Bakken

Fri ferdsel på Fv12

Fylkesvei 12 Bustneslia i Mo i Rana er nå åpen for fri ferdsel. Bilbergere skal ifølge politiet ha fått bort vogntoget som sto fast i bakken og sperret ett felt.
Les mer om Bustneslia, Fv12 og Rana.

Norsk skuffelse i Val Gardena

Ingen stor dag for Kjetil Jansrud og Co. i den «norske super-G-bakken.
Fant cyanid på skole i Oslo
Under arbeidet med å pusse opp Hasle skole i Oslo ble det funnet cyanid i bakken, skriver Aftenposten. Det giftige stoffet ble funnet på et område på en kvadratmeter, rundt en halv meter under bakken, og vil nå bli fjernet.
Les mer om Aftenposten, Hasle og Oslo.
Fant cyanid på Oslo-skole
I forbindelse med rehabiliteringen av Hasle skole i Oslo ble det funnet cyanid en halvmeter under bakken, skriver Aftenposten. Ingen elever går ved skolen nå, og entreprenøren opplyser til avisen at de ikke vet hvor det giftige stoffet stammer fra.
Les mer om Aftenposten, Hasle, Oslo og Oslo-skole.

Trøndersk entreprenør fant cyanid under bakken ved skole(pluss)

Da den trønderske entreprenøren Hent skulle grave i forbindelse med utvidelse av Hasle skole i Oslo, fant de cyanid i bakken.
Les mer om Hasle, Hent og Oslo.
Gull, glitter og gåselever
Himmelsk hummer og pekingand. På Nodee smaker maten bedre nær bakken.
USA forhindrer et «godt nyttår i oljemarkedet
Opecs oljeproduksjon falt for den fjerde måneden på rad, men Opecs produksjonskutt motvirkes av at stadig mer olje pumpes ut av bakken i USA.
Les mer om USA.
Lumsk regn i formiddag - kan bli speilglatte veier
Det lumske underkjølte regnet som fryser på bakken nådde Sørlandet på morgenkvisten, og ventes inn over det sentrale Østlandet før lunsj.
Les mer om Sørlandet og Østlandet.
Varsler regn utover dagen
På hele Østlandet fra Vestfold til Østfold er det fremdeles fare for at regn kan fryse på bakken og gi glatte veier, opplyser Meteorologisk institutt i et varsel som gjelder fra klokka 8 til 15.
Varsler glatte veier
Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om fare for regn som fryser på bakken. Dette kan gi glatte veier i Agder onsdag morgen. Se yr.no.
Les mer om Agder.
Obs-varsel om glatte veier
Regn som fryser på bakken fører til speilblanke veier i Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Telemark, Buskerud og Agder onsdag.
Spylte diesel på bensinstasjon
Ein mann (18) vart sett i arresten etter å ha spylt diesel utover bakken utanfor ein bensinstasjon i Grimstad. Ifølgje politiet betalte mannen for drivstoffet før han kvitta seg med det. Motivet er førebels ikkje kjent, opplyser politiet.
Les mer om Grimstad.
- Sjekk den utsikten!
Badstue med utsikt, badestamp rett ved ski- bakken og massasje før afterski. Her gjør det godt for kropp og sjel.
Mangler reservedeler - må sette Dreamlinere på bakken
Trøbbel for Rolls Royce.
Les mer om Dreamlinere.
Flere flyselskap må sette Dreamlinere på bakken etter motorproblemer
Flyselskaper har sett seg nødt til å la Dreamliner-fly stå på bakken som følge av motortrøbbel. Norwegian benter mer trøbbel.
Flere flyselskap må sette Dreamlinere på bakken etter motorproblemer
Flyselskaper har sett seg nødt til å la Dreamliner-fly stå på bakken som følge av motortrøbbel. Norwegian benter mer trøbbel.
Flere trær har veltet
– Det ligger trær langs bakken flere steder i Nordland, vinden er sterk og har revet dem ned. Vi er litt redde for at noen trær skal velte ut i veibanen, forteller operasjonssjef i Nordland politidistrikt Ivar Bo Nilsson
Les mer om Ivar Bo Nilsson og Nordland.
Til legevakt etter fall
En fotgjenger er kjørt til legevakta i ambulanse etter en trafikkhendelse i Haugesgate i Drammen. Et ektepar gikk ut i fotgjengerfeltet, der mannen såvidt ble truffet av en bil. Han gjorde da en brå bevegelse, og dro kvinnen ned i bakken som følge av dette. Hun ble såpass forslått i fallet at ambulansen tok henne med.
Les mer om Drammen og Haugesgate.
Sendes puljevis
Politiet skriver på Twitter at trafikken på E6 ved Storforshei nå sendes puljevis for å unngå trafikale utfordringer. Veien skal nå ha blitt strødd. Den ble stengt tidligere i kveld etter at flere vogntog stod i bakken, men politiet melder at to vogntog nå er oppe på veien igjen.
Les mer om Storforshei og Twitter.
Flere trailere står i bakken på E6
Statens vegvesen melder at E6 ved Storforshei er stengt på grunn av et trafikkuhell. Politiet skriver på Twitter at det er flere vogntog som står i bakken, og at det er vanskelig å si når veien kan åpnes igjen.
Les mer om Storforshei og Twitter.
Vanskelige kjøreforhold
Snø og regn som fryser på bakken kan gi vanskelige kjøreforhold i den søndre delen av Oppland fra i kveld og fram til torsdag morgen. Det opplyser Statens Vegvesen.
Les mer om Oppland.
Sagan var uskyldig
Peter Sagan og Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) er enige om at Sagan ikke gjorde noe galt da han ble disket i Tour de France sist sommer. Slovaken ble diskvalifisert for angivelig å ha presset briten Mark Cavendish i bakken i en spurt.
Les mer om Det, France, Mark Cavendish, Sagan og Tour.
Fare for glatte veier i kveld
Det er fare for at regn fryser på bakken på hele Østlandet fra Østfold til Telemark i kveld. Det kan føre til vanskelige kjøreforhold og lokale forsinkelser.
Les mer om Telemark, Østfold og Østlandet.
12-åring var livredd
Faren til den 12 år gamle gutten som ble overfalt i Arendal i ettermiddag, forteller til Agderposten at sønnen ble filleristet og kastet i bakken. Det skal ha vært to personer med maske som stod bak overfallet. Faren sier at sønnen var livredd.
Les mer om Agderposten og Arendal.