Anita


Lover nye aktiviteter på Fløien

Anita Nybø blir Fløibanens første kvinnelige sjef. – En drøm som går i oppfyllelse, sier hun.

Les mer om Fløien.

Donkeyboy og Sommerbris møtes i forliksrådet

DRAMMEN: - Så lenge vi har uoppgjorte krav kommer vi ikke til å anbefale andre artister vi representerer å spille på Sommerbris 2015, sier bookingagent Anita Halmøy Wisløff i Atomic Soul Booking.

Error 503 Service Unavailable

Meterolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt, kan melde om vekslende vær framover. - Det ser ut som den beste dagen blir på lørdag, så de som har tenkt seg ut, bør satse på lørdagen, da kan det bli sol i perioder, sier Ager-Wick.

Spillet rundt LSK-hallen

LSK sender ut en pressemelding der det blir skrevet at daglig leder Anita Bjerke skal lede arbeidet mot Skedsmo kommune for å finne en løsning med LSK-hallen.

Les mer om Anita Bjerke og Skedsmo.

– For få kvinner på lista

Høyres Anita Mjelland i Kragerø er misfornøyd med kvinneandelen på forslaget til valgliste. Bare en av de fem fremste på lista er kvinner og det er trist for demokratiet, sier Mjelland til Kragerø Blad/Vestmar.

Les mer om For, Kragerø og Mjelland.
Ny brytehall til 2,4 millioner kroner

Brytekamp. For anledningen tok trener Ørjan Wenberg og bryter Dag-Egil Lille Rugås seg en liten brytekamp på de nye mattene. Foto: Gull H. Pedersen. Fikk blomster. Leder Tore Rørnes i Fauske Atletklubb og ordfører Siv Anita J.

Varselslampen lyser for Kolset

Kolset Oppvekst i Rugsund. Foto: Anita M. Ingebrigtsen Elevtalsutviklinga for Kolset Oppvekst i Rugsund-regionen er så negativ at det er nedsett eit eige utval som skal sjå på utfordringa.

Fikk brudd i ryggen

Anita Sommer hadde dobbelt uflaks torsdag i forrige uke. – Jeg burde ikke ha stått opp den dagen.

Se den herskapelige villaen

Er du på jakt etter en bolig utenom det vanlig i høyeste prisklasse? Da kan kanskje Anita Høegh og ektemann Peter Fogtmann ha drømmeboligen.

Nå får du refill til telysene

Levende lys med bedre samvittighet. Hvert år brenner nordmenn ned 200 millioner telys. Koselig, ja, men ikke spesielt gunstig for miljøet. Tradisjonelle telys med kopper av aluminium er verstinger. Aluminium kan gjenvinnes, men vi er lite flinke til det. Med de nye telysene med refillmuligheter kan du slippe plunder med å fjerne stearin og løsne vekeholdere før du kaster: Nå får du telys med refill. Vi har testet: Her får du de beste telysene Dobbel miljøgevinst De nye refilltelysene har fått Svanemerket, en miljømerking som skal ta hensyn til alle relevante miljøproblemer i hele produktets livssyklus. Det er det to årsaker til

Les mer om Dobbel og Svanemerket.
Åkra: – Ingen svarte at de følte seg mobbet i fjor

Rektor May Anita Mydland ved Åkra skole er lei seg for at ikke de nyeste resultatene er gjort kjent. Der scorer nemlig skolen hennes svært godt.

Les mer om Åkra.
«Plutselig kom panikken, jeg trodde min siste time var kommet

Når tordenværet setter inn, rekker ikke Anita Nikolaisen å løpe ut i bilen før kroppen stivner av skrekk. Opp mot 20 prosent av oss lider av fobi. Heldigvis finnes det hjelp.

Les mer om Anita Nikolaisen.
Skværet opp etter «brevbomben

LSK-leder Heidi Scheie og daglig leder Anita Westby Bjerke har skværet opp etter administrasjonen mistillitsbrev mot styret, som sto gjengitt i RB lørdag.

Bronse til Britt Anita i boccia-NM

Ålen Bocciaklubb arrangerte NM individuelt i Verket i helga. Britt Anita Bakås fra Ålen tok bronse i sin klasse.

Les mer om Britt Anita, Verket og Ålen.
Fornøyd med TV-aksjonen

Agderfylkene har i år klatrer på den nasjonale rangeringen over de fylkene i Norge som bidrar mest til TV-aksjonen. Aksjonsleder Anita Mørland er rørt over engasjementet.

Les mer om Norge og TV-aksjonen.
- Jeg var ikke opptatt av å lede eller være best

Men Anita Krohn Traaseth (42) visste hva hun måtte gjøre for å lykkes.

Anita har møtt fleire utfordringar enn dei fleste andre. Ho har hatt kreft. To gonger.

– Ein møter mange utfordinger i livet. Det er ingen garanti for at alt skal gå bra kvar gong. Livet er rart. Det er ikkje alltid lett.Anita har møtt fleire utfordringar enn dei fleste andre. Ho har hatt kreft. To gonger. Ho er enda ikkje ferdig med behandlinga etter at ho fekk brystkreft forandre gong i fjor haust.

Anita Skorgan ut av Stjernekamp

Anita Skorgans tolkning av Karpe Diems «Stjerner hold ikke i kveldens Stjernekamp.

Les mer om Stjernekamp.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Anita Skorgan ute av «Stjernekamp

- Litt deilig.

Les mer om Stjernekamp.
Fikk blankt nei av kommunen da de ville bygge husdrømmen

At ikke alle liker hustypen Anita og Roar Freddy Andreassen valgte, det merket de. Slik fikk de drømmen oppfylt.

Fikk blankt nei av kommunen da de ville bygge husdrømmen

At ikke alle liker hustypen Anita og Roar Freddy Andreassen valgte, det merket de. Slik fikk de drømmen oppfylt.

Åpnet ny gangvei

Skaiå barnehage hjalp ordfører Gro-Anita Mykjåland med å åpne to kilometer ny gang- og sykkelvei i dag.

Brekke tar gjenvalg

Ordfører i Fauske, Siv Anita Brekke (Ap), ønsker å gå løs på sin andre periode som ordfører.Hun har derfor takket ja på valgkomiteens spørsmål om å stille til gjenvalg ved kommunevalget neste år, skriver Avisa Nordland.

Stenger bassenget

Rådmann Anita Larsen og kommunefysioterapeut Anne Mari Flatin, synes det er trist at badetilbudet på Noresund forsvinner på ubestemt tid.

Les mer om Anne Mari Flatin og Noresund.
LSK-legende til sak mot klubben

Tidligere LSK-kaptein og daglig leder Frank Grønlund går til rettssak mot Lillestrøm, melder rb.no. Grønlund var en av dem som ikke fikk fortsette i administrasjonen som følge av klubbens dårlige økonomi, men Grønlund mener oppsigelsen var usaklig. LSK-leder Anita Westby sier til RB at hun ikke kommenterer personalsaker.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17