Anita


Jubel for Teigen

TØNSBERG: Det er ukebladet Se og Hør som skriver dette. Det er datteren Sara, som Teigen er forelder til sammen med artistkollega Anita Skorgan, som nå skal bli mor.

Les mer om Anita Skorgan, Hør, Sara og Teigen.

Nå blir de besteforeldre

Jahn Teigen og Anita Skorgans datter Sara venter barn.

Les mer om Sara.
- Å være positiv er et valg

Amanda Vang jobber i kassa på Rema 1000 i Nesset. Foto: Anita Klette Julehandlingen er nå inne i sin mest hektiske periode og ansatte i dagligvarekjedene har lange dager med fullt trøkk.

Les mer om Nesset og Rema.
Dette er politiets nye biler

Inger Anita Øvregård tar imot Reinpolitiets nye bil fra Stein Tore Lund fra Harila. Avtalen som Øvregård utarbeidet har nå Øst-Finnmark Politidistrik hektet seg på og bestilt to nye biler selv.

Fint i dårlig akustikk

Blå Grotte er neppe det optimale stedet for en julekonsert der man er ute etter den såkalte julestemningen. Jeg tenker da blant annet på romklangen. Anita Skorgan ga et hint om dette da hun introduserte sitt ekstranummer.

Musikk er den sterkeste tidsmaskin

Musikken har gitt Anita Hegerland (53) mange sterke minner. Her avslører den folkekjære artisten at hun fødte datteren Greta til spesialskrevet musikk!

Les mer om Anita Hegerland og Greta.
Full bygdefest i Tromsø sentrum: Ungene koste seg gløgg ihjel

TRE GENERASJONER: Torild Albrigtsen, Nadia Zabidi og Anita Skirnisdottir er i sentrum for å tilbringe kvalitetstid med familien. Bestemor Albrigtsen bor i Kroken, mens mamma Skirnisdottir og unge Zabidi har tatt turen fra Lyngseidet.

Siw Anita - fette nais!

I det nye stykket til Sven Henriksen, alias Siw Anita, får vi høre om det turbulente kjærlighetsforholdet mellom henne og Sv-eren Kim Ronny Abelsen. Han beskrives som en fettoter som stadig har affærer med andre.

Rykker ut til mulig voldsepisode på Finnmarksvidda

En patrulje fra Reinpolitiet er nå på vei til en vintersiida i Kautokeino etter melding om trusler og mulig voldsepisode. Det bekrefter fungerende leder i Reinpolitiet Inger Anita Øvregård.

Reineier siktet for å ha stjålet 10 rein

En reineier fra Karasjok er siktet for grovt tyveri. EN SIKTET: Inger Anita Øvergård, fungerende leder i Reinpolitiet, sier ingenting tyder på at flere vil bli siktet i saken.

Les mer om Karasjok og Reinpolitiet.
Revy på 4. juledagsfesten

BIL fotball vil revitalisere tradisjonsfesten på samfunnshuset 4. juledag. Lover show Trond Horn og Anita Bøygard kommer til å spille både Cash/Carter-materiale og dansbare country- og rockelåter.

Les mer om Anita Bøygard og Trond Horn.
- Jeg er nok en typisk endringsleder

Anita Krohn Traaseth mener har tro på en arbeidskultur der det ikke er krise å gjøre feil.

Dette er trolig årets vakreste julekalender - sikrer julegaver til trengende barn og eldre

Nå vil de spre ønsketre-suksess over hele landet. ØNSKETRE: Farid Shariati, Anita Elisabeth Nilsen og Ottar Zahl Jonassen er trioen bak ønsketreet. Nå vil de spre ideen videre i landet.

Ble drapstruet på facebook - nå må Salten-mann gjøre opp for seg

Foto: Tore John Andreassen Avisa Nordland har tidligere skrevet om ansatte og politikere i Fauske kommune som blir sjikanert og truet. Da ordfører Siv Anita J.

Anita er rektor - men hun mangler både skole og elever

Venter. Anita Sletbakk jobber med andre saker på utdanningsavdelinga på fylket mens hun venter på skolen hun skal lede. Foto: Trude Landstad Anita Sletbakk er begynt i jobben som rektor på den nye videregående skolen i Bodø.

Les mer om Bodø.
Skal se om storkommunen kan bli en realitet

Fauskeordfører Siv Anita Johnsen Brekke har registrert at flere kommuner i Nord-Salten har ytret ønske om å se på en mulig storkommune. Nå har hun tatt grep.

Les mer om Nord-Salten.
– Brudeparene vil ha «likes på Facebook

Brudeparet Jørund Skjei og Anita Foshaug har fått over 1000 likes på bryllupsbildet deres som er delt på Facebook. – Før satte du brudebildet ditt i avisa, i dag er det sosiale medier som gjelder, sier bryllupsekspert.

Dansk langrennsinvasjon i Trysil

Dansker har i mange år valfartet til Trysil for å stå på alpinski. Nå erobrer de også langrennsløypene i Trysil. - Vi har hørt mye fint om forholdene her fra Anita Moen, og de står virkelig til forventningene, forteller hovedtrener i København Skiklubb, Jesper Erlandsen.

Yrkesfag er ikkje kroken på døra!

Murar Ove Birkeland på jobb. Arkivfoto. Foto: Liv Standal ny rektor: Elin Stubhaug starta i jobben som rektor ved Fagskulen Sogn og Fjordane 1. august.foto: Anita Ingebrigtsen Foto: Anita M. Ingebrigtsen Det seier Elin Stubhaug. Ho gjekk 1.

Slik vil han pynte fjellet til jubileet

TV-tårnet i Harstad har vært opplyst før jul og i jula hvert år siden 2005. Kan det bli sånn i Bodø også? Foto: Inge Bjørn Hansen (Haalogalands Avisog Anita Jordanger Bjørn-Ola Willassen har tatt initiativ til å lyssette Linken.

Les mer om Bodø, Harstad og Linken.
120 oppsagt i Halden: – Det er helt forferdelig

Anita Strandberg er en av 120 ansatte i helse- og omsorgssektoren i Halden som nå mister jobben sin.

Les mer om Halden.
- Må diskutere bedre pengebruk

Ifølge SIFO-forsker Anita Borch er hovedproblemet at vi i dag har for mye penger og følgelig må bruke dem på noe. - Mange velger altså å bruke dem på ballkjoler.

Fikk halv lønn da hun ble gravid

Da Katrine Lunde (34) ble gravid, svarte klubben Györ med å halvere lønna, skriver db.no. Den norske landslagskeeperen fra Kristiansand blir mamma i mars. Györs Anita Görbicz er også gravid, men landslagshelten trekkes ikke i lønn.

Les mer om Györ og Kristiansand.
Da mannen til Anita stakk hodet inn på kjøkkenet, sto flammene ut av oppvaskmaskinen

Les mer om Anita.
Da mannen til Anita stakk hodet inn på kjøkkenet, sto flammene ut av oppvaskmaskinen

Les mer om Anita.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00