Ask


- Midt-Buskerud blir for lite

Kari Ask har ikke vært tilhenger av å slå sammen kommuner, men hun tror Sigdal, Krødsherad og Modum blir for små til å takle de store oppgavene alene.

Les mer om Krødsherad, Modum og Sigdal.

Hvordan stanse fremmedkrigere?

Det høres enkelt ut å bare stanse folk som vil verve seg til innsats i væpnede konflikter i fremmede land. Men så enkelt er det ikke, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask.
Manuell dirigering ved Ask

En ung kvinne er tatt hånd om av ambulansepersonell etter en utforkjøring på rv 35 ved Ask. Bilen havnet på taket. Trafikken på stedet dirigeres manuelt av politiet.

Les mer om Ask.
Bil på taket

En bil har kjørt ut og havnet på taket på rv 35 ved Ask. Nødetatene er på vei til stedet.

Les mer om Ask.

Jeg vil at politiet skal skremme meg

Et politi som viser åpenhet om sin virksomhet er et sunt politi, så får de heller skremme meg litt, skriver Alf Ole Ask. Over en langhelg har vi hatt bevæpnet politi, ikke bare i Oslo,

Les mer om Alf Ole Ask og Oslo.
Jeg vil at politiet skal skremme meg

Et politi som viser åpenhet om sin virksomhet er et sunt politi, så får de heller skremme meg litt, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask.
- Bare tull å dele Sigdal

Ordfører Kari Ask i Sigdal sier at det er uaktuelt å dele Sigdal/Eggedal i to. Kari Ask deler ikke Terje Bråthens visjon om å kappe Sigdal i to.

Les mer om Sigdal.
Anne Lene (52) var langt nede. Så dukket Embla og Ask opp

AURSKOG: Hestekur ga henne livet tilbake. GLEDE: Det går an å slå av en god prat med hesten Embla. FØR: Her veide Anne Lene Søberg nærmere 120 kilo. Etter: Første besøk hos frisøren

Les mer om Anne Lene Søberg, Ask og Embla.
Journalister må ikke la seg skremme vekk fra Twitter

Det må finnes andre måter å stanse hets av journalister på enn at de skal slutte å være på sosiale medier, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask og Twitter.
EU har ikke råd til å tape mot Putin

EUs troverdighet i utenrikspolitikken er satt på alvorlig prøve i kjølvannet av nedskytingen av flyet over Øst-Ukraina. Dette handler om å vise unionens borgere EUs berettigelse, skriver Alf Ole Ask.

Det heter «digital kompetanse

Professor Nina Witoszeks beskrivelse av Google-generasjonen er riktig, men den er ikke blitt slik av seg selv, skriver Alf Ole Ask.

Det heter digital kompetanse

Professor Nina Witoszeks beskrivelse av Google-generasjonen er riktig, men den er ikke blitt slik av seg selv, skriver Alf Ole Ask. - De er smartere enn før, men har googlet seg ihjel

Det heter «digital kompetanse

Professor Nina Witoszeks beskrivelse av Google-generasjonen er riktig, men den er ikke blitt slik av seg selv, skriver Alf Ole Ask.

SV med flytevest i frihetsdebatten

Vi trenger en frihetsdebatt i et land der forbud mot segway og lakrispiper er viktige symbolsaker, skriver journalist Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask.
Tigger bortvist

Skulle ha penger til familien. Lørdag ble en polsk tigger bortvist fra Ask, etter at han ba om penger til familien.

Les mer om Ask.
Sommerjobb i Japan

Fire uker med korkonserter i Japan - og alt betalt. - Det er helt galskap, sier Anne Karin Sundal-Ask, dirigent for Det norske jentekor. Fredag går flyet med de 29 korsangerne, samt

Fløypartiene setter dagsorden i Sverige

De små partiene setter dagsorden i en valgkamp som kan gi Sverige en meget uoversiktlig Riksdag, mener Alf Ole Ask. Europavalget i mai rystet også Sverige. Fløypartiene gikk frem her

Les mer om Alf Ole Ask, Riksdag og Sverige.
Bærsommer

Skrevet av Ann-Kristin Ask Bær bakt med lakris, sitron og rørsukker 6 personer 200 g jordbær 200 g blåbær 200 g bjørnebær 2 ss rørsukker 1 sitron, helst usprøytet 2 stenger lakrisrot

Tar ikke gjenvalg som ordfører

Kari Ask har bare et drøyt år igjen med ordførerklubba. Etter september 2015 overlates roret til andre.

Kjolefavoritter

Skrevet av Ann-Kristin Ask Striper er en sommerslager! Og jobbkjolen blir mer spennende og iøyenfallende med grafiske striper. Fra venstre: Skjortekjole (2900, By Malene Birger). Langermet

Rv35 åpnet

Riksvei 35 er åpnet etter en frontkollisjon ved Ask. Fire personer er skadet.

Les mer om Ask.
Kritisk skadd i frontkollisjon

To personer er kritisk skadd etter en frontkollisjon på riksvei 35 ved Ask i Ringerike. Totalt fire personer er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er ellers foreløpig ukjent.

Les mer om Ask og Ringerike.
Kritisk skadet etter ulykke

Riksvei 35 ved Ask i Ringerike er stengt i begge retninger etter ulykken som skjedde etter klokka 14 fredag. Nordre Buskerud politidistrikt opplyser at det var fire personer i to biler i frontkollisjonen. Alle er kjørt med ambulanse til Ringerike sykehus. To av personene er ifølge politiet kritisk skadet.

Les mer om Ask og Ringerike.
Rv35 stengt etter ulykke

Riksvei 35 er stengt ved Ask etter en trafikkulykke. Fire personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er ikke kjent.

Les mer om Ask.
Frontkollisjon på riksvei 35

Det har vært en frontkollisjon på riksvei 35 ved Ask i Ringerike. Nødetatene er på vei.

Les mer om Ask og Ringerike.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21