Akerselva

Er det greit å dumpe snø ved Akerselva?

Vi spurte kommunen. KJELSÅS: En leser sendte en mail til Nordre Aker Budstikke i forrige uke. - Jeg var ute og gikk nedenfor Teknisk museum ved Akerselva, før helgen. Snø, med masse grus og annen dritt, var tømt rett uti elvekanten.

To personer berget fra oppblåsbar gummibåt i Akerselva

Båten fikk store problemer i Oslo sentrum.
Les mer om Akerselva og Oslo.
Båt med problemer i Akerselva
To personer var ombord i gummibåten, men på grunn av sterk vannføring slet de med å komme seg i land. Med hjelp av line fra brannvesenet klarte de det til slutt.
Les mer om Akerselva.
To personer kommer seg ikke av båt i Oslo
En båt har problemer i Akerselva.
Les mer om Akerselva og Oslo.

Headline empty

Årets første sommerfugl møtte jeg i dag - på vei til jobb, på Aamodt bro. Aamodt bro er en gangbro over Akerselva på Grünerløkka i Oslo.
Inviterer Listhaug til å lage sin egen spade
Etter årets snørike vinter har spadesalget for Norges eneste spadefabrikk eksplodert. Men spade har også blitt hyppig brukt som et politisk begrep. Like ved Akerselva i Oslo ligger Fiskars redskapsfabrikk.
Les mer om Akerselva og Oslo.
Får blankt nei til fristed for rusmisbrukere ved Akerselva
- Dette er et forslag vi ikke vil gå inn for, fastslår byråd for eldre, helse og arbeid, Tone Tellevik Dahl (Ap)..
Nei til fristed
Helsebyråd, Tone Tellevik Dahl, sier nå blankt nei til å etablere et fristed for rusmisbrukere i Oslo. Foreningen for en human narkotikapolitikk gikk denne uken ut i Dagsavisen med et forslag om å etablere et fristed langs Akerselva.
Denne gangen vil de prøve å grave seg under elva
Flere beboere - mer strøm. KJELSÅS: Det er flere som lurer på hvorfor det graves nedenfor Engebråten skole, og på andre siden av jernbanen, ved Akerselva.
Les mer om Akerselva og Engebråten.
Lager grønt parkdrag fra Frysjaveien og opp mot Marka
Grøntdraget får et bekkedrag som estetisk element, og skal bli som en en forlengelse av Nordmarka, med fri sikt ned til Akerselva, ifølge utbygger Stor-Oslo Eiendom.
Mink trives godt i Akerselva: - Muligens den største trusselen mot norsk dyreliv
Minken er tilpasningsdyktig og allsidig, og et rovdyr som har få naturlige fiender i den norske faunaen. Og den liker seg veldig godt i Akerselva.
Les mer om Akerselva.
Død mann funnet i Akerselva
Mannen som ble funnet litt før klokken åtte i morges, er erklært død, melder politiet. Politiet antar at mannen har druknet. Det er usikkert hvorfor han havnet i vannet.
Les mer om Akerselva.
Mann døde etter å ha blitt hentet opp av Akerselva
En person ble hentet opp av Akerselva torsdag morgen. Saken oppdateres. En mann ble torsdag morgen funnet livløs i Akerselva i Oslo, skriver TV 2. Det ble utført livredning på stedet, men mannen ble senere bekreftet død.
Les mer om Akerselva og Oslo.
Død mann funnet i Akerselva på Grønland
Politiet rykket ut i dag tidlig.
Les mer om Akerselva og Grønland.
Person hentet opp av vannet i Oslo
En person er hentet opp av Akerselva på Grønland i Oslo. Tilstanden er uviss, vedkommende får nå behandling av helsepersonell på stedet, opplyser politiet til VG. Politiet vet ennå heller ikke hva som gjorde at personen havnet i vannet.
Les mer om Akerselva, Grønland og Oslo.
Person funnet i Akerselva
Nødetatene har rykket ut etter funn av en person i vannet på Grønland. En person er hentet opp av Akerselva torsdag morgen. - Det pågår livreddende arbeid på stedet.
Les mer om Akerselva og Grønland.
Mann funnet livløs i Akerselva
Mannen ble funnet litt før klokken åtte i morges, og politiet gir ham livreddende førstehjelp. Han er ikke identifisert, og det er usikkert hvorfor han havnet i vannet.
Les mer om Akerselva.
Mann funnet livløs i Akerselva
En mann er erklært død etter å ha blitt funnet i vannet i Akerselva på Grønland i Oslo torsdag morgen.
Les mer om Akerselva, Grønland og Oslo.
Med mølledrift siden middelalderen
Og med Akerselva som energikilde. AKERSELVA:Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen var for en tid tilbake på besøk i Sandakerveien 62, for å finne ut mer av hva som skjuler seg bak murene til det gamle mølleanlegget på adressen.
Les mer om Akerselva og Sandakerveien.
Dyrekjøpte ambisjoner
Astrals aspirasjoner, kunnskaps- og prisnivå er i stjernene. Beklageligvis befinner virkeligheten seg i en dump nedi Akerselva.
Les mer om Akerselva.
Tre seirer på rad - Greåker til semifinale
(Greåker IBK - Akerselva 15-5) En meget god midtperiode ble utslagsgivende da Greåker knuste Akerselva i den tredje kvartfinalen mandag – og spilte seg til NM-semifinale.
n seier unna semifinaleplass
(Akerselva - Greåker IBK 1-11) Greåker hadde få vanskeligheter med å beseire Akerselva lørdag. Nå er de kun n seier unna en plass i semfinalene i NM-sluttspillet i innebandy.
Vant uten å imponere
(Greåker IBK - Akerselva 6-3) Greåker tok første stikk i kvartfinaleserien mot Akerselva onsdag, men det var ingen stor forestilling publikum fikk oppleve i Tindlundhallen.
Les mer om Akerselva og Tindlundhallen.
Greåker-seier i sluttspillet
Første kamper i sluttspillet i innebandy har blitt spilt i kveld. Greåker vant 6–3 hjemme mot Akerselva, mens Slevik slo Gjelleråsen hele 10–2. Kvartfinaleseriene spilles som best av fem kamper. Sarpsborg spiller i morgen.
Les mer om Akerselva, Gjelleråsen og Slevik.
Sarpsborg Sharks sikret fjerdeplassen
(Akerselva-Sarpsborg 2-5) Sarpsborg vant en jevn kamp borte mot Akerselva og skaffet seg dermed hjemmebanefordelen i sluttspillet.
Les mer om Akerselva.