Au pair

Au pair-lønn: 41 kr timen

Styreleder i RS Platou legger seg flat etter siktelse.

Meglertopp trekker seg: Betalte au-pair 40 kroner timen

Ragnar Horn trekker seg som kandidat til styret i Clarkson-Platou, etter å ha blitt siktet for å ha gitt uriktige opplysninger i to au pair-kontrakter.
Les mer om Clarkson-Platou.
Meglertoppen er god for 920 millioner - betalte au pair-ene sine 41 kroner timen
- Regnestykket er riktig, bekrefter meglertoppen Ragnar Horns forsvarer, advokat Svein Holden.
Les mer om Svein Holden.
Meglertoppen er god for 920 millioner - betalte au pair-ene sine 41 kroner timen
- Regnestykket er riktig, bekrefter meglertoppen Ragnar Horns forsvarer, advokat Svein Holden.
Les mer om Svein Holden.

Meglertopp siktet for å ha gitt uriktige opplysninger om au-pair kontrakter

Ragnar Horn trekker seg som kandidat til styret i et fusjonert Clarksons-Platou.
Les mer om Clarksons-Platou.
Au pair-senter reddet
Informasjonssenteret for au pairer er reddet i budsjettforhandlingene, etter at regjeringen i sitt forslag strupet all støtte til senteret.
Enklere å betale vaskehjelpen hvitt
Se hva som blir nytt. Har du vaskehjelp eller vurderer au pair? Fra og med 1. januar 2015 innføres en ny ordning for rapportering av lønn og arbeidsforhold, som også gjelder privatpersoner som utbetaler lønn for utført arbeid i hjemmet. Dette skal gjøre det enklere å unngå bruk av svart arbeid. Skatten trekkes automatisk Å opptre som privat arbeidgiver kan til tider virke tungvindt og vanskelig, men fra 1. januar neste år skal det bli enklere å rapportere inn arbeidsforhold - også som privatperson. Du logger kun inn i Altinn og finner riktig skjema, hvor du fyller inn riktig beløp og fullt navn og personnummer på den du sk
Les mer om Altinn.
Du gjetter aldri hva veggene skjuler
Sjekk hvordan de fikk plass til å ansette en au pair.
Regjeringen får refs for au pair-kutt
Regjeringen får kritikk for å fjerne støtten til rådgivningstjenesten for au pairer i statsbudsjettet. SVs Karin Andersen mener hele ordningen nå må avvikles.
«1) bli født inn i en priviligert familie, 2) bruk pengene på au pair 3) bli sjef
Det siste flinke jenter trenger er råd fra en med au pair.
For vanskelig å etterforske au pair-saker
Au pairen anmeldte vertsfamilien for tvangsarbeid. Politiet henla saken før hun var avhørt.
UDI-innrømmelse i brev: Godkjenner tvilsomme au pair-søknader
Regjeringen nekter å endre reglene som gjør at UDI kan godkjenne tvilsomme au pair-søknader. - Hvis vi ikke klarer å gjøre dette på en ordentlig måte må vi vurdere å avvikle ordningen,
Les mer om UDI.
Tvilsomme au pair-søknader passerer
Regjeringen nekter å endre reglene som gjør at UDI kan godkjenne tvilsomme au pair-søknader. – Hvis vi ikke klarer å gjøre dette på en ordentlig måte må vi vurdere å avvikle ordningen, sier Norsk Folkehjelp.
Les mer om Norsk Folkehjelp og UDI.
UDI vil stramme inn på au pair-reglene
UDI vil forby innvandrerfamilier å ha au pair dersom de har vært her i mindre enn 10 år, men regjeringen sier blankt nei. - Meningsløst forslag, sier vertsfamilie til NRK.
Les mer om NRK.
– Vil stramme inn på au pair-regler
UDI vil forby innvandrerfamilier å ha au pair dersom de har vært her i mindre enn 10 år, men regjeringen sier blankt nei. – Meningsløst forslag, sier vertsfamilie til NRK.
Les mer om NRK og Vil.
7 års fengsel for au pair-voldtekt
En 46 år gammel er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i sju og et halvt år for voldtekt og seksuelt misbruk av to au pairer, melder Rogalands avis. 46-åringen ble også dømt for
Les mer om Gulating.
7,5 år for au pair-voldtekter
En 46 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett funnet skyldig i å ha voldtatt sine to filippinske au pairer. Kvinnene arbeidet hos mannens familie og er i 20-årene. 46-åringen ble dømt til sju år og seks måneders fengsel, skriver Aftenblad et.
Les mer om Aftenblad og Gulating.
Skyldig i au pair-voldtekt
En 46 år gammel mann er nå funnet skyldig i å ha voldtatt sine tidligere au pairer.
Funnet skyldig i au pair-voldtekt
En 46 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett funnet skyldig i å ha voldtatt sine to filippinske au pairer i 20-årene. Han ble dømt til sju år og seks måneders fengsel. Kvinnene jobbet
Les mer om Gulating.
46-åring funnet skyldig i au pair-voldtekt
I Stavanger tingrett ble mannen dømt til 7 års og 6 måneders fengsel. Nå har også juryen i Gulating lagmannsrett funnet ham skyldig.
Les mer om Gulating.
Særegne studieønsker i Agder
I Vest-Agder vil folk bli sølvsmed og fordøyelsessykdomsspesialist. I Aust-Agder er det stillasbygger og au pair som skiller seg ut som særegne studieønsker.
Les mer om Agder.
Fra au pair til hodejeger
Paula Robles Nettel kom til Norge som au pair. I dag jobber hun med rekruttering innen olje, gass og IT og er en god rådgiver om integrering i det norske samfunnet.
Les mer om Norge.
Fra au pair til hodejeger
Paula Robles Nettel kom til Norge som au pair. I dag jobber hun med rekruttering innen olje, gass og IT og er en god rådgiver om integrering i det norske samfunnet.
Les mer om Norge.
Au pairen ble igjen
For sju år siden kom Eileen Lilly Lebius fra Tyskland for å være au pair for en familie på Lyefjell. Hun ble bare igjen - til glede for årets Lyerevy, der hun både er skuespiller og en av tekstforfatterne.
Les mer om Lyefjell, Lyerevy og Tyskland.
Au pair føler seg lurt av Halden-familie
Dayerlin Dominguez Vivas er etter tre måneder i Halden tilbake i Venezuela. - Jeg trodde alt var i orden for et au pairopphold i to år, men det var det ikke. I tillegg har jeg ikke fått all lønnen, sier hun.