Båt

Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy

Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet.
Les mer om Egeerhavet.

Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy

Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet. Båten fraktet migranter og flyktninger og var på vei fra Tyrkia til Hellas, opplyser gresk politi.
Les mer om Egeerhavet og Tyrkia.
Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy
Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet.
Les mer om Egeerhavet.
Båt fisket opp mulig granat - 16 studenter evakuert fra dekk
Forsvaret er på vei for å bistå forskningsfartøyet Helmer Hanssen etter at en mulig granat havnet på dekk.
Les mer om Helmer Hanssen.

Båt fisket opp mulig granat – 16 studenter evakuert fra dekk

Forsvaret er på vei for å bistå forskningsfartøyet Helmer Hanssen etter at en mulig granat havnet på dekk.
Les mer om Helmer Hanssen.
Så mye koster båtdrømmen
Hvilken båttype, hvilke sertifikat, og hvor mye koster vedlikehold av båten er bare noen av spørsmålene du må ta stilling til når du går til anskaffelse av båt.
SØVN, SOVE - Sov bedre på åtte dager
Drømmer du om å sove godt? Her får du søvnforskernes beste tips! Søndag Har du problemer med å sove? Selv om du har enkeltseng, er du ikke alene. Det er mange som er i samme båt, eller i samme seng som deg.
Les mer om Sov.
Brukte ikkje redningsvest
Politibåten gjennomførte ein kontroll i Borgundfjorden i Ålesund torsdag kveld. Der kom dei over ein båt der to av dei tre om bord ikkje brukte pålagt flytevest. Dei to fekk dermed kvar sitt forenkla førelegg frå politiet.
Les mer om Borgundfjorden og Ålesund.
Brann i båtfabrikk - kraftig røyktutvikling på staden
Det brenn på Øien båt på Stårheim. Politiet melder om kraftig røykutvikling.
Les mer om Stårheim og Øien.
Ny mobilkran på plass
SORTLAND: Mandag fikk Bjørn Ovik AS levert en ny mobilkran med båt til Sortland. Mobilkrana erstatter den som kjørte av veien og havnet i Forfjordelva i begynnelsen av november i fjor.
Les mer om Forfjordelva og Sortland.
- Mer plass og mer komfort på nye hurtigbåter
Norled AS tar over hurtigbåttrafikken mellom Harstad og Tromsø. Valget sto mellom Torghatten, Boreal Båt og Norled. De nye båtene som skal trafikkere strekningen Tromsø-Harstadskal ta over 290 passasjerer.
Alt er klart hos kulturbærerne
Det maritime miljøet rundt vår fiskerihistorie og kystkultur ruster seg til en ny og forhåpentligvis travel sesong. – Nå er alle brikkene falt på plass. Også båt og buss!
Kunne du tenke deg en sommerjobb som denne?
Er du god til å klatre og hoppe, kan bruke båt og skilte med håndverks-kunnskaper? Ja, og så må du trives med frisk luft. Mye frisk luft.
To personer sjekkes av helsepersonell etter røykutvikling i båt
– Det kommer masse røyk ut av båten
Leverer ny båt
Mare Safety AS fra Ulsteinvik skal levere ny båt til plattformen Edvard Grieg. Båten er den første som rulles ut av fabrikkhallen til Mare Safety godkjent etter de nye tekniske kravene til fartøy der petroleumsvirksomheter utføres. Båten skal leveres i begynnelsen av mars måned. Det skriver selskapet i en pressemelding.
Båttyveri på Kråkerøy
Politiet melder om at en båt er stjålet fra Enhuskilen Camping i løpet av natten. Båten er av typen Hansvik 18 HT. Båten stod på en avskiltet gammel henger. Politiet ønsker tips i saken.
Kari Bremnes kommer med ny konsert. Men du må ta båt for å være med
Det er ikke noe nytt at Trænafestivalens lineup domineres av norske artister. Til sommeren kan du oppleve Kari Bremnes, Daniel Kvammen, Virkelig og Erling Ramskjell på festivalen. - Konsertene er det mest spennende jeg gjør.
Brann i maskinrommet på båt
Ingen blei skadde då det byrja å brenne i maskinrommet i ein båt utanfor Florø.
Les mer om Florø.
Båt uten fører driver alene
Politiet i Nordland melder like etter klokken sju onsdag morgen om at en båt «ligger på ræk» i Sannabukta i Neverdal på Meløy. Politiet kan foreløpig ikke utelukke at det har skjedd noe alvorlig.
TV2: Båtfører i Tyskholmen-ulykka tiltalt for uaktsomt drap
En person omkom i ulykka på Tyskholmen i oktober i fjor. Nå er båtfører tiltalt for uaktsomt drap. Ulykka skjedde natt til 22. oktober. En båt med tre personer om bord gikk fra Vegsund mot Ålesund sentrum.
Oljeutslipp i Ålesund
Ålesund Brannvesen prøver å rydde opp i et oljeutslipp ved Prestebrygga. En båt har vært uheldig, og olje har rent ut i sjøen i forbindelse med iland pumping av gammel motorolje. Brannvesenet legger ut absorberene lenser for å fange opp frittflytende olje.
Les mer om Prestebrygga og Ålesund.
Tiltale: Kjørte båt på grunn med 3,29 i promille
I fjor sommer kjørte en mann i 60-årene en småbåt på grunn. Han hadde promille på 3,29.