Bærum

Rystende vedtak om lærere

Bærum er en av landets rikeste kommuner, likevel velger man å ikke satse på fremtiden. Barna våre er fremtiden, og vi er så heldige at vi har en av landets beste skoler her i kommunen.

Bråkete russ natt til mandag

Dundrende musikk og støy fra russen fratok folk nattesøvnen mange steder på Østlandet natt til mandag. Politiet fikk særlig mange klager fra beboere i Asker og Bærum.
Les mer om Asker, Bærum og Østlandet.
Russebråk i Oslo og Akershus
Det er igjen registrert russebråk i Oslo og Asker i natt. De fleste klagene kommer fra Asker og Bærum. Men også ved Gjettum T-bane, Esso Vøyenenga og ved Skullerudstua. Politiet sier russen hører etter og avslutter når de får beskjed om det.
Død person funnet i Lysakerelva
En død person er funnet i Lysakerelva i Bærum søndag formiddag. Personen ble funnet av forbipasserende ved 15-tiden søndag, og senere tatt opp på land av brannvesenet.
Les mer om Bærum og Lysakerelva.

Bærum: Mulig funn av menneskekropp

Politiet mottok meldingen i ettermiddag. – Det er observert noe i Lysakerelva, sier operasjonsleder Tor Grøttum. Brannvesenet har dykkere på stedet, og politiet jobber parallelt opp mot mulige savnede personer i området.
Les mer om Lysakerelva og Tor Grøttum.
Død person funnet i elva på Lysaker
Politiet bekrefter at en død person er funnet i elva på Lysaker i Bærum. Det er fortsatt uklart hvor lenge vedkommende har ligget i vannet.
Les mer om Bærum og Lysaker.
Fikk melding om menneskekropp i elva
Nødetatene opplyser at sterk strøm vanskeliggjør arbeidet på stedet. Oslo politidistrikt opplyser søndag ettermiddag at de har fått melding om en menneskekropp i Lysakerelva i Bærum.
Les mer om Bærum og Lysakerelva.
Elverum vant over Bærum
I 2. divisjon fotball avdeling 1, vant Elverum 2–0 over Bærum. I samme avdeling møtes Nybergsund og Raufoss til oppgjør søndag.
Les mer om Bærum, Elverum og Nybergsund.
Brutal utbygging i kulturlandskap
Staversletta. Er politikerne i Bærum i ferd med å gjøre en utbyggingstabbe i ett av Norges mest verneverdige kulturlandskap? Kommunedelplanen legger opp til en skånsom utbygging på Staversletta.
Les mer om Bærum og Staversletta.
Disse ungdommene vant med mini-verden
Det ble 8.-klassinger fra Rykkinn som gikk av med seieren i årets Innovasjonscamp i Bærum.
Åpent høringsmøte om utviklingen på Fornebu
Alle skal få engasjere seg i utviklingen av Fornebu. Derfor holder Bærum kommune og Fornebulandet vel et gedigent høringsmøte om planene mandag. Bakgrunnen er at Kommunedelplan 3 nylig er lagt ut til høring.
Slik spilles 2. runde i cupen
Se oppsettet her. Se trekningen i sin helhet nederst i saken: Fredrikstad - Odd Moss - Stabæk Grorud - Vålerenga Skeid - Sandefjord Kjelsås - Ull/Kisa Strømmen - Bærum Lørenskog - Lillestrøm Kongsvinger - Raufoss HamKam - Hønefoss
Nå kan du si din mening
Forslaget til reguleringsplanen for ny Ringeriksbane og E16 er nå lagt ut på høring. Det legges til rette for å bygge 40 kilometer nytt dobbeltspor mellom Hønefoss og Jong i Bærum, og en firefelts motorvei mellom Høgkastet i Hole til Ve i Ringerike.
HTH tapte andre kvartfinalekamp
Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.
Les mer om Bærum, Halden og Haslum.
Rammeavtale for kjøp av tjenester knyttet til sliping/matting, lakkering, re-lakkering og merking av gulv
Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Bærum kommune 935 478 715 Arnold Haukelands plass 10 Sandvika 1304 NO Kontaktperson: Junaid Aftab
Les mer om Bærum og Sandvika.
Vurderte å fjerne Asker og Bærum fra Oslo politidistrikt
Politidirektoratet (POD) vurderte å gjøre nye Asker - og Bærum - til en del av Sør-Øst politidistrikt.
Les mer om Asker, Bærum, Oslo og Sør-Øst.
Seks kjøretøy i kjedekollisjon på E18
Seks kjøretøy er involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum. Nødetatene rykket torsdag ut til en trafikkulykke på E18 inngående ved Strand i Akershus.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Seks kjøretøy i kjedekollisjon på E18
Seks kjøretøy var involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Seks biler i kollisjon på E18 i Bærum
Seks biler har vært involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum, melder Oslo-politiet.
Les mer om Bærum, E18, Oslo-politiet og Strand.
Sysselsetting i Asker og Bærum
Bærum er den 5. beste kommunen i Norge på privat sysselsetting og nest best i Akershus. Jobber du i offentlig eller kommunal sektor, eller leverer du tjenester til det offentlige? I så fall er arbeidsplassen din i fare.
Les mer om Asker, Bærum og Norge.
Uklokt å innføre bompenger for elbiler
Om det innføres avgifter på elbiler, så er det stor sansynlighet for at elbilsalget stopper opp VG, Nettavisen og NRK hadde alle saker ute i går om at en reise for elbiler mellom Oslo og Bærum vil koste 30 kroner per dag til neste år,
Les mer om Bærum, NRK, Nettavisen og Oslo.
La Engervannet være i fred
Dette gjelder forslaget til Kristoffer Andenæs om å flytte Bærum Sportsklubbs anlegg til en utfylling i Engervannet. Jeg vil innledningsvis kommentere at han innleder med å si at han vet at han kommer med et kontroversielt forslag.
Les mer om Engervannet.
Kadettangens strandpromenade
Det er kjempefint at Bærum kommune lager strandpromenade, gjestehavn og ny badeplass på Kadettangen. Å beholde stadion, som har ligget her i over hundre år på den mest solrike tomten i hele Sandvika by, er ikke mer enn rett og rimelig.
Les mer om Bærum, Kadettangen og Sandvika.
To lokale jenter i MGP jr.
Amelia «Ammy» Granly (13) fra Vollen og Bettina fra Bærum er valgt ut som finalister til årets MGPjr.
Les mer om Bettina, Bærum, MGP, MGPjr og Vollen.
Ny nasjonal lærernorm, men ikke i Bærum?
Utdanningsforbundet Bærum er svært fornøyd med Stortingets vedtak om en ny nasjonal minstenorm for lærertetthet. Dette er et vedtak som legger til rette for at alle barn i Bærumsskolen kan bli bedre sett av en lærer hver dag.
Les mer om Bærum og Bærumsskolen.