Ask

PODKAST: Rad Crew - Sesong 9, episode 6

Fem ting som bidrar til kjønnsforskjeller i spillRad Crew har besøk av spillforsker Kristine Ask denne uken. Les hele saken
Les mer om Crew, Kristine Ask og Sesong.

Kommer hjem for å holde konsert

Hun synger i duoen Strå, der Jesper Hasnaoui spiller gitar. Det er de som holde konsert sammen med gode venner fra bandt Ask. Strå spiller melodisk folkpop. Duoen håper å gi publikum en varm og god musikalsk følelse.
Les mer om Ask, Jesper Hasnaoui og Strå.
Det første Ask (9) sa var: Livet er herlig
Pappaen til Ask med Downs syndrom sier foreldre ikke må være redde. - Det finnes et helt menneske bak syndromet. Ronnie Larsen er pappa til en ni år gammel gutt. Ask er en glad gutt som er godt likt på skolen.
Les mer om Ask.
Zucca tror treneren vil beholde ham på grunn av innsatsen
Mats Zuccarello er inne i en god periode for New York Rangers. Foto: Kelvin Kuo / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix New York (NTB-Mathias Ask): Mats Zuccarello nyter stor tillit fra New York Rangers-trener Alain Vigneault.

Zucca tror treneren vil beholde ham på grunn av innsatsen

New York (NTB-Mathias Ask): Mats Zuccarello nyter stor tillit fra New York Rangers-trener Alain Vigneault. Nordmannen mener innstillingen på isen ligger til grunn for trenerskryten. Mats Zuccarello er inne i en god periode for New York Rangers.
– Dei store rasa er argument mot gondolbane
Dei store snørasa i Sogndalsdalen sist helg er gode argument mot å byggje gondolbane i området, meiner leiar Marino J. Ask i Sogn og Fjordane Turlag.
Storeng: «Ganske pussig at man først sier nei og så sier ja
Statoil-presenterte Eldar Sætre som ny Statoil-sjef i dag. Økonomiredaktør i Aftenposten og journalist Alf Ole Ask diskuterer nyheten.
Sandnes-suksess i Spania
I 2009 startet Aashild Sondresen Kvam fra Sandnes sin første motebutikk på Costa Blanca. I dag finnes det tre Ask & Embla-forretninger langs den hvite kysten.
Helt ekstrem interesse for toppleilighet på Frogner
- Det villeste jeg har vært med på noensinne, sier Nordvik-partner Kristian Ask til Hegnar.no.
Helt ekstrem interesse for toppleilighet på Frogner
- Det villeste jeg har vært med på noensinne, sier Nordvik-partner Kristian Ask til Hegnar.no.
Godt nytt år, Sortland!
Divisjonsmusikken spiller og Lina Johnson og Audun Iversen synger All I ask of you fra Phantom of the Opera. Foto: Idar Ovesen Det var fullt hus i Møysalen, og ja, det ble stormende jubel også. Mange ganger.
- Kun seier er godt nok
Amerikaneren står bokført med 78 utvisningsminutter så langt denne sesongen. Av offensive spillere har kun Morten Ask (98) og Cato Cocozza (81) flere minutter.
Les mer om Cato Cocozza og Morten Ask.
Takker Ask (18) for livet
Frode Winther Nylehn takker kameraten Ask Williamson Madsen for at han er i live etter brannen på Solbergmoen søndag. NEDRE EIKER: Mandag fikk han komme inn i leiligheten sin og hente ut de få tingene som kunne reddes.
Roberts sangjenter
Tre generasjoner jenter markerte 20-årsjubileet til Kragerø jentekor med en omfattende, variert og utrolig konsert i Kragerø kirke. Solo: Lisa Ask Knudsen sang solo under konserten.
Les mer om Kragerø.
Her er kveldens 149 kilo med krutt
Pyrotekniker Tommy Ask på Hundvåg er klar allerede. Ved midnatt skal han bruke 11 minutter på å sende opp fyrverkeri for over 100.000 kroner.
Les mer om Hundvåg.
Her mister de banken sin
Nok en bankfilial skal nedlegges. I januar stenger DnB sin dør på Ask.
Les mer om Ask og DnB.
Hunden Ask ble skutt i Sandnes
Kom blodig hjem til gården på Malmheim med kulehull. Gårdseieren støtter skytteren. - Jeg forstår ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt med Ask. Han er så snill og plager aldri noen, sier Kinga Natalia Rej (18) til aftenbladet.no.
Hunden Ask ble skutt i Sandnes
Kom blodig hjem til gården på Malmheim med kulehull.
Les mer om Malmheim.
Førjulsfest på Fenka
I år er en krimforfatter for første gang invitert til førjuls litteraturfest på Galleri Fenka. De tre som i år en invitert til å snakke om sine bøker er Vigdis Hjorth, Lene Ask og Torkil Damhaug. Sistnevnte er krimforfatter.
Fartsdump for oljebarna
Trendtechs Fredrik Ask Stensrud mener forrige ukes oljefall er en dump i veien for den kommenede oljegenerasjon.
Hvor skal du i jula?
Einar Ask inviterer alle som vil til å feire julaften med ham til bedehuset i Siljan. Julaften - Hva gjør du da?, spør Einar Ask på Facebook, og inviterer alle som ikke har planene klare til å komme å feire på bedehuset i Siljan.
Les mer om Einar Ask, Facebook, Hva og Siljan.
Byr på spektakulær natur på kino
Sternekveld ved Hornelen. Foto: Iver Heen Ask Iver Heen Ask - ung filmskapar frå Gloppen. Foto: Pressefoto from on. På laurdag den 29. november er det framsyning av "Prosjekt Nordfjord" på Svelgen kino.
Undersøker fotgjengeren
Politi og ambulanse har kommet fram til Ask i Gjerdrum. Fortjengeren blir undersøkt. Et kjørefelt på riksvei 120 er stengt.
Les mer om Ask og Gjerdrum.
Fotgjenger påkjørt i Gjerdrum
En person er påkjørt av bil i Ask sentrum i Gjerdrum. Nødetatene er på vei, og det er uvisst hvor hardt skadet personen er.
Les mer om Ask og Gjerdrum.