Annika


Annika (14) syng saman med eit av verdas eldste orkester

Tysdag imponerte fjorten år gamle Annika Beinnes frå Vadheim då ho song saman med Bergen Filharmoniske Orkester i Bergen si storstove Grieghallen. I kveld og i morgon spelar ho i Førde og Sogndal.

Bjørn Borge best i Sverige

Björn Borg er kåra til den største idrettsnamn i Sverige gjennom tidene. Fotballstjerna Zlatan Ibrahimovic og bordtennislegenda Jan-Ove Waldner følgjer deretter. Annika Sörenstam og alpinkongen Ingemar Stenmark må nøye seg med fjerde- og femteplass.

SEB-sjefen doblet lønna

Konsernsjef Annika Falkengren i SEB doblet inntekten sin på ett år.

Les mer om SEB.
Skapte stort sinne

SKUFFET: Hilmar Bussi Karlsen-Rosenborg reagerer kraftig på at ei dame på Hedmark fikk jobbavslag med begrunnelse om at hun er tater. Foto: Annika Birkelund Gran: Tirsdag ble saken om Mona Gustavsen kjent gjennom mediene.

Les mer om Hedmark og Mona Gustavsen.

Føler seg lurt av alarmselskap: - Plutselig kom det et tillegg på 7000-8000 kroner

FØLER SEG LURT: Viggo Tore Hansen trodde grunnpakken dekket hans behov. Der tok han grundig feil. Foto: Annika M. Engen - Hadde jeg visst at det kom til å koste så mye, så hadde jeg aldri skrevet under, sier Viggo Tore Hansen.

Les mer om Hadde og Viggo Tore Hansen.
Har ikke råd til å svømme i ADO Arena

Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika McKibbin råd til.

Har nok ikke råd til å svømme i ADO Arena

Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika McKibbin råd til.

Har ikke råd til å svømme i ADO Arena

Prisene i det nye svømmeanlegget er det dobbelte av det de betaler i Sentralbadet. Det har ikke alenemor Annika Mciwin råd til.

Her gir Annika (13) kongens barnebarn et hemmelig oppdrag

Da Kong Harald kom til Bergen hadde Miljøagentene et hemmelig oppdrag til barnebarna hans.

Les mer om Annika, Bergen og Miljøagentene.
SVT fjerner scenen der Pippi leser Mein Kampf for Tommy og Annika

Nordmenn raser.

Les mer om Annika, Mein Kampf, Pippi og Tommy.
Löfström og Karlsson seiret i UVK-rullen

Annika Löfström fra Team Coop kjørte på fra start i det 40 km lange rulleskirennet UVK-rullen i Uppsala lørdag, og slo Alliansloppet-vinner Maria Nordström med mer enn 15 minutter. Blant herrene endte det med et spennende spurtoppgjør.

Ble påkjørt av en annen bil

Fungerende informasjonssjef ved hoffet, Annika Sonnerberg, var med i bilen da ulykken inntraff. Hun forklarer til nyhetsbyrået TT at kollisjonen skjedde da en annen bil kom over i deres

Les mer om Annika Sonnerberg.
Generasjon prestasjon

Annika Solstad Vogt (15) trener opptil 15 timer i uken, går på avansert mattekurs fire timer i uken og vil bli best i alt. Tre av ti norske jenter stresser seg syke.

Klassisk bluegrass-konsert på Roa

Holder konsert: Paradise Mountain Boys. Foto: Annika Birkelund Roa: I forrige uke varmet de opp for Bjørn Eidsvåg. På lørdag holder Paradise Mountain Boys egen konsert på Garverigaarden

Johansson spurtslo Jerry Ahrlin

Marcus Johansson fra det nye langløpslaget Lager 157 Ski Team var sekundet foran Jerry Ahrlin, som er tilbake etter skade, i Stockholm Rollerski lørdag. På damesiden ble det seier til Annika Löfström som nylig gikk inn i Team Coop.

Anne og Annika er født for sent

Porsgrunnsbarn får ikke barnehageplass fordi kommunen må spare penger. Må spare: Kommunalsjef i Porsgrunn kommune, Inger Lysa.

Les mer om Annika, Inger Lysa og Porsgrunn.
Velbesøkt turistinformasjon

Annika Ilmoni fra Visit Lyngenfjord. Foto: Arne Teigen Visit Lyngenfjord åpnet dørene til turistinformasjonen på Lyngseidet den 1. mars i år og har hatt nærmere 440 besøkende i løpet

Anette og Marianne la på sprang mot Oslo-hotellet de bor på da de fikk vite det var begynt å brenne

I BRANNDRAMA: Anette Aikio og Jorunn Bønå (høyre) opplevde brannen på hotellet i Oslo på nært hold. De har det bra. sammen med resten av klassen, hilser 10. klassejentene. Foto: Annika

Vadsø-elever i branndrama på Oslo-hotell - 70 personer evakuert - skolens rektor visste ikke noe

En skoleklasse fra Vadsø ungdomsskole bor på hotellet der det brøt ut brann i ettermiddag. Foto: Annika Bohnenblust, Nettavisen Foreløpig er det uklart om elevene var på hotellet da

Lyngenfjord skal bli bærekraftig

Daglig leder Georg Sichelschmidt i Visit Lyngenfjord, sammen med medarbeiderne Annika Ilmoni og Marie Angelsen.

Fikk god uttelling

Marnar ungdomsskole ligger an til lokal finaleplass i Klassequizen etter 11 av 12 poeng i dag. På laget var Sander Fuglestveit, Annika Hagen og Torje Nordstrøm.

Ellevill film fra Blåfrost 2014

Foto: Annika M. Engen Klipp: Stian A. Olsen Ellevill film fra Blåfrost 2014 kl 21:06 kl 21:06 (e-post)

Les mer om Blåfrost.
Liza Marklunds USA-serie faller på plass

Det amerikanske TV-selskapet ABC kjøpte i fjor høst rettighetene til å filmatisere flere av den svenske krimdronningen Liza Marklunds bøker om journalisten Annika Bengtzon. Nå er flere

Møteplass for turister

VERTSKAP Turistvert Annika Ilmoni har ansvaret for driften av turistinformasjonen på Lyngseidet. Foto: Arne Teigen Varaordfører Karl-Arvid Brose foretok den offisielle åpningen av turistinformasjonen

Les mer om Lyngseidet.
Hus totalskadet i brann

Foto: Annika Birkelund KALVSJØ: Et hus på Kalvsjø ble totalskadet i en brann fredag morgen. Politiet meldte om brannen like før klokka 9.00. Ifølge politiet i Vestoppland bor fire personer

Les mer om Kalvsjø og Vestoppland.



Siste nyheter



Webavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21