Aafk


Aabrekk: - Tennfjord kan samle Bergen

Aalesund-trener Harald Aabrekk har ingen problemer med å fortelle at han er en nær venn av snart avtroppende AaFK-leder Kjell Tennfjord.

Aabrekk: - Tennfjord kan samle Bergen

Aalesund-trener Harald Aabrekk har ingen problemer med å fortelle at han er en nær venn av snart avtroppende AaFK-leder Kjell Tennfjord.

- Trodde Kjell ville ta to nye år

AaFK-direktør Henrik Hoff beklager at Kjell Tennfjord gir seg som AaFK-leder.

Tennfjord gir seg i AaFK

Etter fire år som styreleder i AaFK har Kjell Tennfjord frasagt seg gjenvalg. Nå er han høyaktuell som styreleder i Sportsklubben Brann.

Tennfjord gir seg i Aalesund - kan bli ny styreleder i Brann

Han er høyaktuell som ny Brann-leder. Kjell Tennfjord (t.h) bor i Bergen og har tidligere trent Brann. Foto: NTB scanpix Kjell Tennfjord gir seg som styreleder i AaFK på klubbens årsmøte i slutten av februar.

Tennfjord gir seg i Aalesund - kan bli ny styreleder i Brann

Han er høyaktuell som ny Brann-leder. Kjell Tennfjord gir seg som styreleder i AaFK på klubbens årsmøte i slutten av februar. Og sensasjonelt nok går han fra asken til ilden. Han er nemlig høyaktuell som Branns nye styreleder.

Les mer om AaFK, Aalesund, Brann-leder og Brann.
Tennfjord gir seg i AaFK - kan bli ny styreleder i Brann

Kjell Tennfjord gir seg som styreleder i AaFK på klubbens årsmøte i slutten av februar. Og sensasjonelt nok går han fra asken til ilden. Han er nemlig høyaktuell som Branns nye styreleder! ARKIV: Henrik Hoff (t.v.) og Kjell Tennfjord.

Les mer om AaFK, Brann og Kjell Tennfjord.
Usikker AaFK-framtid for Grytebust

– Jeg har en drøm om at folk skal prate om meg og beskrive meg som en av de beste keeperne

Les mer om Grytebust.
Usikker AaFK-framtid for Grytebust

- Jeg har en drøm om at folk skal prate om meg og beskrive meg som en av de beste keeperne Følg våre oddstips Sten Grytebust (25) er inne i sitt siste kontraktsår med AaFK. Den ambisiøse keeperen har ingen planer om å bli en klubblegende.

Aabrekk mener AaFK trener som de beste lagene

AaFK-treneren var spent på om spillerne ville tåle en dobling av treningsmengden. Etter to uker er han beroliget.

Les mer om AaFK.
Aabrekk mener AaFK trener som de beste lagene

Aabrekk gikk tøft ut på pressekonferansen da han ble presentert. Han mente norsk fotball hadde en del å gå på når det gjaldt trening, derfor skulle treningsmengden i AaFK dobles.

Les mer om AaFK.
AaFK har ingen kantspillere: - Vi har en jobb å gjøre nå

Aalesund uten rene kantspillere etter salget av Karnass. Salget av en utilpass El Mehdi Karnass førte AaFK innenfor utlendingskvoten, men sørget også for at lagets eneste rene kantspiller forsvant.

Les mer om AaFK.
AaFK har ingen kantspillere: - Vi har en jobb å gjøre nå

Aalesund uten rene kantspillere etter salget av Karnass.

Aabrekk: - Karnass savner familien

Men AaFK-treneren kjenner ikke til at Karnass er på vei hjem. Følg våre oddstips I går skrev marokkanske medier at El Mehdi Karnass kunne bli klar for klubben FAR Rabat denne uken.

Karnass forlater AaFK

Skal ha skrevet under for ny klubb i dag.

Les mer om AaFK.
AaFK-supporter Karl (100) har fortsatt sesongkort

En stolt og rørt Karl Skytterholm fylte i går 100 år og fikk overrakt en signert AaFK-drakt av Trond Fredriksen. sprek jubilant: I går fylte AaFK-supporter Karl Skytterholm 100 år på Sanitetshjemmet på Bogneset.

Han skal tette hullene i AaFK-forsvaret

Tero Måntylä er mannen som skal tette hullene i AaFK-forsvaret, Og den finske 23-åringen ser ikke ut til å tynges over ansvaret. For denne usedvanlig blide og utadvendte finnen har vært ute en stormnatt før.

Les mer om AaFK-forsvaret.
Han skal tette hullene i AaFK-forsvaret

... og finske Tero Måntylä ser ikke ut til å tynges over ansvaret.

Aalesunds nye stopper: - Årene i utlandet ga meg en bratt læringskurve

Tero Måntylä dro til Portsmouth som 15-åring, og kommer nå til AaFK fra tre år i Bulgaria Tero Måntylä er mannen som skal tette hullene i AaFK-forsvaret, Og den finske 23-åringen ser ikke ut til å tynges over ansvaret.

Aalesunds nye stopper: - Årene i utlandet ga meg en bratt læringskurve

Tero Måntylä dro til Portsmouth som 15-åring, og kommer nå til AaFK fra tre år i Bulgaria

Les mer om AaFK, Bulgaria og Portsmouth.
Her er AaFKs nysigneringer på plass

De fire spillerne ble presentert etter den første treningsøkten. AaFK arrangerte et uoffisielt kick-off for spillerne, trenerne, ledere og media etter første treningsøkt. Og i tur og orden ble de nye kalt fram på podiet.

Slik blir AaFKs ekstremvinter

Tirsdag morgen markerte AaFK startskuddet for sesongen 2015 med en real dobbeløkt. Denne sesongen skal det sprenges grenser, ifølge lagets ferske hovedtrener, Harald Aabrekk.

Les mer om AaFK og Harald Aabrekk.
Rett på asfalten for AaFK

I dag startet hardkjøret under Aabrekks ledelse. Bli med på løpetur.

Les mer om AaFK.
Langevåg-spiss teken ut på G16

Følger i storebror sine spor. STOREBROR: Kheirullah sin storebror Izatullah Ahmadzai spelar for AaFK. Her i 2012. Foto: Kristian Stenerud Kheirullah Ahmadzai speler kanskje sine første fotballkampar med den norske landslagstrøya i 2015.

Les mer om AaFK, G16 og Izatullah Ahmadzai.
Sesongen 2015: Europa-ambisjoner og Bayern München-takter

Et lag vil gjøre alt for å karre seg inn i et europeisk gruppespill, mens et annet lag vil revolusjonere treningshverdagen og la seg inspirere av en av fotballverdens stormakter. Les hva hovedtrenerne i AaFK og MFK tenker om den kommende sesongen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05