Artikler

Nesodden har fått pengene refundert etter mulig svindel fra kartselskap

VG har i en serie artikler avslørt omfattende overfakturering av norske kommuner fra det omstridte firmaet Det Norske Kartselskapet - og blant dem er Nesodden - men ikke Frogn.

Er Resett verdt 50 øre?

Resett har ingen artikler bak betalingsmur. Det har vi heller ikke tenkt til å begynne med. Men det koster å drive en nettavis. Vi publiserer og modererer nå 24 timer i døgnet. Skjer det noe viktig, så vil du raskt finne det hos oss.
VG-avsløring: Gran og Lunner ble fakturert fra omstridt selskap
- Det var lite nyttig og veldig dyrt, uttaler daværende styrer i Solheim barnehage, Torill E. Myhrstuen til VG. VG har de siste ukene hatt flere artikler om de omstridte selskapene Addictologi-akademiet og Det Norske Kartselskapet.
Midsund-rådmannen: - Du sitter igjen med en følelse av at du rett og slett har blitt lurt
Fikk mange ekstraregninger fra Det Norske Kartselskapet. Har nå krevd penger tilbake. VG har de siste ukene skrevet en rekke kritiske artikler om Det Norske Kartselskapet, ledet av Laila Mjeldheim.

Slik har kameraene utviklet seg siden 1998

Det var helt andre tider i 1998, det skal være sikkert. Denne måneden fyller Dinside 20 år, og gjennom flere artikler har vi hatt tilbakeblikk på perioden som har gått.
Les mer om Dinside.
Dødsfallet til russisk journalist vekker oppsikt - og mistanke
MOSKVA (NRK): Journalisten Maksim Borodin døde 15. april av skader etter et fall fra femte etasje i huset der han bodde, «et fall kollegaer mener kan ha sammenheng med artikler han skrev om russiske leiesoldater i Syria.
Les mer om Syria.
Dødsfallet til russisk journalist vekker oppsikt - og mistanke
MOSKVA (NRK): Journalisten Maksim Borodin døde 15. april av skader etter et fall fra femte etasje i huset der han bodde, «et fall kollegaer mener kan ha sammenheng med artikler han skrev om russiske leiesoldater i Syria.
Les mer om Syria.
Fortapelse handler ikke om helvete
Jeg har i tidligere artikler sett på betydningen av grunntekst-ordet "Gehenna", som i mange moderne nytestamenter dessverre er oversatt med "helvete".
Les mer om Gehenna.
Flomsikring og tunnelsikring! Har samfunnet råd til begge deler?
I Bergens tidende for lørdag 17, mars er det to svært aktuelle artikler som omhandler helt ulike tema, men som allikevel henger sammen.
Norske forskere forsker mer enn før
I 2017 publiserte forskere ved norske universiteter og høyskoler 25 033 vitenskapelige artikler, bøker og bokkapitler. Dette er en økning på nesten 6 prosent i forhold til året før.
Utgir 550 av Vinjes artikler i Drammens Tidende
På 1.200 e-boksider utgis nå 550 av Asmund Olavson Vinjes korrespodentbrev i Drammens Tidende.
Dette var viktige Dinside-saker i 1998
Vi har lagt bak oss 20 år med daglige publiseringer av nyheter, tester, råd og tips. Her er noen gullkorn fra vårt første år på nett! Den 15. april er det 20 år siden Dinside.no, noe forsinket, publiserte sine første artikler på nett.
Les mer om Dinside-saker og Dinside.no.
Eldreomsorg - en hovedsak for Høyre
Det har den siste tiden vært en rekke artikler og debattinnlegg i TB om eldreomsorgen i Tønsberg kommune, og det er bra.
Les mer om Høyre og Tønsberg.
Eventyret om sjøbodene
Tønsbergs Blad har i to artikler rettet søkelyset på fire nyoppsatte bygninger i Dalsveien på Tjøme som både kjøper og selger insisterer på er sjøboder.
Les mer om Dalsveien og Tjøme.
De med vondt i ryggen behandles helt feil, mener forskere
Mange behandlinger gjør mer skade enn nytte, og penger kastes ut av vinduet. Dette slås fast i en serie med artikler i det vitenskapelige tidsskriftet The Lancet.
Les mer om The Lancet.
Telemarksmodellen
- Når prestisjen og dogmene skygger for fakta og fornuft. Oppland Arbeiderblad har hatt et par artikler rundt Telemarksmodellen som er vedtatt i tre av fire kommuner i Gjøvik-regionen.
Søkelys på korsryggsmerter
Med tre artikler publisert samtidig setter The Lancet et internasjonalt søkelys på korsryggsmerter. Hovedbudskapet er at de fleste behandlingsformer ikke har noen effekt.
Les mer om The Lancet.
Nettavisen felt for Riise-artikler
John Arne Riises manager vant frem i PFU da Nettavisen ble felt for brudd på god presseskikk torsdag.
Les mer om Nettavisen, PFU og Riise-artikler.
Den virkelige verdikampen
Aftenpostens artikler om anywheres og somewheres setter ikke skapet på plass.
Vi Menn skriver om Rigel og Torghattenulykken
Lokalt stoff i påskenummer. Reportasjemagasinet Vi Menn har to historiske artikler fra Sør-Helgeland i sitt påskenummer.
Rekordomtale for Listhaug
Norske medier har skrevet rekordmange artikler om Sylvi Listhaug de siste ukene. Se ferske tall. Norges mest omtalte politiker de siste ukene heter uten tvil Sylvi Listhaug.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.
Gir ut nytt nummer av Fram Forum
Langt over hundre bidragsytere har gjort sitt til at den sjuende hovedutgaven av Fram Forum er rekordstort i omfang. Det 160 siders store magasinet inneholder i år 32 artikler, i tillegg til faste spalter.
Les mer om Fram Forum.
Rammeavtale - Pyrotekniske artikler
Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Forsvaret v/Forsvarets logistikkorganisasjon 988517860 Fetveien 80-84 KJELLER 2007 NO Kontaktperson:
Hvor skal maten dyrkes?
Takk til Nationen for god lederartikkel 14. mars om jordvern og for andre artikler som setter søkelyset på reduksjonen av jordbruksarealet i Norge. Jordvern er et veldig viktig og aktuelt tema både for Norge og globalt.
Les mer om Nationen og Norge.
Helse Nord-sjefen sier fra seg tre millioner i sluttpakke etter medieoppslag
I februar trakk Tor Ingebrigtsen seg som UNN-direktør, og i dagene som fulgte vakte Nordlys/Nord24s artikler om hans sluttpakke oppsikt.
Les mer om Tor Ingebrigtsen.