Anita

Pangstart på elgjakta for Siv Anita (42)

Bare timer ut i årets elgjakt ble det fulltreff for Siv Anita Thyve. En elgkalv på 60–70 kilo ble sesongens første bytte. – Utrolig deilig når du ser dyret falle om, sier 42-åringen.
Les mer om Siv Anita og Siv Anita Thyve.

Brann i seilbåt i Mandal var lampekos

Full utrykning til brann i båt. Så var det bare ekteparet Heidi Anita og Trygve Husveg som koste seg med rødvin.
Søppelfirma kan ta over allerede nå
Renovasjonsselskapet NorRen skal fra april 2018 samle inn søppel i Arendal, Froland og Grimstad. Men på grunn av konkursen i RenoNorden forsøker kommunen å få plass en avtale med umiddelbar virkning. Det opplyser renovasjonssjef Anita Jernquist.
Frykter for tryggheten gjennom «verdens sterkeste tidevannsstrøm
Lill-Anita Stenersen har gjennom 15 år sørget for trygg ferdsel gjennom Saltstraumen, kjent som verdens sterkeste tidevannsstrøm. I kveld er det slutt.
Les mer om Saltstraumen.

Ønsker vrakpant på campingvogner

– Det hadde vært et positivt miljøtiltak, sier Anita Aanonsen Jernquist i Agder Renovasjon. Fra 1. oktober trer den nye panteordningen for fritidsbåter i kraft. Aanonsen Jernquist etterlyser en tilsvarende ordning for campingvogner.
– Jeg er stolt
Gro Anita Mykjåland (Sp) er godt fornøyd med valget. – Senterpartiet har gjort et brakvalg både i Aust-Agder og på landsbasis, så jeg lener meg tilbake og tenker vel gjennomført. Vi har hatt et fantastisk lag som har løftet partiet, så jeg er stolt, sier hun.
Les mer om Aust-Agder og Jeg.
– Eit veldig godt val
Senterpartiet sin toppkandidat i Aust-Agder, Gro Anita Mykjåland, er strålande nøgd med valet. Partiet går fram 3,8 prosentpoeng i Aust-Agder, samanlikna med valet i 2013. Førebels har dei 8,3 prosent. – Eit veldig godt val for Sp, seier ho.
- Jeg har kjærlighetssorg
Anita Skorgan innrømmer tøffe tak etter brudd.
Anita Skorgan (58) åpen om sårt brudd
Anita Skorgan sliter med kjærlighetssorg.
Anita Skorgan: – Har skikkelig kjærlighetssorg
Anita Skorgan (58) er singel igjen etter nesten fem år og innrømmer at det er vondt.
Tre ting du ikke visste
Se Senterpartiets førstekandidat i Aust-Agder, Gro Anita Mykjåland, tegne seg selv og røpe tre ting ingen visste om henne.
Åtte etasjer på Sjusjøen
Arthur Buchardts planer om å bygge tre leilighetsbygg med åtte etasjer på Sjusjøen blir lagt ut på høring. Det er flere alternativer der høyden varierer fra seks til åtte etasjer. Ordfører Anita Ihle Steen sier til RB at de regner med mange innspill.
Les mer om Sjusjøen.
Se valgutspørringen av Mykjåland
I dag er det Gro-Anita Mykjåland (41) som spørres ut. Hun er stortingskandidat for Aust-Agder Senterparti ved valget 11. september. Til daglig er Mykjåland ordfører i Iveland kommune. Hun er medlem av partiets sentralstyre.
Bor i en gammel hageby: – Det er en perle
Anita Bjønsaas kommer ikke til å flytte før hun må bæres ut.
Anita (50) var døden nær etter at hun klødde seg i nesa
Anita Clark følte seg uvel etter at hun hadde stelt i hagen. Dagen etter ble hun hasteinnlagt på sykehus med den alvorlige diagnosen cellulitis.
Krever konkrete tiltak mot rovdyr
Ringsaker- ordfører Anita Ihle Steen vil ha tiltak mot rovdyr. I følkge HA krever hun flere midler, utvidet jakt og stående fellingstillatelse for å hjelpe beitenæringa i kampen mot rovdyrene.
– Gå på søppeltur i norsk natur
Vær og vind dumper enorme mengder søppel langs stranden til Anita Sem Henriksen. Småbarnsmoren fra Sørøya har gjort det til sin oppgave å plukke den opp.
Fikk erstatning, men ble satt på gangen i sin egen erstatningssak
Da politikerne i Sandnes vedtok å tilby Mona Anita Espedal 725.000 kroner i erstatning for tapt barndom, fikk hun ikke selv være til stede.
Les mer om Mona Anita Espedal.
Trodde hun kunne ha en vanlig jobb og selge sex på si
Men så ble transpersonen «Anita avslørt
Les mer om Anita.
Trodde hun kunne ha en vanlig jobb og selge sex på si
Men så ble transpersonen «Anita avslørt
Les mer om Anita.
Vil tilby Mona 725.000 kroner i erstatning
Mens broren til Mona Anita Espedal fikk 1,3 millioner kroner i erstatning fra Sandnes kommune, fikk hun null fordi hun ikke hadde nok varige mn. Nå innstiller rådmannen i kommunen på å gi henne drøyt halvparten av det broren fikk.
Les mer om Mona og Mona Anita Espedal.
Monas historie kan endre loven
Alle de store partiene på Stortinget lover full gjennomgang av lovverket etter at NRK fortalte historien om Mona Anita Espedal. Hun og broren vokste opp i samme voldelige hjem. Han fikk 1,3 millioner i erstatning. Hun fikk 0.
Økning i nettovergrep
Politiet opplever en kraftig økning av ungdom som har opplevd seksuelle overgrep via sosiale medier. – Vi har hatt en økning i antall anmeldelser om dette, sier leder for enhet for seksuelle overgrep og vold i Agder politidistrikt, Anita Kleveland, til avisen Fædrelandsvennen.
Rosa hamburgere – er det så farlig da?
«Å bagatellisere konsekvensene og antyde at alle hamburgerelskere er like blir for enkelt skriver Anita Nordeng Jakobsen i dette debattinnlegget.
Tredje VM-gull for polsk sleggestjerne
Anita Wlodarczyk hanket inn nok en sleggetittel da hun vant mandagens VM-finale i London. Hun avgjorde med 77,90 meter i sitt nest siste kast.
Les mer om London og VM-finale.