Arne larsen Økland


Soares-svar senest mandag

STAVANGER (Aftenbladet): - Vi har hatt en pågående dialog og selvfølgelig diskutert innholdet i kontrakten. Nå har vi har blitt enige om at det må komme en avklaring i løpet av helgen, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland til Aftenbladet.

Blir trolig med til Stavanger

Det blir ikke tatt en beslutning rundt kontrakten til Anthony J. Soares på La Manga. Ifølge Arne Larsen Økland blir amerikaneren med laget til Stavanger tirsdag.

Les mer om Anthony J, La Manga og Stavanger.
Avgjørelsen tas i morgen

Klokken 18.30 søndag ettermiddag starter Anthony J. Soares sin første kamp for Viking. Arne Larsen Økland sier han har avtalt et møte med spillerens agent mandag.

Les mer om Anthony J og Viking.
Har det oppstått knute på tråden mellom direktør og trener?

For øyeblikket virker det som alt i Viking styres av en eneste ting, og det er penger. Eller snarere mangelen på penger. Jeg har full forståelse for at Arne Larsen Økland må gjøre tøffe tiltak for å snu økonomien i Viking.

Håper duo kommer torsdag

Brede Hangeland vil ikke hjem og Johan Lædre Bjørdal anses som uaktuell. Nå jobber Arne Larsen Økland og Gary Goodchild med å få ned to prøvespillere i allerede i morgen.

Se Vikings La Manga-tropp

Viking tar med 21 spillere til treningsleiren i La Manga neste uke. Direktør Arne Larsen Økland varsler også at det kan komme prøvespillere underveis.

Les mer om La Manga.
Håper å få det til

Viking-direktør Arne Larsen Økland bekrefter overfor RA at de mørkeblå vil prøve å signere den nigerianske duoen Suleiman Abdullahi og Samuel Abegbenro.

Dropper ikke Berggreen

I går uttalte Emil Berggreen at han fortsatt vurderer Viking. Direktør Arne Larsen Økland har fortsatt døren på gløtt.

Ingen dialog om Yanni

RBK gjorde et framstøt på Yann-Erik de Lanlay i høst, men både RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, og Arne Larsen Økland, avkrefter at det er dialog mellom klubbene nå.

Se Viking slå Oilers i pakkeleken

Arne Larsen Økland er bedre på å skjule fotballer, enn Tore Christiansen er på å gjemme hockeykøller under treet.

Les mer om Tore Christiansen.
Berggreen kan glippe for Viking

Emil Berggreen har ikke bestemt seg for om han ønsker å spille for Viking neste sesong. Derfor ser Arne Larsen Økland seg om etter andre alternativer.

Berggreen kan glippe for Viking

Emil Berggreen har ikke bestemt seg for om han ønsker å spille for Viking neste sesong. Derfor ser Arne Larsen Økland seg om etter andre alternativer.

Ønsker en offensiv spiller

Se Viking-direktør Arne Larsen Økland snakke om Magne Hoseth og om flere eventuelle nyervervelser før neste sesong.

Les mer om Magne Hoseth.
Fortsatt aktuell for oss

Viking-trener Kjell Jonevret har tro på at Magne Hoseth kan komme til de mørkeblå. Han røper også at dialogen med danske Emil Berggreen står høyt på listen til Viking-direktør Arne Larsen Økland.

Oljefall truer Viking

Som i resten av regionen spiller økonomisk nedgang og lav oljepris inn hos Viking. Arne Larsen Økland erkjenner at det må tas høyde for dette i årets sponsorbudsjett.

Les mer om Viking.
Viking-ansatte mister jobben

Arne Larsen Økland (i midten) sammen med de to styrelederne Geir Solstad og Dag Husebø. Foto: PÅL CHRISTENSEN Viking nullstiller: Ansatte mister jobben Viking står foran en tøff vinter. Nå stiller styrene plassene til disposisjon.

Flere jobbkutt i Viking

- Vi skal nå gjennom noen tøffe kuttprosesser, sier direktør Arne Larsen Økland i fotballklubben.

- Prøvespillerne gjorde et bra inntrykk

Viking-direktør Arne Larsen Økland er fornøyd med inntrykket prøvespillerne har etterlatt seg.

Viking-direktør: - Burchnall er utrolig dyktig på feltet

Arne Larsen Økland trekker fram Ian Burchnalls egenskaper på treningsfeltet som hovedgrunnen til at klubben valgte ham som ny assistenttrener.

Viking ber om hjelp til spillerkjøp

Har sendt ut invitasjon til aksjonærene. Nå forsøker vi en siste gang med å få dette på plass. Vi håper å ha en avklaring i løpet av 14 dager, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland.

Vikings plan: Medalje i år

Her er de mørkeblås mål. Geir Solstad og Arne Larsen Økland har fortsatt et håp om at Viking kan ta medalje i 2014, eller i det minste kvalifisere seg for europacupen. Lykkes de er det i tråd med klubbens plan.

Økland avviser at Viking er defensive

Viking var den eneste klubben som ikke foretok seg noe i overgangsvinduet, men Arne Larsen Økland avviser at det er defensivt. I EN KOMMENTAR KRITISERER AFTENBLADETS SPORTSLEDER STIG

Viking hadde overgangsmidler: Viking prøvde seg på Marcus Pedersen

Arne Larsen Økland innrømmer at Viking var i dialog med Marcus Pedersen før spissen gikk til Brann.

Les mer om Brann og Viking.
Berisha blir værende

Stavanger (Aftenbladet): - Slik situasjonen er nå, ønsker vi å beholde ham i klubben. Vi er ikke i forhandlinger med noen, bekrefter klubbdirektør Arne Larsen Økland overfor Aftenbladet.

Viking må vise at de har ambisjoner

Jeg har tidligere støttet Arne Larsen Økland i arbeidet med å få økonomien på stell hos Viking.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17