Alvorlig

Lange køer ved Mjøsbrua

Det har vært en trafikkulykke med tre biler involvert på E6 i Biri ved Mjøsbrua. Nødetatene er på stedet. Ingen skal være alvorlig skadd, ifølge politiet. Det er stillestående kø i begge retninger.
Les mer om Biri og Mjøsbrua.

Rutinesjekk etter hørselsskade

Forsvaret ser alvorlig på at en 52 år gammel mann fikk påvist hørselsskade etter saluttering ved Christianholms festning tidligere i år. Nå skal forsvaret gå gjennom rutinene. Mannen har anmeldt saken, og artillerikompaniet ønsker ikke å kommentere.
Børre (53) falt om på trening – så fikk han sjokkbeskjeden
Tidligere i år fikk den kjente smykkedesigneren Børre Olsen en alvorlig kreftdiagnose. Nå har han ikke lenge igjen å leve, men bruker den siste tiden på datteren Sadie (17) og på å samle inn penger til Kreftforeningen.
Trafikale problemer etter ulykke
Det er store trafikale problemer etter en ulykke på riksvei 11 ved Rakkestad. Det opplyser Rune Eriksen i Østfold-politiet. På Twitter meldte politiet at det var tre biler involvert i ulykken, Eriksen opplyser at ingen er alvorlig skadet. Politiet vet ikke når veien vil bli åpnet.

Tre personer ignorerte den alvorlig skadde pensjonisten.Nå har de fått saftige bøter

Den 83 år gamle mannen døde av skadene ei uke seinere.
Rykker ut til mulig familievold
Politiet i Svolvær rykket i ettermiddag ut til en privatadresse, hvor det var mistanke om familievold. Ifølge politiet skulle det være barn på adressen. Da politiet ankom var mannen forlatt. Kvinnen er avhørt. Ingen er alvorlig skadet, opplyser politiet.
Les mer om Svolvær.
Drosjesjåfør alvorlig skadet – angrepet med flaske eller kniv
En drosjesjåfør er alvorlig skadet etter en voldshendelse i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo. En person er pågrepet.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Coop Obs beklager: - Men gassflaskene var tomme
Coop Obs beklager at gassflasker ble brukt til å sperre av et området i butikken på Kvadrat. - Vi ser alvorlig på dette, det skal ikke skje igjen, sier daglig leder Kjell Jarle Soland.
Dømmer Cappelen til 15 år
Solberg viser til at tidligere varsler om Jensen ikke har blitt fulgt opp. Retten er ikke i tvil om at etterforskningen av Jensen og rettssaken ikke hadde kommet i stand uten Cappelens forklaring, sier Solberg. Han viser til at det i andre straffesaker har blitt gitt en strafferabatt på opp mot 40 prosent, hvis den tiltalte har forklart seg om andre. – Cappelens forklaring har vært avgjørende for å oppklare en svært alvorlig sak. Samtidig mener retten at Cappelen har handlet kynisk og systematisk. Hans hasjvirksomhet savner imidlertid sidestykke i norsk historie. Samlet fradrag kan settes til 30 prosent. Straff blir dermed 15 år, oppsummerer Solberg. Det g
Les mer om Cappelen, Jensen og Solberg.
Syklist alvorlig skadet i kollisjon
En syklist er alvorlig, men ikke livstruende, skadet etter å kollidert med et vogntog i Nesveien på Haslum, melder politiet. Syklisten skal ha kjørt inn i vogntoget, som stod parkert, bakfra. Vedkommende er nå kjørt til sykehus for behandling.
Les mer om Haslum og Nesveien.
Russiske OL-helter i stygg trafikkulykke: Pådro seg alvorlig hjerneskade
Russiske OL-helter involvert i dramatisk bilulykke.
Alvorlig hjerneskade for OL-vinner etter trafikkulykke
Fire russiske skiskytterstjerner involvert i alvorlig trafikkulykke.
Les mer om OL-vinner.
Drosjesjåfør alvorlig skadet – angrepet i ansiktet med flaske eller kniv
En drosjesjåfør er alvorlig skadet etter en voldshendelse i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo. En person er pågrepet.
Les mer om Oslo og Tøyen.
Taxisjåfør alvorlig skadd i Oslo
En taxisjåfør ble påført alvorlige stikkskader i ansiktet etter en grov voldsepisode mandag morgen. En mann i midten av 20-årene ble pågrepet på stedet.
Les mer om Oslo.
USA vurderer å stenge ambassade
USAs utenriksminister sier USA vurderer å stenge ambassaden på Cuba etter at flere amerikanske diplomater har fått alvorlige helseproblemer. 21 personer er blitt alvorlig syke.
Les mer om Cuba og USA.
Trusselnivået senket i Storbritannia
Trusselnivået i Storbritannia er senket fra «kritisk til «alvorlig, opplyser det britiske innenriksdepartementet.
Les mer om Storbritannia.
Ulykke i Gomsrudveien
Nødetatene på vei til Gomsrudveien på Kongsberg etter melding om en påkjørsel bakfra. To kjøretøy er involvert, men det skal ikke være alvorlig skader.
Les mer om Gomsrudveien og Kongsberg.
Mann alvorlig skadd etter ulykke
En 32 år gammel mann er alvorlig skadet etter at han falt ned en trappesjakt i en brakkerigg ved verftet Kværner Stord i Hordaland natt til lørdag. Politiet undersøker hendelsen.
Les mer om Hordaland og Kværner Stord.
Mann knivstukket på Grønland
En mann i midten av 40-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i overkroppen, i nærheten av puben Stargate på Grønland i Oslo sent fredag kveld. Han er ikke alvorlig skadet. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot.
Les mer om Grønland, Oslo og Stargate.
Knivstukket mann på Grønland ikke alvorlig skadd
Mannen som ble stukket med kniv utenfor en kaf på Grønland i Oslo fredag kveld, er ikke alvorlig skadd. Ingen er så langt pågrepet for angrepet.
Les mer om Grønland og Oslo.
Fire ganger de siste elleve årene har terrortrusselen i Storbritannia vært kritisk. - Det er ganske uvanlig
Terrorforskere sier oppgraderingen fra alvorlig til kritisk har med at gjerningspersonen er på frifot og at de ikke har kontroll over situasjonen.
Les mer om Storbritannia.
Terrortrusselen i Storbritannia oppgraderes fra alvorlig til kritisk
IS hevder å stå bak eksplosjonen på T-banen i London i dag. 29 mennesker ble skadd da en hjemmelaget bombe gikk av.
Les mer om London, Storbritannia og T-banen.
Ingen kan straffes for alvorlig ulykke på Goliat-plattformen
STAVANGER: 12 dager før ulykken som påførte en 40-åring alvorlige hodeskader, varslet tillitsvalgte og verneombud om at de fryktet en ulykke på Goliat. Nå er det slått fast at ingen kan straffes etter plattformulykken.
Les mer om Goliat-plattformen og Goliat.
Trafikkulykke i Lillesand
En bil kjørte av veien på fylkesvei 420 i Lillesand i natt. Det var fire personer i bilen. Disse er kjørt til sykehus med ambulanse for sjekk, men ingen fremsto som alvorlig skadet. Ifølge politiet er det er ikke mistanke om ruskjøring.
Les mer om Lillesand.