Aust agder tingrett

16-åring fra Aust-Agder dømt for flere voldtekter

En 16 år gammel gutt er i Aust-Agder tingrett dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt to jevnaldrende jenter.
Les mer om Aust-Agder.

16-åring dømt for voldtekter

En 16 år gammel gutt er i Aust-Agder tingrett dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt to jevnaldrende jenter.
Les mer om Aust-Agder.
Skrev feil alder på jente
Politiet legger seg flate etter at det ble oppgitt feil alder på et offer i en overgrepssak fra Risør. I dommen fra Aust-Agder tingrett stod det at en jente var sju år, mens det dreide seg om en 15-åring. – Dette er rett og slett en skrivefeil. Les mer
Les mer om Aust-Agder og Risør.
Vil ha tenåring i fengsel
Aktor ber om fem års fengsel for en 15-åring som står tiltalt i Aust-Agder tingrett for voldtekt og seksuelle overgrep mot tre jenter. Gutten har erkjent deler av det han er tiltalt for, ifølge Agderposten.
Les mer om Agderposten og Aust-Agder.

Vil ha tenåring i fengsel

Aktor ber om fem års fengsel for en 15-åring som står tiltalt i Aust-Agder tingrett for voldtekt og seksuelle overgrep mot tre jenter. Gutten har erkjent deler av det han er tiltalt for, ifølge Agderposten. Foto: NRK
Les mer om Agderposten og Aust-Agder.
Kjøpte buss med falske dollar
To personer er varetektsfengslet for fire uker i Aust-Agder tingrett, siktet for å ha kjøpt bussen til rallycrosskjører Kjetil Larsen med falske dollar. Det siktede paret ble pågrepet av en politipatrulje i Arendal søndag kveld skriver Agderposten.
Dømt for overgrep
I Aust-Agder tingrett ble en mann i 30-åra dømt for overgrep mot flere unge jenter på Sørlandet og på Sunnmøre. Saken ble først oppdaget da en av jentene sendte en sms til sin mor, der jenta skildret hva mannen hadde gjort, ifølge Sunnmørsposten.
Tre års fengsel for overgrep
En 35 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til tre års fengsel for beføling av tre mindreårige jenter, melder Agderposten. Fordi to av jentene var under 14 år da befølingen fant sted, rammes forholdene av voldtektsparagrafen.
Les mer om Agderposten og Aust-Agder.
Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot tre jenter
En 34 år gammel mann må onsdag møte i Aust-Agder tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot tre jenter under 14 år.
Les mer om Aust-Agder.
Mann (34) tiltalt for overgrep mot tre unge jenter
En 34 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot tre unge jenter. Jentene var mellom sju og 11 år da overgrepene skjedde.
Les mer om Aust-Agder.
Tiltalt for overgrep mot barn
En 34 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot tre unge jenter. Jentene var mellom sju og 11 år da overgrepene skjedde. Rettssaken starter onsdag.
Les mer om Aust-Agder.
Dømt til 11 måneder fengsel
En 36 år gammel mann fra Grimstad er dømt til elleve måneder fengsel av Aust-Agder tingrett etter å ha slått sin nabo helseløs, skriver Agderposten. Naboen skal ha fotografert og spionert på vedkommendes kjæreste over en periode før hendelsen skjedde.
Overlege dømt for fyllekjøring
En overlege er i Aust Agder tingrett dømt til å betale 130.000 kroner i bot for å ha kjørt med promille. Mannen er også dømt til betinget fengsel, og tap av førerkort i to år og seks måneder.
Les mer om Aust Agder.
Mann (38) dømt til 16 års fengsel for Åmli-drapet
En 38-åring er dømt til 16 års fengsel for drapet på Sigmund Olsen (45) i Åmli i fjor. Dommen mot mannen falt i Aust-Agder tingrett tirsdag.
Mann (38) dømt til 16 års fengsel for Åmli-drapet
En 38-åring er dømt til 16 års fengsel for drapet på sin svoger i Åmli i fjor. Dommen mot mannen falt i Aust-Agder tingrett tirsdag.
Les mer om Aust-Agder, Åmli og Åmli-drapet.
24-åring dømt til 75 dagers fengsel for å ha snikfilmet jenter som hadde sex på badet
En 24 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til 75 dagers fengsel for å ha filmet to jenter uten tillatelse mens de hadde sex.
Les mer om Aust-Agder.
Dømt til 120 dager i fengsel
En mann bosatt i Kristiansand er i Aust-Agder tingrett dømt til 120 dager i fengsel for å blant annet ha urinert på en annen manns sofa. Han knuste også en vindusrute i mannens bolig. Mannen er domfelt 50 ganger tidligere, heter det i dommen.
Les mer om Aust-Agder og Kristiansand.
– Trudde han skulle drepe meg
Mannen som er tiltalt for drap på svogeren sin i Åmli trudde han sjølv skulle bli drepen. 38-åringen forklarte i Aust-Agder tingrett at avdøde skal ha forsøkt å køyre han ned med ein bil og stikke han med kniv. Les meir her.
Les mer om Aust-Agder, Trudde og Åmli.
Erkjenner kortbruk
Den drapstiltalte 38-åringen i Åmli vedgår at han var med på å bruke bankkortet til svogeren etter hans død. – Grunnene til det var at han ikkje skulle bli meldt sakna, forklarte han i Aust-Agder tingrett. Mannen er tiltalt for å ha drepe svogeren.
Les mer om Aust-Agder og Åmli.
– Vi var gode vener
Den tiltalte 38-åringen beskriv forholdet til avdøde som godt. – Vi var gode vener og var blant anna på fisketurar saman, sa tiltalte då han forklarte seg i Aust-Agder tingrett. Mannen er tiltalt for å ha drepe svogeren sin i Åmli i november i fjor.
Les mer om Aust-Agder og Åmli.
Erkjente straffskyld
En forretningsmann fra Arendal som er siktet for en sedelighetsforbrytelse, erkjente straffskyld i Aust-Agder tingrett i ettermiddag. Mannen er siktet for å ha misbrukt et maktforhold for å begå seksuelle handlinger mot en mann.
Les mer om Arendal og Aust-Agder.
Dømt for googlesøk
En 32-åring er i Aust-Agder tingrett dømt for å ha googlet «very young og «14 years old i kombinasjon med ordet sex, skriver Agderposten. Mannen er også dømt for seksuelt misbrukt av en jente under 16 år. I tillegg til at han må betale jenta 100 000 i oppreisning, er han dømt til fengsel i ni måneder.
Les mer om Agderposten og Aust-Agder.
Dømt for seksuell omgang med to mindreårige
En 20 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til fire og et halvt år fengsel for seksuell omgang med to mindreårige jenter.
Les mer om Aust-Agder.
To menn dømt for voldtekt av 13-åringer i Grimstad
En 20 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til fire og et halvt års fengsel for å ha voldtatt to 13-åringer i Grimstad på sensommeren i fjor.
Les mer om Aust-Agder og Grimstad.
Dømt for voldekt av mindreårige
En 20 år gammel mann er i Aust-agder tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for å ha voldtatt to 13 år gamle jenter. Det var Fædrelandsvennen som først omtalte saken. En 18 år gammel mann er dømt til ungdomsstraff for å ha voldtatt ei jente.