Balsfjord

Bensinstasjon i Troms ranet med pistol - gjerningsmann på frifot

Gjerningsperson på frifot etter væpnet ran i morgentimene fredag. (Nordlys:) Det har vært et væpnet ran på Shell bensinstasjon på Nordkjosbotn i Balsfjord kommune i Troms. Det var i morgentimene fredag at ranet fant sted.
Les mer om Balsfjord, Nordkjosbotn og Shell.

Skåring og ny seier

BALSFJORD/TROMSØ: Kent-Are Antonsen skåret sesongens første mål for hans del da Tromsø IL valset over Strømsgodset på Alfheim. 23-åringen fra Storsteinnes var treffsikker da Gjermund Åsen slo et perfekt legg ti minutter før sidebytte.
Statnett avslutter milliardprosjekt
Denne uken markerte slutten for anleggsperioden av Statnetts prosjekt Ofoten–Balsfjord. Kostnaden for prosjektet er beregnet til rundt tre milliarder kroner. Arbeidet med kraftledningen er offisielt ferdig og anleggskontorene er lagt ned.
Les mer om OfotenBalsfjord.
Ga 37 forelegg og beslagla to førerkort
Utrykningspolitiet har mandag holdt kontroll i Nordkjosbotn i Balsfjord i Troms.
Les mer om Balsfjord og Nordkjosbotn.

Politikontroll på E6 i Balsfjord - flere tatt

UP tok seks bilførere i fartskontroll Seks forenklede forelegg ble utstedet etter fartskontroll ved Stormoen på E6 i Balsfjorden i dag, melder Troms politistrikt på Twitter.
Skrapet opp møtende bil og kolliderte - målt til 2,47 i promille
Dømt til fengsel i 30 dager, bøtelagt for 39.000 kroner og mister lappen i tre år. Den 66 år gamle kvinnen fra Balsfjord skulle ikke satt seg bak rattet på bilen 18.
Les mer om Balsfjord.
Gjemte seg bak en stein da det 400 meter brede snøskredet kom
Tirsdag formiddag gikk et stort skred i Tamokdalen i Balsfjord. Det har vært flere skred over hele Troms de siste dagene, og skredfaren kan øke.
Les mer om Balsfjord og Tamokdalen.
Turister utløste skred
Balsfjord / Skred: En gruppe på 6 personer fra Sveits utløste et større skred på Rasmusstinden. Ingen tatt av skredet, og de meldte selv fra til politiet, meldte Troms poltiidistrikt tirsdag klokken 10.50.
Les mer om Rasmusstinden og Skred.
Turfølge utløste stort snøskred i Balsfjord
Et turfølge på seks sveitsere utløste et større snøskred på Rasmustinden ved Laksvatn i Balsfjord tirsdag formiddag. Det melder Troms politidistrikt på Twitter. - Ingen tatt av skredet, og de meldte selv fra, opplyser politiet.
16 fartsbøter i 60-sone på E6
UP utstedte mandag hele 16 forenklede forelegg i en 60-sone på E6 i Nordkjosbotn i Balsfjord. Den høyest målte hastigheten var 79 kilometer i timen, melder Troms politidistrikt.
Les mer om Balsfjord og Nordkjosbotn.
Personbil og vogntog kolliderte i Balsfjord
En personbil og et vogntog kolliderte torsdag ettermiddag ved Takvatnet i Balsfjord. Ifølge politiet ble ingen personer skadet. - Vi er på vei til stedet, skrev Troms politidistrikt på Twitter klokken 16.33. Saken blir oppdatert.
Les mer om Balsfjord, Takvatnet og Twitter.
Her stikker tyven av med verdier for 60.000 kroner
Pågrepet samme dag takket være gode videoovervåkningsbilder. Det var natt til søndag at Esso på Tømmerelva i Balsfjord og EIK-senteret på Andslimoen i Målselv ble utsatt for innbrudd.
Nå fortsetter milliardprosjektet mot Skaidi
Statnett har besluttet oppstart av siste strekning på prosjekt Balsfjord – Skaidi, fra Skillemoen i Alta til Skaidi i Kvalsund.
Nå fortsetter milliardprosjektet mot Skadi
Statnett har besluttet oppstart av siste strekning på prosjekt Balsfjord – Skaidi, fra Skillemoen i Alta til Skaidi i Kvalsund.
Tatt i 131 km/t i 90-sonen på E8
Like etter midnatt melder Troms poltidistrikt at en kvinne i 20-årene fikk sitt førerkort beslaglagt. Hun ble målt til 131 km/t i 90-sonen på E8 ved Seljelvnes i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune.
Les mer om Balsfjord og Nordkjosbotn.
Da sjåføren ble stoppet i kontroll E6, prøvde han å kjøre fra politiet. Han kom seg ikke langt
Operasjonssentralen i Troms politidistrikt forteller at politiet i natt har vært på Rustahøgda i Balsfjord kommune. Der gjennomførte de en promillekontroll langs E6. - En sjåfør stakk av etter kontrollen.
Les mer om Balsfjord og Rustahøgda.
Dømt for å ha drept Mads (26) i jaktulykke - anker til Høyesterett
41-åringen som er dømt etter jaktulykken i Balsfjord for ett år siden, går nå til topps for å få prøvd saken sin på nytt.
Les mer om Balsfjord og Høyesterett.
Rykker ut etter melding om branntilløp i bolig
Fredag ettermiddag oppsto et branntilløp i en bolig på Storsteinnes i Balsfjord. Det skal ha vært sentralenheten til husets sentralstøvsuger som begynte å brenne. Den ble kastet ut. Brannvesenet har kontroll på stedet.
Les mer om Balsfjord.
Jeger dømt til fengsel for uaktsomt drap i Balsfjord
Den 42 år gamle mannen som var tiltalt for å ha skutt og drept en jeger i Balsfjord i Troms i februar, er i Nord-Troms tingrett dømt til fire måneders fengsel.
Les mer om Balsfjord.
Aktor ber om fire måneders fengsel etter jaktulykke i Troms
41-åringen som er tiltalt for å ha drept en 26 år gammel jaktkamerat i Balsfjord i Troms må dømmes til fire måneders fengsel, krever aktor i saken.
Les mer om Balsfjord.
Jaktulykken i Balsfjord: Tiltalte tilbake på åstedet
Mannen som er tiltalt for uaktsomt drap på Mads Håvard Larsen var tirsdag sammen med retten tilbake på åstedet hvor han skjøt og drepte jaktkameraten.
Les mer om Balsfjord.
Jaktulykken i Balsfjord: Mads Håvard Larsen (26) døde umiddelbart av skuddet
NORD-TROMS TINGRETT (VG) Ifølge rettspatologen merket ikke Larsen noe smerte da han ble truffet i hodet av skuddet fra jaktkameraten.
Les mer om Balsfjord og Larsen.
Tiltalte i jaktulykken i Balsfjord: – For meg så det ut som en rev
NORD-TROMS TINGRETT (VG) 41-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept jaktkompisen sier i retten at han var sikker på at han skjøt en rev.
Les mer om Balsfjord.
Jaktulykken i Balsfjord: – En fullstendig tragdie
BALSFJORD/OSLO (VG) Det sier Trygve Staff som forsvarer den tiltalte 41-åringen, som i februar skjøt og drepte sin jaktkompis Mads Håvard Larsen (26).
Les mer om Balsfjord og Trygve Staff.
Mads (26) ble drept i jaktulykke - i dag starter rettssaken
BALSFJORD/OSLO (VG) Mandag starter rettssaken mot 41-åringen som skjøt og drepte Mads Håvard Larsen (26) under en revejakt i Balsfjord i Troms.
Les mer om Balsfjord.