Adresseavisa

Eks-leder tilstår telefonsvindel

Tidligere daglig leder Amir Spjøtvold Mian (35) innrømmer overfor Adresseavisa at telefonselgere fra 1801 Nummeropplysninga ga falske opplysninger overfor kunder.

Frikjent for møte med 14-åring

En 63 år gammel mann som trodde han skulle møte en 14-åring på en campingplass i Hokksund i år er frikjent. Retten mener han ble utsatt for en ulovlig provokasjon, skriver Adresseavisa. Dette til tross for at det var 63-åringen fra Trøndelag som tok kontakt med det han trodde var ei 14 år gammel jente på nettet.
Nobel-ekteparet skilles
Ekteparet Moser går hvert til sitt privat, men sier forskningsarbeidet fortsetter som før, melder Adresseavisa.
Les mer om Adresseavisa.
Fant larve i smørpakke fra Mills
- Jeg dro av folien og så at noe rørte på seg. Det forteller Anni Kristine Solem i Trondheim til Adresseavisen. Hun hadde kjøpt en pakke smør av typen Soft flora spesial, men forteller til avisa at matlysten sank betraktelig da hun oppdaget en larve på ca 2 cm. Kommunikasjonssjef i Mills, Øyvind Vederhus, sier til Adresseavisa at de nå vil gjøre undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd.

Spesialenheten etterforsker politiet etter Melhus-drapet

Det melder Adresseavisa.
Northug skal sone med fotlenke
Soningen vil ikke påvirke Northugs deltakelse VM eller resten av sesongen. Etter flere måneder med spekulasjoner, er det nå klart at Petter Northug vil slippe å sone dommen etter promillekjøringen i fengsel, melder Adresseavisa.
Skjalg Raaen vant kveldens gjeveste pris
Raaen mottok tirsdag Adresseavisens Ut-Awards gjeveste pris. Prisen ble delt ut av Adresseavisens egen kulturredaktør, Stian Wallum. Han takket alle de nominerte for den jobben de gjør i trøndersk kultur, skriver adresseavisa.no.
Les mer om Stian Wallum.
Dato for Northug-rettsak satt
Petter Northug må møte i retten torsdag 9. oktober. Det får Adresseavisa opplyst av Sør-Trøndelag Tingrett onsdag ettermiddag.
Fosterbarn fikk få tilsynsbesøk
Nesten halvparten av alle fosterbarn i Trøndelag fikk færre tilsynsbesøk enn de har krav på i første halvdel av 2014. Andelen har aldri vært så stor de siste fem årene, melder Adresseavisa.
Les mer om Adresseavisa og Trøndelag.
Gamst møter ikke Start
Rosenborgspiller Morten Gamst Pedersen må stå over søndagens kamp mot Start på grunn av skade, skriver Adresseavisa. Kampstart er klokken 18.00 søndag kveld, og kampen spilles på Lerkendal stadion.
Les mer om Adresseavisa, Lerkendal og Start.
Adressa: - Perry er ferdig i Rosenborg
Sitter i styremøte nå. (Dagbladet): Iføgle Adresseavisa skal det pågående styremøtet i Rosenborg ha gitt Per Joar Hansen sparken som Rosenborg-trener. Dagbladet oppdaterer denne saken.
Flere skadd etter knivstikking på buss i Sør-Trøndelag
Flere personer er skadet etter knivstikking på en buss i Malvik. Det melder Adresseavisa.
Avgjørende møter i Senterpartiet
I morgen skal Senterpartiets sentralstyre ta stilling til om det skal kalles inn til ekstraordinæert landsmøte. Det får Adresseavisa opplyst. Dagen starter med et møte i partiets arbeidsutvalg,
Fire pågrepet i dopingsak
Politiet i Sør-Trøndelag pågrep i helgen fire personer som alle er siktet for grove dopingforbrytelser. Pågripelsene skjedde flere steder i fylket, og ifølge Adresseavisa ble det funnet
Treåring sendt til sykehus etter bilulykke
VG Nett følger Bil og trafikk Politiet i Nord-Trøndelag fikk mandag ettermiddag melding om trafikkulykken kl.15.59, skriver Adresseavisa. - Mopeden kjørte på veien og bilen skulle svinge
Røkke bygg jakttårn i Sunndal
Ifølgje Adresseavisa har Kjell Inge Røkke gjort Sunndal til sitt jaktparadis. Røkke skal ifølgje avisa ha avtale om jaktrettar i området, og har fått sett opp ti fire meterhøge jakttårn.
Les mer om Kjell Inge Røkke og Sunndal.
Lyngbrann ute av kontroll på Hitra
En lyngbrann er ute av kontroll på Hitra i kveld. Fire personer er evakuert, mens brannvesenet forsøker å få kontroll på flammene, melder Adresseavisa.
Les mer om Adresseavisa og Hitra.
Ordfører hardt skadd i bilulykke
Ordføreren i Hitra, Ole Laurits Haugen, ble alvorlig skadd i en bilulykke i går. Det er Adresseavisa som nå melder at Haugen var involvert i en frontkollisjon i Snillfjord på fylkesvei
Norsk Kylling betalar attende 4 millionar til kalkunbønder
Norsk Kylling har betalt kalkunbønder for dårleg. Tweet Norsk Kylling på Støren i Trøndelag hadde måndag eit møte med 17 kalkunprodusentar, skriv Adresseavisa.
Drapstruet på treningstur
Neste gang skyter jeg dere. Det var beskjedende to langrennsløperne fikk da de syklet over en eiendom på Byneset. Det skriver Adresseavisa i dag. Rønning og Rennemo trodde de syklet
Les mer om Adresseavisa, Byneset og Rennemo.
Passasjerbuss har kjørt i bergvegg ved Flora
En buss med over 20 personer skal ha kjørt inn i en bergvegg ved Flora på E14. En buss med over 20 personer skal ha kjørt inn i en bergvegg ved Flora på E14. Det bekrefter politiet til Adresseavisa.
Les mer om Adresseavisa, E14 og Flora.
Slik så bilen til Tor (29) ut da han kom hjem fra ferie
- Dette skal hevnes, sier Tor Granøien etter at kollegaene hans fylte bilen hans med isopor. (Dagbladet): Adresseavisa skriver i dag om Tor Granøien, som for en uke siden kom hjem fra
Les mer om Tor og Tor Granøien.
Mann pågrepet for bombetrussel mot 22. juli-utstilling
Mannen som ble pågrepet for bombetrusselen mot kunstmuseet i Trondheim har forklart at det var ment som en spøk. - Han har uttalt at det var en spøk, sier operasjonsleder Curt Ivar Røhmen til Adresseavisa.
Gir seg i Ranheim
Aasmund Bjørkan kommer ikke til å forlenge kontrakten med Ranheim. Det er Adresseavisa som melder dette. Den tidligere Alta IF-treneren har gitt beskjed at han gir seg som sjef i Ranheim
Nordmann omkom etter badeulykke i Danmark
Normannen som havnet i vannet utenfor kysten av Jylland fredag, døde natt til lørdag. Lørdag morgen bekrefter politiet overfor Adresseavisa at mannen har omkommet.
Les mer om Adresseavisa, Danmark og Jylland.