Anita


- Må diskutere bedre pengebruk

Ifølge SIFO-forsker Anita Borch er hovedproblemet at vi i dag har for mye penger og følgelig må bruke dem på noe. - Mange velger altså å bruke dem på ballkjoler.

Fikk halv lønn da hun ble gravid

Da Katrine Lunde (34) ble gravid, svarte klubben Györ med å halvere lønna, skriver db.no. Den norske landslagskeeperen fra Kristiansand blir mamma i mars. Györs Anita Görbicz er også gravid, men landslagshelten trekkes ikke i lønn.

Les mer om Györ og Kristiansand.
Da mannen til Anita stakk hodet inn på kjøkkenet, sto flammene ut av oppvaskmaskinen

Les mer om Anita.
Da mannen til Anita stakk hodet inn på kjøkkenet, sto flammene ut av oppvaskmaskinen

Les mer om Anita.

Da mannen til Anita stakk hodet inn på kjøkkenet, sto flammene ut av oppvaskmaskinen

SVIDD: Flammene slo ut i kontrollpanelet i fronten på oppvaskmaskinen. Foto: Torgeir Bråthen MERKE: Anita Kristin Danielsen viser hvor benkeplata ble brent. Foto: Torgeir Bråthen SVIMERKE: Tydelig skade på benkeplata.

Les mer om Anita.
Anita hadde aldri trodd det var mulig

Flammene slo ut i kontrollpanelet i fronten på oppvaskmaskinen. Anita Kristin Danielsen viser hvor benkeplata ble brent. - Jeg har aldri trodd at oppvaskmaskiner kunne begynne å brenne. Det er skummelt å tenke på hvordan dette kunne ha gått.

Varsler mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Varlser mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Varsler mye nedbør

– Vi forventer at det kan komme opp mot 60 millimeter nedbør på Østlandet i løpet av de neste 24 timene, sier vakthavende meteorolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt. Les mer.

Børge Ousland bekymret

Betenkt. Børge Ousland er betenkt over at hurtigbåttilbudet i Steigen kan bli kraftig redusert. Foto: Anita Jordanger Paradis. Ekteparet Marit Sjøvoll og John Åge Handberg har funnet sitt paradis i Steigen. Der akter de å klore seg fast.

Satte pris på legevaktaksjon

– Jeg føler at dette er en pris til nesten 8.000 nesbuer, sa Anita Bue.

Les mer om Anita Bue.
Lover nye aktiviteter på Fløien

Anita Nybø blir Fløibanens første kvinnelige sjef. – En drøm som går i oppfyllelse, sier hun.

Les mer om Fløien.
Donkeyboy og Sommerbris møtes i forliksrådet

DRAMMEN: - Så lenge vi har uoppgjorte krav kommer vi ikke til å anbefale andre artister vi representerer å spille på Sommerbris 2015, sier bookingagent Anita Halmøy Wisløff i Atomic Soul Booking.

Error 503 Service Unavailable

Meterolog Anita Ager-Wick ved Meteorologisk institutt, kan melde om vekslende vær framover. - Det ser ut som den beste dagen blir på lørdag, så de som har tenkt seg ut, bør satse på lørdagen, da kan det bli sol i perioder, sier Ager-Wick.

Spillet rundt LSK-hallen

LSK sender ut en pressemelding der det blir skrevet at daglig leder Anita Bjerke skal lede arbeidet mot Skedsmo kommune for å finne en løsning med LSK-hallen.

Les mer om Anita Bjerke og Skedsmo.
– For få kvinner på lista

Høyres Anita Mjelland i Kragerø er misfornøyd med kvinneandelen på forslaget til valgliste. Bare en av de fem fremste på lista er kvinner og det er trist for demokratiet, sier Mjelland til Kragerø Blad/Vestmar.

Les mer om For, Kragerø og Mjelland.
Ny brytehall til 2,4 millioner kroner

Brytekamp. For anledningen tok trener Ørjan Wenberg og bryter Dag-Egil Lille Rugås seg en liten brytekamp på de nye mattene. Foto: Gull H. Pedersen. Fikk blomster. Leder Tore Rørnes i Fauske Atletklubb og ordfører Siv Anita J.

Varselslampen lyser for Kolset

Kolset Oppvekst i Rugsund. Foto: Anita M. Ingebrigtsen Elevtalsutviklinga for Kolset Oppvekst i Rugsund-regionen er så negativ at det er nedsett eit eige utval som skal sjå på utfordringa.

Fikk brudd i ryggen

Anita Sommer hadde dobbelt uflaks torsdag i forrige uke. – Jeg burde ikke ha stått opp den dagen.

Se den herskapelige villaen

Er du på jakt etter en bolig utenom det vanlig i høyeste prisklasse? Da kan kanskje Anita Høegh og ektemann Peter Fogtmann ha drømmeboligen.

Nå får du refill til telysene

Levende lys med bedre samvittighet. Hvert år brenner nordmenn ned 200 millioner telys. Koselig, ja, men ikke spesielt gunstig for miljøet. Tradisjonelle telys med kopper av aluminium er verstinger. Aluminium kan gjenvinnes, men vi er lite flinke til det. Med de nye telysene med refillmuligheter kan du slippe plunder med å fjerne stearin og løsne vekeholdere før du kaster: Nå får du telys med refill. Vi har testet: Her får du de beste telysene Dobbel miljøgevinst De nye refilltelysene har fått Svanemerket, en miljømerking som skal ta hensyn til alle relevante miljøproblemer i hele produktets livssyklus. Det er det to årsaker til

Les mer om Dobbel og Svanemerket.
Åkra: – Ingen svarte at de følte seg mobbet i fjor

Rektor May Anita Mydland ved Åkra skole er lei seg for at ikke de nyeste resultatene er gjort kjent. Der scorer nemlig skolen hennes svært godt.

Les mer om Åkra.
«Plutselig kom panikken, jeg trodde min siste time var kommet

Når tordenværet setter inn, rekker ikke Anita Nikolaisen å løpe ut i bilen før kroppen stivner av skrekk. Opp mot 20 prosent av oss lider av fobi. Heldigvis finnes det hjelp.

Les mer om Anita Nikolaisen.
Skværet opp etter «brevbomben

LSK-leder Heidi Scheie og daglig leder Anita Westby Bjerke har skværet opp etter administrasjonen mistillitsbrev mot styret, som sto gjengitt i RB lørdag.

Bronse til Britt Anita i boccia-NM

Ålen Bocciaklubb arrangerte NM individuelt i Verket i helga. Britt Anita Bakås fra Ålen tok bronse i sin klasse.

Les mer om Britt Anita, Verket og Ålen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09