Ask

Ekspertenes beste råd: Dette er de beste bilkjøpene nå

– Dette blir bra, sier Knut Erik Kristiansen fra Ask på Romerike – og setter seg inn i sin nye elbil Nissan Leaf, som han «bare har ventet et halvt år på. Bilfremtiden er elektrisk, selv om leveringstidene er lange.

Arbeiderpartiet med Lofoten-vedtak

Årsmøtet i Oslo Arbeiderparti gikk lørdag enstemmig inn for varig vern mot petroleumsvirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. - Dette er fantastisk, nå håper vi resten av partiet følger sier Naturvernforbundets leder Silje Ask Lundberg.
Jubler for Oslo Ap-vedtak
Årsmøtet i Oslo Arbeiderparti gikk lørdag enstemmig inn for varig vern mot petroleumsvirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. – Dette er fantastiske nyheter. Nå håper vi resten av partiet følger samme vei, sier Naturvernforbundets leder Silje Ask Lundberg.
Dumme menn og troll til kjerringer | Kristin Ask - lektor ved Oslo katedralskole
Som norsklærer trekker jeg med jevne mellomrom frem ytringer som har vært viktige i det offentlige ordskiftet. Av den grunn har jeg begynt å sette pris på dagens politikere.
Les mer om Kristin Ask og Oslo.
Farvel til respekten på Kniple gård
Tønis T. Sørensen: - På Kniple sier vi farvel til respekten for det som har grodd opp før oss og som kunne bestått lenge etter oss. Farvel til respekt for naturmangfoldet og for nærmiljøet. En spesiell farvel til ask og eik.
Les mer om Kniple.
Mette (47): – Kreft rammer hvem som helst, og det kan bli meg i morgen. Derfor er det viktig å stille opp her
For første gang blir «Stafett for livet arrangert lokalt. Nestleder i Fagforbundet Karmøy Mette Ask har selv opplevd kreft i nær familie, og var også den første til å melde på et lag til det 24-timers lange arrangementet i september.
Ringebu-mann svarte ikke da Norsk Tipping ringte - det var kanskje like bra
Da spillselskapet ringte for å invitere til Joker-finale på direkte-TV, ble det stille i andre enden av røret. Da måtte datamaskinen Ask ta over jobben. Førstepremien i Joker fra Norsk Tipping, går til en tilfeldig uttrukket Joker-spiller.
Jentekor i full fart
Det Norske Jentekor vil bli flinkere. Og de vil dra flere med seg. I sommer blir det kurs. Dirigent Anne Karin Sundal-Ask med Det norske jentekor Foto: Morgan Randen Av Marianne Lystrup - Det er et vell av kor her i landet.
Les mer om Det og Foto.
NM-sølv på stafett for Ask
Les mer om Ask.
- Helt uakseptabelt
Framtiden i våre hender reagerer på at flere banker slipper inn fond i ASK-løsningene sine, som bryter med bankens egne etiske retningslinjer.
Vant nasjonale matpriser med pølse
Salamipølsa Slegge fra Ask gård på Ringerike vant tre priser i finalen av Det norske måltid. Den slo til blant rekordmange påmeldte 220 produkter. – Gården har gjenskapt den italienske smaken med norske råvarer og håndverk, heter det i begrunnelsen.
Les mer om Ask, Det og Ringerike.
Skjøt villsvin i hagen
Et villsvin ble i går kveld skutt i en hage på Ask på Ringerike. Det skriver Ringerikes Blad. Huseieren hadde lenge reagert på at de tamme grisene hans var så urolige over noe, og da han i går kveld oppdaget villsvinet i hagen, var han ikke sein om å hente rifla. Villsvin er svartelistet i Norge, og kan jaktes på hele året.
Les mer om Ask, Norge og Ringerike.
Simen satser solo
Han innrømmer at vi får høre en ny utgave av Simen Lyngroth, når han nå har gått fra visegruppa Ask fra Froland til egen soloplate.
Les mer om Ask, Froland og Simen Lyngroth.
Hadde båtdeler fra vikingtiden på løa i 32 år
Han drenerte en myr, fant to trebiter og la dem på løa. 32 år etter kaller arkeologer funnet til Johannes Ask unikt.
Ask (21) føler seg ikke som kvinne – men bare noen ganger som mann
Ask Berglund er kjønnsflyter. Det er n av minst syv kjønn som sexolog Esben Esther Pirelli Benestad mener det finnes i Norge.
Emily Gabrielsen (21)
– I februar skal jeg ta fagprøve. Den skal jeg klare, og da kan jeg kalle meg anleggsgartner. Drømmene mine faller på plass en etter en nå. Jeg har en kjekk kjæreste, og nylig kjøpte vi et småbruk på Ask sammen. Han sier til meg at han er så glad for å ha en dame som er nevenyttig. Selv er han elektriker. Nå jobber vi for fullt med å sette i stand hus og ti mål med jord. Fire sauer er allerede på plass, og får jeg viljen min, skal det ikke gå lenge før vi har hest på bruket også.
Les mer om Ask.
Vålerenga opp fra jumboplass - Ask sikret straffeseier i Stavanger
(Stavanger Oilers – Vålerenga 3-4 etter straffer.) Åtte kamper ut i sesongen klatret Vålerenga til slutt på tabellen.
Les mer om Ask, Stavanger og Vålerenga.
Ingrid Ask har lært tusenvis å lese
LESING: De gamle powerpoint-filene til Ingrid Ask (64) har blitt pusset opp for 1,65 millioner kroner fra Innovasjon Norge. Nå skal nye generasjoner lære å lese. – Men det viktigste er fortsatt læreren, sier hun.
C-finale for Tønsberg-roer
I ro-VM i USA ble det en femteplass i oppsamlingsheatet for dobbeltfireren med Ask Tjøm fra Tønsberg i går. De hadde en god start, og men klarte ikke å holde farten med de andre etter hvert. De skal ro C-finale i morgen.
Finansdepartementet og Storebrand uenig om aksjesparekonto
Finansdepartementet mener Storebrand tar feil i sine beregninger av fordelene ved å opprette en aksjesparekonto (ASK).
Les mer om Storebrand.
– Sesongen ble bedre enn fryktet
Jordbærdyrkerne fryktet at soppangrep ville ødelegge sesongen etter den dyvåte junimåneden, men det slo ikke til. Veteranen på Ask er fornøyd.
Les mer om Ask og Sesongen.
– Vi har rotet det til. Og vi fortsetter å velge politikere som roter det til
Som tenåring ville hun gi ordføreren en død fisk i gave. Nå skal Silje Ask Lundberg sette klima på dagsorden i valgkampen.
Les mer om Silje Ask Lundberg.
Rykker ut til trafikkulykke
Nødetatene i Hønefoss rykker ut etter å fått melding om en trafikkulykke på RV 35 ved Ask.
Les mer om Ask.
Tjøm til kvartfinale
Ask Tjøm fra Tønsberg roklub er klar for kvartfinale i U23-VM i roing. 21-åringen ble nummer to i sitt oppsamlingsheat i dag.
Les mer om Tønsberg.