Arbeidsplasser

Det står mye mer på spill enn arbeidsplasser i Evenes-regionen

- Her må vi klare å se lengre enn til nesetippen, skriver Rune Øverås i dette innlegget.
Les mer om Evenes-regionen.

- Det kan gi oss kultur, næring og arbeidsplasser på et annet nivå enn det vi har i dag

Nesodden er et veldig godt sted å bo. Det betyr ikke at det ikke kan bli bedre. Spørsmålet blir da, hva er bedre? Fordi jeg driver med politikk er jeg i den heldige situasjonen at mange har lyst å snakke med meg om hva de mener er bedre.
Hotellsjefene tar oppvasken for å redde arbeidsplasser
Reidar Westre er ikke som alle andre hotelldirektører. For å redde de ansattes arbeidsplasser tar direktøren plass ved oppvaskkummene på kjøkkenet.

Enorm vekst i norsk netthandel

Antall pakker fra Kina til Norge har økt med 180 prosent de siste to årene. Virke Handel frykter dette kan gå ut over norske arbeidsplasser.
Les mer om Kina og Norge.
Tusen takk, Hadia Tajik
«Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet», sier Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik i et intervju.
Les mer om Hadia Tajik.
Gir penger til Allsang på grensen
Kommunestyret i Halden vedtok i går å bevilge tre millioner kroner til Tv 2-programmet allsang på grensen hvert år i tre år for å markedsføre byen. En forutsetning er at tv- selskapet hvert år levere en rapport som viser hvordan innspilling av tv- programet på festningen bidrar til å skape nye arbeidsplasser og nye arrangement. Haldenordfører Thor Edquist avviser at de sponser programmet.
Les mer om Allsang og Halden.
Knut Storberget: - Det er åpenbart at det her er snakk om viktige arbeidsplasser
- Partene er konstruktive, sier mekler Knut Storberget (Ap), noen timer før Troms og Finnmark møtes til mekling i striden om fylkessammenslåingen.
Les mer om Finnmark og Knut Storberget.
- Dessverre greide vi ikke å unngå konkurs helt på slutten.
Ett av Løtens største aksjeselskap er konkurs - etter å ha "sovet" et års tid. Konkursen henger sammen med at eierne mistet motivasjon da de hadde ulike prioriteringer. Virksomheten med 30 arbeidsplasser går videre - i et nytt selskap.
Oppdrettsnæringen truer fisk- og dyreliv i havet
Oppdrettsnæringen i Norge bidrar til store eksportinntekter og mange arbeidsplasser i vårt land, og er spådd til å delvis erstatte nåværende olje- og gassinntekter etter hvert som disse ressurser minker.
Les mer om Norge.
Byens største industribedrift kan ikke bruke det eneste området kommunen vil avsette til framtidig havn: – Kan sette hundrevis av arbeidsplasser i fare
Kun Leirpollen og områdene like ved er avsatt til framtidig havn i arealplanen politikerne behandler tirsdag. Selv om de samme politikerne, regjeringen, Vegvesenet, turismenæringen og lokal industri har pekt lenger vest.
Les mer om Vegvesenet.
Fana-favorittene i to siste par
Du bør benke deg fra klokken 12.40. Med to bergenske medaljekandidater, spørs det om det om ikke det blir en kaffepause på svært mange arbeidsplasser i Bergen frem mot klokken 13.00 tirsdag!
Les mer om Bergen.
Vil ha flere arbeidsplasser i Hof
Senterpartipolitiker Anne Nordby Skarstad synes det er viktig at det blir kommunale arbeidsplasser i Herredshuset i Hof. Etter kommunesammenslåingen med Holmestrand har det gamle kommunehuset i Hof stått tomt. Ordfører Alf Johan Svele sier Kirken er tilbudt kontorer der, men at de ikke har bestemt seg ennå.
Starter produksjon av flaskevann
Byglands-bedriften Ose-Water har fått godkjenning av NVE til å starte produksjonen av flaskevann. Dette kan bety mange nye arbeidsplasser i Setesdalen, ifølge bedriftens daglige leder Bergtor Haugå. Han sier målet er å bli en internasjonal aktør.
Les mer om Bergtor Haugå, NVE og Setesdalen.
Vil ha folk ut i gatene for å stoppe nedlegging av arbeidsplasser og vise motstand mot prishopp på strøm
Regjeringen ønsker at Norge skal bli en del av EUs energiunion. LO frykter at bedrifter kan bli lagt ned og at folk må betale mer for krafta.
Les mer om Norge.
Videreforedling av laks kan gi 10.000 nye arbeidsplasser
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling av laksen her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser.
Sjømat Norge: Videreforedling av laks kan gi 10.000 nye arbeidsplasser
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling av laksen her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser.
Laks kan gi mer arbeid
83 prosent av norsk laks sendes ubehandla ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling av laksen her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser, skriver Klassekampen.
Les mer om Klassekampen.
Her ser Sjømat Norge 10.000 nye arbeidsplasser
I stedet for å sende mesteparten av laksen ubehandlet ut av landet, bør vi videreforedle den her, mener Sjømat Norge.
Les mer om Sjømat Norge.
Sjømat Norge: Videreforedling av laks kan gi 10.000 nye arbeidsplasser
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet.
Sjømat Norge: Videreforedling av laks kan gi 10.000 nye arbeidsplasser
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling av laksen her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser.
Sjømat Norge: Videreforedling av laks kan gi 10.000 nye jobber
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser.
Foredling ville gitt arbeidsplasser
83 prosent av norsk laks sendes ubehandlet ut av landet. – Hadde foredlingen av norsk laks som nå skjer i EU blitt gjort her hjemme, ville vi hatt minst 10.000 nye arbeidsplasser over hele landet, sier administrerende direktør Geir Ove Ystmark. Han tilføyer at dette blant annet ville vært ingeniørjobber.
Les mer om Geir Ove Ystmark.
Tønsberg Venstre mot datalagringsanlegg på Tveiten på Barkåker
Verdiskapningsinitiativet jobber aktivt for å få arbeidsplasser til Vestfold, og det er flott. De ønsker seg et datalagringsanlegg på Tveiten på Barkåker. Dette handler om et skoganlegg som i dag er aktivt i bruk.
Les mer om Barkåker, Tveiten og Vestfold.