Arne larsen Økland

Viking-direktør Arne Larsen Økland: Oilers er hockeyens Molde

HAMAR (VG) Mens Stavangers fotballstolthet Viking sliter med å innfri år etter år, har Stavanger Oilers lørdag muligheten til å ta sin fjerde kongepokal på rad.
Les mer om Molde og Viking.

Ny Viking-smell: 6,5 millioner i underskudd

– Ikke et resultat vi kan fortsette å levere i årene som kommer, sier Arne Larsen Økland.
Soares-svar senest mandag
STAVANGER (Aftenbladet): - Vi har hatt en pågående dialog og selvfølgelig diskutert innholdet i kontrakten. Nå har vi har blitt enige om at det må komme en avklaring i løpet av helgen, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland til Aftenbladet.
Blir trolig med til Stavanger
Det blir ikke tatt en beslutning rundt kontrakten til Anthony J. Soares på La Manga. Ifølge Arne Larsen Økland blir amerikaneren med laget til Stavanger tirsdag.
Les mer om Anthony J, La Manga og Stavanger.

Avgjørelsen tas i morgen

Klokken 18.30 søndag ettermiddag starter Anthony J. Soares sin første kamp for Viking. Arne Larsen Økland sier han har avtalt et møte med spillerens agent mandag.
Les mer om Anthony J og Viking.
Har det oppstått knute på tråden mellom direktør og trener?
For øyeblikket virker det som alt i Viking styres av en eneste ting, og det er penger. Eller snarere mangelen på penger. Jeg har full forståelse for at Arne Larsen Økland må gjøre tøffe tiltak for å snu økonomien i Viking.
Håper duo kommer torsdag
Brede Hangeland vil ikke hjem og Johan Lædre Bjørdal anses som uaktuell. Nå jobber Arne Larsen Økland og Gary Goodchild med å få ned to prøvespillere i allerede i morgen.
Se Vikings La Manga-tropp
Viking tar med 21 spillere til treningsleiren i La Manga neste uke. Direktør Arne Larsen Økland varsler også at det kan komme prøvespillere underveis.
Les mer om La Manga.
Håper å få det til
Viking-direktør Arne Larsen Økland bekrefter overfor RA at de mørkeblå vil prøve å signere den nigerianske duoen Suleiman Abdullahi og Samuel Abegbenro.
Dropper ikke Berggreen
I går uttalte Emil Berggreen at han fortsatt vurderer Viking. Direktør Arne Larsen Økland har fortsatt døren på gløtt.
Ingen dialog om Yanni
RBK gjorde et framstøt på Yann-Erik de Lanlay i høst, men både RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, og Arne Larsen Økland, avkrefter at det er dialog mellom klubbene nå.
Se Viking slå Oilers i pakkeleken
Arne Larsen Økland er bedre på å skjule fotballer, enn Tore Christiansen er på å gjemme hockeykøller under treet.
Les mer om Tore Christiansen.
Berggreen kan glippe for Viking
Emil Berggreen har ikke bestemt seg for om han ønsker å spille for Viking neste sesong. Derfor ser Arne Larsen Økland seg om etter andre alternativer.
Berggreen kan glippe for Viking
Emil Berggreen har ikke bestemt seg for om han ønsker å spille for Viking neste sesong. Derfor ser Arne Larsen Økland seg om etter andre alternativer.
Ønsker en offensiv spiller
Se Viking-direktør Arne Larsen Økland snakke om Magne Hoseth og om flere eventuelle nyervervelser før neste sesong.
Les mer om Magne Hoseth.
Fortsatt aktuell for oss
Viking-trener Kjell Jonevret har tro på at Magne Hoseth kan komme til de mørkeblå. Han røper også at dialogen med danske Emil Berggreen står høyt på listen til Viking-direktør Arne Larsen Økland.
Oljefall truer Viking
Som i resten av regionen spiller økonomisk nedgang og lav oljepris inn hos Viking. Arne Larsen Økland erkjenner at det må tas høyde for dette i årets sponsorbudsjett.
Les mer om Viking.
Viking-ansatte mister jobben
Arne Larsen Økland (i midten) sammen med de to styrelederne Geir Solstad og Dag Husebø. Foto: PÅL CHRISTENSEN Viking nullstiller: Ansatte mister jobben Viking står foran en tøff vinter. Nå stiller styrene plassene til disposisjon.
Flere jobbkutt i Viking
- Vi skal nå gjennom noen tøffe kuttprosesser, sier direktør Arne Larsen Økland i fotballklubben.
- Prøvespillerne gjorde et bra inntrykk
Viking-direktør Arne Larsen Økland er fornøyd med inntrykket prøvespillerne har etterlatt seg.
Viking-direktør: - Burchnall er utrolig dyktig på feltet
Arne Larsen Økland trekker fram Ian Burchnalls egenskaper på treningsfeltet som hovedgrunnen til at klubben valgte ham som ny assistenttrener.
Viking ber om hjelp til spillerkjøp
Har sendt ut invitasjon til aksjonærene. Nå forsøker vi en siste gang med å få dette på plass. Vi håper å ha en avklaring i løpet av 14 dager, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland.
Vikings plan: Medalje i år
Her er de mørkeblås mål. Geir Solstad og Arne Larsen Økland har fortsatt et håp om at Viking kan ta medalje i 2014, eller i det minste kvalifisere seg for europacupen. Lykkes de er det i tråd med klubbens plan.
Økland avviser at Viking er defensive
Viking var den eneste klubben som ikke foretok seg noe i overgangsvinduet, men Arne Larsen Økland avviser at det er defensivt. I EN KOMMENTAR KRITISERER AFTENBLADETS SPORTSLEDER STIG
Viking hadde overgangsmidler: Viking prøvde seg på Marcus Pedersen
Arne Larsen Økland innrømmer at Viking var i dialog med Marcus Pedersen før spissen gikk til Brann.
Les mer om Brann og Viking.