års

Danske blir i Arendal

Jakob Rasmussen frå Danmark har skrive under ei ny tre års kontrakt med Arendal Fotball. – Eg trivst i byen og klubben. Eg veit klubben har langsiktige ambisjonar, og det har eg også, seier han til klubben si nettside. Han kom til Arendal i 2014.

Overgrepssaken: – Dopet ned døtrene for å begå overgrep mot dem

Aktor mener den tiltalte 44-åringen ga døtrene sovemedisin. Hun krever dom for gjentatt seksuell omgang med barn, med 21 års fengsel som maksstraff.
Etter 21 års kamp møter de Sandnes kommune i retten
Ekteparet Gunn og Torgrim Knutsen har følt seg som gisler i sin egen bolig de siste 21 årene. De krever 13 millioner kroner i erstatning fra Sandnes kommune.
Les mer om Torgrim Knutsen.
Bygda klar for storinnrykk - ta med ljåen og hils på Erlend Elias
I morgen blir det «kø på veien inn til Beiarn, for da starter Villmarksdagan som har 20-års jubileum. - Ta gjerne med noe verktøy du vil slipe, oppfordrer Gudbjørg Navjord.

Kvinne angrep dørvakt

En kvinne i 30-års alderen laget så mye bråk på et utested i Stavanger natt til onsdag at politiet ble tilkalt.
Les mer om Stavanger.
Likfunn i Danmark løser norsk drapsgåte
I 2016 ble en gresk skipsoffiser dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin ukrainske forlovede om bord i et skip på vei til Narvik. Mannen ble dømt uten at liket ble funnet, men nå viser det seg at et likfunn i Danmark knyttes til drapet.
Les mer om Danmark og Narvik.
Ble drapsdømt uten likfunn – nå er liket funnet
I 2016 ble en gresk skipsoffiser ble dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin ukrainske forlovede om bord i et skip på vei til Narvik. Først nå er liket identifisert.
Les mer om Narvik.
Verdens mest berømte klokke tar fire års pause
Big Ben må restaureres.
Ny gravferdssjef i Oslo
Seremonisjef i Human-Etisk Forbund, Lene Mürer, er ansatt som direktør i Gravferdsetaten i Oslo kommune. Mürer tiltrer den 1. oktober. Direktørstillingen er en seks års åremålsstilling
Fikk 100.000 for å flytte til Hattfjelldal
Som nyutdannet sykepeleier fikk svenske Elin Linder 100.000 kroner og ti års lønnsansiennitet for å ta seg jobb i Hattfjelldal.
Les mer om Elin Linder og Hattfjelldal.
Kongelig VM-seiling på Hankø
Mandag gikk startskuddet for VM i seiling på Hankø. Mesterskapet arrangeres til ære for Kongens 80-års jubileum.
Les mer om Hankø.
72-åringen som drepte Liam (1) er dømt: – Håper hun aldri ser dagslys igjen
Kvinnen som fyllekjørte på sønnen til MMA-profilen Marcus Kowal i fjor, erklærte seg skyldig og ble idømt seks års fengsel.
Les mer om Liam.
Nå slippes Gata-billettene
Salget av festivalpass til neste års storfest i Fauske sentrum er i gang.
Les mer om Fauske og Gata-billettene.
Risikerer tre års fengsel etter at Kris (56) fra Frøya døde
Daglig leder for båtselskapet er nå tiltalt. Pårørende er glade for at det blir en rettssak, nesten tre år etter dødsulykken.
Les mer om Frøya.
Krever 2 års fengsel for halliktiltalt 63-åring
– Det er viktig å gi et signal til allmennheten om at det slås hardt ned på hallikvirksomhet, sier politiadvokat Karen Mork.
Les mer om Karen Mork.
Politimann brukte politihelikopter for å filme sex: - Ingen er hevet over loven, fastslo dommeren
Nå er den britiske politimannen dømt til ett års fengsel.
Gjorde om to leiligheter til 21 hybler – må betale to millioner i erstatning
Lagmannsretten ga den 86-årige eieren av en bygård på Frogner medhold i at det var ugreit at leietagerne gjorde om to leiligheter til 21 hybler. Etter fire års kamp får han kaste ut leietagerne.
Les mer om Frogner.
Vil fengsle Samsungs toppsjef til 2029
Påtalemyndigheten rettet ramsalt kritikk mot Samsungs toppsjef og forlanger 12 års fengsel for bestikkelser. – Inntrykket er at selskapet eksisterer for familien, sa statsadvokat Park Young-soo.
Les mer om Park Young-soo.
Bare 30 prosent av gründerberdriftene overlever fem års-dagen
For mange gründerbedrifter går dukken de første årene. Innovasjon Norge sin nye låneordning skal gjøre noe med problemet.
Solberg varsler penger til nytt Møre-sykehus på neste statsbudsjett
Statsminister Erna Solberg (H) varsler penger på neste års statsbudsjett til bygging av nytt sykehus for Nordmøre og Romsdal på Hjelset i Molde kommune.
Les mer om Hjelset, Molde, Nordmøre og Romsdal.
Håper på veipenger raskt
Tungtransportnæringen håper utbedringen av riksvei 3 i Rendalen kan fullføres snarest mulig. Etter to års arbeid er pengene brukt opp, uten at veien er ferdig. Tungtransportsjåfør Per Arild Ås håper nye penger kan komme raskt.
Les mer om Rendalen.
48-åring fikk skjerpet straff
Borgarting lagmannsrett har skjerpet straffen for en 48 år gammel mann som er funnet skyldig i å ha voldtatt sin kone og mishandlet sine tre døtre. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Fredrikstad tingrett dømte mannen til sju års fengsel, mens Borgarting lagmannsrett har skjerpet straffen til åtte år.
Chelsea-eier Roman Abramovitsj og kona Dasja Zjukova separeres
Etter ti års samliv og to barn sammen, meddeler nå den russiske milliardæren og kunstsamlerkona at de går hver til sitt.
Les mer om Dasja Zjukova.
Anket seg til strengere straff
I fjor ble en 48 år gammel mann dømt til syv års fengsel for å ha voldtatt kona og bortført sine tre døtre. Mannen anket, og lagmannsretten skjerpet straffen til åtte år.
Strengere straff for voldtekt
Lagmannsretten har skjerpet straffen for en 48 år gammel mann som i fjor ble dømt for voldtekt av sin kone og mishandling og bortføring av døtrene sine. Straffen har økt fra syv til åtte års i fengsel, der mannen også skal betale 300 000 kroner i erstatning til konen og 175 000 kroner til hver av døtrene. Dette etter at mannen selv hadde anket saken. Saken ble først omtalt av Sarpsborg Avis.