Barn

Sandra Lyng (30) er gravid

- Det er en liten Lyng som vokser inni magen min, annonserer artisten. Sandra Lyng (30) og samboeren Lasse Joachim Langerud venter sitt første barn i november. Lyng delte den gledelige nyheten på sin Youtube-konto.

Sandra Lyng er gravid: - Venter sitt første barn - Se og Hør

Skal bli mor for første gang i november. (Se og Hør): Artist Sandra Lyng (31) er gravid med sitt første barn, sammen med kjæresten Lasse Joachim Langerud (34). Det bekrefter Sandra overfor VG mandag ettermiddag.
Venter sitt første barn
Skal bli mor for første gang i november.
Skal sprayes ned med farger for veldedighet
Bø ungdomsskole på Avaldsnes skal arrangere et fargerikt veldedighetsløp for å hjelpe barn i Nepal.
Les mer om Nepal.

Barn født i England

Det ble en gutt, melder familien. Anbefalte saker På den private fødeklinikken Lindo Wing i London ble det i formiddag født et guttebarn som det etter alt å dømme står bra til med. Barnet får dermed fødselsdag den 23. april.
Les mer om England, Lindo Wing og London.
Kristina (11) og pappa gir bort sommerferie på hytta
Låner ut hytta gratis i sommerferien. - Det vanskeligste er å velge ut de som skal låne den. «Jeg og dattera mi (11år) ønsker å gi bort en sommerferie til en familie med barn i skolealder.
Mann siktet for overgrep mot barn
En 59 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker i Vestfold med brev- og besøksforbud. Han er siktet for grovt overgrep mot en mindreårig gutt. Mannen samtykket til fengslingen. Politiet undersøker om det kan være flere fornærmede.
Les mer om Vestfold.
Fengslet for sex med barn
En 59 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, siktet for grov seksuell omgang med en mindreårig gutt. Mannen samtykket til fengslingen. Politiadvokat Torunn Siqveland sier politiet går bredt ut i etterforskning for å undersøke om det er flere fornærmede.
Hertuginne Kate har født en sønn
Hertuginnen og prins William er dermed fått sitt tredje barn. Kate ble mandag morgen kjørt til den private fødeklinikken Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London. Like etter klokken 14 norsk tid meldte Sky News at en gutt er født.
Les mer om Lindo Wing, London og William.
Hertuginne Kate fødte sitt tredje barn: - Nå har hertuginne Kate født - Se og Hør
Hertuginne Kate og prins William har fått sitt tredje barn. (Se og Hør): Hertuginne Kate (36) og prins William (35) har blitt foreldre for tredje gang.
Les mer om Hør, Kate og William.
Hertuginne Kate og prins William fikk en gutt
Storbritannias hertuginne Kate (36) og prins William (35) har fått sitt tredje barn.
Les mer om Kate og William.
Hertuginne Kate har født en sønn
Hertuginne Kate har født en sønn. Hertuginnen og prins William er dermed fått sitt tredje barn.
Les mer om William.
Hertuginne Kate har født en sønn
Hertuginnen og prins William er dermed fått sitt tredje barn. Kate ble mandag morgen kjørt til den private fødeklinikken Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London. Like etter klokken 14 norsk tid meldte Sky News at en gutt er født.
Les mer om Lindo Wing, London og William.
Ble foreldre for tredje gang
Storbritannias hertuginne Kate (36) og prins William (35) har fått sitt tredje barn. Hertugparets tredje barn kom til verden på sykehuset St. Mary's i Paddington i London i dag.
Les mer om Kate, London, Paddington og William.
Nå har hertuginne Kate født
Kate og William har fått sitt tredje barn.
Les mer om Kate og William.
Nå har hertuginne Kate født
Kate og William har fått sitt tredje barn.
Les mer om Kate og William.
Grimstad får Bokslukerprisen: - En stor ære!
Vinner-boken «Egoland» inneholder noe så sjeldent som politisk satire for barn. Barnebokforfatteren Lars Joachim Grimstad har skrevet fjorårets beste bok for barn i alderen 10-12 år.
Les mer om Bokslukerprisen.
Slik gjør du sparing gøy for barna
Alle vet at man bør spare - også barn. Men hvordan gjøre det til noe motiverende? Sparing er ikke alltid like lett, og når du er liten er det kanskje ikke like forståelig at du må spare for å kjøpe deg ting.
Hvordan få barn til å bruke bankkort fornuftig
Sparebøssene forsvinner og vi går mot et stadig mer kontantløst samfunn. At kort og smarttelefon overtar gjør noe med barnas forståelse av penger og økonomi.
Gi et forsvarlig tilbud for våre barselskvinner
Norske Kvinners Sanitetsforening etterlyser en helhetlig debatt om barselomsorg og et forsvarlig tilbud for alle kvinner og barn.
Store aktører som Nav og Finn misbrukt av ukjent serietrakasserer
Tobarnsmora «Lise ønsket inderlig at hennes barn skulle oppleve gleden av å ha sommerferie, og svarte på en annonse for familier med dårlig råd. Det skulle vise seg at annonsen på Unicefs ferieformidling var falsk.
Les mer om Finn og Nav.
Studie: Eldre forfaller raskere når ektefelle dør
Å miste sin partner på sine eldre dager kan føre til raskere tap av kognitive evner. Men forfallet bremses hvis man har søsken eller voksne barn, viser studie.
Tiltalt for mishandling av familie
I dag starta rettssaka mot ein familiefar på Nordmøre, som er tiltalt for å ha mishandla kona og fire barn i over ti år. Mannen skal mellom anna ha nekta ungane mat og mishandla mora framfor dei. Det er sett av sju dagar til rettssaka.
Les mer om Nordmøre.
Tar ikke voksne på alvor
Jeg leste med interesse et debattinnlegg i VG om barnefilmen «Brillebjørn på bondegården». Innlegget er skrevet av journalisten Fredrik Drevon under tittelen «Lucy og Brillebjørn tar ikke barn på alvor».
Hertuginne Kate er nå på sykehuset for å føde
Hertuginne Kate, kona til prins William, er innlagt på sykehus for å føde parets tredje barn, opplyser Kensington Palace.
Les mer om Kensington Palace og William.