Avslutter

Mikkelsen i tet i Rally Tyskland

Andreas Mikkelsen har imponert med solid kjøring på de første prøvene i Rally Tyskland og leder etter fire fartsprøver. Førerne skal igjennom sju prøver fredag. Lørdag skal det kjøres på betongdekke, mens man avslutter med fire asfaltprøver søndag.
Les mer om Rally Tyskland.

Vålerenga-stjernens beste Ullevaal-minne: - Jeg hadde en fin skuddfinte. Det målet har jeg sett mye på TV

I kveld avslutter Vålerenga Ullevaal-epoken. Bojan Zajic husker spesielt godt Stabæk-kampen i 2008.
Bolt avslutter karrieren
Usain Bolt avslutter karrieren i herrenes 4x100 meter. Bolt løper siste etappe på Jamaica sitt lag. Bolt er verdensrekordholder på 100 meter, 200 meter, og på 4 x 100 meter stafett. Han har vunnet åtte olympiske gullmedaljer og elleve VM-gull.
Les mer om Jamaica og VM-gull.

Live nå: Lars Vaular avslutter Øyafestivalen i brudekjole

Lørdag kl 21.30 opptrer bergenseren på hovedscenen. Se konserten direkte her.
Les mer om Øyafestivalen.
Avslutter søk
Hovedredningssentralen har avsluttet søket, etter at en jolle ble funnet drivende i Ulvøysund i Lillesand. Båten tilhører en leirskole i området, og har slitt seg fra fortøyningen.
Les mer om Lillesand og Ulvøysund.
Avslutter søk etter overlevende marinesoldater
Det amerikanske militæret har avblåst søket etter overlevende etter at et amerikansk militærfly styrtet utenfor kysten av Australia.
Les mer om Australia.
Mata matchvinner i god generalprøve for Manchester United
Manchester United avslutter med seks seirer på sju treningskamper.
Les mer om Manchester United.
Avslutter søket for natta
Politi og redningsmannskaper avslutter søket for natta i området der et toseters småfly styrtet ved Dyttholknatten i Valdres i kveld. Årsaken er at terrenget er så ulendt at det er for farlig å søke videre før det blir lyst, opplyser politiet.
Les mer om Dyttholknatten.
Her er lørdagens Blink-program
Gratiskonsert med Åge Aleksandersen avslutter Blink i Sandnes lørdag kveld. På formiddagen kan du møte Ove Rocketroll og Bønni band.
Tennis: Djokovic avslutter sesongen
Novak Djokovic spiller ikke mer tennis i 2017-sesongen. 30-åringen trenger hvile for å bli helt frisk av en albueskade. Djokovic offentliggjorde nyheten på Facebook onsdag. – Dette er en avgjørelse som uheldigvis har tvunget seg fram, sier han.
Les mer om Facebook.
Ferdig rydda på ulykkessted
E6 er åpna i begge retninger forbi ulykkesstedet ved Trofors på E6.. Nødeatene avslutter sitt arbeid på stedet, melder politiet.
La opp, nå blir han direktør
Den italienske fotballegenden Francesco Totti avslutter karrieren som aktiv fotballspiller. Nå blir han fotballdirektør i Roma.
Les mer om Francesco Totti og Roma.
Savnet båt
Den savnede båten som skal ha kjørt på et skjær i Grimstad, skal ha blitt tauet vekk av en annen båt. Polititet opplyser at de nå avslutter søket.
Les mer om Grimstad.
Vant VM-gull i orientering
Det norske juniorlaget løp til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Vant VM-gull
Det norske juniorlaget løp inn til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors lørdag. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Ingen båtulykke
Politiet på Romerike sier de har vært i kontakt med føreren av båten som ble funnet. Det her ikke vært noe ulykke. Vi avslutter på stedet, twitrer politiet.
Les mer om Romerike.
Windows Phone-plattformen er nå ved veis ende
Microsoft avslutter støtten for Windows Phone 8.1.
Byåsen gir opp spillerjakten
Byåsens backjakt i vår har resultert i kun n signering. Nå avslutter styreleder Oddvar Aardahl jakten på forsterkninger.
Les mer om Oddvar Aardahl.
Stabæk mister spiller
Stabæks franske midtbanespiller El-Hadji Ba avslutter kontrakten og forlater klubben umiddelbart. Ifølge VG er 24-åringen på vei til en klubb i hjemlandet.
Les mer om El-Hadji Ba.
Her løper de i mål etter fire dager med stafett
St. Olavsloppet avslutter på Trondheim Torg lørdag ettermiddag.
Les mer om Trondheim Torg.
Google ilegges bot på 23 mrd. av EU for brudd på konkurransereglene
Mener Google har brutt regelverket ved å gi en fordel til sin egen shoppingtjeneste. Og boten kan bli enda større om ikke Google avslutter praksisen.
Les mer om Google.
Google ilegges bot på 23 mrd. av EU for brudd på konkurransereglene
Og boten kan bli enda større om ikke Google avslutter praksisen.
Les mer om Google.
Død person funnet i Orkla – avslutter søk etter fisker
En person ble tirsdag morgen funnet omkommet i elva Orkla ved Bårdshaugøra i Orkdal. Politiet avbryter søket etter den savnede laksefiskeren som følge av funnet.
Les mer om Bårdshaugøra, Orkdal og Orkla.