Ask

Kveldens travtips: Møter enklere lag - vinner igjen

– Ask Eld har vært meget bra over lengre tid. Han var god til seier sist og møter faktisk enklere lag nå. En vinner igjen, mener VGs travekspert, Anders Olsbu.

- Katastrofe å bli tenåring

Som tenåring var Lene Ask sikker på at ho aldri ville få kjærast, sidan ho både hadde raudt hår og fregner. Den kjensla hentar ho fram når ho debuterer som ungdomsbokforfattar, og skriv om Lilly med hareskåret.
Les mer om Lene Ask og Lilly.
Ingen nordisk forbrødring i EU
Den 3. desember sa danskene nei til å la seg integrere tettere i EU. Dermed understreket de Norden som EUs sære region, skriver Alf Ole Ask i denne nyhetsanalysen.
Les mer om Alf Ole Ask og Norden.
Trodde han ble helten – skadet seg for resten av sesongen
Magnus Ask Mikkelsen trodde han utlignet på overtid. I stedet ble det annulering, strekk og ute resten av sesongen.

Bil totalvrak etter møte med elg

En bil er totalvrak etter en kollisjon med elg på riksvei 35 ved Ask i Ringerike kommune. To personer blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet. Politiet dirigerer trafikken.
Les mer om Ask og Ringerike.
Mer enn bare en bolig
Bli med hjem til Kari Marie Bøhmer på Ask.
Les mer om Ask og Kari Marie Bøhmer.
Motorsyklist omkom etter ulykke
Mannen i 60-årene omkom etter å ha kollidert med en lastebil på fylkesvei 120 på Ask i Gjerdrum i går kveld. Ambulansepersonell ga førstehjelp på stedet, men MC-førerens liv sto ikke til å redde. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Les mer om Ask og Gjerdrum.
Mann omkom i MC-ulykke på Romerike
En motorsyklist i 60-årene omkom etter å ha kollidert med en lastebil på fylkesvei 120 på Ask i Gjerdrum torsdag kveld.
Les mer om Ask, Gjerdrum, MC-ulykke og Romerike.
Motorsyklist hardt skadd
Motorsyklisten kolliderte med en lastebil på fylkesvei 120 på Ask i Gjerdrum. Ifølge Romerikes Blad har en luftambulanse landet på stedet, og det blir utført førstehjelp på den skadde mannen. Politiet på Romerike bekrefter at nødetatene er på Ask i forbindelse med en ulykke.
Les mer om Ask, Gjerdrum og Romerike.
Reagerer på manglende brannsikring
Aldersheimen i Sigdal har ikke vært forskriftsmessig brannsikret de siste 15 årene. Det påstår Runolv Stegane (V) i en interpellasjon til ordføreren. Ordfører Kari Ask synes det er merkelig at denne interpellasjonen kommer midt i valgkampen.
Les mer om Runolv Stegane og Sigdal.
Fekk storfint besøk på båtturen
– Det kokte rundt oss, fortel Joleik Ask om dagens båttur.
Les mer om Joleik Ask.
Fyller opp med utstyr til Syria-flyktninger
– I dag har det vært stor pågang av folk som kommer med ting, sier Ask Håkon Ebeltoft i Trondheim.
Donald Trump og Jeremy Corbyn - er de politiske tvillinger?
Hva er likheten mellom britiske Labours lederkandidat Jeremy Corbyn og USA-republikanernes heteste kandidat Donald Trump? Ingen av dem kommer til å vinne valg, skriver Alf Ole Ask.
Her blir eselet Ask reddet
Brannvesenet i Øygarden fikk et oppdrag utenom det vanlige i tordenværet.
Les mer om Ask og Øygarden.
Stokkelien til Start
New York, USA 20150324. Mads Stokkelien signerte ny kontrakt med fotballklubben New York Cosmos i vinter. Når sesongen sparkes i gang om kort tid, får han den tidligere Real Madrid-stjernen Raul som spissmakker. Foto: Mathias Ask / NTB scanpix
Ble fratatt førerkortet
En kvinne i 60-årene fikk førerkortet beslaglagt etter en utforkjøring på riksvei 35 mellom Ask og Tyristrand i dag. Ifølge politiet skjedde ulykken fordi kvinnen var uoppmerksom. Hun skal ha sluppet fra utforkjøringen uten alvorlige skader.
Les mer om Ask og Tyristrand.
Ulykke på riksvei 35 ved Breien
Ringerike brannvesen har rykket ut til en trafikkulykke på riksvei 35 mellom Ask og Tyristrand. Skadeomfanget er ikke kjent.
Les mer om Ask, Breien og Tyristrand.
Bil av veien
Ingen personer ble skadet da en bil kjørte av fylkesvei 120 mellom Ask og Holter i Gjerdrum kommune lørdag formiddag. Politiet mistenker at sjåføren var påvirket av alkohol.
Les mer om Ask, Gjerdrum og Holter.
«Da jeg var i Nord-Norge var jeg som Ask Burlefot
Karl Ove Knausgård sier til Klassekampen at han «kjenner seg igjen i Ask Burlefot, hovedpersonen i Agnar Mykles to kjente og omdiskuterte romaner.
Åpnet hagen for konsertpublikum
Kristoffer A. Lyngvi og Siri Østerhus på Tromøya i Arendal brukte eget hus og hage for å huse 200 publikummere til hagekonsert fredag kveld. Konserten med gruppa Ask fra Froland var åpen for alle.
Les mer om Arendal, Ask, Froland og Tromøya.
Venter full konsert i Arendal
Det blir trolig helt fult under hovedkonserten på Canal Street i Arendal torsdag kveld. Det er allerede solgt 3000 billetter til konserten, der Ask, Vamp, Bel Canto og Bo Kaspers Orkester skal få liv i arendalittene.
Hovedkonserten i gang i Arendal
Hovedkonserten under Canal Street i Arendal er i gang med Ask fra Froland som første band ut. Det er ventet full konsert i sentrum med over 4000 mennesker når Bel Canto, Vamp og Bo Kaspers orkester spiller utover kvelden.
300 trosset drittværet - dro på jordbærfestival
Folk strømmet til historiens første jordbærfestival på Ask.
Les mer om Ask.
Tidligere ledertalent råder unge til å skaffe seg mentor
I 2001 sendte Hege Yli Melhus Ask, den første vinneren av E24 Ledertalentene, en e-post til skipsreder Elisabeth Grieg om hun kunne tenke seg å bli mentoren hennes.
Les mer om Elisabeth Grieg.
Tidligere ledertalent råder unge til å skaffe seg mentor
I 2001 sendte Hege Yli Melhus Ask, den første vinneren av E24 Ledertalentene, en e-post til skipsreder Elisabeth Grieg om hun kunne tenke seg å bli mentoren hennes.
Les mer om Elisabeth Grieg.