Aida

Et musikalsk triumftog

Aida som musikkdramatisk verk – fremført med lidenskap og profesjonalisme.

2. plass i bordtennis-VM

Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand tapte VM-finalen i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing mot OL-mester Jingdian Mao. Det var en tatt kamp, der Mao vant med 12-10, 11–9 og 11–6.
Dahlen til VM-finale i bordtennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.
Dahlen til VM-finale i bortennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bortennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.

Alagna tør ikke synge på La Scala

Operapøblene på ett av verdens mest berømte operahus har igjen skremt vettet av tenor Roberto Alagna. I 2006 stormet Roberto Alagna av La Scala-scenen under en oppsetning av Aida.
Dahlen vant i Barcelona
Aida Dahlen gikk til topps i singeklassen i turneringen Spanske Åpne lørdag. Kristiansanderen Aida Dahlen vant Spanske Åpne i bordtennis lørdag.
Les mer om Barcelona og Spanske Åpne.
Digitalkrigeren
Som cyberingeniør kommer Aida til å være med på å bekjempe digital spionasje og dataangrep i Forsvaret.
Les mer om Aida og Forsvaret.
Nå støtter AIDA 64 nyeste versjon av Windows
Populært testprogram har blitt vesentlig oppdatert. . Les hele saken
Tar ansvar i Lødingen
UNGDOM: - Vi ønsker å ta ansvar. Fortelle hva ungdommen i Lødingen ønsker seg når det gjelder kunst og kultur. Aida Knutsen, Ida Sakariassen og Yanilka Batista er nye medlemmer i kulturstrømkomiten
En skygge på Smådyrklinikken
For en som vil bli veterinær er det greit å få med seg en del av utfordringene denne jobben innebærer. Aida Myhr Gyran er fjorten år og ungdomsskoleelev, og denne dagen skulle hun få
Les mer om Smådyrklinikken.
Roser fuglestedet Lista
- Som du vet er det stor arbeidsløshet i Spania for tiden. Da er det fint å kunne jobbe på et av de beste fuglestedene i Norge, sier den spanske ornitologen Aida Lopez, mens hun ringmerker
Les mer om Aida Lopez, Lista, Norge og Spania.
Hyllar Dahlen etter EM-sølv
Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.
Hyllar Dahlen etter EM-sølv
Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen vant sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede mandag kveld. LIGNANO: - Det føles litt kjipt akkurat nå, samtidig som det er deilig å vinne sølv.
Dahlen er sikret minst EM-bronse
Kristiansanderen Aida Dahlen (22) vant begge sine innledende kamper i EM for funksjonshemmede, og er sikret bronse før mandagens kamper.
Les mer om EM-bronse.
EM-klar mot funksjonsfriske
Aida Dahlen har tatt nye steg mot verdenstoppen for funksjonshemmede, og er nå belønnet med billett til EM for funksjonsfriske i Østerrike.
Les mer om Østerrike.
Dahlen vant i Tyskland
BAYREUTH, TYSKLAND: Bordtennisjenta Aida Dahlen vant lagkonkurransen og ble nummer to i singel i en stor turnering i Tyskland. I lagkonkurransen spilte hun sammen med Sofia Arloy fra
Les mer om Sofia Arloy og Tyskland.
- Støtt vår nødhjelp lørdag
Det er veldig harde kår, og opp til 70 prosent arbeidsløshet, forteller Dean Turnsek, Aida Bijedic og Amel Memic om situasjonen i fylket Unsko Sanski i det nordlige Bosnia.
Etnisk rensning med andre midler
Beit-Awa, Deir-Ayob, Al-Ramlah, Khouldah, Abu Goash og Al-Quds. Dette er bare noen av stedsnavnene som står skrevet med svart maling på en murvegg i flyktningeleiren Aida utenfor Bethlehem.
Aida Dahlen vant Slovenia Open
LASKO/SLOVENIA: - Jeg er utrolig stolt og glad over at jeg klarte å vinne i dag, sier Aida Dahlen (22) 22-åringen vant alle sine kamper under den store, internasjonale bordtennisturneringen
Les mer om Aida Dahlen og Slovenia Open.
Reindrift bidrar til naturmangfold
Reindriften og landbruket er i mange områder under et uholdbart stort rovdyrpress. Meninger I Aftenposten 25. april påstår Aida Dinh og Maja Dinh Sørheim at samene ønsker å utrydde
120 000 kjem sjøvegen
Denne sesongen vil meir enn 120 000 cruiseturistar komme sjøvegen til Eidfjord. Talet på cruiseanløp er rekordhøgt; frå 54 i fjor til 82 i år. I EIDFJORD. Aida mar cruisebåt på vitjing
Les mer om Eidfjord.
Menneskeverdet gjelder alle
Vil min generasjon få muligheten til å ta abort dersom fostret mangler en fot, eller har feil øyefarge? Si;D AV: aida matre (16), styremedlem aker unge høyre Etter sommeren 2011 har
Les mer om Etter.