Aida

Går for medalje i Paralympics i Rio

Aida Dahlen fra Kristiansand håper på gull.
Les mer om Kristiansand og Rio.

Svensk minister går av etter promillekjøring

Den svenske statsråden Aida Hadzialic går av etter å ha blitt tatt for promillekjøring torsdag. Hun hadde 0,2 promille i blodet da hun ble stoppet.
Les mer om Aida Hadzialic.
Svensk minister promillekjørte
Den svenske statsråden Aida Hadzialic går av etter å ha blitt tatt for promillekjøring. Hun hadde 0.2 i promille da hun ble stanset av politiet torsdag.
Les mer om Aida Hadzialic.
Svensk statsråd går av etter å ha kjørt med 0,2 i promille
Den svenske statsråden Aida Hadzialic går av etter å ha blitt tatt for promillekjøring.
Les mer om Aida Hadzialic.

Proffboksere kan delta i Rio-OL

Onsdag offentliggjorde Det internasjonale bokseforbundet (AIDA) at også profesjonelle boksere kan konkurrere i Rio-OL.
Les mer om Det og Rio-OL.
Klar for Rio
Bordtennisspiller Aida Dahlen fra Kristiansand er tatt ut til Paralympics i Rio. Olympiatoppen har totalt tatt ut 19 utøvere til Paralympics i det første uttaket.
Les mer om Kristiansand og Rio.
Suksess ved bordet
Aida Dahlen fra Kristiansand har tatt gull i NM i bordtennis i Molde.
Les mer om Kristiansand og Molde.
Aida (17) ble kalt pakkishore
Det haglet med hatefulle ytringer da Weris (18) og Aida (17) gikk av bussen. Antallet hatkrimsaker i hovedstaden eksploderte i fjor, viser fersk statistikk fra Oslo-politiet.
Les mer om Aida og Oslo-politiet.
Fikk stipend
Bordtennis-spiller Aida Husic Dahlen (bildet) og musikeren Sheila Simmenes er tildelt Årets Talentstipend fra Cultiva Ekspress. Stipendet på 50 000 kroner deles ut med ønske om å inspirere og stimulere unge talenter til å videreutvikle seg i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Vant stipend
Bordtennis-spiller Aida Husic Dahlen (bildet) og musikeren Sheila Simmenes er tildelt Årets Talentstipend fra Cultiva Ekspress. Stipendet på 50 000,- deles ut med ønske om å stimulere unge talenter til å videreutvikle seg i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Dahlen nominert til prestisjepris
Bordtennisspiller Aida Dahlen fra Kristiansand er nominert i kategorien «Årets kvinnelige funksjonshemmede utøver under Idrettsgallaen. Dahlen vant EM-gull i oktober.
Falsk lege behandlet hundrevis av cruisepassasjerer
En falsk skipslege som i årevis har gitt behandling til passasjerer og besetningpå cruiseskip ble fredag arrestert av politiet i Berlin. Siden 2014 har mannen arbeidet i rederiet Aida Cruises, som har jevnlige anløp også i Oslo.
Les mer om Berlin og Oslo.
Norges nye gullhåp (25) ble forlatt på sykehuset som barn
Nå skal Aida Husic Dahlen (25) kjempe om gull i bordtennis – med n underarm og benprotese.
Les mer om Aida Husic Dahlen.
Aida ble forlatt på sykehuset - nå er hun Norges håp i Paralympics
Aida Husic Dahlen ble forlatt på sykehuset i Sarajevo uten venstre underarm og venstre fot. 25 år senere tør hun å drømme om Paralympics-gull i Rio.
Les mer om Paralympics-gull, Rio og Sarajevo.
– Utruleg deilig
Høyr intervju med Aida Dahlen etter at ho sikra EM-gull i bordtennis for funksjonshemma. Dette var sørlendingen sin fjerde internasjonale medalje. 25-åringen frå Kristiansand er også kvalifisert for Paralympics i Rio neste år.
Aida (25) er sportens neste superstjerne
Esten O. Sæther kommenterer
Klar for Paralympics
Aida Dahlen frå Kristiansand er kvalifisert for Paralympics i Rio etter at ho tok EM-gull i bordtennis for funksjonshemma. – Det kjennest ubeskriveleg fantastisk, seier ho til NRK. Dahlen har fleire internasjonale medaljar frå før.
Les mer om EM-gull, Kristiansand, NRK og Rio.
Vann EM i bordtennis
Aida Dahlen frå Kristiansand har vunne EM i bordtennis for funksjonshemma. 25-åringen vann klasse 8.
Les mer om Kristiansand.
Et musikalsk triumftog
Aida som musikkdramatisk verk – fremført med lidenskap og profesjonalisme.
2. plass i bordtennis-VM
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand tapte VM-finalen i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing mot OL-mester Jingdian Mao. Det var en tatt kamp, der Mao vant med 12-10, 11–9 og 11–6.
Dahlen til VM-finale i bordtennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.
Dahlen til VM-finale i bortennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bortennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.
Alagna tør ikke synge på La Scala
Operapøblene på ett av verdens mest berømte operahus har igjen skremt vettet av tenor Roberto Alagna. I 2006 stormet Roberto Alagna av La Scala-scenen under en oppsetning av Aida.
Dahlen vant i Barcelona
Aida Dahlen gikk til topps i singeklassen i turneringen Spanske Åpne lørdag. Kristiansanderen Aida Dahlen vant Spanske Åpne i bordtennis lørdag.
Les mer om Barcelona og Spanske Åpne.