Anniken hauglie

Hauglie slår alarm: Halvparten på sosialhjelp er innvandrere

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) frykter innvandrere og flyktninger blir en underklasse i Norge.
Les mer om Anniken Hauglie og Norge.

- Situasjonen på «Goliat er alvorlig

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) mener situasjonen på skandaleplattformen «Goliat er alvorlig. – Utviklingen vekker bekymring, sier Hauglie om sikkerheten på norsk sokkel.
Arbeidsministeren lover at Goliat-plattformen ikke starter opp før feil er rettet
Goliat-plattformen får ikke starte opp driften igjen før alle avvikene Petroleumstilsynet har påpekt, er lukket, lover arbeidsminister Anniken Hauglie (H).
Lover at skandaleplattformen ikke starter opp før feilene er rettet
Goliat-plattformen får ikke starte opp driften igjen før alle avvikene Petroleumstilsynet har påpekt, er lukket, lover arbeidsminister Anniken Hauglie (H).

Hauglie lover at Goliat-plattformen ikke starter opp før feil er rettet

Goliat-plattformen får ikke starte opp driften igjen før alle avvikene Petroleumstilsynet har påpekt, er lukket, lover arbeidsminister Anniken Hauglie (H).
Rekordmange meldinger om seksuell trakassering i 2017
– Vi må få en slutt på at enkelte menn tror det er greit å tafse på kvinner, sier arbeidsminister Anniken Hauglie.
Les mer om Anniken Hauglie.
Regjeringen varsler utvalg for å få flere i jobb
Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) sier at regjeringen vil nedsette et utvalg som skal foreslå tiltak for å få flere ut i arbeidslivet.
Rydd heller heime!
KOMMENTAR: Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) bryr seg meir om kvinners arbeidsliv i Polen enn i Norge. Det er synd for oss.
Les mer om Norge og Polen.
Høyre forstår ikke arbeidslivspolitikk
Lovforslaget til Anniken Hauglie er politikk fra 1920-tallet.
Les mer om Anniken Hauglie.
687.000 årsverk gikk tapt i fjor på grunn av sykdom og ledighet
Rundt hvert femte årsverk gikk tapt i fjor, og andelen har nesten ikke rikket seg de siste 12 årene. – Det er ikke bærekraftig, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.
Les mer om Anniken Hauglie.
Åpner for hjelpe arbeidsgiverne med å redusere fraværet
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) åpner for å endre incentivene arbeidsgivere har for å få ned sykefraværet.
Les mer om Anniken Hauglie.
- Arbeiderpartiet går til valg på at alt går til helvete
Arbeidsminister Anniken Hauglie mener det er et problem når alle piler peker oppover.
Mener disse tallene gir Støre trøbbel
Sysselsettingen øker kraftig og veksten i norsk økonomi er på sitt sterkeste siden før oljenedturen. – Det passer Arbeiderpartiets valgkampstrategi litt dårlig, sier arbeidsminister Anniken Hauglie.
Les mer om Anniken Hauglie og Støre.
85 prosent av ansatte i barnevernet kjenner ikke til rutiner for oppfølging av netthets. - Potensialet for forbedring er stort, mener Hauglie
- Arbeidsgiver har plikt til å registrere og følge opp alle volds-og trusselsituasjoner som skjer i forbindelse med jobben, sier arbeidsminister Anniken Hauglie.
Les mer om Anniken Hauglie og Hauglie.
Arbeidsministeren skryter av Mandal
Etter aktivitetsplikt for unge sosialhjelpsmottakere ble innført i år, har Mandal kommune jobbet hardt for å nå målet om flere i jobb, eller på skolebenken. Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie skryter av tiltakene i kommunen.
Les mer om Anniken Hauglie og Mandal.
Hauglie vil gi deltidsansatte fortrinnsrett til nye stillinger
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) slår Høyesterett i hodet to ganger og endrer loven for å sikre at deltidsansatte får fortrinn til nye stillinger.
– Over den verste kneiken
Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) mener Ap burde glede seg mer over at ledigheten faller. – Det høres nesten ut som de synes det er litt dumt, sier hun.
Les mer om Over.
Slik vil regjeringen bekjempe nulltimerskontrakter
Arbeidere må ha en stillingsprosent og det skal være et tak for innleie av arbeidskraft. Dette foreslår arbeidsminister Anniken Hauglie i nytt høringsbrev som sendes ut i dag.
Les mer om Anniken Hauglie.
Hauglie vil ha maksgrense på vikarbruk
Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) vil ha maksgrense på bruk av vikarer i bygg og anlegg. Bemanningsbyråene skal få egen hjemmel for midlertidige ansettelser.
Drammen kan bli NAV-hovedsete
Arbeidsministeren foreslår å dele inn region Viken i to NAV-regioner når regionen trår i kraft i 2020. Anniken Hauglie foreslår at Drammen skal bli NAVs hovedsete for Buskerud, Asker og Bærum. Antallet NAV-regioner skal reduseres fra 19 til 12.
Les mer om Asker, Buskerud, Bærum, Drammen og Viken.
Steinkjer får regionkontoret for Nav
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har bestemt at Steinkjer får regionkontoret for Nav i Trøndelag.
Nav-regionkontor til Arendal
Regionhovedkontoret til Nav Agder skal legges til Arendal. Det bekrefter arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H), til Agderposten. Til tross for at Nav selv anbefalte Kristiansand, velger altså departementet å gå for Arendal.
Navs hovedkontor til Skien
NAVs nye regionkontor for Vestfold og Telemark legges til Skien. Det bekrefter arbeidsminister Anniken Hauglie fra Høyre, overfor NRK. Hauglie sier hun har lyttet til de faglige rådene i saken.
Hauglie på trygdeturne
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) peker på jobbskaping, næringsutvikling og oppstartshjelp til gründere som viktig for å få folk ut i arbeid. Hun har nå reist ut på det hun kaller trygdeturne. Et stopp blir Iveland, skriver Vårt Land.
Hauglie ber om å åpne dørene for unge som sliter
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) har innkalt til møte med flere butikkjeder for å åpne jobbdøren for unge som ikke får det helt til.
Les mer om Anniken Hauglie.