Aqeel shahzad

Her er bildene som viser leiemorderens brutalitet

Drapsofferet (31) prøvde å barrikadere skyvedørene på Shell-stasjonen, men i løpet av åtte sekunder henrettet leiemorderen ham. TV 2 kan i dag vise bildene som viser hva som skjedde i sekundene før Aqeel Shahzad (31) ble skutt og drept.

Video viser hvordan 31-åringen blir henrettet på bensinstasjon i Oslo

Politiet sitter på en svært dramatisk overvåkingsvideo som viser hvordan gjerningsmannen jager Aqeel Shahzad (31) inn på Shell-stasjonen og løsner de fatale skuddene.
Erkjente straffskyld for Ensjø-drap
En 38 årig portugisisk mann erkjente i dag straffskyld for drapet på Aqeel Shahzad (31) på Ensjø i Oslo i 2012. Mannen nektet straffskyld for drapsforsøk mot en annen person. Tre andre tiltalte nektet straffskyld da rettsaken startet i Oslo tingrett i dag.
Erkjente straffskyld for drap
En 38 år gammel portugisisk mann erkjente i dag straffskyld for drapet på Aqeel Shahzad (31) på Ensjø i Oslo i 2012. Mannen nektet straffskyld for drapsforsøk mot en annen person. Tre andre tiltalte nektet straffskyld da rettsaken startet i Oslo tingrett i dag.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.

Fire tiltalt i drapssak

Aqeel Shahzad (31) ble skutt og drept av det politiet mener var en leiemorder på en bensinstasjon i Oslo sensommeren 2012. Totalt fire menn er tiltalt i saken som starter onsdag.
Les mer om Oslo.
Nesten ti uker i retten for bestillingsdrapet på Ensjø
Fire personer er tiltalt for drap eller medvirkning til drap på Aqeel Shahzad (31) i august 2012. Rettssaken starter i Oslo tingrett onsdag.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.
Tiltalt for overlagt drap
En 39 år gammel portugisisk mann er tiltalt for drapet av Aqeel Shahzad på Ensjø i august 2012. Portugiseren ble utlevert fra Dubai til Norge i 2016. Tre andre menn er tiltalt for medvirkning til drapet, blant dem en 31 år gammel mann som skal ha bestilt drapet.
Les mer om Aqeel Shahzad, Dubai, Ensjø og Norge.
Klager på fengslet
I 2012 ble Aqeel Shahzad skutt og drept på en bensinstasjon på Ensjø i Oslo. Den 30 år gamle mannen, som soner en straff for å ha bestilt dette drapet, klager nå på forholdene i fengslet, melder VG. Han er misfornøyd med mengden isolasjon i fengslet, og vurderer søksmål.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.