Ask


Sandnes-suksess i Spania

I 2009 startet Aashild Sondresen Kvam fra Sandnes sin første motebutikk på Costa Blanca. I dag finnes det tre Ask & Embla-forretninger langs den hvite kysten.

Tidligere toppsak hos Hegnar:

Helt ekstrem interesse for toppleilighet på Frogner

- Det villeste jeg har vært med på noensinne, sier Nordvik-partner Kristian Ask til Hegnar.no.

Helt ekstrem interesse for toppleilighet på Frogner

- Det villeste jeg har vært med på noensinne, sier Nordvik-partner Kristian Ask til Hegnar.no.

Godt nytt år, Sortland!

Divisjonsmusikken spiller og Lina Johnson og Audun Iversen synger All I ask of you fra Phantom of the Opera. Foto: Idar Ovesen Det var fullt hus i Møysalen, og ja, det ble stormende jubel også. Mange ganger.

- Kun seier er godt nok

Amerikaneren står bokført med 78 utvisningsminutter så langt denne sesongen. Av offensive spillere har kun Morten Ask (98) og Cato Cocozza (81) flere minutter.

Les mer om Cato Cocozza og Morten Ask.
Takker Ask (18) for livet

Frode Winther Nylehn takker kameraten Ask Williamson Madsen for at han er i live etter brannen på Solbergmoen søndag. NEDRE EIKER: Mandag fikk han komme inn i leiligheten sin og hente ut de få tingene som kunne reddes.

Roberts sangjenter

Tre generasjoner jenter markerte 20-årsjubileet til Kragerø jentekor med en omfattende, variert og utrolig konsert i Kragerø kirke. Solo: Lisa Ask Knudsen sang solo under konserten.

Les mer om Kragerø.
Her er kveldens 149 kilo med krutt

Pyrotekniker Tommy Ask på Hundvåg er klar allerede. Ved midnatt skal han bruke 11 minutter på å sende opp fyrverkeri for over 100.000 kroner.

Les mer om Hundvåg.
Her mister de banken sin

Nok en bankfilial skal nedlegges. I januar stenger DnB sin dør på Ask.

Les mer om Ask og DnB.
Hunden Ask ble skutt i Sandnes

Kom blodig hjem til gården på Malmheim med kulehull. Gårdseieren støtter skytteren. - Jeg forstår ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt med Ask. Han er så snill og plager aldri noen, sier Kinga Natalia Rej (18) til aftenbladet.no.

Hunden Ask skutt i Sandnes

Hunden Ask ble skutt i Sandnes

Kom blodig hjem til gården på Malmheim med kulehull.

Les mer om Malmheim.
Førjulsfest på Fenka

I år er en krimforfatter for første gang invitert til førjuls litteraturfest på Galleri Fenka. De tre som i år en invitert til å snakke om sine bøker er Vigdis Hjorth, Lene Ask og Torkil Damhaug. Sistnevnte er krimforfatter.

Fartsdump for oljebarna

Trendtechs Fredrik Ask Stensrud mener forrige ukes oljefall er en dump i veien for den kommenede oljegenerasjon.

Hvor skal du i jula?

Einar Ask inviterer alle som vil til å feire julaften med ham til bedehuset i Siljan. Julaften - Hva gjør du da?, spør Einar Ask på Facebook, og inviterer alle som ikke har planene klare til å komme å feire på bedehuset i Siljan.

Les mer om Einar Ask, Facebook, Hva og Siljan.
Byr på spektakulær natur på kino

Sternekveld ved Hornelen. Foto: Iver Heen Ask Iver Heen Ask - ung filmskapar frå Gloppen. Foto: Pressefoto from on. På laurdag den 29. november er det framsyning av "Prosjekt Nordfjord" på Svelgen kino.

Undersøker fotgjengeren

Politi og ambulanse har kommet fram til Ask i Gjerdrum. Fortjengeren blir undersøkt. Et kjørefelt på riksvei 120 er stengt.

Les mer om Ask og Gjerdrum.
Fotgjenger påkjørt i Gjerdrum

En person er påkjørt av bil i Ask sentrum i Gjerdrum. Nødetatene er på vei, og det er uvisst hvor hardt skadet personen er.

Les mer om Ask og Gjerdrum.
Fotgjenger påkjørt

Politi og ambulanse er på vei til Ask.

Les mer om Ask.
Doblet taksten på tre år

I 2011 var eneboligen på Ask verdt 3,5 millioner. I år er den plutselig verd syv millioner.

Les mer om Ask.
Ask.fm: - Vi jobber hardt for å bedre sikkerheten

Ask.fm har svart Aftenbladet.

Les mer om Aftenbladet.
Elevene varslet selv om mobbingen

Flere elever ved Rennesøy skule har blitt mobbet på det sosiale nettstedet Ask.fm. Elevene sa selv i fra om mobbingen, og tiltak blir nå satt i gang for å endre oppførselen blant elevene på nett.

Les mer om Ask.fm og Rennesøy.
Hver femte elev mobbet

Både politi og skolen ser svært alvorlig på mobbingen på det sosiale nettverket Ask.fm, og sier at den vil bli fulgt opp.

Les mer om Ask.fm.
Rennesøy slår full mobbealarm - 70 elever involvert

Rektor ved Rennesøy skole har avdekket omfattende mobbing gjennom nettstedet Ask.fm og har slått full alarm blant elever, foreldre og i kommune. Politianmeldelse blir vurdert i flere av tilfellene.

Les mer om Ask.fm og Rennesøy.
Hvor lenge skal veden tørke?

Her er noen enkle knep som viser om veden er trr nok. Enten du kjøper ved eller produserer den selv ved å hugge, kløyve og stable fra egne trær, er det en faktor som er den viktigste: Veden må være tørr. Krav til ved som selges I følge Norsk standard NS 4414 skal veden ha en fuktighet på maks 20 prosent. Da snakker vi om bjørkeved med pent utseende og strenge krav til størrelse og kløyving. Annen hardved, som eik, ask, lønn og rogn med større variasjon i størrelse og fasong kan ha opptil 22 prosent fuktighet. Blandingsved av simplere sort kan ha opptil 25 prosent fuktighet og mindre kubber behøver ikke være

Les mer om Norsk.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07