Anita

Har fått fart på demensomsorgen

De aller fleste vil merke det selv når de begynner å få demens, vet Anita Helen Krokeide.

Anita (53) har lært seg å leve med senskadene etter kreft. Ekspertenes tips til livet etterpå

Rådene for å holde positivt fokus tross seinskader etter kreft.
Anita (53) gikk fra finans til yoga samtidig som hun gikk på cellegift
Rådene for å holde positivt fokus tross seinskader etter kreft.
– Er det OK at jeg sender bilde av kredittkortet ditt, mamma?
Anita Hansen advarer mot ny type nettsvindel rettet mot barn. Via Instagram ble Anitas sønn bedt om å sende bilde av morens kredittkort for å få gratis penger til fotballspillet FIFA. Svindleren hadde rundt 2000 følgere fra ni år og oppover.

Se hva Anita fikk øye på utenfor frisørsalongen i Bagn

Her er testbilene på villspor. Se bildene:
Les mer om Anita og Bagn.
Stjernelag av veteraner til Kobberløpet
Anita Moen, Hilde Gjermundshaug Pedersen, Trude Dybendahl og B&OI-duoen Marit Elveos og Marianne Dahlmo skal alle til Sulis 14. april.
Stjernelag av veteraner til Kobberløpet
Anita Moen, Hilde Gjermundshaug Pedersen, Trude Dybendahl og B&OI-duoen Marit Elveos og Marianne Dahlmo skal alle til Sulis 14. april.
Har mistet tilliten til Giske
Anita Ihle Steen, nestleder i Hedmark Arbeiderparti og ordfører i Ringsaker, sier hun ikke lenger har tillit til Trond Giske som nestleder. Ihle Steen sier til HA at hvorvidt Giske kan fortsette avhenger av hva mer som kommer fram.
Turnforening får penger til utstyr
Hokksund Turnforening har fått en halv million kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til nytt turnutstyr etter at de mistet alt i brannen i Hokksundhallen i august (bilde). – Det er svært gledelig. Nå kan vi kjøpe inn utstyr, sier kasserer Anita Dahl.
Krever svar om boplass
Rådmannen og ordføreren i Fredrikstad må svare på spørsmål om romleiren i morgendagens bystyremøte. Det skriver Fredriksstad blad. Fremskrittpartiets Anita Vik krever blant annet svar på hva leiren koster kommunen i året. Et 20-talls mennesker bor på plassen i dag.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Henter 17 millioner til forskningsrobot etter lang kamp
Anita Schjøll Brede blir omtalt som en av de neste superstjernene på den nordiske tech-himmelen, men måtte hjem til Norge for å hente de store pengene.
Les mer om Norge.
Advokater kritiske til opprop om seksuell trakassering
Direktør for Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, fra Sandefjord tok initiativ til å starte en #metoo-gruppe for IT-bransjen. Flere advokater mener oppropet er problematisk.
Ap om seksuelle overgrep mot blinde og svaksynte: – Vi må få endret situasjonen
– Jeg kjenner omtrent ingen blinde kvinner og menn som ikke kjenner noen som har blitt voldtatt, sier Anita Mariel Edvardsen.
Ny sesong med Flekkefjord-kjendis
Det blir laget en sesong 3 av TV-serien oppfinneren med familien Tesaker i Gyland i Flekkefjord. Det bekrefter regissør Anita Reinton Utgård.
Årsak til brann er ikke funnet
Årsaken til den eksplosjonsartede brannen i gjenvinningsanlegget Metallco AS på Eina i Vestre Toten fredag er ikke funnet. To personer døde i brannen. Vi har etterforsket bredt i hele helga, i dag startet vi med tekniske undersøkelser, sier Siv Anita Opsahl, leder for etterforskningsseksjonen ved Gjøvik politistasjon.
Går i rette med Anita Krohn Traaseth
Lundin-sjef Kristin Færøvik tar Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth kraftig i skole. Færøvik mener Traaseth må holde seg til jobben i Innovasjon Norge.
Vant gjev filmpris
20 år gamle Maja Arnekleiv fra Dovre vant i helga prisen «Golden Dove for beste animerte dokumentar under den internasjonale filmfestivalen i Leipzig. Filmen «Mammas hår er Arnekleivs første film, og består av over 2000 stillbilder av mora Anita Killi etter at hun ble diagnostisert med kreft.
Åpner ny frisørsalong i bygda
For Lill Anita Karlsen (34) er det en drøm å skape sin egen arbeidsplass i Valnesfjord.
Les mer om Valnesfjord.
Vokser kraftig
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har de siste fire årene økt fra 500 til 828 medlemmer, og er nå en av landets største. – Dette er vi veldig stolt av, sa administrerende direktør Anita Dietrichson på møtet med toppolitikerne i Kristiansand.
- Jeg var sikker på at vi skulle dø
Thea, Emilie og Anita er lykkelige over å være i live etter den dramatiske bilulykken i Sparbu i helga.
Les mer om Anita, Emilie og Sparbu.
Anita (41) har nettopp født barn. Tallet på førstegangsfødende over 40 år har tredoblet seg på femti år
Risikoen for misdannelser, komplikasjoner, spontanabort og keisersnitt øker for hvert år kvinnen eldes. Likevel får stadig flere voksne kvinner barn.
Nå lover byrådet dagsenterplass til hele køen
Byrådet oppretter 50 nye dagsenterplasser for demente. – Vi skal ta unna alle som står på venteliste, sier eldrebyråd Vigdis Anita Gåskjenn.
Anita (38) er en av mange som har slitt med senskader etter kreftbehandling. Nå rettes søkelyset mot plagene.
– Det bør snakkes om, og det skal snakkes om, sier Anita Ustun.
Les mer om Anita Ustun.