Ask

Pengene kan ødelegge Pokemon GO

Stadig flere mobilspill oppmuntrer til kjøp i spillet for ekte penger. Kristine Ask, spillforsker på NTNU, spør hva det gjør med spillopplevelsen.
Les mer om Pokemon GO.

Har ikkje trua på at det blir via ferrata

No er parkeringstomta kjøpt inn, men Marino Ask i Sogn og Fjordane turlag trur framleis ikkje det blir noko av den planlagde jarnstien på Hornelen.
Les mer om Fjordane, Hornelen, Marino Ask og Sogn.
Trafikkulykke ved Ask
Nødetatene i Nordre Buskerud har rykket ut til RV 35 ved Ask der en bil har kjørt av veien. Det er redusert fremkommelighet på grunn av ulykken, bilberger er på vei.
Les mer om Ask og Nordre Buskerud.
Doserer medisinen sjølv
Odd Martin Ask frå Askvoll er ein av 55 i Sogn og Fjordane som kan dosere den blodfortynnande medisinen sin sjølv.
Les mer om Askvoll, Fjordane og Sogn.

Tjøm sist i finalen

Nøtterøy-mannen Ask Jarl Tjøm kom sist i finalen i lettvekt singlesculler i verdenscupregattaen i roing i Poznan lørdag ettermiddag. Tjøm rodde inn til 7.10,71, mens finalen ble funnet av italienske Pietro Ruta med 6.57,59.
Les mer om Pietro Ruta og Poznan.
Tjøm til finalen
Ask Jarl Tjøm sikret seg finaleplass i lettvekt singlesculler under verdenscupregattaen i roing i Poznan lørdag. Nøtterøy-mannen ble nummer tre i sin semifinale på tiden 7.03,35. Finalen går senere lørdag.
Les mer om Poznan.
Tjøm endte sist i lettvektsfinalen
Ask Jarl Tjøm fikk det ikke til å klaffe i verdenscupfinalen i singlesculler lettvekt lørdag. Etter en god semifinale, endte han sist i finalen.
På sisteplass
Tønsberg-roeren Ask Tjøm ble nummer seks i finalen i World Rowing Cup 2, i Luzern i Sveits.
Les mer om Luzern og World Rowing Cup.
Nummer seks
Tønsberg-roeren Ask Tjøm ble nummer seks i finalen i World Rowing Cup 2, i Luzern i Sveits.
Les mer om Luzern og World Rowing Cup.
Ask Tjøm til finalen
Ask Tjøm fra Tønsberg roklubb tok seg til A finalen i roing i World Cup 2 i Luzern, Sveits. Finalen går kl 16.25 lørdag ettermiddag.
Les mer om Luzern, Tønsberg og World Cup.
Motorsyklist til sykehus etter trafikkulykke
En motorsyklist er kjørt til Ringerike sykehus etter en trafikkulykke ved Ask i Buskerud.
Les mer om Ask, Buskerud og Ringerike.
Trafikkulykke
Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke på riksvei 35 på Ask i Hønefoss.
Les mer om Ask.
Norsk utvisning
Morten Ask får to minutter.
- Vi kan slå Kasakhstan
Norge kan ta eit stor steg mot kvartfinale med siger over Kasakhstan i ishockey-VM i kveld. – Eg er optimist, og trur vi slår dei i kveld, seier Morten Ask. kampen tek til klokka 19.15.
Les mer om Kasakhstan og Morten Ask.
Femte plass til Ask
Roeren Ask Tjøm fra Tønsberg Roklub ble nummer fem i EM-finalen i singlesculler i Brandenburg søndag. Slovakiske Lukas Babac ble europamester.
EM-finale for rotalent
Roeren Ask Tjøm fra Tønsberg Roklub er klar for finalen i EM i roing i morgen. 19-åringen rodde seg inn til en tredjeplass i hans heat i smifinalen i Tyskland i dag. Han fikk tiden 8:01.11
Les mer om Tyskland og Tønsberg Roklub.
Til semifinale
Olaf Tufte og Kjetil Borch, begge fra Horten roklubb, er klare for semifinalen i EM i roing. Duoen ble nummer to i sitt forsøksløp i dobbeltsculler, og tok seg med det direkte til morgendagens semifinale. Også Ask Tjøm fra Tønsberg roklubb er klar for semifinalen.
Les mer om Horten, Kjetil Borch og Tønsberg.
Norges nye rotalent valgte idretten der han måtte tømme lagrene
Ask Tjøm var seiler, men ville ha en idrett der man måtte tømme seg helt.
En til legevakt etter biluhell
En personbil kjørte inn i en møtende bil på riksvei 35 ved Ask, etter at føreren av personbilen hadde forsøkt å kjøre forbi en lastebil. En person ble kjørt til legevakt for sjekk, og begge bilene må berges. Trafikken flyter greit forbi stedet.
Les mer om Ask.
Verdenscup roing:
Kjetil Borch og Olaf Tufte fra Horten roklubb må bli blant de to beste i dagens oppsamlingsheat for å kvalifisere seg til finalen i verdenscupen i roing denne helgen. Den nykomponerte duoen, som har OL i Rio som sesongens store mål, ble nummer to i gårsdagens forsøk. Også Ask Tjøm fra Tønsberg roklub deltar i helgens verdenscup i Italia. Han ble nummer to i sitt forsøksløp og ror finale i singelsculler lettvekt senere i dag.
Tjøm klar for finale
Ask Tjøm fra Tønsberg roklubb er klar for verdenscupfinale etter at han ble nummer to i sitt forsøksheat i singelsculler lettvekt i dag. Finalen går søndag formiddag.
Les mer om Tønsberg.
Nødetatene øver ved Stranden skole
Nødetatene vil ha felles øvelse i dag i området rundt Stranden skole på Ask i Ringerike. Det blir derfor stor aktivitet av uniformert personell mellom klokka 0930 og 1500 i dag, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Ask, Ringerike, Stranden og Twitter.
Ask legger opp
Morten Ask legger opp etter sesongen. Det kommer fram på Vålerenga hockeys hjemmeside. 35-åringen har spilt hele 14 mesterskap med flagget på brystet på seniornivå. Ask går inn osm assistenttrener sammen Roy Johansen som blir hovedtrener etter sesongen.
Les mer om Roy Johansen og Vålerenga.
Videre etter spilleforlengelse
Vålerenga scoret etter bare fire minutter mot Frisk Asker, men bortelaget utlignet før perioden var over. Morten Ask scoret så for vertene, men like før slutt svarte gjestene. Dermed måtte kampen avgjøres i Sudden death. Der sikret Vålerenga seier og semifinale, med 4-2 sammenlagt.
Les mer om Frisk Asker, Sudden og Vålerenga.