Ask


Ask.fm: - Vi jobber hardt for å bedre sikkerheten

Ask.fm har svart Aftenbladet.

Les mer om Aftenbladet.

Elevene varslet selv om mobbingen

Flere elever ved Rennesøy skule har blitt mobbet på det sosiale nettstedet Ask.fm. Elevene sa selv i fra om mobbingen, og tiltak blir nå satt i gang for å endre oppførselen blant elevene på nett.

Les mer om Ask.fm og Rennesøy.
Hver femte elev mobbet

Både politi og skolen ser svært alvorlig på mobbingen på det sosiale nettverket Ask.fm, og sier at den vil bli fulgt opp.

Les mer om Ask.fm.
Rennesøy slår full mobbealarm - 70 elever involvert

Rektor ved Rennesøy skole har avdekket omfattende mobbing gjennom nettstedet Ask.fm og har slått full alarm blant elever, foreldre og i kommune. Politianmeldelse blir vurdert i flere av tilfellene.

Les mer om Ask.fm og Rennesøy.

Hvor lenge skal veden tørke?

Her er noen enkle knep som viser om veden er trr nok. Enten du kjøper ved eller produserer den selv ved å hugge, kløyve og stable fra egne trær, er det en faktor som er den viktigste: Veden må være tørr. Krav til ved som selges I følge Norsk standard NS 4414 skal veden ha en fuktighet på maks 20 prosent. Da snakker vi om bjørkeved med pent utseende og strenge krav til størrelse og kløyving. Annen hardved, som eik, ask, lønn og rogn med større variasjon i størrelse og fasong kan ha opptil 22 prosent fuktighet. Blandingsved av simplere sort kan ha opptil 25 prosent fuktighet og mindre kubber behøver ikke være

Les mer om Norsk.
– Vi må være mest mulig beredt

Kommunereformen var tema på det felles formannskapsmøte og Kari Ask vil ha bred diskusjon uten å trekke konklusjoner for tidlig.

Les mer om Kari Ask.
Lagar ny naturfilm frå Nordfjord

Iver Heen Ask (21) har vore rundt i alle kommunane i Nordfjord og teke meir enn 200.000 bilete. No er han i innspurten for å sette saman bileta til film.

Les mer om Nordfjord.
Hva nå, Statoil?

Helge Lund skifter jobb. Det kan åpne for at Statoil finner sin internasjonale partner for eksempel i BG Group, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask og Statoil.
Stjernen sliter borte

Ett minutt ut i den tredje perioden i Jordal Amfi økte Vålerenga til en 4-1 ledelse over Fredrikstad-laget Stjernen. Niklas Bröms, Morten Ask, Tobias Lindstrom og Brian Ihnacak har scoret for hjemmelaget. Markus Karlsson scoret Stjernens eneste mål til nå.

Legger inn protest

sendte brev: Sammen med Olav Skinnes i Krødsherad har Terje Bråthen og Kari Ask sendt et brev der de protesterer mot at Timeekspressen forsvinner uten at dette kompenseres med andre

Mot til å mestre

Det ble tredjeplass på denne gjengen som sprang på skift og flyttet vann fra ei bøtte til en annen med koppen. Fra venstre Andreas Høgset Fjørtoft, Brian Havnen, Haldor Loe, Sandra Rød Ask og Kristina Sæther.

Kari vil spørre folket

Ny giv: Kari Ask synes hun fikk et klarere bilde av hvordan kommunen skal gripe an arbeidet etter Bjørnøys besøk. Folkemøter blir første skritt.

- Mobbing har alltid foregått, men i dag skjer det enda mer i det skjulte

Hans Marius Tessem Foto: Jan Tore Øverstad - Barna kan teknologien, men de voksne må sette seg inn i hvordan denne brukes. Facebook. Tinder. Ask. Kik. Snapchat. Vine...

Les mer om Barna.
Da publikum dro, fylte Ina opp

Ask Embla på Grenseløsfestivalen IMPONERTE: Ina Wroldsen i Ask Embla lot seg ikke vippe av pinnen av et skrint publikum.

MOPEDTYV PÅ ASK:

Klokken 04.15 i natt fikk politiet telefon fra en beboer på Ask på Askøy. Han så noen forsøke å stikke av med sønnens moped. Politiet rykket ut, og da de kom frem forsøke han å løpe

Les mer om Ask og Askøy.
23 år med country over eteren

Hver uke når Kjell Bekkelund ut til rundt 40.000 lyttere med countryradio innspilt i kontorkroken på Ask.

Les mer om Ask og Kjell Bekkelund.
Skadeplaget VIF taper på Jordal

Sjekk vårt oddstips! Vålerengas Morten Ask er klar til kampen mot Vienna Capitals, men BAs oddstipper tror likevel ikke at Vålerenga slår østerrikerne.

Les mer om Jordal og Vålerenga.
Vant 2,3 millioner i Joker

En kvinne fra Kristiansand fikk full klaff i Joker lørdag og vant 2,3 millioner kroner. Det var datamaskinen Ask som spilte for henne med følgende tall: 1-1-8-9-2. På det andre tallet dukket Jokeren opp, og dermed vant sørlandskvinnen 2.335.836 kroner.

Les mer om Ask, Joker, Jokeren og Kristiansand.
Pat Sharp, Ask Embla og Silya til Dark Season

En 80-tallshelt, en populær norsk-islandsk duo og en `Stjernekamp`-vinner kompletterer Dark Season-programmet. - Vi har fått en fin gjeng med artister.

Kritikk mot politiet etter opptøyer i Malmö

Kritikken mot politiet er stigende etter den harde framferden mot demonstranter i Malmö i helgen, der flere personer ble såret. Justisminister Beatrice Ask sier alle fakta må på bordet.

Les mer om Malmö.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et «bølle-nettsted.

Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et bølle-nettsted. Det omstridte sosiale nettverket Ask.fm, som av mange har blitt omtalt som et rent mobbenettsted, har har fått nye eiere.

Les mer om Ask.fm.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et bølle-nettsted. Det omstridte sosiale nettverket Ask.fm, som av mange har blitt omtalt som et rent mobbenettsted, har har fått nye eiere.

Les mer om Ask.fm.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et «bølle-nettsted.

Fjerdeplass til roer i ungdoms-OL

Roeren Ask Jarl Tjøm (18) fra Nøtterøy ble nummer fire i sitt heat i singelsculler i ungdoms-OL i Kina i dag. I morgen ror han oppsamlingsheat.

Les mer om Kina og Nøtterøy.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06