Asker

Flere førerkort inndratt

Førerkortbeslagene skjedde i Østre Aker, Asker, E18 ved Svartskog, Majorstua og Holbergs gate i Oslo. Og langs E18 ved Svartskog var det flere forhold, blant annet ble en person anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og for bruk av narkotika, skriver politiet på Twitter.

Prinsesse Ingrid Alexandra feirer 14-årsdag

Ungdomsskoleelev, Asker-jente og prinsesse Ingrid Alexandra fyller år søndag og står på terskelen til sin største internasjonale eksponering så langt.
Prinsesse Ingrid Alexandra blir 14 - får et år med mye oppmerksomhet
Ungdomsskoleelev, Asker-jente og prinsesse Ingrid Alexandra fyller år søndag og står på terskelen til sin største internasjonale eksponering så langt.
12 mål på to kamper for Stabæk
Stabæk viser virkelig målform i sesongoppkjøringen. Fredag vant de hele 7–1 over 1.-divisjonslaget Kongsvinger. Forrige fredag vant Toni Ordinas' menn 5–1 over Asker, og dermed står de med 12–2 i målforskjell etter sesongens to første kamper.
Les mer om Asker og Stabæk.

Presidentkandidaten støttes ikke

Asker CK støtter ikke sitt eget medlem, Stig Fjærli, i kampen om å bli ny sykkelpresident. Fjærli ble torsdag lansert som opposisjonens presidentkandidat til tingforhandlingene.
Les mer om Stig Fjærli.
Strømproblemer skaper togtrøbbel
Strømproblemer ved Asker stasjon medfører forsinkelser og innstillinger i togtrafikken, melder Bane NOR. Mannskaper arbeider nå med å finne feilen. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta før feilen er rettet.
Les mer om Asker og Bane NOR.
Kongsvinger tapte
Hockey elite torsdag: Frisk Asker-Kongsvinger 6-1.
Gjersem videre til EM-friløpet
Anne Line Gjersem (Asker Kunstløpklubb) oppnådde 48,70 poeng for sitt kortprogram og er kvalifisert for lørdagens friløp i kunstløp-EM. 24 av 40 løpere går videre til friløpet.
Les mer om EM-friløpet.
Signalfeil rettet
På Drammenbanen er signalfeilen mellom Drammen og Asker rettet. Forsinkelser vil trolig henge igjen en stund.
Les mer om Asker og Drammen.
Anker prøveløslatelse av Lodes drapsmann
STAVANGER: Statsadvokat Oddbjørn Søreide anker Asker og Bærum tingretts avgjørelse om å løslate mannen som tok livet av Gunn Merete Lode.
Les mer om Asker, Bærum og Gunn Merete Lode.
Problemer i Lieråstunnelen
På Drammenbanen er det tekniske problemer i Lieråstunnelen mellom Drammen og Asker. Dette fører til forsinkelser i togtrafikken og noen tog blir innstilt. NSB setter også inn en busspendel som går mellom Asker og Drammen etter behov.
Les mer om Asker, Drammen og Lieråstunnelen.
Gunn Merete Lodes drapsmann prøveløslates etter 14 år
ASKER: Etter 14 år i fengsel prøveløslates Kim Poulsen, som i august 2001 tok livet av nærbøkvinnen Gunn Merete Lode på Bryne. Betingelsen for løslatelsen er at han forlater riket.
Nekter kommunen økonomisk info
Privateide Risenga barnehage i Asker nekter å tillate kommunen et utvidet tilsyn av økonomien til virksomheten, skriver Budstikka. Tilsynet skulle sjekke om offentlig støtte og foreldrebetaling er kommet barna til gode, slik barnehageloven forutsetter.
Les mer om Asker og Budstikka.
Nektet kommunen økonomisk info
Privateide Risenga barnehage i Asker nektet å tillate kommunen et utvidet tilsyn av økonomien til virksomheten, skriver Budstikka. Tilsynet skulle sjekke om offentlig støtte og foreldrebetaling er kommet barna til gode, slik barnehageloven forutsetter.
Les mer om Asker og Budstikka.
Normal trafikk på Drammenbanen
Trafikken går som normalt igjen ved mellom Asker og Drammen etter en tidligere feil på sporet, melder Bane NOR. Men reisende må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.
Trafikken går igjen
På jernbanen er trafikken i gang igjen på Drammenbanen, etter at det var full stans en kort periode ved Asker. Men Bane NOR opplyser om at det er store utfordringer på strekningen mellom Drammen og Kongsberg på grunn av mye snø.
Tekinske feil gjev togforseinkingar
Det er ein teknisk feil mellom Asker og Brakerøya og innkøyring til Drammen stasjon som gjev forseinkingar på Drammensbanen for både NSB og Flytoget. Det melder Bane NOR.
Oilers-treneren: – Vi blir puffet hvete når vi må være tøffe
Oilers møtte veggen da Frisk Asker var på besøk i DNB Arena på lørdag. Laget må bli tøffere før sluttspillet starter.
Les mer om Frisk Asker.
Lyn og Asker på pallen i NM
Det ble 2. plass for favoritten Lyn Ski i 3 x 10 km stafett for menn i dag. NM gullet var det IL Varden Meråker som tok. Asker Skiklubb havnet på en tredjeplass.
Les mer om Asker og Lyn Ski.
Tilbake til normalen på jernbanen
Togtrafikken går som normalt igjen på Drammen- og Askerbanen, melder Bane Nor. I morges var det forsinkelser og innstillinger her på grunn av færre spor i bruk ved Asker stasjon.
Trøbbel på Drammen- og Askerbanen
Det er forsinkelser og innstillinger ved Asker stasjon på grunn av færre spor i bruk, ifølge Bane Nor. Reisende blir bedt om å oppdatere seg på NSBs sider.
Oilers fikk juling av Frisk Asker: - Vi ble stående og se på
Oilers var høyt oppe etter 8–2 seieren mot Lørenskog på torsdag. Frisk Asker gjorde sitt for å ta lufta ut av den ballongen på lørdag.
Les mer om Frisk Asker og Lørenskog.
60 minutter på 60 sekunder: Oilers fikk juling av Frisk Asker
Oilers var høyt oppe etter 8–2 seieren mot Lørenskog på torsdag. Frisk Asker gjorde sitt for å ta lufta ut av den ballongen på lørdag.
Les mer om Frisk Asker og Lørenskog.
Første skirenn med fluorkontroll
I dag arrangerte Asker skiklubb det som trolig er det første skirennet med fluorkontroll. Før start på Solvangrennet ble all fluorholdig smøring fjernet fra skiene til deltagerne. Formålet er å vise Skiforbundet at man kan gjennomføre skirenn med sikker kontroll av fluor.