Aida


Et musikalsk triumftog

Aida som musikkdramatisk verk – fremført med lidenskap og profesjonalisme.

2. plass i bordtennis-VM

Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand tapte VM-finalen i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing mot OL-mester Jingdian Mao. Det var en tatt kamp, der Mao vant med 12-10, 11–9 og 11–6.

Dahlen til VM-finale i bordtennis

Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.

Dahlen til VM-finale i bortennis

Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bortennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.

Alagna tør ikke synge på La Scala

Operapøblene på ett av verdens mest berømte operahus har igjen skremt vettet av tenor Roberto Alagna. I 2006 stormet Roberto Alagna av La Scala-scenen under en oppsetning av Aida.

Dahlen vant i Barcelona

Aida Dahlen gikk til topps i singeklassen i turneringen Spanske Åpne lørdag. Kristiansanderen Aida Dahlen vant Spanske Åpne i bordtennis lørdag.

Les mer om Barcelona og Spanske Åpne.
Digitalkrigeren

Som cyberingeniør kommer Aida til å være med på å bekjempe digital spionasje og dataangrep i Forsvaret.

Les mer om Aida og Forsvaret.
Nå støtter AIDA 64 nyeste versjon av Windows

Populært testprogram har blitt vesentlig oppdatert. . Les hele saken

Tar ansvar i Lødingen

UNGDOM: - Vi ønsker å ta ansvar. Fortelle hva ungdommen i Lødingen ønsker seg når det gjelder kunst og kultur. Aida Knutsen, Ida Sakariassen og Yanilka Batista er nye medlemmer i kulturstrømkomiten

En skygge på Smådyrklinikken

For en som vil bli veterinær er det greit å få med seg en del av utfordringene denne jobben innebærer. Aida Myhr Gyran er fjorten år og ungdomsskoleelev, og denne dagen skulle hun få

Les mer om Smådyrklinikken.
Roser fuglestedet Lista

- Som du vet er det stor arbeidsløshet i Spania for tiden. Da er det fint å kunne jobbe på et av de beste fuglestedene i Norge, sier den spanske ornitologen Aida Lopez, mens hun ringmerker

Les mer om Aida Lopez, Lista, Norge og Spania.
Hyllar Dahlen etter EM-sølv

Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.

Hyllar Dahlen etter EM-sølv

Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.

Tok sølv i EM

Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.

Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM

Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.

Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM

Kristiansanderen Aida Dahlen vant sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede mandag kveld. LIGNANO: - Det føles litt kjipt akkurat nå, samtidig som det er deilig å vinne sølv.

Dahlen er sikret minst EM-bronse

Kristiansanderen Aida Dahlen (22) vant begge sine innledende kamper i EM for funksjonshemmede, og er sikret bronse før mandagens kamper.

Les mer om EM-bronse.
EM-klar mot funksjonsfriske

Aida Dahlen har tatt nye steg mot verdenstoppen for funksjonshemmede, og er nå belønnet med billett til EM for funksjonsfriske i Østerrike.

Les mer om Østerrike.
Dahlen vant i Tyskland

BAYREUTH, TYSKLAND: Bordtennisjenta Aida Dahlen vant lagkonkurransen og ble nummer to i singel i en stor turnering i Tyskland. I lagkonkurransen spilte hun sammen med Sofia Arloy fra

Les mer om Sofia Arloy og Tyskland.
- Støtt vår nødhjelp lørdag

Det er veldig harde kår, og opp til 70 prosent arbeidsløshet, forteller Dean Turnsek, Aida Bijedic og Amel Memic om situasjonen i fylket Unsko Sanski i det nordlige Bosnia.

Etnisk rensning med andre midler

Beit-Awa, Deir-Ayob, Al-Ramlah, Khouldah, Abu Goash og Al-Quds. Dette er bare noen av stedsnavnene som står skrevet med svart maling på en murvegg i flyktningeleiren Aida utenfor Bethlehem.

Aida Dahlen vant Slovenia Open

LASKO/SLOVENIA: - Jeg er utrolig stolt og glad over at jeg klarte å vinne i dag, sier Aida Dahlen (22) 22-åringen vant alle sine kamper under den store, internasjonale bordtennisturneringen

Les mer om Aida Dahlen og Slovenia Open.
Reindrift bidrar til naturmangfold

Reindriften og landbruket er i mange områder under et uholdbart stort rovdyrpress. Meninger I Aftenposten 25. april påstår Aida Dinh og Maja Dinh Sørheim at samene ønsker å utrydde

120 000 kjem sjøvegen

Denne sesongen vil meir enn 120 000 cruiseturistar komme sjøvegen til Eidfjord. Talet på cruiseanløp er rekordhøgt; frå 54 i fjor til 82 i år. I EIDFJORD. Aida mar cruisebåt på vitjing

Les mer om Eidfjord.
Menneskeverdet gjelder alle

Vil min generasjon få muligheten til å ta abort dersom fostret mangler en fot, eller har feil øyefarge? Si;D AV: aida matre (16), styremedlem aker unge høyre Etter sommeren 2011 har

Les mer om Etter.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19