Båtvik
Jan Ingar Båtvik er tildelt hedersprisen «Årets Fossekall av Norsk ornitologisk forening. Båtvik får prisen for å innsatsen for fugl. Båtvik er i dag førstelektor ved Høgskolen i Østfold.
Les mer om Båtvik, Høgskolen, Norsk og Østfold.
E-SPORT: Fremdeles Norges konger i League of Legends
Riddle klarte å forsvare tittelen mot Sprutnoobs i et av årets jevneste oppgjør.
Les mer om League.
Kippe spolerte Rosenborg-festen: – Årets høydepunkt
TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Lillestrøm 1-1) Han er 39 år, vinner ikke ofte der, men scorer ofte. Og lørdag kveld scoret Frode Kippe igjen mot Rosenborg, og ødela den planlagte RBK-festen.
Kippe: – Årets høydepunkt
TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Lillestrøm 1-1) Han er 39 år, vinner ikke ofte der, men scorer ofte. Og lørdag kveld scoret Frode Kippe igjen mot Rosenborg, og ødela den planlagte RBK-festen.
Les mer om Frode Kippe og Rosenborg.
Elizabeth Moss om oppsiktsvekkende scene i «The Square: – Jeg lå oppå en eplekasse!
CANNES (VG) «Mad Men-stjernen var ikke en gang i samme rom som motspilleren Claes Bang da hun spilte inn en av årets merkeligste sexscener i Cannes-filmen «The Square.
Kongelig sus over årets kjendisbryllup i Storbritannia
Både kongelige og kjendiser var til stede da Pippa Middelton lørdag giftet seg i det som er årets bryllup i Storbritannia.
Kongelig sus over årets bryllup i Storbritannia
Både kongelige og kjendiser var til stede da Pippa Middelton lørdag giftet seg i det som er årets bryllup i Storbritannia.
Vinskolen: Fint (og ikke så dyrt) til fest
Har du invitert litt for mange venner? Her er vinene du kan servere til årets sosiale maraton uten å blakke deg fullstendig.
Steiring klar for årets kamp i Sogndal
Med sju poeng og bare ett baklengsmål på de tre siste kampene, møter Per Magnus Steiring og Songdal Brann med tro på seier i det som er årets kamp i saftbygda.
Les mer om Sogndal og Songdal Brann.