Administrasjon

Lundteigen om visittkort med gullskrift: Det er så mye jåleri på Stortinget for tiden!

Flere folkevalgte mener Stortingets administrasjon må skjerpe seg for å unngå å bli oppfattet som jålete og slepphendte med offentlige midler.
Les mer om Stortinget.

Trump til personangrep på kvinnelig journalist

Donald Trump omtaler på Twitter en amerikansk journalist som «gale Mika med lav IQ, etter at hun kritiserte presidentens administrasjon.
Les mer om Mika og Twitter.
Trump til nytt personangrep på kvinnelig journalist
Donald Trump omtaler på Twitter en amerikansk journalist som «gale Mika med lav IQ, etter at hun kritiserte presidentens administrasjon.
Les mer om Mika og Twitter.
Havnas tapte tiår
Konflikten mellom styre og administrasjon i Trondheim Havn har rammet viktig byutvikling i Trondheim. Politiske forsømmelser sinker utviklingen av havneområdene.
Les mer om Trondheim Havn og Trondheim.

Trues med eksklusjon

Organisasjonsutvalget i Frp vil ekskludere Bjørnar Solvei fordi han har skadet partiets eller partimedlemmers omdømme. Han var leder av Arendal Frp inntil laget ble satt under administrasjon.
USA-forsker: – Hvem har lyst å hoppe inn i en slik administrasjon?
Høyresiden i amerikansk politikk vegrer seg for å jobbe for Donald Trump. Så langt har den nye administrasjonen ansatt 43 i toppolitiske stillinger, sammenlignet med Obamas 151 i samme periode.
Les mer om Donald Trump.
Etterlyser en begrunnelse
Aust-Agder Frp har satt lokallaget i Arendal under administrasjon
Les mer om Arendal.
Finnes ikke grunnlag
– Vi må få noe mer grunnlag for hvorfor Frp vil sette oss under administrasjon, sier leder i Arendal Frp, Bjørnar Solvei. Han mener det ikke finnes grunnlag for at Fylkesstyret skal ta kontroll over lokallaget.
Tar kontroll over Arendal Frp
Arendal Frp settes under administrasjon. Det besluttet Fylkesstyret i partiet i går. Årsaken er samarbeidsproblemene. Arendal Frp vil ikke drive valgkamp ved stortingsvalget til høsten. – Vi kan ikke ha det slik, sier Odd Gunnar Tveit i fylkesstyret.
Samarbeidsproblemer i Arendal Frp
Arendal Frp settes under administrasjon, det besluttet Fylkesstyret i Frp i går kveld. Bakgrunnen er de store samarbeidsproblemene som blant annet har ført til at Arendal Frp ikke vil drive valgkamp ved stortingsvalget til høsten. – Vi kan ikke ha det slik, sier Odd Gunnar Tveit, organisatorisk nestleder i Aust-Agder Frp.
Comey i Senat-høring
Tidligere FBI-sjef James Comey anklager Donald Trumps administrasjon for å ha spredt løgner og svertet ham og FBI. Torsdag startet høringen i Senatet av Comey.
Les mer om Comey, FBI, Senat-høring og Senatet.
Comey anklager Trump for å spre løgner
Tidligere FBI-sjef James Comey anklager Donald Trumps administrasjon for å ha spredt løgner og svertet ham og FBI.
Les mer om FBI og Trump.
Brannstasjonen nok en gang tilbake i Lervig
Etter en ny gjennomgang av tomter for den omstridte brannstasjonen i Østre bydel, peker kommunens administrasjon nok en gang på Lervig.
Les mer om Lervig og Østre.
– En statsråd som hadde opptrådt slik, hadde måttet gå
Høyres Michael Tetzschner angriper partikollega Olemic Thommessen etter Riksrevisjonens ramsalte kritikk av Stortingets administrasjon og presidentskapet for milliardoverskridelser.
Les mer om Olemic Thommessen.
Trump ber høyesterett gjeninnføre innreiseforbud
President Donald Trumps administrasjon har bedt USAs høyesterett om å gjeninnføre det omstridte innreiseforbudet som ble stanset i lavere rettsinstanser.
Sparket FBI-sjef vitner 8. juni
Tidligere FBI-direktør James Comey vitner i Senatet 8. juni i forbindelse med etterforskning rundt mulige koblinger mellom president Donald Trumps administrasjon og Russland.
Les mer om Russland og Senatet.
Dette har ikke skjedd siden 50-tallet. Ivanka Trump blir «ubetalt assistent for faren
Datteras rolle i Donald Trumps administrasjon vekker bekymring.
Trump-administrasjonen innfører tøffere visumkontroll
Trumps administrasjon gjør det strengere for millioner av besøkende å komme inn i USA med ny sikkerhetsklarering av visumsøknader, skriver New York Times.
Les mer om USA.
USA med tøffere visumkontroll
Trumps administrasjon gjør det strengere for millioner av besøkende å komme inn i USA med ny sikkerhetsklarering av visumsøknader også for turister skriver New York Times.
Les mer om USA.
– Viken bør samles i Oslo
En region bestående av Akershus, Østfold og Buskerud kan få Oslo som regionssentrum, mener SV, Ap og MDG i Akershus. Akershus fylkeskommune har i dag administrasjon og møtelokaler i Galleri Oslo i Oslo sentrum. Blir det en sammenslåing kan Oslo være en bra plassering også i framtiden, mener disse partiene.
Silver halverer pensjonsutbetalingen i mars
Pensjonsselskapet Silver er under offentlig administrasjon, men får likevel betalt ut litt av pensjonen til kundene i mars.
Silver halverer pensjonsutbetalingen i mars
Pensjonsselskapet Silver er under offentlig administrasjon, men får likevel betalt ut litt av pensjonen til kundene i mars.
Gabler blir rådgiver for Silver
Konsulentselskapet Gabler blir investeringsrådgiver for Silver, som er satt under offentlig administrasjon.
Les mer om Silver.
USA: Nytt innreiseforbud ventet mandag
Donald Trumps administrasjon vil trolig kunngjøre «en ny presidentordre om innreiseforbud mandag, melder amerikanske medier.
USA: Nytt reiseforbud ventet mandag
Donald Trumps administrasjon vil trolig kunngjøre «en ny presidentordre om innreiseforbud mandag, melder amerikanske medier og viser til tjenestemenn.