Anita

Anita Skorgan i sorg etter morens død

Moren vil alltid ha en spesiell plass i den folkekjære artistens hjerte.

Mørk toppscorer da Györ vant

Nora Mørk og Heidi Løke bidro sterkt til at Györ vant 28-19 over Ferencvaros i ungarsk toppseriehåndball lørdag.Nora Mørk stoppet på fem scoringer. Det samme som Anita Görbicz. Heidi Løke sto for tre fulltreffere fra sin strekposisjon, melder NTB.
Tilbyr tomter til nytt fengsel i Meråker
Ordfører Kari Anita Furunes presenterer flere forslag til nytt fengsel i Meråker i et møte i Kriminalomsorgsdirektoratet torsdag. Et nytt fengsel kan gi opptil 300 nye arbeidsplasser i kommunen.
Forsikringsselskapet mener Tommy og Anita tente på huset sitt
Selv om politiet har henlagt saken, tror fortsatt ikke forsikringsselskapet at huset til familien Oppegaard brant ned av naturlige årsaker.
Les mer om Anita, Oppegaard og Tommy.

Anita (43) jobber som klarsynt: – Jeg har sett at jeg skal være med på Farmen

Anita Kallestad gleder seg til å bruke sine påståtte evner på Farmen.
Les mer om Farmen.
Tidligere ordfører vil til Stortinget
Fauske Ap vil ha Siv Anita Johnsen Brekke inn på Stortinget. FAUSKE: Dette skriver de i en pressemelding. Medlemsmøte i Fauske Arbeiderparti vedtok onsdag å sende inn forslag på følgende kandidater til Nordland Arbeiderparti sin nominasjonsprosess til Stortingsvalget 2017. Kandidatene er uprioritert, med unntak av 1. plass på listen.
Mener seks uker er for kort
– Ordførerne på Agder trenger mer tid til å diskutere og gi innspill til den nye nærpolitireformen, sier Gro-Anita Mykjåland i Knutepunkt Sørlandet. Med ordførerne i ryggen har hun sendt brev til justisministeren om at fristen er for kort.
Mener musikklinja må bestå
Musikklinja ved Ringerike videregående skole må bestå. Det mener Ringerike Venstre. Buskerud Fylkeskommune ønsker å omorganisere skoletilbudet i fylket for å spare penger. Anita Ulvseth, i Ringerike Venstre, sier det er trist at man ønsker å fjerne musikklinja som har eksistert i 20 år.
Skal skjerpe bok-appetitten
Den profesjonelle bokprateren Sissel Anita Holtet skal innom bibliotekene for å servere litterære smakebiter.
Anita fikk uventet telefon fra tidligere mobber
- Da jeg skjønte hvem som tok kontakt fikk jeg helt vondt i magen, jeg følte hjertet sank i brystet, sier Mandalskvinnen til Seoghør.no
Har vært gift i 62 år - får ikke bo sammen
Ashley Bartyik forteller at besteforeldrene Wolfram og Anita gråter hver gang de ser hverandre.
Les mer om Anita og Wolfram.
Et lett offer
Blinde, døve og handikappede er svært sårbare for seksuelle overgrep. Anita Mariel Edvardsen kunne ikke se angrepet som kom.
Anita drømte om å se ut som de andre barna
Mandalskvinnen opplevde å bli mobbet etter at hun kom til verden med et helt spesielt ansikt. Nå deler hun sin historie for å hjelpe seg selv og andre.
Tar seg forbi sperringene
Syklister og andre turgjengere respekterer ikke skilter ved sperringen på Fylkesvei 285 ved Bringebærkastet i Lier. Det mener byggeleder i Statens vegvesen, Anita Tveiten. De opplever daglig at folk forsøker å ta seg forbi sperringene. Vegvesenet er nå i gang med å planlegge oppbyggingen av veien igjen etter 60 meter av veien raste ut i begynnelsen av august
Ordfører: - En fortvilt situasjon
- Det er store lidelser for dyrene, og eiere som ser at det rakner under føttene på dem, sier ordfører Kari Anita Furunes. Nå håper hun det blir slutt på den fortvilte situasjonen i Meråker.
Les mer om Meråker.
- Voldtektssaker ekstra vanskelig
- Meddommerne har ingen lett oppgave i voldtekssaker, sier Anita Vindenes. Hun har over 20 års erfaring som lekdommer.
Strålande nøgd med ny skule
Rektor ved nye Torridal skole i Kristiansand Anita Ingebrigtsen er godt nøgd med den nye skulen som vert teke i bruk denne hausten. – Vi er veldig nøgde med heilheita både utvendig og innvendig. Det er eit praktfullt skulebygg vi har her, seier rektoren.
Hva vet du om Egersund, rådmann Trøan?
Gro Anita Trøan hadde denne uken sin første dag på jobb som rådmann i Eigersund. Det ble en tøff start da Aftenbladet dro fram en Egersund-quiz.
Innovasjon Norge-leder Anita Krohn Traaseth: – Ingenting tydet på at jeg skulle bli en leder
15. september har Anita Krohn Traaseth to år som toppsjef i Innovasjon Norge. Veien dit var ikke enkel, forteller Traaseth til E24.
- Å gå på Nav var lærerikt
Anita Krohn Traaseth sa opp et titalls ansatte, før hun selv meldte seg som arbeidsledig.
Les mer om Nav.
«Grisehistorier fra omstilling i praksis
Anita Krohn Traaseth har planene for oppfølgeren til «Godt nok for de svina klar. Hun må bare leve litt først.
Les mer om Godt.
Mista jobben – bygde svømmebasseng for hunder
Da oljejobben røyk, åpna Anita Linn Jansen hundeklinikk med svømmebasseng. Nå satser hun fullt på rehabilitering av firbeinte.
Les mer om Anita Linn Jansen.
Må tilpasse seg de kreative
For å legges til rette for eierskap og forvaltning av musikkrettigheter i Norge, må Anita Krohn Traaseth lytte til kreativ kompetanse.
- Jeg gikk ut for å se hvilken vei de hadde gått. Plutselig sto de rett bak meg
Anita Engelvik så tilfeldigvis ut vinduet på Heimdal natt til fredag. Der sto det plutselig en voksen elg med to kalver midt i veien.
Les mer om Heimdal.
Duket for utstilling
Du kan ikke ta snarveier når gamle, glemte linduker skal gjøres klare for presentasjon på det historiske senteret i Rakkestad. Torill og Anita har oppskriften klar.
Les mer om Anita og Rakkestad.