Aida

Aida ble forlatt på sykehuset - nå er hun Norges håp i Paralympics

Aida Husic Dahlen ble forlatt på sykehuset i Sarajevo uten venstre underarm og venstre fot. 25 år senere tør hun å drømme om Paralympics-gull i Rio.
Les mer om Paralympics-gull, Rio og Sarajevo.

– Utruleg deilig

Høyr intervju med Aida Dahlen etter at ho sikra EM-gull i bordtennis for funksjonshemma. Dette var sørlendingen sin fjerde internasjonale medalje. 25-åringen frå Kristiansand er også kvalifisert for Paralympics i Rio neste år.
Aida (25) er sportens neste superstjerne
Esten O. Sæther kommenterer
Klar for Paralympics
Aida Dahlen frå Kristiansand er kvalifisert for Paralympics i Rio etter at ho tok EM-gull i bordtennis for funksjonshemma. – Det kjennest ubeskriveleg fantastisk, seier ho til NRK. Dahlen har fleire internasjonale medaljar frå før.
Les mer om EM-gull, Kristiansand, NRK og Rio.

Vann EM i bordtennis

Aida Dahlen frå Kristiansand har vunne EM i bordtennis for funksjonshemma. 25-åringen vann klasse 8.
Les mer om Kristiansand.
Et musikalsk triumftog
Aida som musikkdramatisk verk – fremført med lidenskap og profesjonalisme.
2. plass i bordtennis-VM
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand tapte VM-finalen i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing mot OL-mester Jingdian Mao. Det var en tatt kamp, der Mao vant med 12-10, 11–9 og 11–6.
Dahlen til VM-finale i bordtennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bordtennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.
Dahlen til VM-finale i bortennis
Aida Husic Dahlen (23) fra Kristiansand skal i dag spille VM-finale i bortennis for funksjonshemmede i Beijing i Kina. I finalen møter Aida OL-mester Jingdian Mao.
Alagna tør ikke synge på La Scala
Operapøblene på ett av verdens mest berømte operahus har igjen skremt vettet av tenor Roberto Alagna. I 2006 stormet Roberto Alagna av La Scala-scenen under en oppsetning av Aida.
Dahlen vant i Barcelona
Aida Dahlen gikk til topps i singeklassen i turneringen Spanske Åpne lørdag. Kristiansanderen Aida Dahlen vant Spanske Åpne i bordtennis lørdag.
Les mer om Barcelona og Spanske Åpne.
Digitalkrigeren
Som cyberingeniør kommer Aida til å være med på å bekjempe digital spionasje og dataangrep i Forsvaret.
Les mer om Aida og Forsvaret.
Nå støtter AIDA 64 nyeste versjon av Windows
Populært testprogram har blitt vesentlig oppdatert. . Les hele saken
Tar ansvar i Lødingen
UNGDOM: - Vi ønsker å ta ansvar. Fortelle hva ungdommen i Lødingen ønsker seg når det gjelder kunst og kultur. Aida Knutsen, Ida Sakariassen og Yanilka Batista er nye medlemmer i kulturstrømkomiten
En skygge på Smådyrklinikken
For en som vil bli veterinær er det greit å få med seg en del av utfordringene denne jobben innebærer. Aida Myhr Gyran er fjorten år og ungdomsskoleelev, og denne dagen skulle hun få
Les mer om Smådyrklinikken.
Roser fuglestedet Lista
- Som du vet er det stor arbeidsløshet i Spania for tiden. Da er det fint å kunne jobbe på et av de beste fuglestedene i Norge, sier den spanske ornitologen Aida Lopez, mens hun ringmerker
Les mer om Aida Lopez, Lista, Norge og Spania.
Hyllar Dahlen etter EM-sølv
Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.
Hyllar Dahlen etter EM-sølv
Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund, Svenn Erik Nordby, er stolt over EM-sølvet til Aida Dahlen frå Kristiansand i EM for funksjonshemma. No er ho også utteken til EM for funksjonsfriske.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen tok sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede. Dahlen tapte finalen mot en fransk jente i går kveld, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Tok sølv i EM
Kristiansanderen Aida Dahlen vant sølv i bordtennis-EM for funksjonshemmede mandag kveld. LIGNANO: - Det føles litt kjipt akkurat nå, samtidig som det er deilig å vinne sølv.
Dahlen er sikret minst EM-bronse
Kristiansanderen Aida Dahlen (22) vant begge sine innledende kamper i EM for funksjonshemmede, og er sikret bronse før mandagens kamper.
Les mer om EM-bronse.
EM-klar mot funksjonsfriske
Aida Dahlen har tatt nye steg mot verdenstoppen for funksjonshemmede, og er nå belønnet med billett til EM for funksjonsfriske i Østerrike.
Les mer om Østerrike.
Dahlen vant i Tyskland
BAYREUTH, TYSKLAND: Bordtennisjenta Aida Dahlen vant lagkonkurransen og ble nummer to i singel i en stor turnering i Tyskland. I lagkonkurransen spilte hun sammen med Sofia Arloy fra
Les mer om Sofia Arloy og Tyskland.
- Støtt vår nødhjelp lørdag
Det er veldig harde kår, og opp til 70 prosent arbeidsløshet, forteller Dean Turnsek, Aida Bijedic og Amel Memic om situasjonen i fylket Unsko Sanski i det nordlige Bosnia.