Bånd

Hensynsløse hundeeiere

Takk til Kjetil Rakkenes Anda som tar opp temaet i Apropos 12.4.2018. Det er skamløst at hensynsløse og egoistiske hundeeiere som slipper hundene sine uten bånd, skal hindre meg i å oppleve naturen!
- Nå er det nok. Jeg kan ikke tie stille om dette lenger!
Norske bunadsystuer får ikke tak i nok materialer. Grossistene sender hundre-metervis av stoffer og bånd til Kina. (Dagsavisen) N orske bunadsmakere som Tine Solheim, Haugtussa og Almankås sliter med å komme i mål til 17. mai. Årsak?
Les mer om Haugtussa, Kina og Tine Solheim.
Selger ut bunadsbånd til Kina
Norske bunadsystuer får ikke tak i nok materialer. Grossistene sender hundre-metervis av stoffer og bånd til Kina. De norske bunadsmakere som Tine Solheim, Haugtussa og Almankås sliter med å komme i mål til 17. mai. Årsak?
Les mer om Haugtussa, Kina og Tine Solheim.

Norsk kleskjede starter egen podcast for å komme nærmere kundene

Den norske kleskjeden ønsker å skape tette bånd med kundene og bli personlige på et helt nytt nivå i podcasten Life Happens. Det er den Varner-eide kleskjeden Bik Bok som nå lanserer podden Life Happens.
Les mer om Bik Bok og Varner-eide.
Nå handler Rosenborg med agent Solbakken igjen
TRONDHEIM (VG) Rosenborg forsterket laget med to «Jim Solbakken-spillere før søndagens 4–0-seier over Molde, klubben som har hatt klart tettest bånd til agenten.
Den moderne liberale familien
Barn trenger omsorgspersoner, trygge rammer, anerkjennelse, kjærlighet og stabilitet: Barns beste er veldig mye mer enn biologiske bånd. Hva skjer med familien når koblingen til biologi kan brytes?
Nato-landet Tyrkia vil heller samarbeide med Russland
De får begge kjeft og kritikk fra Vesten. Nå knytter presidentene Recep Tayyip Erdogan og Vladimir Putin stadig tettere bånd. Nato-landet Tyrkia ønsker å utvide det militære samarbeidet med stormakten Nato frykter.
Nato-landet Tyrkia vil heller samarbeide med Russland
De får begge kjeft og kritikk fra Vesten. Nå knytter presidentene Recep Tayyip Erdogan og Vladimir Putin stadig tettere bånd. Nato-landet Tyrkia ønsker å utvide det militære samarbeidet med stormakten Nato frykter.
Vær-rekorder på løpende bånd
Fem steder i Gudbrandsdalen satte ny kulderekord i mars måned, og det er allerede satt flere april-rekorder for snødybde, viser tall fra Meteorologisk institutt. Den 1. mars ble det målt 40,7 minusgrader på Leirflaten i Heidal.
Veger og samfunnsnytte
20. mars i år var det nærmest «road show» med presentasjon av Hamnsundsambandet, Romsdalsaksen og Storfjordsambandet på løpende bånd for Ålesund Formannskap.
Her kommer eggene rullende på bånd
- Det er moro å skape noe selv og lage sin egen hverdag, sier Berit Grønhovd Wiersdalen (51). Sammen med mannen Øystein (47) satser hun på produksjon av økologiske egg på Nedre Skyliholt gård i Sigdal.
Løse hunder biter rådyr til døde
Nå går hundeeiernes egen organisasjon ut mot sine egne: – Bruk bånd!
Løse hunder biter rådyr til døde
Nå går hundeeiernes egen organisasjon ut mot sine egne: - Bruk bånd! Inntil en vegg i Holmenkollåsen i Oslo ligger et skjelvende, lite rådyr. Det er magert etter en lang, snørik vinter, og det ene benet er skadet.
Les mer om Holmenkollåsen og Oslo.
«Veger og samfunnsnytte»
20. mars var det nærmest «road show» med presentasjon av Hamsundsambandet, Romsdalsaksen og Storfjordsambandet på løpende bånd for Ålesund formannskap. Kjell Sandli presenterte førstnevnte samband, som har en kostnad på omkring 2 milliard.
Strømselskapet hadde tette bånd til omstridt gründer(pluss)
Da strømselskapet Toppkraft forsøkte å etablere seg i Trondheim, solgte de i realiteten strøm for Oslo-selskapet Kraft1. Bak dette selskapet står en seriegründer fra Sverige.
17-årig sensasjon hylles av Kjetil André Aamodt: - Helt vanvittig!
I pausen fikk Lucas Braathen (17) et tips av alpinlegenden. Deretter sjokkerte han NM-feltet - og seg selv. Overraskelsene kom på løpende bånd i storslalåmrennet under NM på Hafjell lørdag.
Sperret gate etter takras
Stangs gate i Hønefoss er sperret med bånd etter at store isklumper raste ned fra taket på Ringerike videregående skole lørdag ettermiddag. Det skriver Ringerikes Blad. Brannvesenet er på stedet med stigebil for å rydde taket fritt for is og snø.
Les mer om Ringerike.
Landslagsfabrikken i Arna
Arna-Bjørnar produserer landslagsspillere på løpende bånd. – Jobben i Arna-Bjørnar har vært avgjørende for landslaget, roser Even Pellerud.
Landslagsfabrikken i Arna
Arna-Bjørnar produserer landslagsspillere på løpende bånd. - Jobben i Arna-Bjørnar har vært avgjørende for landslaget, roser Even Pellerud. Du kan se Arna-Bjørnars serieåpning borte mot Klepp her lørdag klokken 15.00.
Hunden Enzo begravet av snø i over en time: – Vi trodde han var død
Mens hunden Enzo sto ute i bånd, ble han tatt av et snøras fra taket over. Det tok over en time før de klarte å finne han under snøen.
Les mer om Enzo.
Rammeavtale for leie av satellittkapasitet innenfor kommersielle frekvensbånd, C-bånd og Ku-bånd
Forskrift om forsvars- og sikkerhetsanskaffelser Alminnelig kunngjøring av konkurranse Frivillig kunngjøring på Doffin Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser FORSVARSMATERIELL 916075855 Grev Wedels plass 1 OSLO 0151
Krevde at alle bånd til pyramidespill ble kuttet
En lukrativ avtale med Tine gikk i vasken grunnet Norbrews sterke koblinger til omstridte Lyoness.
Les mer om Tine.