Anita

Går i rette med Anita Krohn Traaseth

Lundin-sjef Kristin Færøvik tar Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth kraftig i skole. Færøvik mener Traaseth må holde seg til jobben i Innovasjon Norge.

Vant gjev filmpris

20 år gamle Maja Arnekleiv fra Dovre vant i helga prisen «Golden Dove for beste animerte dokumentar under den internasjonale filmfestivalen i Leipzig. Filmen «Mammas hår er Arnekleivs første film, og består av over 2000 stillbilder av mora Anita Killi etter at hun ble diagnostisert med kreft.
Åpner ny frisørsalong i bygda
For Lill Anita Karlsen (34) er det en drøm å skape sin egen arbeidsplass i Valnesfjord.
Les mer om Valnesfjord.
Vokser kraftig
Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har de siste fire årene økt fra 500 til 828 medlemmer, og er nå en av landets største. – Dette er vi veldig stolt av, sa administrerende direktør Anita Dietrichson på møtet med toppolitikerne i Kristiansand.
- Jeg var sikker på at vi skulle dø
Thea, Emilie og Anita er lykkelige over å være i live etter den dramatiske bilulykken i Sparbu i helga.
Les mer om Anita, Emilie og Sparbu.
Anita (41) har nettopp født barn. Tallet på førstegangsfødende over 40 år har tredoblet seg på femti år
Risikoen for misdannelser, komplikasjoner, spontanabort og keisersnitt øker for hvert år kvinnen eldes. Likevel får stadig flere voksne kvinner barn.
Nå lover byrådet dagsenterplass til hele køen
Byrådet oppretter 50 nye dagsenterplasser for demente. – Vi skal ta unna alle som står på venteliste, sier eldrebyråd Vigdis Anita Gåskjenn.
Anita (38) er en av mange som har slitt med senskader etter kreftbehandling. Nå rettes søkelyset mot plagene.
– Det bør snakkes om, og det skal snakkes om, sier Anita Ustun.
Les mer om Anita Ustun.
Forlik i Leidi-saken
Partene i saken der pomeranervalpen Leidi døde to dager etter salget, har inngått forlik. Det var Gro Anita Pedersen fra Åseral som kjøpte valpen for 25.000 kroner. Selger nekta for at den var syk, men har gått med på å betale tilbake halve kjøpesummen. Les mer.
Pangstart på elgjakta for Siv Anita (42)
Bare timer ut i årets elgjakt ble det fulltreff for Siv Anita Thyve. En elgkalv på 60–70 kilo ble sesongens første bytte. – Utrolig deilig når du ser dyret falle om, sier 42-åringen.
Les mer om Siv Anita og Siv Anita Thyve.
Brann i seilbåt i Mandal var lampekos
Full utrykning til brann i båt. Så var det bare ekteparet Heidi Anita og Trygve Husveg som koste seg med rødvin.
Søppelfirma kan ta over allerede nå
Renovasjonsselskapet NorRen skal fra april 2018 samle inn søppel i Arendal, Froland og Grimstad. Men på grunn av konkursen i RenoNorden forsøker kommunen å få plass en avtale med umiddelbar virkning. Det opplyser renovasjonssjef Anita Jernquist.
Frykter for tryggheten gjennom «verdens sterkeste tidevannsstrøm
Lill-Anita Stenersen har gjennom 15 år sørget for trygg ferdsel gjennom Saltstraumen, kjent som verdens sterkeste tidevannsstrøm. I kveld er det slutt.
Les mer om Saltstraumen.
Ønsker vrakpant på campingvogner
– Det hadde vært et positivt miljøtiltak, sier Anita Aanonsen Jernquist i Agder Renovasjon. Fra 1. oktober trer den nye panteordningen for fritidsbåter i kraft. Aanonsen Jernquist etterlyser en tilsvarende ordning for campingvogner.
– Jeg er stolt
Gro Anita Mykjåland (Sp) er godt fornøyd med valget. – Senterpartiet har gjort et brakvalg både i Aust-Agder og på landsbasis, så jeg lener meg tilbake og tenker vel gjennomført. Vi har hatt et fantastisk lag som har løftet partiet, så jeg er stolt, sier hun.
Les mer om Aust-Agder og Jeg.
– Eit veldig godt val
Senterpartiet sin toppkandidat i Aust-Agder, Gro Anita Mykjåland, er strålande nøgd med valet. Partiet går fram 3,8 prosentpoeng i Aust-Agder, samanlikna med valet i 2013. Førebels har dei 8,3 prosent. – Eit veldig godt val for Sp, seier ho.
- Jeg har kjærlighetssorg
Anita Skorgan innrømmer tøffe tak etter brudd.
Anita Skorgan (58) åpen om sårt brudd
Anita Skorgan sliter med kjærlighetssorg.
Anita Skorgan: – Har skikkelig kjærlighetssorg
Anita Skorgan (58) er singel igjen etter nesten fem år og innrømmer at det er vondt.
Tre ting du ikke visste
Se Senterpartiets førstekandidat i Aust-Agder, Gro Anita Mykjåland, tegne seg selv og røpe tre ting ingen visste om henne.
Åtte etasjer på Sjusjøen
Arthur Buchardts planer om å bygge tre leilighetsbygg med åtte etasjer på Sjusjøen blir lagt ut på høring. Det er flere alternativer der høyden varierer fra seks til åtte etasjer. Ordfører Anita Ihle Steen sier til RB at de regner med mange innspill.
Les mer om Sjusjøen.
Se valgutspørringen av Mykjåland
I dag er det Gro-Anita Mykjåland (41) som spørres ut. Hun er stortingskandidat for Aust-Agder Senterparti ved valget 11. september. Til daglig er Mykjåland ordfører i Iveland kommune. Hun er medlem av partiets sentralstyre.
Bor i en gammel hageby: – Det er en perle
Anita Bjønsaas kommer ikke til å flytte før hun må bæres ut.
Anita (50) var døden nær etter at hun klødde seg i nesa
Anita Clark følte seg uvel etter at hun hadde stelt i hagen. Dagen etter ble hun hasteinnlagt på sykehus med den alvorlige diagnosen cellulitis.