Avslutter

Avslutter søk ved Gaustadtoppen

Én person ble tatt men ble ikke skadet av et snøskred ved Gaustadtoppen i Telemark i kveld. Personen klarte å flyte oppe på skredmassene som falt ned. Det ble slått full alarm etter skredet, ettersom stedet er populært blant skikjørere.
Les mer om Gaustadtoppen og Telemark.

Olsbu avslutter med bom

Skiskytter Marte Olsbu fikk en strafferunde på siste skyting. Alt i alt har Froland-jenta gått fort og skutt ganske bra. – Olsbu må jobbe med skytingen, så er hun en topp løper, roser kommentatorene.
Les mer om Froland-jenta.
Merkingen av ulv avsluttes av hensyn til hjort og andre dyr
Hensynet til hjortevilt og andre dyr gjør at Miljødirektoratet avslutter merkingen av ulv etter at til sammen tolv ulver fra tre revier er blitt merket.
Les mer om Miljødirektoratet.
Haag og Jönsson legger opp
Det svenske langrennsparet Anna Haag (31) og Emil Jönsson (32) avslutter sine karrierer med søndagens sesongavslutning i Falun, melder Aftonbladet.se. De tok beslutningen under OL i Pyeongchang.

Haag og Jönsson legger opp

Det svenske langrennsparet Anna Haag (31) og Emil Jönsson (32) avslutter sine karrierer med søndagens sesongavslutning i Falun, melder Aftonbladet.se. De tok beslutningen under OL i Pyeongchang. Jönsson har 13 verdenscupseirer i sprint, mens Haag er olympisk mester i stafett for Sverige.
Ulvemerkingen på Mangen er avsluttet
Hensynet til hjorteviltet og øvrig dyreliv gjør at Miljødirektoratet avslutter forvaltningsmerkingen av ulv. Totalt er 12 ulver, fordelt på tre revir, merket i 2018.
Les mer om Mangen og Miljødirektoratet.
Legger opp for å prioritere familien. Mener Bjørgen ikke burde gjøre det samme
Kikkan Randall og Aino-Kaisa Saarinen er i likhet med Marit Bjørgen både mødre og langrennsløpere i verdenstoppen. I helga avslutter Randall og Saarinen deres karrierer for å prioritere familien.
Merkingen av ulv avsluttes av hensyn til hjort og andre dyr
Hensynet til hjortevilt og andre dyr gjør at Miljødirektoratet avslutter merkingen av ulv etter at til sammen tolv ulver fra tre revier er blitt merket. Fem ulver er radiomerket i Slettåsreviret og like mange i Letjennareviret.
Avslutter Martine-rettssaken
I dag skal forsvareren til kvinnen som er tiltalt i Martine-saken, holde sin prosedyre i Ringerike tingrett. Etter snart fire uker i retten er det lagt ned påstand om fengselsstraff i sju og et halvt år for kvinnen som var dagmamma for jenta i 2006.
Les mer om Martine-saken og Ringerike.
Magnus Moan avslutter sesongen: – n av de dårligste i karrieren
Magnus Moan velger å avslutte sesongen før de to siste verdenscuphelgene. Det melder han på Twitter torsdag.
Les mer om Twitter.
Magnus Moan avslutter sesongen: – En av de dårligste i karrieren
Magnus Moan velger å avslutte sesongen før de to siste verdenscuphelgene. Det melder han på Twitter torsdag.
Les mer om Twitter.
Majestetiske Messi herjet med Chelsea: – Aldri sett noe som ligner på ham
(Barcelona – Chelsea 3–0, 4–1 sammenlagt) Avslutter, servitør, og i en klasse for seg selv. Med sin Champions League-scoring nummer 99 og 100, sendte Lionel Messi (30) nærmest egenhendig Chelsea på hodet ut av turneringen.
Les mer om Chelsea og Lionel Messi.
Magiske Messi herjet og sendte Chelsea ut av Champions League
(Barcelona – Chelsea 3–0, 4–1 sammenlagt) Avslutter, servitør, og i en klasse for seg selv. Med sin Champions League-scoring nummer 99 og 100, sendte Lionel Messi (30) nærmest egenhendig Chelsea på hodet ut av turneringen.
Les mer om Chelsea og Lionel Messi.
Slutt for Riises politiske karriere
HA MENER Alt tyder på at det er over for Kristian Tonning Riise, skriver HA på lederplass. Høyre avslutter den politiske karrieren til Kristian Tonning Riise.
Mikko Kokslien legger opp
Mikko Kokslien (32) avslutter kombinertkarrieren etter lørdagens verdenscuprenn i Holmenkollen. - Det er et tøft valg. Dette har vært livet mitt de siste 20-30 årene. Så det er litt emosjonelt, men samtidig et riktig valg.
Les mer om Holmenkollen.
Mikko Kokslien legger opp
Mikko Kokslien avslutter kombinertkarrieren etter lørdagens verdenscuprenn i Holmenkollen. 32-åringen kom ikke med i OL-troppen og bestemte seg for å legge opp mandag.
Les mer om Holmenkollen og OL-troppen.
Kokslien avslutter karrieren i Kollen lørdag: – Et tøft valg
OSLO (NRK): Lørdagens renn i Oslo blir Mikko Koksliens siste. Kombinertløperen har vært gjennom en emosjonell uke etter at han bestemte seg for å legge opp.
Les mer om Kollen og Oslo.
Mowinckel vinner
Ragnhild Mowinckel åpner svakt, men øker ned til tredje mellomtid. Avslutter på eksemplarisk vis og vinner storslalåmrennet i tyske Ofterschwang.
Les mer om Ofterschwang.
iPad-læring og nakkesmerter
I disse dager avslutter Bærum kommune sin foreldreundersøkelse som skal avdekke hvordan «foresatte opplever skolens bruk av nettbrett i undervisningen og eget barns bruk av nettbrett i skolearbeidet».
Les mer om Bærum.
Markant fall på Oslo Børs
Hovedindeksen ved Oslo Børs falt med 1,99 prosent i dag. Dermed avslutter Oslo Børs den verste uken så langt i år, med et fall på 3,47 prosent siden forrige fredag, skriver E24.
Les mer om E24.
Andreas Stjernen vurderer å legge opp: – Får se hva som skjer
Andreas Stjernen (29) anslår at det er 50 prosent sjanse for at han avslutter karrieren. Det skjønner landslagsledelsen fint lite av.
Reklame-veteran dropper førerhunder og humor i ny reklame for Blindeforbundet
Avslutter samarbeidet med Try etter 14 år. Helt siden 2004 har Blindeforbundet benyttet seg av reklamehjelp fra Try.
Les mer om Blindeforbundet og Try.
PSG bekrefter: Neymar opereres i Brasil
Neymar skal opereres i Brasil i slutten av uken, opplyste fotballstjernens klubb Paris Saint-Germain onsdag. Det avslutter flere dager med spekulasjoner og motstridende meldinger om skaden Neymar pådro seg i helgens seriekamp mot Marseille.
Les mer om Brasil, Marseille og Neymar.
Neymar opereres i Brasil
Neymar skal opereres i Brasil i slutten av uken, opplyste PSG onsdag. Det avslutter spekulasjonene og motstridende meldingene om skaden Neymar pådro seg mot Marseille i helgen. Det er påvist brist i et mellomfotsbein i tillegg til et overtråkk.
Les mer om Brasil, Marseille, Neymar og PSG.