Banker

Tiltalt etter mafiaparagrafen

Fem tamilske menn er tiltalt etter den såkalte mafiaparagrafen for å ha lurt banker og finansselskaper for nesten 37 millioner kroner, ved å overta andre personers identitet. De siste tre årene har totalt 76 personer blitt siktet i sake, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten.

Fem tiltalt etter mafiaparagrafen for millionbedragerier

Fem tamilske menn er tiltalt etter den såkalte mafiaparagrafen for å ha lurt banker og finansselskaper for mange millioner kroner.
Betalingsstrømmer mellom Norge og utlandet, 2. kvartal 2017
Statistikken viser betalingsstrømmer mellom Norge og utlandet utført via norske banker. Datakilden er Skatteetatens valutaregister. Populasjonen omfatter grensekryssende bankoverføringer der norsk part er et ikke-finansielt foretak (næringskodene 64,65 og 66 er utelatt) eller en privatperson.
Les mer om Norge.
Robotrådgiverne kommer
Norske banker tilbyr snart robotrådgivere for sparing og verdipapirhandel. Bransjen vurderer egen autorisasjonsordning for robotene.

Mener unge østeuropeere skviser ut norsk ungdom

Senterpartiet skylder på arbeidsinnvandrere for at mange norske ungdommer står uten jobb. - Det er ingen norske som banker på, sier Zbyszek Zawadzki på denne gården på Nøtterøy.
Kveldens travtips: Frekk V76-banker
VGs travekspert, Anders Olsbu, prøver en noe dristig bankervariant i form av L.H. Starline i DNTs unghestserie for 3-årige hopper på Bjerke Travbane i kveld.
Les mer om Bjerke Travbane og L.H.
Smir mens jernet er varmt
RAULAND (NRK): I ei lita brun bu i Rauland står en 22 år gammel gutt og banker og slår i metall. Det er ikke hestesko eller knagger han lager, men et folkemusikkinstrument som mange kanskje har glemt.
Les mer om Rauland.
Lørdagens travtips: Råsterk V75-banker
Emir La Brousse har vunnet halvparten av sine 29 løp de to siste sesongene. VGs travekspert, Anders Olsbu, tror han tar seg av Per Rakkestads minneløp, selv om han må gå den tunge veien utvendig for leder.
Norges Bank: Stadig vanskeligere å få boliglån
Norske banker gjorde det enda litt vanskeligere å skaffe seg boliglån i andre kvartal i år, ifølge Norges Bank.
Kveldens travtips: Store penger på gang i V76
Det er ingen lettløst V76-rebus Bjerke Travbane byr på i kveld. VGs travekspert, Anders Olsbu, sjanser på Tenk Nå Dina som en frekk banker.
Les mer om Tenk Nå Dina og V76.
Hat-trick av Moussa i Skottland
Sofien Moussa banker inn mål for Dundee FC.
Les mer om Dundee FC, Moussa og Skottland.
Seadrill enig med bankene om å forlenge forhandlingene
Seadrill har blitt enige med sine banker om å forlenge restruktureringssamtalene til 12. september. Opprinnelig var fristen satt til 31. juli.
Like ivrige banker tross boligprisfall
De største bankene ser ingen grunn til å bremse utlån til bolig selv om boligprisene falt i juni. – Hvilken krise er det folk snakker om, sier Trond F. Mellingsæter i Danske Bank.
Les mer om Danske Bank og Trond F.
Kommentar: Tillitskampen mellom Facebook og norske banker
Denne høsten kan sparke i gang endringer i bank og finans man ikke har sett maken til siden pengevekslerne startet bankvirksomhet fra sine benker (banco) i Firenze på 1400-tallet.
Les mer om Facebook og Firenze.
Kilder: Morgan Stanley flytter handelsvirksomheten fra London
Morgan Stanley føyer seg inn i rekken av banker som flytter deler av virksomheten fra London. Et nytt handelssentrum trer frem på kontinentet.
Les mer om London.
Nå banker RBK inn scoringer: – Vi har vært bedre enn alle sa
Endelig har det løsnet for Rosenborg i serien. Det gir laget en viss trygghet før skjebneuken i Mesterligaen.
Les mer om Mesterligaen, RBK og Rosenborg.
En helt vanlig sommerdag på Tau-ferja
Bobilene er lette å få øye på i ferjekøen ved Fiskepiren i Stavanger. Kaien er full av biler som skal med Tau-ferja. Siden bobilene er litt høyere enn en vanlig personbil, stikker de seg ut. Nederlenderen i førersetet på en av dem ruller ned vinduet når Aftenbladet banker på. I bilen sitter et ektepar i 60-årene.
Storbank: – Kronen fremstår som betydelig undervurdert
I en fersk rapport fra en av verdens mest innflytelsesrike banker konkluderer analytikerne med at den norske kronen vil styrke seg betydelig fremover.
Opphavsmannen til Trump-video skrev om å knivstikke muslimer
Etter at presidenten selv twitret videoen hvor Trump banker en person med CNN-logo redigert over hodet, har videoens opphavsmann blitt en helt blant Trump-dyrkere.
Trump banker opp «CNN i Twitter-video
Donald Trump har tvitret en redigert videosnutt der han overfaller og hamrer løs på en mann som har fått hodet erstattet av CNNs logo.
Les mer om CNN og Twitter-video.
Trump banker opp «CNN i Twitter-video
Donald Trump har tvitret en redigert videosnutt der USAs president overfaller og hamrer løs på en mann som har fått hodet erstattet av CNNs logo.
Les mer om CNN og Twitter-video.
Trump angriper CNN
USAs president Donald Trump postet søndag en video der han «banker opp en person der hodet er sladdet med CNN-logoen. Videoen stammer fra en wrestlingkamp Trump deltok i.
Les mer om CNN, Donald Trump og Trump.
Trumps siste Twitter-stunt: La ut video av seg selv som «banker opp mann med CNN-hode
Har vært i konflikt med mediene de siste dagene. Her er Donald Trumps brutale svar.
Les mer om Twitter-stunt.