Bør

Prøv en vaskevaffel!

En vaskevaffel gjør susen - men du bør ikke spise den!

Ber om flere redningsbaser

Det bør etableres en tredje redningshelikopterbase mellom Bodø og Banak for å øke sikkerheten. Det mener både fylkesmannen i Troms og Finnmark, fylkesrådslederen og politimesteren i Troms. De ber om et møte med justisministeren for å drøfte dette.
Les mer om Banak, Bodø og Finnmark.
Etter Acer-vedtaket
Det bør ikke være grunn til å bli overrasket om det gir utslag på oppslutningen når man møter dypt folkelig engasjement med arroganse. Stortinget vedtok torsdag å innlemme EUs tredje energimarkedspakke i EØS-avtalen.
Det beste påskeværet får du til fjells - slik blir påsken
Det ser ut som om du bør komme deg opp i fjellet hvis du vil få med deg det aller beste påskeværet. Men det blir ikke så verst i lavlandet heller altså.

Barnevernet har et rettssikkerhetsproblem

De som gir hjelpende tiltak bør ikke være de samme som iverksetter tvangstiltak.
De mange «litt psyke
Lettere psykiske problemer koster samfunnet mye, men helsevesenet bør likevel ikke løse problemet. Økonomi trumfer ikke helseprioriteringer.
Statsråden ber andre kommuner se til Skedsmo: – Bør satses mer på
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie vil endre loven for å få flere i jobb.
Les mer om Anniken Hauglie og Skedsmo.
Trenger vi bestandig å dekke Ku Klux Klan?
I debatten om debattklimaet i Norge bør også vi i mediene øve en viss selvkritikk. Et godt spørsmål kan være: Trenger vi bestandig å dekke Ku Klux Klan?
Les mer om Ku Klux Klan og Norge.
Du bør ikke bryte deg inn hos denne mannen
Politiet kan verken svare ja eller nei til om kriminelle påskebander er på vei.
- Lørdag bør du nyte vintersola
Slik blir starten av påsken. I Harstad ser helga slik ut, for vinterglade borgere: Lørdag morgen opprinner med en håndfull minusgrader, blåsvixføre og solkant, men nokså mye vind i løypene.
Sylvi Listhaug hatfulle blikk
Avgåtte justisminister Sylvi Listhaugs pressekonferanse om morgen tirsdag 20. mars, hvor hun erklærer at hun trekker seg som justisminister, var en TV-opplevelse som bør gi rom for ettertanke.
Les mer om TV-opplevelse.
Fengsla for familievald
Ein sunnmørsmann i 40-åra er varetektsfengsla, tiltalt for familievald. Saka mot han startar rett etter påske, og retten meiner mannen ikkje bør kunne påvirke vitne før rettsaka. Mannen er tiltalt for vald mot tre døtre, og er tidlegare dømd for mishandling mot fleire andre av borna sine.
BA mener: Securitas og Skyss er ute på svært tynn is
Billettkontroller må gjennomføres inne på buss, bybane og båt. Skyss bør gi klar beskjed til kontrollørene om at de har null myndighet utenfor.
Hvem bør få Frivilligprisen 2018? Nå må du skynde deg å stemme.
Du kan fremdeles foreslå kandidater til Horten kommunes Frivilligpris 2018. Nå er det en uke igjen til siste frist. Nei, det mangler ikke på gode forslag. Torgeir Lorentzen har fått inn mange gode forslag allerede.
Les mer om Frivilligprisen og Horten.
Kommentar: Tid for salg
Børsene faller etter frykt for handelskrig, og Investtech ser på fire aksjer man kanskje bør kvitte seg med i perioden.
Les mer om Investtech.
Kommentar: Tid for salg
Børsene faller etter frykt for handelskrig, og Investtech ser på fire aksjer man kanskje bør kvitte seg med i perioden.
Les mer om Investtech.
Foreslår at Auli og Rånåsfoss samles i Nes kommune
Auli og Rånåsfoss samles i Nes kommune. Utredningen underbygger at tettstedet bør samles, og at det bør legges til Nes.
Les mer om Auli.
Ber bilister være tålmodige
Skal du kjøre på E6 på strekningen Kolomoen i Stange til Rudshøgda i Ringsaker i dag bør du beregne god tid. Statens vegvesen regner med stor påskeutfart både i dag og i morgen, og på akkurat den strekningen er det nå anleggsvirksomhet som vil føre til at det går saktere enn vanlig.
I dag bør du helst ikke reise på påskeferie
Hvis du kan, bør du unngå å reise på påskeferie fredag denne uken. Halvparten av forsinkelsene i hele påsken skjer i dag. Det viser tall fra Frende Forsikring. - Nordmenn gjør så mye som mulig ut av påskeferien.
Les mer om Frende Forsikring.
Bråthen: - Bør vise solidaritet Martinussen: - Uhøflig av ordføreren
Debatten om Pride-flagging gikk hett for seg i kommunestyresalen i Øksnes tirsdag denne uka. Debatten i etterkant begynner også å bli varm. Øksnes fikk tidligere i mars samme forespørsel fra Pride Vesterålen som alle andre kommuner.
Inger Anita og SNO lover påskekontroller
Scooterkjørere bør holde seg til reglene. Reinpolitiet og politioverbetjent Inger Anita Øvregård opplyser at de skal gjennomføre utmarkskontroller i påsken i år som i fjor - i flere områder av Finnmark og Nord-Troms.
Hopp i havet, ungdommer
Vil dere utrydde sult, skape det grønne skiftet og bidra til økt verdiskaping i samfunnet? Da bør dere se mot havet når dere skal velge utdanning og fremtidig yrkeskarriere.
Ap vil fjerne kontantstøtten
Arbeiderpartiet mener regjeringen bør fjerne kontantstøtten for å kunne finansiere likestilt foreldrepermisjon.
Tyrkia bør slå et klart svekket Irland
Fredagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og byr på en rekke privatlandskamper i fotball der Norge som kjent skal i aksjon hjemme mot Australia. De to største godbitene er nok Tyskland - Spania og Argentina - Italia.