Annika

Annika tok dobbelt gull

FAUSKE: Annika Sofie Henriksen (16) fra Fauske IL sykkel var suveren på både tempo og fellesstart i det nordnorske mesterskapet i sykling, som gikk i ...
Les mer om Fauske IL.

Gamlingen får boblekunst

Svenske Annika Oskarsson vant konkurransen om utsmykkingen av Nye Gamlingen ved Mosvatnet.
Les mer om Mosvatnet og Nye Gamlingen.
Gamlingen får boblekunst
Svenske Annika Oskarsson vant konkurransen om utsmykkingen av Nye Gamlingen ved Mosvatnet.
Les mer om Mosvatnet og Nye Gamlingen.
Nye Gamlingens bassengkunst
Annika Oskarssons skulpturelle verk «Bubblor skal pryde Stavangers nye utendørs svømmeanlegg i Mosvangen.
Les mer om Bubblor og Mosvangen.

- Det slutter vanligvis ikke godt

SEB-sjef Annika Falkengren advarer om en stadig mer kompleks labyrint av risiko.
- Det slutter vanligvis ikke godt
SEB-sjef Annika Falkengren advarer om en stadig mer kompleks labyrint av risiko.
Annika (14) syng saman med eit av verdas eldste orkester
Tysdag imponerte fjorten år gamle Annika Beinnes frå Vadheim då ho song saman med Bergen Filharmoniske Orkester i Bergen si storstove Grieghallen. I kveld og i morgon spelar ho i Førde og Sogndal.
Bjørn Borge best i Sverige
Björn Borg er kåra til den største idrettsnamn i Sverige gjennom tidene. Fotballstjerna Zlatan Ibrahimovic og bordtennislegenda Jan-Ove Waldner følgjer deretter. Annika Sörenstam og alpinkongen Ingemar Stenmark må nøye seg med fjerde- og femteplass.
SEB-sjefen doblet lønna
Konsernsjef Annika Falkengren i SEB doblet inntekten sin på ett år.
Les mer om SEB.
Skapte stort sinne
SKUFFET: Hilmar Bussi Karlsen-Rosenborg reagerer kraftig på at ei dame på Hedmark fikk jobbavslag med begrunnelse om at hun er tater. Foto: Annika Birkelund Gran: Tirsdag ble saken om Mona Gustavsen kjent gjennom mediene.
Les mer om Hedmark og Mona Gustavsen.
Føler seg lurt av alarmselskap: - Plutselig kom det et tillegg på 7000-8000 kroner
FØLER SEG LURT: Viggo Tore Hansen trodde grunnpakken dekket hans behov. Der tok han grundig feil. Foto: Annika M. Engen - Hadde jeg visst at det kom til å koste så mye, så hadde jeg aldri skrevet under, sier Viggo Tore Hansen.
Les mer om Hadde og Viggo Tore Hansen.
Har ikke råd til å svømme i ADO Arena
Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika McKibbin råd til.
Har nok ikke råd til å svømme i ADO Arena
Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika McKibbin råd til.
Har ikke råd til å svømme i ADO Arena
Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika Mciwin råd til.
Her gir Annika (13) kongens barnebarn et hemmelig oppdrag
Da Kong Harald kom til Bergen hadde Miljøagentene et hemmelig oppdrag til barnebarna hans.
Les mer om Annika, Bergen og Miljøagentene.
Löfström og Karlsson seiret i UVK-rullen
Annika Löfström fra Team Coop kjørte på fra start i det 40 km lange rulleskirennet UVK-rullen i Uppsala lørdag, og slo Alliansloppet-vinner Maria Nordström med mer enn 15 minutter. Blant herrene endte det med et spennende spurtoppgjør.
Ble påkjørt av en annen bil
Fungerende informasjonssjef ved hoffet, Annika Sonnerberg, var med i bilen da ulykken inntraff. Hun forklarer til nyhetsbyrået TT at kollisjonen skjedde da en annen bil kom over i deres
Les mer om Annika Sonnerberg.
Generasjon prestasjon
Annika Solstad Vogt (15) trener opptil 15 timer i uken, går på avansert mattekurs fire timer i uken og vil bli best i alt. Tre av ti norske jenter stresser seg syke.
Klassisk bluegrass-konsert på Roa
Holder konsert: Paradise Mountain Boys. Foto: Annika Birkelund Roa: I forrige uke varmet de opp for Bjørn Eidsvåg. På lørdag holder Paradise Mountain Boys egen konsert på Garverigaarden
Johansson spurtslo Jerry Ahrlin
Marcus Johansson fra det nye langløpslaget Lager 157 Ski Team var sekundet foran Jerry Ahrlin, som er tilbake etter skade, i Stockholm Rollerski lørdag. På damesiden ble det seier til Annika Löfström som nylig gikk inn i Team Coop.
Anne og Annika er født for sent
Porsgrunnsbarn får ikke barnehageplass fordi kommunen må spare penger. Må spare: Kommunalsjef i Porsgrunn kommune, Inger Lysa.
Les mer om Annika, Inger Lysa og Porsgrunn.
Velbesøkt turistinformasjon
Annika Ilmoni fra Visit Lyngenfjord. Foto: Arne Teigen Visit Lyngenfjord åpnet dørene til turistinformasjonen på Lyngseidet den 1. mars i år og har hatt nærmere 440 besøkende i løpet
Anette og Marianne la på sprang mot Oslo-hotellet de bor på da de fikk vite det var begynt å brenne
I BRANNDRAMA: Anette Aikio og Jorunn Bønå (høyre) opplevde brannen på hotellet i Oslo på nært hold. De har det bra. sammen med resten av klassen, hilser 10. klassejentene. Foto: Annika
Vadsø-elever i branndrama på Oslo-hotell - 70 personer evakuert - skolens rektor visste ikke noe
En skoleklasse fra Vadsø ungdomsskole bor på hotellet der det brøt ut brann i ettermiddag. Foto: Annika Bohnenblust, Nettavisen Foreløpig er det uklart om elevene var på hotellet da