Anita

Hyller den norske versjonen av «Friendly

Anita Skorgan fikk med seg ekteparet Schølds versjon av sangen på NRK ved en tilfeldighet. Nå vurderer hun å bruke den norske teksten selv.
Les mer om Friendly og NRK.

Schøld-gjort er velgjort

Anita Skorgan og Jahn Teigen gjorde det på 80-tallet. Nå gjør ekteparet Aina og Aril Schøld det om igjen. På norsk. De har laget sin egen versjon av klassikeren «Friendly.
Folkepenger til løsvektbutikk
Folkefinansiering er blitt en ny metode for å skaffe penger til en gründerid eller gode formål. Anita Bui og Hilde Øvreeide fikk inn 210.000 til sin løsvektbutikk.
Les mer om Hilde Øvreeide.
To erfarne og to debutantar på a-ha-konsert
Liv Fagertun og Anita Hjemly har følgt a-ha gjennom heile karrieren. Men dei som stod først i køen før kveldens konsert i DNB Arena visste ikkje ein gong kven som er med i bandet.
Les mer om Anita Hjemly.

Når offeret blir skurk

LOS ANGELES (VG) Hun etablerte begrepet seksuell trakassering med sine anklager mot en av USAs mektigste menn. Anita Hill ble ikke trodd for 25 år siden, men nå får hun oppreisning.
– Jonas betydde mye for ham. Han var en opptur i hverdagen
Anita og Roar Barmen-Fløisand har opprettet et fond i sønnens navn: – Vi håper at noen foreldre i fremtiden, takket være fremskritt innen forskning, slipper å gå gjennom det samme.
Anita med gavepakke til Arsenal og United
Sørget for 1-1 mellom Newcastle og City.
Les mer om Arsenal, City, Newcastle og United.
Newcastle snytt for siger mot City
Det endte 1-1 i kveldens kamp mellom Newcastle og Manchester City. Sergio Agüero scora gjestenes mål etter 14 minutt, men reprisen viste at målet burde ha blitt annulert for offside. Vurnon Anita utlikna for Newcastles som framleis er under streken og har to poeng opp til Norwich på sikker grunn.
Var vitne til at boligblokk kollapset
Anita Moland fra Telemark var få minutter unna området der en boligblokk kollapset på øya Tenerife.
Les mer om Telemark og Tenerife.
IKT-Norge: Norske selskaper må lære av gründerbedriftene
Lobbyorganisasjonen henter for første gang en gründer i en oppstartsbedrift inn i styret. Store norske bedrifter må tenke som entreprenører fremover, mener Innovasjon Norge-leder Anita Krohn Traaseth.
– Kjempebra oppmøte
200 av de 1330 innbyggerne i Iveland kommune har møtt opp i Ivelandshallen, der sammenslåing med Vennesla skal diskuteres. – Kjempebra oppmøte, sier ordfører Gro Anita Mykjåland til NRK.
De er over 60 og elsker jobben
Anita S. Dietrichson (62) er glad for at hun ble overtalt til å fortsette i arbeidslivet. Ikke alle er like heldige.
Tildelt Fortjenstmedalje
Gro Anita Sætherbakken, opprinnelig fra Trøsken i Sarpsborg, men bosatt i Mysen, er tildelt Norges Røde Kors Hjelpekorps Fortjenstmedalje. Hun har vært aktiv i organisasjonen i 30 år. Tildelingen skjedde på årsmøtet til Østfold Røde Kors, skriver organisasjonen i en pressemelding.
Les mer om Mysen, Sarpsborg og Trøsken.
Alvoret bak glutenfri-trenden
- For oss er det å spise glutenfritt medisin, sier Gunn Anita Nilsen. Hun fnyser av dem som ikke er syke, men som likevel går på diett.
Les mer om Gunn Anita Nilsen.
Velger heller Bodø
Ronny Borge (H) og Siv Anita Johnsen Brekke (Ap) vil heller se mot Bodø enn å slå seg sammen med Tysfjord og Hamarøy.
Ga gave til helsesøster
Helsesøster Anita Mørk har mye å bruke de 4.000 kronene på som hun fikk overrakt på tirsdag.
Anita ble skuffet etter at Tid for hjem pusset opp stuen: – Jeg fikk sjokk
Det ble lunken stemning da Tid for hjem overrasket ekteparet. Se hva de synes nå!
Les mer om Tid.
- Jeg så ikke på Anita som et kjæresteemne
Jahn Teigens første møte med Anita Skorgan var ikke av det romantiske slaget.
Les mer om Anita og Anita Skorgan.
Avtalen undertegnet
Ordførerne i Vennesla og Iveland har undertegnet en intensjonsavtale om sammenslåing. Men ordfører i Iveland, Gro Anita Mykjåland, vil granske fordeler og ulemper med å stå alene, og kommunen skal trolig holde folkeavstemning.
Jente (20) skadet seg selv i fem år: – Denne behandlingen reddet meg
– Behandlingen har for mange dramatisk god effekt. De hadde raskere nedgang eller stans i selvskading, sier forsker Anita Tørmoen.
Les mer om Anita Tørmoen.
Fire poeng til Kvinlog
Det ble fire poeng på Kvinlog skule. Elias Netland, Anita Risnes, og Malene Engedal gjorde det bra, men bommet på kategorien bil.
Les mer om Kvinlog og Malene Engedal.
– For mange norske gründere går hjem klokken fire
Seriergründer Anita Schjøll Brede vil løse vitenskapens store gåter med kunstig intelligens. Flere norske gründere kunne hatt godt av å gi seg i kast med større spørsmål, mener hun.
Les mer om For.
Mener Krødsherad bør bosette
Rådmannen i Krødsherad, Anita Larsen, mener kommunen bør bosette 15 flyktninger i 2016. Det kommer frem i rådmannens innstilling til formannskapet i kommunen. I innstillingen legges det opp til at inntil seks av disse er mindreårige, og at det minimum bosettes n familie.
Les mer om Anita Larsen og Krødsherad.
ETTERLYSNING: Har du hytte med utleieplikt?
Dagens Næringsliv skal skrive om hytteøkonomi. Har du hytte eller leilighet med utleieplikt i Hemsedal, hvor det er begrensninger på bruken?Da vil vi gjerne snakke med deg. Ta kontakt med journalist anita.hoemsnes@dn.no
Les mer om Hemsedal.
Når vi tuklar med maten
Vitaminar tilsett i matvarer er eit stort eksperiment i USA. Vi får håpe slik beriking ikkje blir normalt i Noreg, skriv UiB-forskar Oddrun Anita Gudbrandsen.