ønsker

Helse Vest vil ha slutt på rundturene etter psykolog

Jakten på ledig psykolog blir kalt et lotteri med få gevinster. Nå ønsker Helse Vest å prøve ut felles vurdering av alle henvisninger.
Les mer om Helse Vest.

Trump sier nå han vil ha innvandrere fra alle steder

Mens drittland-skandalen ruller videre, sier president Donald Trump at han ønsker at innvandrere fra «alle steder – ikke bare Norge – kommer til USA.
Les mer om Donald Trump, Norge og USA.
Trump sier han vil ha innvandrere fra alle steder
Mens drittland-skandalen ruller videre, sier president Donald Trump at han ønsker at innvandrere fra «alle steder – ikke bare Norge – kommer til USA.
Les mer om Donald Trump, Norge og USA.
Ordknapp Berge om Mørk-saken: - Vi må snakke gjennom det
POREC/OSLO (VG) Håndballgutta ønsker ikke å kommentere Nora Mørk-saken mens EM pågår. Det ble klart på dagens pressekonferanse.

Søker om å kjøre turister til topps i slalåmbakke

Etterspørselen fra internasjonale turister øker i Sulitjelma, og de ønsker seg opplevelser de ikke kan få hjemme.
Les mer om Sulitjelma.
Vurderer lovendringer etter TV 2s avsløringer
Regjeringen ønsker å forhindre at prøveløslatte med utreiseforbud begår ny alvorlig kriminalitet mot barn både i Norge og i andre land.
Les mer om Norge.
Håndballgutta nekter å kommentere Mørk-saken
POREC/OSLO (VG) Håndballgutta ønsker ikke å kommentere Nora Mørk-saken mens EM pågår. Det ble klart på dagens pressekonferanse.
Ordknapp Berge om Mørk-saken: - Vi må snakke gjennom det
POREC/OSLO (VG) Håndballgutta ønsker ikke å kommentere Nora Mørk-saken mens EM pågår. Det ble klart på dagens pressekonferanse.
Kona avgjør om det likevel blir Sør Korea-tur på Bjørndalen
Det kan bli tur til OL–byen Pyeongchang på Ole Einar Bjørndalen (43) – hvis kona ønsker det.
Politiets massive vitnejakt etter funnet åtte mil fra Jemtland-eiendommen
Innlandet politidistrikt ønsker tips om alt mistenkelig som kan ha beveget seg ved Eid bru så lenge Janne Jemtland har vært savnet.
Avslører hemmelig tegn under «Farmen-exit
Frank Løke (37) mener sannheten må fram etter gårsdagens tvekamp. Kristine Thybo Hansen (25) ønsker derimot ikke å bruke mer tid på saken.
Les mer om Farmen-exit.
NFF jakter brennhet Hegerberg: – Vi håper fortsatt
Norges Fotballforbund (NFF) ønsker at Ada Hegerberg (22) skal gi landslaget en ny sjanse, men hun står på sitt.
Les mer om Ada Hegerberg og Hegerberg.
Han kan sikre at det ikke blir en blendahvit regjering
Abid Raja kan bli statsråd i den nye regjeringen, blant annet for å hindre at den borgerlige regjeringen forblir blendahvit. Venstre ønsker å ta integreringsansvaret fra Frp og Sylvi Listhaug.
Les mer om Frp og Sylvi Listhaug.
Dette betyr den nye regjeringen for DEG
I sin ferske erklæring fra Moss ønsker den nye regjeringen en rekke nye endringer.
Les mer om DEG.
Fire vil bli talsperson i MDG
Une Aina Bastholm ønsker gjenvalg som den ene av Mijøpartiet De Grønnes to talspersoner. Tre menn, Farid Shariati, Ståle Sørensen og Arild Hermstad, kjemper om å få overta etter Rasmus Hansson som partiets andre talsperson, melder NTB.
Amerikanske byer går til sak mot globale oljegiganter for klimaendringer
President Trump vil ikke ta del i kampen mot klimaendringer og global oppvarming, og amerikanske borgermestere har derfor overtatt stafettpinnen. New Yorks borgermester ønsker å ramme oljegigantene økonomisk, og klimakampen har nå stø kurs mot amerikanske rettssaler.
Krever bedre foreldrekontroll mot barns avhengighet
– En moralsk panikk som slår inn når man da ønsker å regulere dette.
Borten Moe reagerer kraftig på pelsdyravvikling
Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe stiller spørsmål ved om den blågrønne regjeringen har lov til å avvikle pelsdyrnæringen innen 2025, slik den ønsker.
Les mer om Ola Borten Moe.
Matkanalen-sjef har stor appetitt på flere tv-kanaler
Daglig leder Øivind Lindøe i Matkanalen leverer overskudd i andre driftsår. Nå ønsker han å starte nye nisjekanaler på tv.
Hun kan bli en av verdens beste. Nå kommer Rita Lakatos til Byåsen.
På veien mot den internasjonale stjernehimmelen, ønsker Rita Lakatos å lære av den norske treningskulturen. Ida Alstad er kun betinget optimist til prosjektet.
Les mer om Byåsen.
Ønsker Trine Skei Grande som ny kunnskapsminister
Han var for ikke så lenge siden skeptisk til samarbeid med de blå, som så mange andre i Venstre. Nå er Venstres stortingsrepresentant Jon Gunnes langt mer optimistisk.
Les mer om Venstre.
Eiril (14) var fire år da pappa Carsten ble drept: – Jeg vil at folk skal huske ham som veldig modig og rettferdig
Eiril (14) var bare fire år da hun fulgte kisten med faren, journalist Carsten Thomassen (38). Nå forteller hun hvordan hun ønsker Norge skal minnes pappa.
Politiet har en teori om Janne
Politiet sier at de har en teori om hendelsesforløpet og hva som har skjedd med Janne, men de ønsker ikke å forklare det noe nærmere med hensyn til etterforskningen. Den siktede ektemannen skal til yttligere avhør søndag.
Les mer om Janne.
Leter etter mann ved kanalen i Moss
Nødetatene leter etter en mann ved kanalen i Moss. Mannen er 30 år gammel, 175 cm høy, er slank og har lite hår. – Vi ønsker å komme i kontakt med mannen. Han er ikke farlig, sier operasjonsleder Runar Eriksen til NRK.
Les mer om NRK og Runar Eriksen.
Romeriksordførere stiller krav
Ordførerne i Eidsvoll, Nannestad, Gjerdrum, Hurdal og Ullensaker ble fredag enige om fire krav til Avinor i arbeidet med en tredje rullebane på Oslo Lufthavn, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. De ønsker en rask avklaring av framtidige støysoner, en plan for innløsing av berørte eiendommer, en plan for skjermingstiltak i gul støysone og opprettelsen av et informasjonskontor for berørte innbyggere.