Bør

Vil gi kenguru på rømmen et passende navn

Over 20.000 har stemt på hva som bør blir navnet på kenguruen som har stukket av fra dyreparken på Karmøy.
Les mer om Karmøy.

– Start bør tenke seg om

Start bør tenke seg om før de sier ja til nye investorer som har tjent penger på internasjonale spilltjenester, mener Fotballforbundet. De er klar på at norsk idrett ikke skal finansieres av midler som stammer fra utenlandske bettingselskaper.
Les mer om Fotballforbundet og Start.
Start bør tenke seg om
Start bør tenke seg om før de sier ja til nye investorer som har tjent penger på internasjonale spilltjenester. Fotballforbundet er klar på at norsk idrett ikke skal finansieres av midler som stammer fra utenlandske bettingselskaper.
Hva bør Adresseavisen skrive om fra det nye Trøndelag?
I to uker skal Adresseavisen rundt om i «nye Trøndelag. Vi jakter på folk og historier å fortelle om, og vil ha lesernes hjelp.
Les mer om Adresseavisen og Trøndelag.

Helse Sør-Øst: Outsourcing stoppes

Helse Sør-Øst vil stanse outsourcing av IT inntil videre. Venstre mener toppsjefen og styreleder i Helse Sør-Øst bør trekke seg, fordi de har tatt for lett på oppgaven.
Les mer om Helse Sør-Øst.
Akutte og langvarige smerter krever ulik tilnærming
Ost er ost, sier de i Jarlsbergreklamen, men mener det ikke. Er så smerte smerte, eller bør akutt smerte og langvarig smerte håndteres forskjellig?
Les mer om Jarlsbergreklamen.
Yrkesfagene fortjener nytenking
Høyre og Arbeiderpartiet går inn for en fondsordning for å sikre flere lærlingplasser. De bør lære av problemene med den danske ordningen.
Les mer om Arbeiderpartiet.
– Målet må ikke være at vi aldri skal krenke
Den norske motstandsbevegelsen sitt ønske om å marsjere i Fredrikstad har skapt debatt om hvor grensen ytringsfriheten bør gå. – Spørsmålet er om vi skal tåle de utålelige meningene, sier generalsekretær i Norsk Presseforbund
Advarer mot vanntrend: – Er livsfarlig
Hvis du vil gå ned noen kilo i sommer, bør du ikke prøve vannfasting, sier eksperter.
Ingen fest for festerne
Høyesterett bør fratas oppgaven med å definere «rimelig avkastning.
Selnæs beskjed til RBK: - Denne mannen bør dere kjøpe i sommer
Ole Selnæs gjester Rasmus&Saga.
Les mer om RBK.
– Andre bør også se seg selv i speilet
DRAMMEN/OSLO (NRK): Espen Bugge Pettersen beklager at han viste fingeren til Godsetunionen, men tar samtidig et oppgjør med deler av tribunekulturen på Marienlyst.
NFF vurderer Pettersen-finger
Påtalenemnda i Norges Fotballforbund (NFF) vurderer om Espen Bugge Pettersen bør straffes for å ha vist fingeren til egne supportere. Spillere har tidligere mottatt bøter for å ha gjort tilsvarende mot motstanderens supportere. Hvis nemnda oppretter sak, vil Doms- og sanksjonsutvalget konkludere i løpet av n til to uker, opplyser NFF til NRK.
– Bør si unnskyld til fansen
Leder av Godsetunionen, Thor Arne Hansen, mener at Strømsgodsets keeper Espen Bugge Pettersen bør si unnskyld til supporterne. Bugge Pettersen viste fingeren til egen fans etter mange ufine kommentarer fra tribunen den siste tiden.
Siste advarsel til elbil-eierne
Når juni er omme er det slutt på de tider da elbiler kunne parkere gratis på kommunale parkeringsplasser. Du bør i hvert fall sjekke p-automaten nøye før du tar sjansen.
May vil la nordmenn bli etter brexit
Storbritannias statsminister Theresa May mener nordmenn bør få samme rettigheter som EU-borgere i Storbritannia etter brexit.
May vil la nordmenn bli etter brexit
Storbritannias statsminister Theresa May mener nordmenn bør få samme rettigheter som EU-borgere i Storbritannia etter brexit.
Foreslår eget fond for lærlinger
- Bedre samarbeid mellom skole og arbeidsliv vil styrke elevens muligheter til å få lærlingplass. I tillegg bør det innføres et lærlingfond.
11 sportshøydepunkter du bør få med deg i sommer
Sykkel, fotball, tennis, friidrett, golf og boksing: noe for en hver smak!
Vet du når du bør ringe politiet?
Vet du når du bør ringe politiet? Test deg selv, og få politiets fasit.
Ringe politiet, eller ikke?
Vet du når du bør ringe politiet? Test deg selv, og få politiets fasit.
Lesetips til sommerferien
Vi har spurt seks forfattere om hvilke pocketbøker du bør lese i sommer.
– Boplikten bør fjernes
Ordfører i Lindesnes, Janne Fardal Kristoffersen (H), mener ordningen med boplikt er urettferdig, skriver Lindesnes Avis. – De som tar seg til rette blir vinnere, mens ærlige og redelige blir tapere. Boplikten bør fjernes, sier Kristoffersen til avisen.