Adresseavisa


Skjalg Raaen vant kveldens gjeveste pris

Raaen mottok tirsdag Adresseavisens Ut-Awards gjeveste pris. Prisen ble delt ut av Adresseavisens egen kulturredaktør, Stian Wallum. Han takket alle de nominerte for den jobben de gjør i trøndersk kultur, skriver adresseavisa.no.

Les mer om Stian Wallum.

Dato for Northug-rettsak satt

Petter Northug må møte i retten torsdag 9. oktober. Det får Adresseavisa opplyst av Sør-Trøndelag Tingrett onsdag ettermiddag.

Fosterbarn fikk få tilsynsbesøk

Nesten halvparten av alle fosterbarn i Trøndelag fikk færre tilsynsbesøk enn de har krav på i første halvdel av 2014. Andelen har aldri vært så stor de siste fem årene, melder Adresseavisa.

Les mer om Adresseavisa og Trøndelag.
Gamst møter ikke Start

Rosenborgspiller Morten Gamst Pedersen må stå over søndagens kamp mot Start på grunn av skade, skriver Adresseavisa. Kampstart er klokken 18.00 søndag kveld, og kampen spilles på Lerkendal stadion.

Les mer om Adresseavisa, Lerkendal og Start.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:

Adressa: - Perry er ferdig i Rosenborg

Sitter i styremøte nå. (Dagbladet): Iføgle Adresseavisa skal det pågående styremøtet i Rosenborg ha gitt Per Joar Hansen sparken som Rosenborg-trener. Dagbladet oppdaterer denne saken.

Flere skadd etter knivstikking på buss i Sør-Trøndelag

Flere personer er skadet etter knivstikking på en buss i Malvik. Det melder Adresseavisa.

Avgjørende møter i Senterpartiet

I morgen skal Senterpartiets sentralstyre ta stilling til om det skal kalles inn til ekstraordinæert landsmøte. Det får Adresseavisa opplyst. Dagen starter med et møte i partiets arbeidsutvalg,

Fire pågrepet i dopingsak

Politiet i Sør-Trøndelag pågrep i helgen fire personer som alle er siktet for grove dopingforbrytelser. Pågripelsene skjedde flere steder i fylket, og ifølge Adresseavisa ble det funnet

Tidligere toppsak hos VG:
Treåring sendt til sykehus etter bilulykke

VG Nett følger Bil og trafikk Politiet i Nord-Trøndelag fikk mandag ettermiddag melding om trafikkulykken kl.15.59, skriver Adresseavisa. - Mopeden kjørte på veien og bilen skulle svinge

Røkke bygg jakttårn i Sunndal

Ifølgje Adresseavisa har Kjell Inge Røkke gjort Sunndal til sitt jaktparadis. Røkke skal ifølgje avisa ha avtale om jaktrettar i området, og har fått sett opp ti fire meterhøge jakttårn.

Les mer om Kjell Inge Røkke og Sunndal.
Lyngbrann ute av kontroll på Hitra

En lyngbrann er ute av kontroll på Hitra i kveld. Fire personer er evakuert, mens brannvesenet forsøker å få kontroll på flammene, melder Adresseavisa.

Les mer om Adresseavisa og Hitra.
Ordfører hardt skadd i bilulykke

Ordføreren i Hitra, Ole Laurits Haugen, ble alvorlig skadd i en bilulykke i går. Det er Adresseavisa som nå melder at Haugen var involvert i en frontkollisjon i Snillfjord på fylkesvei

Norsk Kylling betalar attende 4 millionar til kalkunbønder

Norsk Kylling har betalt kalkunbønder for dårleg. Tweet Norsk Kylling på Støren i Trøndelag hadde måndag eit møte med 17 kalkunprodusentar, skriv Adresseavisa.

Drapstruet på treningstur

Neste gang skyter jeg dere. Det var beskjedende to langrennsløperne fikk da de syklet over en eiendom på Byneset. Det skriver Adresseavisa i dag. Rønning og Rennemo trodde de syklet

Les mer om Adresseavisa, Byneset og Rennemo.
Passasjerbuss har kjørt i bergvegg ved Flora

En buss med over 20 personer skal ha kjørt inn i en bergvegg ved Flora på E14. En buss med over 20 personer skal ha kjørt inn i en bergvegg ved Flora på E14. Det bekrefter politiet til Adresseavisa.

Les mer om Adresseavisa, E14 og Flora.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Slik så bilen til Tor (29) ut da han kom hjem fra ferie

- Dette skal hevnes, sier Tor Granøien etter at kollegaene hans fylte bilen hans med isopor. (Dagbladet): Adresseavisa skriver i dag om Tor Granøien, som for en uke siden kom hjem fra

Les mer om Tor og Tor Granøien.
Mann pågrepet for bombetrussel mot 22. juli-utstilling

Mannen som ble pågrepet for bombetrusselen mot kunstmuseet i Trondheim har forklart at det var ment som en spøk. - Han har uttalt at det var en spøk, sier operasjonsleder Curt Ivar Røhmen til Adresseavisa.

Gir seg i Ranheim

Aasmund Bjørkan kommer ikke til å forlenge kontrakten med Ranheim. Det er Adresseavisa som melder dette. Den tidligere Alta IF-treneren har gitt beskjed at han gir seg som sjef i Ranheim

Nordmann omkom etter badeulykke i Danmark

Normannen som havnet i vannet utenfor kysten av Jylland fredag, døde natt til lørdag. Lørdag morgen bekrefter politiet overfor Adresseavisa at mannen har omkommet.

Les mer om Adresseavisa, Danmark og Jylland.
- En lockout er alvorlig

P4 (Lillehammer): - Full nedstengning av norsk sokkel vil være svært alvorlig. Det sier olje- og energiminister Ola Borten Moe til Adresseavisa.

Dømt til åtte år for overgrep mot døtrene

Slipper å sone. Foto: Espen M Eidum Det skriver Fremover. I en dom fra Sør-Trøndelag tingrett dømmes en mann fra Ofoten til fengsel i åtte år. Det skriver adresseavisa.no.

Dømt til åtte år for overgrep mot døtrene

Slipper å sone. Foto: Espen M Eidum Det skriver Fremover. I en dom fra Sør-Trøndelag tingrett dømmes en mann fra Ofoten til fengsel i åtte år. Det skriver adresseavisa.no.

Godt år for Polaris Media

Solid vekst i digitale annonseinntekter har vært med på å føre til gode resultater for eierne av Adresseavisa.

Les mer om Adresseavisa.
Journalistpris til Altaposten

Mediehuset Altaposten og Adresseavisa stakk av med journalistprisene i Polaris-konsernet denne helga. Av Vidar Kristensen - Jeg er veldig stolt av de ansatte.

Sterke kjensler i Rosenborg

STERKE KJENSLER: Høyr kva Nils Heldal (Mediesjef i RBK), Gøran Sørloth (Tidlegare RBK-spelar) og Kjetil Kroksæter (Adresseavisa sin sportskommentator) seier om situasjonen i klubben.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13