Bandwagon


Klokken 19.00 braker det løs for Bandwagon-finale

Kveldens kapellmester Hans Christian Digermul. Foto: Christina Gulbrandsen Hans Petter Kaggerud med sin egen heiagjeng Amanda (snart 10 år) og David (6 år). Foto: Christina Gulbrandsen

Les mer om Amanda, Bandwagon-finale og David.

Fra jazz til popmusikk

Marie Munroe er artistnavnet til Hilde Marie Kjersem som gjester Tono Sessions episode 4. Se innslaget på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] Marie Munroe er den femte artisten som blir

- Å skrive musikk er som en muskel for meg

Don Martin sier du må trene for å bli sterk, og skrive masse for å få til en god tekst. Se Tono Sessions på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] I dag er det Don Martin som blir intervjuet

- Å skrive musikk er som en muskel for meg

Don Martin sier du må trene for å bli sterk, og skrive masse for å få til en god tekst. Se Tono Sessions på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] I dag er det Don Martin som blir intervjuet

- Å skrive musikk er som en muskel for meg

Don Martin sier du må trene for å bli sterk, og skrive masse for å få til en god tekst. Se Tono Sessions på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] I dag er det Don Martin som blir intervjuet

Snart klare for lokalfinalen

Det gjenstår kun få dager til påmeldingsfristen til årets Bandwagon. Allerede er flere band klare for finalen. Foto: Stian Hansen SOLO: Som den eneste av de fire påmeldte, stiller Marianne

Les mer om Bandwagon og Marianne.
Se Bandwagon-finalen

Den lokale Bandwagon-finalen sendes live fra Byfesten på Kongens Plass i Kristiansund cirka klokken 13.30 i dag.

– Kan ikke høre på musikk og vaske samtidig

Amund Maarud må konsentrere seg når han hører på musikk. Se Tono Sesssions på Bandwagon-TV her!

Les mer om Bandwagon-TV og Kan.
- Kan ikke høre på musikk og vaske samtidig

Amund Maarud må konsentrere seg når han hører på musikk. Se Tono Sesssions på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] I dag er det Amund Maarud som blir intervjuet på Tono Sessions på Bandwagon-TV.

Kan ikke spille på Verket

RANA: Fire av fem jurymedlemmer valgte Wolfscross som vinner av Bandwagon, men til Verket kommer ikke bandet. VINNERE: Kjell Albertsen og Tom Opdahl er Wolfscross og bandet er kåret

Les mer om Bandwagon, Tom Opdahl og Verket.
- Ambisjonene var å covre Beatles-låter

Det sier Bjørn Eidsvåg om starten på sin karriere. Se Tono Sesssions på Bandwagon-TV her! [ Bandwagon ] I dag er det premiere på Tono Sessions på Bandwagon-TV. Først ut er Bjørn Eidsvåg

Vant også på dialekt

Jørgen Kjærsund er nesten som Bandwagon-veteran å regne.

Les mer om Bandwagon-veteran.
- Dette er ikke kødd eller?

Bassist Ole Halvor Fossum i Hantering ble overveldtet da bandkameratene ringte for å fortelle at bandet hadde vunnet regionsfinalen i Bandwagon.

Les mer om Bandwagon og Hantering.
Her er den første finalisten!

Hantering er vinneren av regionfinalen for Østfold og er dermed klare for den nasjonale finalen i Bandwagon 2014. Hantering fra Indre Østfold er vinneren av Østfold-finalen i Bandwagon.

Hantering videre til landsfinalen

Med låta Vi er på vei skal Hantering representere Østfold i Bandwagon-landsfinalen i Namsos 8. november.

Nå skal det bli Hantering fra Østfold

Hantering fra Indre Østfold er vinneren av Østfold-finalen i Bandwagon. Nå kan gutta vinne hele konkurransen i Namsos senere i høst.

- Bare gjør det!

Sturla Larsen gikk helt til finalen i fjorårets Bandwagon i regi av Opdalingen. Her er hans råd til årets deltakere. Foto: Arkivbilde - Det artigste var å komme til finalen.

Les mer om Bandwagon, Det og Opdalingen.
Stem på din favoritt!

Onsdag kveld avgjøres det hvem den fjerde finalisten til den lokale Bandwagon-finalen i Namsos blir. Stem her! Du bestemmer hvem den fjerde finalisten blir. De tre som er klare til finalen er Steve Cooling, Bernt Smestad og Block.

- Hadde ikke nådd opp i Bandwagon

Åge Aleksandersen lovpriser Bandwagon. Men han hadde ikke levnet seg selv store sjanser i låtkonkurransen. ? I fjor hørte jeg gjennom 270 låter og fikk et godt innblikk i hva som foregår.

Les mer om Bandwagon.
Sniktitt på finalistene

Joakim Hauge får radiotid i kveld. Foto: Presse/Bandwagon Tor Andersen i Ordentlig Radio er klar for nytt adioprogram med Bandwagon-artister.

Sniktitt på finalistene

I kveldens program på Bandwagon-radio blir vi kjent med noen av de regionale finalistene fra Østfold. Joakim Hauge får radiotid i kveld.

Les mer om Bandwagon-radio og Østfold.
- Veldig bra at vi får sjansen

Både Hantering og I Now Pronounce You er videre til Østfold-finalen i Bandwagon.

Her er Østfold-finalistene i Bandwagon

- Hadde ikke nådd opp i Bandwagon

IMPONERT: I fjor hørte jeg gjennom 270 låter og fikk et godt innblikk i hva som foregår. Det er utrolig mye bra, sier Åge Aleksandersen. FOTO: BJØRN FULDSETH VANT LOKALT: SKA-frika vant den lokale konkurransen i Bandwagon på bladet.no i fjo r.

Månedsvinner søker større publikum

Som månedsvinner i Banswagon juli får Block store muligheter til å vise seg fram for et større publikum. JULI-VINNER: Block er plukket ut som månedsvinner i Bandwagon.

Les mer om Bandwagon, Banswagon og Block.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11