Anita

Prisar for godt pressearbeid

Tilsette i Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og Møre-Nytt blei vinnarar av «Presseprisen for 2017, som i kveld blei delt ut på vårsamlinga til Norsk Journalistlag Møre og Romsdal. I kategorien «Beste nyheitssak var det Sofie Svanes Flem og Torbjørn Eidhammer i Sunnmørsposten som fekk prisen, for sakene dei produserte kring Bingsa-skandalen i Ålesund. Romsdals Budstikke si sak «Den indre kampen om psykisk helse blant fotballspelarar, forfatta av Pernille Huseby og Bjørn Brunvoll, vann kategorien «Beste Featuresak. Marit Heiene og Anita Vingen i same avis fekk heiderleg omtale for «Klima-serien dei har laga. Fotoprisen gjek

Eli Kari diska opp med drinkar til damene

Systrene Ann Merete, Laila og Anita Sviggum frå Årdalstangen fekk tips til drinkmiksing av Eli Kari Gjengedal.
Diska opp med drinkar til damene
Systrene Ann Merete, Laila og Anita Sviggum frå Årdalstangen fekk tips til drinkmiksing av Eli Kari Gjengedal.
- Den viktige jorda
- Det er viktig å få formidlet til barna at matjord er grunnlaget for alt som vokser og gror, sier Anita Panman, rådgiver hos Fylkesmannen i Buskerud. BILDER Rådgiver: Anita Panman.

Northug slo Tønseth og Iversen, men ble knust av Sundby

Petter Northug (32) hadde lite å stille opp med mot Martin Johnsrud Sundby (33) i Kobberløpet. I kvinneklassen var Ragnhild Haga (27) suveren i kamp mot de tidligere langrennsheltene Anita Moen (50) og Marianne Dahlmo (52).
Vurderer strengere tak-krav
Ringsaker og flere andre kommuner vurderer å innføre strengere krav til takkonstruksjoner, etter at NRK i går meldte at ingen kommuner har fulgt opp SINTEFs anbefalinger. – Vinteren vi har bak oss har aktualisert dette, sier Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen.
Du angriper Hilde Hoff Håkonsen. Men tåler du ikke debatt, Anita Miric?
Hilde Hoff Håkonsen hadde nylig et innlegg på trykk i Sandefjords Blad med et veldig viktig budskap; om det å være en stemme i politikken, og tilliten mellom deg og meg i et moderne demokrati.
Trolig ikke høyhus på Sjusjøen
Det blir trolig ikke noe av de tre høyhusene på 8 etasjer som Arthur Buchardt vil bygge på Sjusjøen. Planutvalget sa onsdag nei til høyhusene, men vil godta 6 etasjer og tilpasninger til andre byggehøyder i området. – Kommunestyret neste uke vil mest sannsynlig også gå for denne løsningen, sier Anita Ihle Steen, ordfører i Ringsaker.
Kunstig intelligens setter opp et speil for våre egne fordommer, skriver Anita Schjøll Brede
Teknologien og oss Anita Schjøll Brede er teknologi-gründer som bor i Norge og Silicon Valley. Dette er første tekst i en serie på tre der hun skriver om hvordan teknologien speiler vår egen menneskelighet.
Dyb ikke overrasket
Næringsdepartementet vil ikke gi ut loggen fra en omstridt samtale mellom statsråd Torbjørn Røe Isaksen og tidligere Innovasjon Norge-styreleder Per Otto Dyb. Samtalen fant sted 1. mars, og noen dager senere skrev Aftenposten at næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) grep inn for å hindre at styret i Innovasjon Norge skulle behandle en sak om tillit til administrerende direktør Anita Krohn Traaseth. Dyb sier til Dagens Næringsliv at han ikke er overrasket over hemmeligholdelsen. – Den ville jo bekreftet det jeg har sagt, skriver Per Otto Dyb i en tekstmelding til avisen.
Anita Skorgan synger for synshemmede barn i Afrika
Når Anita Skorgan entrer scenen i Kolben tirsdag, går overskuddet til cataractrammede i Burkina Faso. KOLBOTN: - Anita Skorgan er en populær artist som bør trekke fullt hus i Kolben, sier Knut Ness.
Les mer om Afrika, Burkina Faso og Kolben.
Superladeren ved Nygårdskrysset er Nordens første
– Vi er veldig stolte, sier Anita Rochmann. Butikksjefen hos Shell 7-eleven ved Nygårdskrysset kan skilte med Nordens første superlader.
Superladeren ved Nygårdskrysset er Nordens første
- Vi er veldig stolte, sier Anita Rochmann. Butikksjefen hos Shell 7-eleven ved Nygårdskrysset kan skilte med Nordens første superlader. ÅS: Åpningen av lynladestasjonen torsdag var en stor begivenhet.
Reiseliv-misnøye med Traaseth ble tema på styremøte
Anita Krohn Traaseth skaper konflikt som sjef i Innovasjon Norge, ifølge tidligere styreleder. Også misnøye i reiselivsnæringen er blitt diskutert i styret.
Les mer om Innovasjon Norge og Traaseth.
Camp Trysil: På tide å tenke på neste sesong
Skiløpere skapes om sommeren. Det er lenge fra de siste skirennene på våren til de første i desember, sier Anita Moen ved Camp Trysil.
Les mer om Anita Moen og Camp Trysil.
LB-2018-17812
Saken gjelder særskilt anke over idømt ansvar for sakskostnader, jf. tvisteloven 20-9 tredje ledd. Ved stevning 12. juni 2017 tok Geir Rasmus Nøstdahl og Line Gaare Paulsen ut søksmål for Oslo tingrett mot Tore Johansen og Anita Johansen.
Avviser å ha instruert
Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier departementet har hatt en mening om prosessen rundt administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge, men avviser at han har instruert styret. Per Otto Dyb fra Kristiansund trakk seg som styreleder i mars.
Brenner fjetret politikerne med Præstgar'n-prat
Etter at Hans Olav Brenner og Anita Krohn Traaseth spleiset på kjøpet av Biri kapellanbolig, har dagene gått med til å forske på historien og hemmelighetene bak den gamle prestegården i Snertingdalen fra 1899.
No får svaksynte Anita og fleire hundre andre pengane dei har venta på til påske
– No kan eg fortelje dottera mi at vi kan reise på hytta. Fantastisk!
Les mer om Anita.
Helge Martin Framnes ble først forelsket i stemmen til Anita. Nå er de samboere
Helge Martin Framnes ble først forelsket i stemmen til Anita Helgeland. Så ble det noe mer, og nå er de samboere.
Les mer om Anita Helgeland og Anita.
Vil nekte båtfolk å drite i fjorden
PURA ønsker å forby septiktømming fra fritidsbåt i Bunnefjorden for å heve vannkvaliteten i Oslofjorden. - Aller helst ønsker jeg et nasjonalt forbud, sier vannområdeleder Anita Borge.
Inger Anita og SNO lover påskekontroller
Scooterkjørere bør holde seg til reglene. Reinpolitiet og politioverbetjent Inger Anita Øvregård opplyser at de skal gjennomføre utmarkskontroller i påsken i år som i fjor - i flere områder av Finnmark og Nord-Troms.
Statleg sommel gjer at svaksynte Anita blir sitjande heime
Svaksynte Anita drøymde om å reise på påsketur med dottera. Men pengane ho skulle få frå fylkeskommunen til transport kom aldri.
Les mer om Anita.
80 nye Frp-medlemmer i Trøndelag på n dag (pluss)
- Jeg tror det er en Sylvi-effekt, sier fylkesleder Anita Gilde i Frp Trøndelag.
Næringsdepartementet kritisk til Traaseth over lengre tid
Da Monica Mæland (H) var næringsminister, ga Næringsdepartementet flere ganger uttrykk for misnøye med administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth.