Ask


Vant 2,3 millioner i Joker

En kvinne fra Kristiansand fikk full klaff i Joker lørdag og vant 2,3 millioner kroner. Det var datamaskinen Ask som spilte for henne med følgende tall: 1-1-8-9-2. På det andre tallet dukket Jokeren opp, og dermed vant sørlandskvinnen 2.335.836 kroner.

Les mer om Ask, Joker, Jokeren og Kristiansand.

Pat Sharp, Ask Embla og Silya til Dark Season

En 80-tallshelt, en populær norsk-islandsk duo og en `Stjernekamp`-vinner kompletterer Dark Season-programmet. - Vi har fått en fin gjeng med artister.

Kritikk mot politiet etter opptøyer i Malmö

Kritikken mot politiet er stigende etter den harde framferden mot demonstranter i Malmö i helgen, der flere personer ble såret. Justisminister Beatrice Ask sier alle fakta må på bordet.

Les mer om Malmö.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et «bølle-nettsted.

Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et bølle-nettsted. Det omstridte sosiale nettverket Ask.fm, som av mange har blitt omtalt som et rent mobbenettsted, har har fått nye eiere.

Les mer om Ask.fm.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et bølle-nettsted. Det omstridte sosiale nettverket Ask.fm, som av mange har blitt omtalt som et rent mobbenettsted, har har fått nye eiere.

Les mer om Ask.fm.
Ask.fm kan bli lagt ned

Nye eiere er ikke interessert i å drive et «bølle-nettsted.

Fjerdeplass til roer i ungdoms-OL

Roeren Ask Jarl Tjøm (18) fra Nøtterøy ble nummer fire i sitt heat i singelsculler i ungdoms-OL i Kina i dag. I morgen ror han oppsamlingsheat.

Les mer om Kina og Nøtterøy.
Fjerdeplass til roer i ungdoms-OL

Roeren Ask Jarl Tjøm ( 18) fra Nøtterøy ble nummer fire i sitt heat i singelsculler i ungdoms-OL i Kina i dag. I morgen ror han oppsamlingsheat.

Les mer om Kina og Nøtterøy.
Håper på topp 10 i Kina

18 år gamle Ask Jarl Tjøm fra Nøtterøy er Norges fremste ro-talent. Akkurat nå er han i Kina for å delta i Ungdoms-OL.

Ny kontrakt for Morten Ask

Den norske ishockeyspilleren Morten Ask tar to nye år for Vålerenga. Ask er også en betrodd spiller på landslaget, og spilte både OL og VM sist sesong. – Morten har vært en uerstattelig brikke hos oss de siste to sesongene. Offensivt er Ask udiskutabelt en av de sterkeste spillerne i GET-ligaen og samtidig en spiller som kan ta stort ansvar defensivt, sier klubbdirektør Jan Tore Kjær til Vålerengas hjemmesider.

Anmeldes etter å ha kjørt av veien

Da mannen i 20-årene kjørte av riksvei35 endte det med en anmeldelse fra politiet. Det i tre-tiden natt til søndag politiet kunne melde om utforkjøringen ved Breien gård på Ask.

Les mer om Ask og Breien.
-Glad jeg fikk sommerjobb

Ask Thorvardarson er takknemlig for at han fikk jobbe i bokbutikken Libris i sommer. Bak kassen: Ask Thorvardarson trives godt bak kassen på Libris i Svolvær sentrum.

Les mer om Svolvær.
- Midt-Buskerud blir for lite

Kari Ask har ikke vært tilhenger av å slå sammen kommuner, men hun tror Sigdal, Krødsherad og Modum blir for små til å takle de store oppgavene alene.

Les mer om Krødsherad, Modum og Sigdal.
Hvordan stanse fremmedkrigere?

Det høres enkelt ut å bare stanse folk som vil verve seg til innsats i væpnede konflikter i fremmede land. Men så enkelt er det ikke, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask.
Manuell dirigering ved Ask

En ung kvinne er tatt hånd om av ambulansepersonell etter en utforkjøring på rv 35 ved Ask. Bilen havnet på taket. Trafikken på stedet dirigeres manuelt av politiet.

Les mer om Ask.
Bil på taket

En bil har kjørt ut og havnet på taket på rv 35 ved Ask. Nødetatene er på vei til stedet.

Les mer om Ask.
Jeg vil at politiet skal skremme meg

Et politi som viser åpenhet om sin virksomhet er et sunt politi, så får de heller skremme meg litt, skriver Alf Ole Ask. Over en langhelg har vi hatt bevæpnet politi, ikke bare i Oslo,

Les mer om Alf Ole Ask og Oslo.
Jeg vil at politiet skal skremme meg

Et politi som viser åpenhet om sin virksomhet er et sunt politi, så får de heller skremme meg litt, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask.
- Bare tull å dele Sigdal

Ordfører Kari Ask i Sigdal sier at det er uaktuelt å dele Sigdal/Eggedal i to. Kari Ask deler ikke Terje Bråthens visjon om å kappe Sigdal i to.

Les mer om Sigdal.
Anne Lene (52) var langt nede. Så dukket Embla og Ask opp

AURSKOG: Hestekur ga henne livet tilbake. GLEDE: Det går an å slå av en god prat med hesten Embla. FØR: Her veide Anne Lene Søberg nærmere 120 kilo. Etter: Første besøk hos frisøren

Les mer om Anne Lene Søberg, Ask og Embla.
Journalister må ikke la seg skremme vekk fra Twitter

Det må finnes andre måter å stanse hets av journalister på enn at de skal slutte å være på sosiale medier, skriver Alf Ole Ask.

Les mer om Alf Ole Ask og Twitter.
EU har ikke råd til å tape mot Putin

EUs troverdighet i utenrikspolitikken er satt på alvorlig prøve i kjølvannet av nedskytingen av flyet over Øst-Ukraina. Dette handler om å vise unionens borgere EUs berettigelse, skriver Alf Ole Ask.

Det heter «digital kompetanse

Professor Nina Witoszeks beskrivelse av Google-generasjonen er riktig, men den er ikke blitt slik av seg selv, skriver Alf Ole Ask.

Det heter digital kompetanse

Professor Nina Witoszeks beskrivelse av Google-generasjonen er riktig, men den er ikke blitt slik av seg selv, skriver Alf Ole Ask. - De er smartere enn før, men har googlet seg ihjel
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23