Angrep

Øyenvitne til angrep som drepte 300: - Klarer ikke beskrive det jeg så

Tallene på antall ofre fortsetter å stige etter det dødeligste terrorangrepet i 2017. Mohamed Abdiwahab (30) havnet midt i kaoset.

Doddo: - Det verste var ikke at Brann tapte. Det verste var at vi supportere ikke brydde oss

BLOGG: Brann-blogger Doddo mener at det er på tide at Brann går i angrep.
Les mer om Brann.
Større irakisk offensiv mot Kirkuk - militærbase inntatt
Irakiske regjeringsstyrker har sammen med en alliert milits iverksatt et større angrep for å gjenerobre oljebyen Kirkuk, opplyser kurdiske tjenestemenn.
Les mer om Kirkuk.
Større irakisk offensiv mot kurdisk-kontrollerte Kirkuk
Irakiske regjeringsstyrker har sammen med en alliert milits iverksatt et større angrep for å gjenerobre oljebyen Kirkuk, opplyser kurdiske tjenestemenn.
Les mer om Kirkuk.

Større irakisk offensiv mot kurdisk-kontrollerte Kirkuk

Irakiske regjeringsstyrker har startet et større angrep mot den omstridte kurdisk-kontrollerte byen Kirkuk, melder både kurdiske og irakiske kilder.
Les mer om Kirkuk.
AP: Stort angrep mot Kirkuk
Irakiske regjeringsstyrker har inntatt den oljerike byen Kirkuk nord i Irak for å ta over oljefelter fra kurderne. Syv personer er drept, ifølge den lokale avisen Rudaw.
Les mer om Irak, Kirkuk og Rudaw.
Politiet: Rottweiler knivstukket av valpeeier etter å ha gått til angrep på valp
Politiet oppretter anmeldelse etter at en person skal ha knivstukket en rottweiler flere steder.
Politikilder: 189 ble drept i angrep med lastebilbombe mot hotell i Somalia lørdag
Antallet drepte i terrorangrepet lørdag mot et hotell i Somalias hovedstad Mogadishu, har steget til 189, ifølge kilder i politiet og helsevesenet i landet.
Les mer om Mogadishu og Somalia.
Angrep politibiler
Berusede personer på Bømlo og Karmøy utførte hærverk på to ulike politibiler natt til søndag. En av bilene ble angrepet mens politiet jobbet med å avslutte en høylydt fest.
Les mer om Bømlo og Karmøy.
Vold mot politiet
Politiet pågrep i går kveld en mann i 30-årene for vold mot politiet. Hunden hans angrep også patruljen. I tillegg er åtte menn bortvist fra Tønsberg sentrum i natt etter ordensforstyrrelser, en mann er tatt for ruskjøring, og tre menn er ilagt forelegg for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika.
Les mer om Tønsberg.
Angrep og skadet dørvakt
En mann i 20-årene er pågrepet etter at han angrep en dørvakt på utested på Kongsberg. Dørvakten ble skadet og måtte til behandling på legevakta.
Les mer om Kongsberg.
Mann og hund angrep politiet
Mannen slo, og hunden bet.
Irak hisser til angrep mot kurdisk oljeby
ISTANBUL (VG) Bagdad-regjeringen tilgir ikke at kurderne stemte for uavhengighet. Nå forbereder de seg på å angripe sine landsmenn. Begge sider har fått norsk trening.
AP har fått tak i mystisk lydopptak hørt på Cuba
Nyhetsbyrået AP har fått tak i lydopptak fra ambassaden i Cuba der flere ansatte skal ha blitt syke etter «spesifikke angrep, blant dem en høyfrekvent lyd.
Les mer om Cuba.
Kurdistan om Irak: Forbereder et storstilt angrep
Kurdistans regionale regjering (KRG) frykter at de føderale myndighetene i Irak planlegger et angrep på oljerike Kirkuk. DNO frykter ikke for sin oljeproduksjon i regionen.
Les mer om Irak og Kirkuk.
FN bytter ut sin øverste representant i Myanmar
FNs øverste representant i Myanmar, hvor rohingya-muslimer utsettes for omfattende angrep og tvinges på flukt, forlater stillingen sin.
Les mer om Myanmar.
Anklager Myanmar for systematiske angrep mot rohingyaene
Sikkerhetsstyrkene i Myanmar står bak velorganiserte, samordnede og systematiske angrep mot den muslimske rohingya-minoriteten, slår FN-granskere fast.
Les mer om FN-granskere og Myanmar.
FN-granskere anklager Myanmar for systematiske angrep mot rohingyaene
Sikkerhetsstyrkene i Myanmar står bak velorganiserte, samordnede og systematiske angrep mot den muslimske rohingya-minoriteten, slår FN-granskere fast.
Les mer om FN-granskere og Myanmar.
14-åring slått ned
Politiet i indre Østfold ber om hjelp fra publikum til å finne den eller de som angrep en 14-åring i Mysen søndag ettermiddag. Den 14 år gammel gutten ble slått ned ved Mørstadsenteret i 13-tiden, og har ifølge politiet fått lettere skader.
Stend landbruksskole til angrep på næringspark
Før støvet har lagt seg i krangelen om matjorden på Liland, brygger det opp til ny konflikt i samme bydel. Flere aktører går sammen for å utvide næringsparken i Rådal på bekostning av landbruksarealet.
Les mer om Liland og Rådal.
Gjøvik-politiet etter demonstrasjon
Gjøvik-politiet mener lokale kriminelle utnytta situasjonen da noen angrep politiet på Gjøvik lørdag. Organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge hadde en markering. 700 motdemonstranter møtte opp, Noen av disse prøvde å hindre politiets arbeid.
Les mer om Gjøvik, Noen og Norge.
Russland: – 180 drept i angrep i Syria
Rundt 120 IS-krigere og 60 fremmedkrigere er drept i en rekke russiske luftangrep i Syria det siste døgnet, ifølge forsvarsdepartementet i Moskva.
Les mer om IS-krigere, Moskva og Syria.
Det tykner til mot Kurdistan etter folkets klare ja til selvstendighet
GJESTEKOMMENTAR: Naboene blåser av at 93 prosent av kurderne stemte for uavhengighet. Og når det gjelder Iran: Kun et militært angrep på nøkkel-atomanleggene i Iran kan stagge ayatollaene. Det skittarbeidet vil bli overlatt til Israel.
Les mer om Iran, Israel og Kurdistan.
Politisk strid om kameraovervåkning på problemskoler
Høyre ønsker overvåkningskameraer på skoler for å bekjempe skolevold. Venstre kaller det et angrep på barns personvern.
IS tar ansvar for likt og ulikt av angrep
En gang i tiden ble det ansett som troverdig da IS tok på seg skylden for det ene angrepet etter det andre. Dette kan være i ferd med å endre seg.