Ask

Arrangert for 65. gang: – Dette er friidrettens 17. mai

Visepresidenten i Norges idrettsforbund og publikum hyllet Ask-stafetten.
Les mer om Ask-stafetten.

Even Ask Gjertsen (35) og Hermina Gjertsen Haseljic (37)

- Vi har fått to gutter sammen. Det er fantastisk. Men det som er størst av alt, er at Even og jeg har klart å holde kjærligheten ved like i 18 år nå. Jeg var nitten og han sytten da vi møttes. Det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk. Jeg likte ham godt og gikk bare og ventet på at han skulle ta et initiativ. Men han var så treg i avtrekkeren at jeg ble lei av å vente, så jeg sjekket ham opp og fikk litt fart i sakene. Det viste seg at jeg hadde blitt kjæreste med en ekte viking, og vår felles hobby er å lage rekonstruksjoner av vikingliv. Det er levende historieformidling som er spennende faglig, men og
Fuglekasser oppfylte bunadsdrøm
SKIEN (NRK): Det skal mange fuglekasser til for å kunne kjøpe seg bunad. Sebastian Ask Fossum fikk sitt etterlengta stasplagg etter utallige timer på verkstedet.
Google pulls virtual assistant ad after user outcry
IDG NEWS SERVICE: It turns out people don't want to hear about 'Beauty and the Beast' when they ask for their daily agenda.

Skal lede Naturvernforbundet

Silje Ask Lundberg (28) fra Harstad ble lørdag valgt som leder i Naturvernforbundet. – Nå skal vi vinne kampen om Lofoten, Vesterålen og Senja og sikre de siste vassdragene mot kraftutbygging, sier Ask Lundberg til NTB.
Stjernen ligger under
Vålerenga leder 4-2 over Stjernen etter to perioder av kveldens kamp i eliteserien. Stjernen tok ledelsen 2-1 etter scoring av Victor Backman, men tre mål fra Fredrik Csisar, Morten Ask og Martin Lauman Ylven sørget for ny Vålerenga-ledelse.
– Veldig glad for plassen
Ask Jarl Tjøm (21) fra Tønsberg Roklubb er tatt ut på elitelandslaget i roing. Der finner vi også Olaf Tufte og Kjetil Borch fra Horten Roklubb.
Ask Tjøm på landslaget
Roeren Ask Tjøm fra Tønsberg Roklubb er tatt ut på elitelandslaget til Norges Roforbund. Også Olaf Tufte og Kjetil Borch fra Horten Roklubb har fått plass på laget som skal satse mot OL i Tokyo i 2020.
De brukte ni år på å utvikle et av fjorårets beste spill. Det tok n måned å tjene inn kostnadene.
De satt i foreldrenes hus på Ask utenfor Bergen og jobbet med dataspillet «Owlboy i ni år. Nå blir spillet rangert blant de beste som ble gitt ut i 2016.
Les mer om Ask, Bergen og Owlboy.
Har internasjonal suksess med dataspill om uglen «Otus
De satt i foreldrenes hus på Ask og jobbet med dataspillet «Owlboy i ni år. Nå blir spillet rangert blant de beste som ble gitt ut i 2016.
Les mer om Ask og Owlboy.
Sjå Sigurd (16) sitt lange skidropp
Sigurd Ask hadde dvelt lenge nok. Onsdag kasta han og kompisane seg utfor eit 12 meter høgt stup.
Naturvernforbundet Støres oljesyn: – Absurd og gammeldags
Naturvernforbundets Silje Ask Lundberg reagerer kraftig på Ap-leder Jonas Gahr Støres uttalelser om oljeboring i Lofoten. – Hans syn er absurd og gammeldags, sier Lundberg.
Les mer om Lofoten og Lundberg.
Ber folk sikre båtane
Det er meldt mykje nedbør og flaumvarsel fleire stadar i fylket dei neste dagane. Rune Ask ved Florø Brannvesen ber folk sikre båtane sine.
Les mer om Florø Brannvesen.
– Troms Ap har tatt det folkelige engasjementet på alvor
Leder Silje Ask Lundberg i Naturvernforbundet mener at vedtaket om et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja fra Troms Arbeiderparti kan være med på å vise vei nasjonalt.
Soares slakter VIF-spiller: - Han filmer og kaster seg ned, slik han alltid gjør
Full ordkrig mellom Josh Soares og Morten Ask etter episoden som sendte Oilers-yndlingen i garderoben.
Oilers knuste VIF på Jordal
Det var jevnt i skuddstatistikken, men Stavanger Oilers vant den hete duellen mot Vålerenga på Jordal hele 5-0. Josh Soares scoret to av målene før han pådro seg matchstraff etter å ha taklet Morten Ask. Også Tommy Kristiansen ble tomålsscorer.
Les mer om Jordal, Morten Ask, VIF og Vålerenga.
– Den beste førjulsgaven
Leder Silje Ask Lundberg i Naturvernforbundet kaller dagens kommunestyrevedtak for «den beste førjulsgaven Vågan kommune kunne ha gitt folket, fisken og fremtida. – Dersom noe parti for alvor tror de kan ha miljø- og klimaprofil uten å tydelig si nei til å åpne dette området for petroleumsvirksomhet tar de alvorlig feil, sier Lundberg, som mener dette med tydelighet viser at flertallet på Stortinget er på kollisjonskurs med lokalbefolkningen.
Frontkollisjon på Romerike
Det har vært en frontkollisjon på fylkesvei 120 mellom Ask og Holter på Romerike. Veien er stengt i begge retninger.
Les mer om Ask, Holter og Romerike.
Front mot front
Det har vært en front mot front-ulykke på fylkesvei 120 mellom Ask og Holter på Romerike. Nødetatene er på vei.
Les mer om Ask, Holter og Romerike.
Får ikke etablere vindkraftverk ved Kalvvatnan
Olje- og energidepartementet sa i dag nei til planene om vindkraftverk i Kalvvatnan. – En gledens dag, sier leder i Naturvernforbundet Silje Ask Lundberg.
Har du lurt på hvorfor folk sjekker inn på Standing Rock?
Silje Ask Lundberg i Naturvernforbundet synes det er en måte å bidra på.
Min venn, Ask Burlefot
Vennskap kan begynne på så mange måter.
Les mer om Ask Burlefot.
Morten Ask tilbake i Vålerenga
De økonomiske utfordringene som hindret Morten Ask-kontrakt med Vålerenga er ryddet av veien, og 35-åringen er spilleklar allerede mot Frisk Asker søndag.
Fløy vant over Ørn Horten
Flekkerøy IL slo bortelaget knepent 4-3 på Colorlinebanen lørdag. Magnus Ask Mikkelsen sørget for to mål, mens Henrik Andr Dahlum og Magnus Halladvik stod for ett hver. Fløy ligger på sisteplass i sin avdeling med kun seks poeng.
VGs banker har vunnet syv ganger på elleve starter
VGs travekspert Anders Olsbu gir Høvåg Ask full tillit etter pause i V65-omgangen på Sørlandet.
Les mer om Høvåg Ask og Sørlandet.