Alvorlig

Trafikkulykke Berger

Nødetater er på vei til en trafikkulykke mellom to biler på fylkesvei 319 i Berger i Svelvik. Ifølge politiet er trolig ingen alvorlig skadet.
Les mer om Berger og Svelvik.

Utforkjøring på E18

En bil har kjørt av veien på E18, ved Tollerudgrillen i Sande. Nødetatene er på stedet, og politiet opplyser at det ikke er snakk om en alvorlig ulykke.
Les mer om E18, Sande og Tollerudgrillen.
– Jesus reddet pasienten
TV-pastor Jan Hanvold hevdet at han har bidratt til å helbrede en alvorlig syk mann som var innlagt på sykehus. Nå reagerer han på å bli hengt ut som løgner på sosiale medier.
Frykter flere konkurser i kjølvannet av sykkel-VM: – Vil ikke overleve til jul hvis ikke de får penger inn
– Dette er åpenbart svært alvorlig for oss. Det var ikke sånn vi hadde sett for oss at det skulle bli.

Noe har gått alvorlig galt i den norske skolen

Her er fire grunner til at det er blitt sånn.
Ragnvald Soma avslører «dyp og alvorlig depresjon i ny bok
I en åpenhjertig selvbiografi forteller tidligere landslagsspiller Ragnvald Soma (38) om sitt vanskelige liv etter fotballkarrieren.
Les mer om Ragnvald Soma.
Tusenfryd må betale 300.000 i bot etter arbeidsulykke
Sommervikaren som ble alvorlig skadet i 2015, sier at han er lettet for at han endelig har blitt trodd. Politiet mener fornøyelsesparken ikke hadde god nok sikkerhet.
Tusenfryd må betale 300 000 i bot etter arbeidsulykke
Sommervikaren som ble alvorlig skadet på Tusenfryd i 2015, sier at han er lettet for at han endelig har blitt trodd. Politiet mener fornøyelsesparken ikke hadde god nok sikkerhet.
Les mer om Tusenfryd.
Alvorlig skadd - sendes til UNN
Mannen i 70-årene som ble skadd i en klemulykke på Rognan blir videresendt til Tromsø.
Les mer om Rognan, Tromsø og UNN.
Alvorlig skadd - sendes til UNN
Mannen i 70-årene som ble skadd i en klemulykke på Rognan blir videresendt til Tromsø.
Les mer om Rognan, Tromsø og UNN.
Boligbygg-skandalen: - Kan få rettslige etterspill
- Dersom de opplysningene som nå er kommet frem, viser seg å stemme, så er dette er en alvorlig sak, som kan få rettslige etterspill, sier kommunalminister Jan Tore Sanner.
Les mer om Jan Tore Sanner.
Den skadde overføres til UNN
Mannen i 70-årene som er alvorlig skadet etter en klemulykke på Rognan, har nå blitt sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge, det sier kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset Randi Angelsen til Avisa Nordland.
Mann i 70-årene skadd i arbeidsulykke
Mannen ble skadd i en klemulykke på Rognan og er fløyet til sykehus. Tilstanden skal være alvorlig.
Les mer om Rognan.
Mann i 70-årene alvorlig skadet
Det var på det mekaniske verkstedet, slipen, på Rognan at en mann i 70-årene ble alvorlig skadet. Ulykken skjedde i forbindelse med puss av en båt, sier operasjonsleder i politiet, Remi Johansen. Foreløpig er skadeomfanget uavklart, men tilstanden karakteriseres som alvorlig.
Les mer om Remi Johansen og Rognan.
Alvorlig skadet i klemulykke
Det var på slipen på Rognan at en mann ble alvorlig skadet. Ulykken skjedde i forbindelse med puss av en båt, sier operasjonsleder i politiet, Remi Johansen. Foreløpig er skadeomfanget uavklart, men tilstanden karakteriseres som alvorlig.
Les mer om Remi Johansen og Rognan.
Politisk krise i Tyskland: – Alvorlig for Merkel
Alt håp er ikke ute for Angela Merkels muligheter for fortsatt å kunne styre Tyskland, selv om hennes regjeringssamtaler brøt sammen i går. President Frank-Walter Steinmeier griper nå inn i prosessen.
Les mer om Merkel og Tyskland.
Mann funnet skadd i boligen sin i Trondheim
Politiet i Trondheim ber om tips i en alvorlig straffesak. En mann er funnet skadd i leiligheten sin, og en annen mann er pågrepet.
Les mer om Trondheim.
Politiet leter etter person som kan være alvorlig skadet på Lade
Politiet har sendt ut melding til beboere på Lade i Trondheim om at de leter etter en person som kan være alvorlig skadet.
Les mer om Lade og Trondheim.
Politiet ber om tips i «alvorlig straffesak
Politiet i Trondheim tror personen på bildet kan være utsatt for en straffbar handling.
Les mer om Trondheim.
Trafikkulykke på E6
E6 sør for Innhavet på Hamarøy er sperret etter en møteulykke. Et Sea King helikopter og ambulansehelikopter er på vei til stedet, melder Avisa Nordland. Det er store materielle skader, og ulykken kan være alvorlig. Nødetater er på vei til stedet. Saken oppdateres.
En person fraktet med helikopter
En person er fraktet bort med helikopter etter en møteulykke sør for Innhavet på Hamarøy, opplyser Fred Leirvik ved Nordland politidistrikt. Alle nødetater er på stedet. Det er store skader på kjøretøy og ulykken er alvorlig, opplyser Leirvik.
– Ble slått ned
En mann i 30-årene meldte til politiet i natt at han var blitt slått ned ved Tønsberg jernbanestasjon. Han var ikke alvorlig skadd. – Gjerningspersonen er ukjent, og sak opprettes, opplyser politiet.
Les mer om Ble og Tønsberg.
Bil krasjet med bergvegg - kvinne mistenkt for promillekjøring
Skal ikke være alvorlig skadet
12 år gammel jente knivstakk mann på Sørlandssenteret
En mann ble lørdag ettermiddag knivstukket av ei 12 år gammel jente på Sørlandssenteret i Kristiansand. Mannen er ikke alvorlig skadd.
12 år gammel jente knivstakk mann på Sørlandssenteret
En mann ble lørdag ettermiddag knivstukket av ei 12 år gammel jente på Sørlandssenteret i Kristiansand. Mannen er ikke alvorlig skadd.