ønsker

Bortistu Neby selger unna eiendom for å utvikle tunet

Stiftelsen Bortistu Neby skal selge unna eiendom for å bruke disse midlene til å utvikle tunet og bebyggelsen på Neby videre. Torsdag ønsker de innspill om hva stedet kan fylles opp med.
Les mer om Neby.

Kommunen får en ekstraregning på 23 millioner. Nå vil de utsette skoleprosjektet: – Vi går med ryggen inn i framtiden

Budsjettet til den nye storskolen på Bjørnevatn øker med 23 millioner kroner. Flere politikere reagerer og ønsker å utsette prosjektet.
Les mer om Bjørnevatn.
Østfold-ordførerne legger press på regjeringen
Fylkesordfører Ole Haabeth og et samlet ordførerkorps i Østfold ønsker at regjeringen gir penger til Orienterings-VM i 2019. Stortingsrepresentant Ingjerd Schou (H) er optimist med tanke på at pengene skal komme i statsbudsjettet til høsten.
Les mer om Orienterings-VM og Østfold.
Trumps «Russland-advokat trekker seg
WASHINGTON, D.C. (VG) Samtidig som John Dowd trekker seg som Donald Trumps advokat, er fire temaer spesialetterforsker Robert Mueller ønsker å avhøre presidenten om blitt kjent.
Les mer om D.C, John Dowd og Robert Mueller.

- Norge samarbeidet med USA om å hacke russiske datanettverk

Norge og USA har samarbeidet om å hacke russiske datanettverk. Formålet er å innhente etterretningsinformasjon om Russland, ifølge NRK. Image-text: Etterretningstjenesten ønsker ikke å kommentere NRKs opplysninger.
Les mer om NRK, Russland og USA.
Ber Ødegaard bli mer egoistisk
Martin Ødegaard (19) har fått klare ønsker fra landslagssjef Lars Lagerbäck. Lars Lagerbäck jobber med å får det norske fotballandslaget til å bli tøffere, mer skapende i angrep og mer effektive.
Ber Ødegaard bli mer egoistisk
Martin Ødegaard (19) har fått klare ønsker fra landslagssjef Lars Lagerbäck.
Politikerne ønsker raskere framdrift i gjestehavn-utbygginga
SORTLAND: Formannskapet ønsker seg et enklere prosjekt enn det rådmannen foreslo, som kan gå raskere å gjennomføre. Formannskapet skulle torsdag ta stilling til den videre prosessen rundt etablering av ei gjestehavn ved Torghuken.
Les mer om Torghuken.
Penger til helsetjenesten
Ti kommuner på Sunnmøre får tilsammen 13,7 millioner kroner til helsestasjoner og skolehelsetjenesten. Regjeringen ønsker å bygge opp et godt lavterskeltilbud for barn, og tildelingen nå er et resultat av budsjettforliket mellom Høyre, Frp, Venstre og KrF. Kommunene får fra 270 000 kroner til 5,7 millioner kroner.
Les mer om Frp, Høyre, KrF, Sunnmøre og Venstre.
Nå vil EU skattlegge Google og Facebook
BRUSSEL: EU-kommisjonen har sett seg lei av at nettbaserte bedrifter unngår å betale skatt i landene de tilbyr sine tjenester i. Nå ønsker kommisjonen å tette smutthullet med en egen særskatt for IT-giganter som Google og Facebook.
Les mer om Facebook, Google og IT-giganter.
Røde Kors ønsker flere droner
Norges Røde Kors vil ha flere droner til søk- og redningsaksjoner, men lufta er ikke fri for alle.
Camilla er Lørenskogs nye næringssjef: – En kommune med bare muligheter!
Camilla Håltem (51) ønsker seg nye møteplasser og enda flere kortreiste arbeidsplasser i Lørenskog.
Les mer om Lørenskog.
Røde Kors ønsker flere droner
Norges Røde Kors vil ha flere droner til søk- og redningsaksjoner, men lufta er ikke fri for alle.
Vil bygge UFO-hytte i UFO-bygda Hessdalen
Statskog ønsker å bygge en UFO-lignende hytte i Hessdalen i Trøndelag. Håpet er at de som leier hytta skal kunne sitte inne og observere mystiske lysfenomen.
Les mer om Hessdalen og Trøndelag.
«Vi merker oss at den kommunale ledelsen heller ikke ønsker en debatt rundt dette»
«Man ser altså at samfunnet kan spare over 300 millioner, på å bygge ut Rissa vg. skole», skriver Johan Wemundstad i Rissa næringsforum i dette årne brevet til ansatte, innbyggere, politikere og administrasjonen.
Les mer om Johan Wemundstad og Rissa.
Vil bygge UFO-hytte i UFO-bygda Hessdalen
Statskog ønsker å bygge en UFO-lignende hytte i Hessdalen i Trøndelag. Håpet er at de som leier hytta skal kunne sitte inne og observere overnaturlige lysfenomen.
Les mer om Hessdalen og Trøndelag.
Stenger Outlook-mail på mobil til alle ansatte
Microsoft har nå stengt mailsystemet Outlook for alle ansatte i svenske Skandiabanken. Årsaken til stengningen er ikke kjent. Verken Microsoft eller banken ønsker å uttale seg, i frykt for hackere.
Les mer om Outlook og Skandiabanken.
Frøydis har drive fotterapi i Gulen i ti år
– Eg ønsker at alle skal ha enkel tilgang til fotterapi, uavhengig av kor stor eller liten plass ein kjem frå.
Les mer om Gulen.
En av robotene gjør gulvvasken til terningkast 5
TV 2 hjelper deg sjekker om du kan kaste mopp og vaskebøtte til fordel for disse rengjøringsrobotene. Ønsker du å rengjøre gulvene dine kun ved å trykke på en knapp? Da kan en vaskerobotrobot være noe for deg.
Skal granske skole
Et eksternt selskap skal undersøke forholdene på Wilds Minne skole i Kristiansand. Det er store samarbeidsproblemer mellom flere foreldre i FAU og skolens rektor, skriver Fædrelandsvennen. Rektoren ønsker ikke å kommentere saken til avisen.
Dette ønsker dere mer av på ITavisen
Nesten 9000 svarte på spørreundersøkelsen vår.
Les mer om ITavisen.
Statlige stillinger forsvinne
Kristiansund kan miste flere statlige stillinger. Sekretariatet for landets konfliktråd foreslår å flytte tre administrative stillinger fra nordmørsbyen. Ifølge Tidens Krav ønsker de at stillingene skal knyttes tettere til politimesteren i Ålesund. Forslaget faller ikke i god smak hos Kristiansund-ordfører Kjell Neergaard (Ap), som sier at det gir ingen mening.
Statlige stillinger forsvinner
Kristiansund kan miste flere statlige stillinger. Sekretariatet for landets konfliktråd foreslår å flytte tre administrative stillinger fra nordmørsbyen. Ifølge Tidens Krav ønsker de at stillingene skal knyttes tettere til politimesteren i Ålesund. Forslaget faller ikke i god smak hos Kristiansund-ordfører Kjell Neergaard (Ap), som sier at det gir ingen mening.
- Partiledelsen har et ansvar for å samle partiet, den jobben gjør de ikke nå(pluss)
Giske-alliert og styremedlem i Trøndelag Ap, Marek Jasinski, fyrer av en kraftsalve i Acer-saken: - Partiledelsen er kun opptatt av å trumfe gjennom egne ønsker. Det er ekstremt farlig, sier Jasinski.