Aftenposten junior

VG med kraftig papirfall: - Tallene er alvorlige

VGs papiropplag har sunket med snaut 16.000 det siste året, viser opplagstallene fra MBL. Aftenposten junior, Klassekampen og en lokalavis fra Stjørdalen er opplagsvinnerne.
Les mer om Klassekampen, MBL og Stjørdalen.

VG med kraftig papirfall – lokalavis vekstvinner

VGs papiropplag har sunket med snaut 16.000 det siste året, viser opplagstallene fra MBL. Aftenposten junior, Klassekampen og en lokalavis fra Stjørdalen er opplagsvinnerne.
Les mer om Klassekampen, MBL og Stjørdalen.
Otta-kvinne i redaktørstolen
Mari Midtstigen fra Otta blir redaktør i Norges eneste landsdekkende nyhetsavis for barn, Aftenposten junior. Det skriver Medier 24. 36-åringen kommer fra jobben som redaktør for magasinene Foreldre & barn, BAM og Glade barn i barnehagen.
Otta-jente i redaktørstolen
Mari Midtstigen fra Otta tar over ansvaret for Norges eneste landsdekkende nyhetsavis for barn, Aftenposten junior. Det skriver Medier 24. 36-åringen kommer fra jobben som redaktør for magasinene Foreldre Midtstigen kommer fra jobben som ansvarlig for foreldreporteføljen i Egmont Publishing og er redaktør for magasinene Foreldre & barn, BAM og Glade barn i barnehagen.

Høgmo i Aftenposten Junior-intervju: – Jeg har aldri vært redd for å miste jobben

Per-Mathias Høgmos trener det norske herrelandslaget i fotball. Nå er målet hans å få Norge til fotball-VM om to år.
Arendalsuke også for barn
Venstre-leder Trine Skei Grande åpnet i dag Arendalsuka for barn og unge. To journalister fra Aftenposten junior spurte henne ut under åpningen. Arrangøren sier målet er å få barn og ungdom med på deltakelse som fremmer folkestyret.
Les mer om Aftenposten og Arendalsuka.
Språkpris til Aftenposten Junior
Aftenposten Junior ble onsdag tildelt NTBs språkpris for 2015. Prisen gis til journalister som markerer seg med et særlig godt skriftlig språk i mediene. Redaktør Guri Leyell Skedsmo sier det er krevende å forklare kompliserte nyheter på en klar måte, uten å miste viktige nyanser.
Les mer om Aftenposten Junior.
NTBs språkpris til Aftenposten Junior
Redaksjonen i Aftenposten Junior ble onsdag tildelt NTBs språkpris for 2015.
Les mer om Aftenposten Junior.
– Voksne bør også legge fra seg mobilen!
Aftenposten Junior: Nordmenn sjekker mobilen 150 ganger i døgnet. Mange barn har regler for hvor mye tid de kan bruke på mobilen. Hvorfor har ikke voksne det samme?
Les mer om Voksne.
Avisenes opplagstall sank med 5,2 prosent - Klassekampen og Aftenposten Junior opplagsvinnere
Mediehusenes totalopplag sank med 5,2 prosent i 2015, til tross for en økning i digitale opplag på 52 prosent, ifølge Mediebedriftene.
FNs toppsjef til Aftenposten Junior: - Dere barn er vår fremtid, vårt håp
I dag ble den endelige rapporten for FNs tusenårsmål lagt frem i Oslo. Junior-journalistene Alma(12) og Fredrikke(12) fikk stille ett spørsmål til generalsekretær Ban Ki-moon.
Han overlevde seks fangeleirer
Det er 70 år siden russiske soldater satte fri de gjenlevende fangene i konsentrasjonsleiren Auschwitz. Aftenposten Junior-journalistene Serefina og Jonatan intervjuet tidligere fange Alf Knudsen (91).
Les mer om Alf Knudsen, Auschwitz og Jonatan.
Nå må Norge stole på junior
Norge har én stabil skiskytter for tiden. Johannes Thingnes Bø er den yngste på landslaget. Følg våre oddstips HOLMENKOLLEN (Aftenposten): Tarjei Bø måtte gi seg onsdag. Helsen holdt ikke til prøve-VM på hjemmebane.
Les mer om Norge.
– Hun er en rå dame
Heidi Weng fikk spørsmål fra Aftenposten Junior om hvorfor hun har Marit Bjørgen som sitt store forbilde. – Hun er en rå dame. Hun har det hodet jeg gjerne ville hatt. Hun vet hun vinner, sier Weng.
Hadde ledd av deg om du sa dette før sesongen
Fire år etter at hun vant gull i junior-VM tok Ragnhild Haga (23) endelig steget opp på pallen som senior. OBERSTDORF (Aftenposten.no): Vinteren 2011: Ragnhild Haga blir juniorverdensmester på fem kilometer fristil i Otepää.
Les mer om Otepää og Ragnhild Haga.
Tar friår for lengde
I forrige måned tok Nadia Akpana Assa sølv i lengde i junior-VM. Nå frister friidretten så mye at hun skal satse på heltid. JESSHEIM (Aftenposten.no): - Jeg ble ferdig på Wang i vår.
Les mer om Nadia Akpana Assa og Wang.
Denne Ingebrigtsen-konkurrenten skaper full forvirring
For hvem er han egentlig? ZÜRICH (Aftenposten.no): Henok Tesfaye Heyi løp junior-VM for Etiopia i 2008. Så forsvant han fra listene. Men det dukket opp en Homiyu Tesfaye Heyi. Er det
Junior vokser mest
Aftenposten Junior ble fjorårets opplagsvinner med en opplagsøkning på 5952 eksemplarer. Toåringen ble over 43 prosent større i løpet av i fjor.
Jungelens lov i Aftenposten -
På en av sine aller siste arbeidsdager som Aftenpostens sjefredaktør må Hilde Haugsgjerd svare for en Junior-tabbe i Pressens Faglige Utvalg (PFU), hvor hun de siste ti årene har vært
Mitt store intervju med Kaizers
Aftenposten Junior brukte bare litt av det...
- For en Junior!
Gedigent prisdryss for Aftenposten under utdelingen av årets mediepriser i Bergen: En av de tre gjeve prisene avisen vant gikk til en Junior som har vokst seg stor.
Les mer om Aftenposten, Bergen og Junior.
Et år med utvikling og omstilling
Aftenposten har gjennomført flere utviklingsprosjekter i året som gikk. Her er noen av de større: AV: aftenposten redaksjon I april ble Aftenposten Junior, en ukeavis for barn, lansert.
Les mer om Aftenposten Junior.
Hvis jeg styrte verden (kl.10:17)
Kaia, Einar og Martine vant de tre første plassene i Aftenposten Junior og Unicefs store skrivekonkurranse. Premien er drømmedager i Oslo. AV: JUNIOR-REDAKSJONEN - Jeg ble veldig glad
- Jeg så at keeperne ble redde når jeg ladet kanonen
Moa (26) er Norges mest kjente fotballproff. Juniorjournalistene Simon (11) og Oliver (11) fikk bli med Aftenposten Junior og intervjue ham om fotball, fotball, fotball!
Les mer om Aftenposten Junior og Oliver.
Junior er blitt stor
Aftenposten Junior har vokst seg til å bli Norges 30. største avis. Nå inviteres landets 7.-klassinger til skrivekonkurranse.