Au pair


Au pair-senter reddet

Informasjonssenteret for au pairer er reddet i budsjettforhandlingene, etter at regjeringen i sitt forslag strupet all støtte til senteret.

Enklere å betale vaskehjelpen hvitt

Se hva som blir nytt. Har du vaskehjelp eller vurderer au pair? Fra og med 1. januar 2015 innføres en ny ordning for rapportering av lønn og arbeidsforhold, som også gjelder privatpersoner som utbetaler lønn for utført arbeid i hjemmet. Dette skal gjøre det enklere å unngå bruk av svart arbeid. Skatten trekkes automatisk Å opptre som privat arbeidgiver kan til tider virke tungvindt og vanskelig, men fra 1. januar neste år skal det bli enklere å rapportere inn arbeidsforhold - også som privatperson. Du logger kun inn i Altinn og finner riktig skjema, hvor du fyller inn riktig beløp og fullt navn og personnummer på den du sk

Les mer om Altinn.
Du gjetter aldri hva veggene skjuler

Sjekk hvordan de fikk plass til å ansette en au pair.

Regjeringen får refs for au pair-kutt

Regjeringen får kritikk for å fjerne støtten til rådgivningstjenesten for au pairer i statsbudsjettet. SVs Karin Andersen mener hele ordningen nå må avvikles.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:

«1) bli født inn i en priviligert familie, 2) bruk pengene på au pair 3) bli sjef

Det siste flinke jenter trenger er råd fra en med au pair.

For vanskelig å etterforske au pair-saker

Au pairen anmeldte vertsfamilien for tvangsarbeid. Politiet henla saken før hun var avhørt.

UDI-innrømmelse i brev: Godkjenner tvilsomme au pair-søknader

Regjeringen nekter å endre reglene som gjør at UDI kan godkjenne tvilsomme au pair-søknader. - Hvis vi ikke klarer å gjøre dette på en ordentlig måte må vi vurdere å avvikle ordningen,

Les mer om UDI.
Tvilsomme au pair-søknader passerer

Regjeringen nekter å endre reglene som gjør at UDI kan godkjenne tvilsomme au pair-søknader. – Hvis vi ikke klarer å gjøre dette på en ordentlig måte må vi vurdere å avvikle ordningen, sier Norsk Folkehjelp.

Les mer om Norsk Folkehjelp og UDI.
UDI vil stramme inn på au pair-reglene

UDI vil forby innvandrerfamilier å ha au pair dersom de har vært her i mindre enn 10 år, men regjeringen sier blankt nei. - Meningsløst forslag, sier vertsfamilie til NRK.

Les mer om NRK.
– Vil stramme inn på au pair-regler

UDI vil forby innvandrerfamilier å ha au pair dersom de har vært her i mindre enn 10 år, men regjeringen sier blankt nei. – Meningsløst forslag, sier vertsfamilie til NRK.

Les mer om NRK og Vil.
7 års fengsel for au pair-voldtekt

En 46 år gammel er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i sju og et halvt år for voldtekt og seksuelt misbruk av to au pairer, melder Rogalands avis. 46-åringen ble også dømt for

Les mer om Gulating.
7,5 år for au pair-voldtekter

En 46 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett funnet skyldig i å ha voldtatt sine to filippinske au pairer. Kvinnene arbeidet hos mannens familie og er i 20-årene. 46-åringen ble dømt til sju år og seks måneders fengsel, skriver Aftenblad et.

Les mer om Aftenblad og Gulating.
Skyldig i au pair-voldtekt

En 46 år gammel mann er nå funnet skyldig i å ha voldtatt sine tidligere au pairer.

Funnet skyldig i au pair-voldtekt

En 46 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett funnet skyldig i å ha voldtatt sine to filippinske au pairer i 20-årene. Han ble dømt til sju år og seks måneders fengsel. Kvinnene jobbet

Les mer om Gulating.
46-åring funnet skyldig i au pair-voldtekt

I Stavanger tingrett ble mannen dømt til 7 års og 6 måneders fengsel. Nå har også juryen i Gulating lagmannsrett funnet ham skyldig.

Les mer om Gulating.
Særegne studieønsker i Agder

I Vest-Agder vil folk bli sølvsmed og fordøyelsessykdomsspesialist. I Aust-Agder er det stillasbygger og au pair som skiller seg ut som særegne studieønsker.

Les mer om Agder.
Fra au pair til hodejeger

Paula Robles Nettel kom til Norge som au pair. I dag jobber hun med rekruttering innen olje, gass og IT og er en god rådgiver om integrering i det norske samfunnet.

Les mer om Norge.
Fra au pair til hodejeger

Paula Robles Nettel kom til Norge som au pair. I dag jobber hun med rekruttering innen olje, gass og IT og er en god rådgiver om integrering i det norske samfunnet.

Les mer om Norge.
Au pairen ble igjen

For sju år siden kom Eileen Lilly Lebius fra Tyskland for å være au pair for en familie på Lyefjell. Hun ble bare igjen - til glede for årets Lyerevy, der hun både er skuespiller og en av tekstforfatterne.

Les mer om Lyefjell, Lyerevy og Tyskland.
Au pair føler seg lurt av Halden-familie

Dayerlin Dominguez Vivas er etter tre måneder i Halden tilbake i Venezuela. - Jeg trodde alt var i orden for et au pairopphold i to år, men det var det ikke. I tillegg har jeg ikke fått all lønnen, sier hun.

I 1994 dro Cecilie til London som au pair - der ble hun

Nå bor hun i et fargerikt rekkehus i London. Bli med inn! I Clapham i London ligger rekke på rekke med vakre, viktorianske rekkehus langs brede gater.

Les mer om Cecilie og London.
I 1994 dro Cecilie til London som au pair - der ble hun

Nå bor hun i et fargerikt rekkehus i London. Bli med inn!

Les mer om Cecilie og London.
I 1994 dro Cecilie til London som au pair - der ble hun

Nå bor hun i et fargerikt rekkehus i London. Bli med inn!

Les mer om Cecilie og London.
45 åring dømt til 7 år og 6 måneders fengsel i Au-Pair saken

Stavanger tingrett En 45 år gammel mann fra Hordaland er dømt til fengsel i 7 år og seks måneder for overgrep mot to Au-Pairer fra Filippinene. Han må også betale erstatning til den

Sju år for au pair-overgrep

En 45-årig mann fra Hordaland er i Stavanger tingrett dømt til fengsel i sju og et halvt for seksuelle overgrep mot to filippinske au pairer.

Les mer om Hordaland og Stavanger.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15