Alvorlige

Sentralbanksjefen: – Bitcoin har noen alvorlige mangler

Sentralbanksjef Øystein Olsen har ingen tro på bitcoin som egen valuta.

Fotgjenger påkjørt

En 18 år gammel jente er påkjørt ved innkjøringen til Liaveien i Arendal. Hun er kjørt til sykehus i ambulanse. Ifølge politiet er det foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skader hun har fått.
Les mer om Arendal og Liaveien.
Ni måneder for alvorlige trusler
Gjøvik tingrett har dømt en mann fra Hadeland til ni måneders fengsel for en rekke alvorlige trusler hovedsaklig rettet mot politifolk. Tingretten betegner mannen som farlig og ustabil, melder OA. Han er også tidligere straffet for lignende forhold.
Les mer om Hadeland.
Glatte veier
Glatte veier har ført til flere trafikkuhell i Oslo og Akershus i ettermiddag og kveld, men ingen alvorlige personskader. Politiet i Follo melder om to beslaglagte førerkort.
Les mer om Follo og Oslo.

Vil begrense fiske

Havforskere mener fisket av leppefisk langs Sørlandskysten må reduseres raskt. De frykter at et overfiske vil gi alvorlige konsekvenser for hele økosystemet langs kysten.
Les mer om Sørlandskysten.
Mye støv i Lillehammer i morgen
Torsdag 14. desember ventes det perioder med høy luftforurensing av svevestøv i Lillehammer, skriver GD. Barn med luftveislidelser og voksne med alvorlige hjerte-, kar- eller luftveislidelser bør redusere utendørsaktiviteteten.
Les mer om Lillehammer.
Fremdeles alvorlig for skadd mann
Tilstanden er uendret for mannen som i går fikk alvorlige brannskader etter en ulykke på Sortland. Ifølge en oppdatering fra Haukeland universitetssykehus er tilstanden fremdeles alvorlig for den 48 år gamle mannen.
Les mer om Haukeland og Sortland.
NAF krever at «Lakseveien forbedres(pluss)
Etterlyser tiltak som kan redusere risikoen for alvorlige ulykker på fylkesvei 714.
Les mer om Lakseveien.
Ingen store skader i Narvik
En person ble tatt med til sjekk av ambulansepersonell etter ulykken på E6 ved Emmenes i Narvik. Det er en bil som har kjørt i baken på en annen bil, ingen alvorlige skader, og veien er åpen, opplyser politiet.
Les mer om Narvik.
Bil i grøfta i Redalen
En bilfører slapp unna uten alvorlige skader, i en utforkjøring på riksveg 4 i Redalen ved firetida i morges. Ifølge politiet skal han ha svingt unna en rev. Føreren ble tatt hånd om av helsepersonell.
Les mer om Redalen.
Europeiske land advarer mot Trumps skattereform
EUs fem største økonomier advarer mot president Donald Trumps skattereform og mener den kan få alvorlige følger for verdenshandelen.
Ptil-direktøren: - Dødsulykken forrige uke minner oss om at dette handler om mennesker
Den alvorlige ulykken, der en person mistet livet og en ble skadd, er en viktig påminnelse for alle som jobber med sikkerhet, sa direktør for Petroleumstilsynet Anne Myhrvold, da hun åpnet topplederkonferansen på mandag.
Hemmelig behandler løste Tønseths alvorlige problem
DAVOS (VG) En mann i Trondheim kan ha reddet OL-sesongen til langrennsprofilen Didrik Tønseth (26).
Masseslagsmål ved Oslo S
Over 100 ungdommer samlet seg rundt et masseslagsmål på Oslo S lørdag kveld. Rundt 20-30 personer var med i selve slagsmålet. Politiet har ikke fått melding om alvorlige skader.
Arbeidstilsynet slo til mot Det Norske Kartselskapet etter VG-avsløring
Arbeidstilsynet mener innholdet i VGs avsløring av arbeidsforholdene på Det Norske Kartselskapet fremstår så alvorlige og graverende at de umiddelbart har tatt affære.
En av tre kunne gått til fastlege
En av tre pasienter som kommer til Asker og Bærum legevakt kunne gått til fastlegen i stedet, viser statistikk fra legevakten. Budstikka skriver at 14.774 av 44.946 pasienter i 2016 ikke hadde så alvorlige plager at de trengte akutt hjelp.
Les mer om Asker og Bærum.
Moralsk sexpanikk ved NTNU
Seksuelle krenkelser er alvorlige og kampen for å bekjempe dem viktig. Men hvorfor virker noen ivrige etter å blåse opp omfanget og overse gode nyheter?
En omkom i ulykken i Nordsjøen
Aker BP bekrefter at en person er omkommet etter den alvorlige ulykken på boreriggen Maersk Interceptor torsdag.
En person bekreftet omkommet i ulykken på Tambar
Aker BP bekrefter at en person er omkommet etter den alvorlige ulykken på boreriggen Maersk Interceptor på Tambar torsdag.
Les mer om Maersk Interceptor og Tambar.
På åtte år har sju personer mistet livet på denne veien(pluss)
Fylkesvei 714 er en av de mest ulykkesutsatte strekningene i Trøndelag. På åtte år har det vært 28 alvorlige trafikkulykker på «Lakseveien.
Les mer om Lakseveien og Trøndelag.
Lite skader tross mye vind
Politiet melder om mye vind i Østfold i løpet av natten. Det er kommet flere meldinger om nedblåste trær og stolper, men det har ikke vært noen alvorlige hendelser.
Les mer om Østfold.
Ingen alvorlig skadet etter bussvelt i Bindal
En buss med 40 passasjer har veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Ifølge politiet er alle ute av bussen og det skal ikke være alvorlige personskader.
Les mer om Bindal og Holm.
Buss med 40 personer veltet
En buss med 40 personer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
Buss med 40 passasjerer veltet
En buss med 40 passasjerer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
VG erfarer: Mohammed Abdellaoue legger opp
Mohammed «Moa Abdellaoues (32) alvorlige kneskade setter kroken på døra for den videre karrieren.