Begrenset

Store skogskader etter Ylva

Tusenvis av trær ga etter for ekstremværet Ylva. Nå er oppryddingen i gang. Skadene på Helgeland er begrenset, mens både Salten og Troms er langt hardere rammet. – Kalkylene så langt tyder på 5000-7000 kubikkmeter vindfall. Det varierer fra spredte rotvelt til sammenhengende områder på flere dekar, sier skogsjef i Statskog, Monica Grindberg.

Kilde til VG: Helgesen vil tillate begrenset ulvejakt i vinter

Regjeringen varsler nyheter på ulve-fronten: Det ligger an til en ny runde med ulverabalder.
Kjørte i rekkverk på Jevnaker
En bil har kjørt inn i et rekkverk på E16 i Jevnaker i krysset ved Vang Mølle. Det var fire personer i bilen, alle er ute, en av dem er lettere skadet. Det er begrenset framkommelighet på stedet og det er glatt, melder politiet.
Les mer om E16, Jevnaker og Vang Mølle.
Bruttern lover fansen at Levi blir god
Til tross for begrenset spilletid er Rosenborg-sjefen strålende fornøyd med at klubben hentet Jonathan Levi allerede i sommer. Nå kan svensken få startplass mot Real Sociedad.

Norges rikeste kvinne slapp unna med begrenset bot etter promillekjøring

Norges rikeste kvinne Katharina G. Andresen (22) måtte betale 250.000 kroner etter å ha blitt tatt med promille på Hafjell, skriver Finansavisen.
Søstre selger norsk porselen fra Fåberg til porselenslandet Kina
To gründere har med begrenset kunnskap klart å skape liv i en nærmest utdødd næring. Gaselleselskapet Styggpent eksporterer norskprodusert porselen.
Les mer om Fåberg og Kina.
Lettere skadet etter trafikkulykke
Politiet melder at en person er lettere skadet etter en trafikkulykke i Hvittingfossveien i Holmestrand. Ulykken skjedde i forbindelse med påkjørsel bakfra. Det er noe begrenset fremkommelighet på stedet, og trafikken dirigeres.
Verktøy for GDPR
Norske programvareselskaper lager løsninger for å understøtte GDPR. Ambisjonene er ikke bare begrenset til Norge, siden 23 millioner virksomheter i Europa har samme behov.
Les mer om Europa og Norge.
NAV til Ronny i rullestol: «Du kan gå 20-100 meter. Da har du ikke sterkt begrenset gangfunksjon
– Jeg lurer på hva slags medisinsk utdannelse de som jobber i Nav har, når de velger å overkjøre syv spesialistuttalelser.
Les mer om Nav og Ronny.
Lastebil mot elg på E6
Det er svært begrenset fremkommelighet på E6 i Råde etter at en elg ble påkjørt av en lastebil rett før kl. 5:30. Påkjørselen skjedde i sydgående felt like nord for avkjøring nr. 10 Åsgårdkrysset. Føreren ble ikke skadet, men veien kan uten forvarsel bli sperret en periode, melder politiet på Twitter.
Les mer om Råde, Twitter og Åsgårdkrysset.
Da Helge skulle kjøpe maling på Sletten senter, merket han at noe var galt
Den mulige gasslekkasjen på Sletten senter mandag, skjedde på et begrenset område i første etasje på senteret, ifølge brannvesenet.
Les mer om Sletten.
Her begynte folk å føle seg dårlige
Den mulige gasslekkasjen på Sletten senter mandag var begrenset til et 10–15 meter langt område foran en rulletrapp.
Les mer om Sletten.
Arealplanen er urealistisk
Er massiv fortetting i et begrenset antall områder riktig virkemiddel? Vi tviler.
– Begrenset hvor mye sympati jeg klarer å ha akkurat i den debatten
Finansminister Siv Jensen (Frp) ber folk sette seg ordentlig inn i avgiftsendring før de kommer med kritikk.
Les mer om Begrenset.
Danske Bank tror boligprisfallet fortsetter
Men den danske storbanken ser begrenset risiko for et boligkrakk.
– De ansatte begrenset barna
En ny studie viser at barn i barnehager blir begrensa av de ansatte, og leda over i typisk «jentelek og «guttelek.
Den ustyrlige digitaliseringen
Kronikk: Årets landsmøter og partiprogrammer har i begrenset grad vært opptatt av offentlig digitalisering. Derimot er det sagt mye om at innbyggere og virksomheter skal ha et enklere møte med det offentlige.
Klager på hytteplaner
Det er kommet inn to klager fra ulike friluftsorganisasjoner på den planlagte hytteutbyggingen i Flå. Det skal bygges 2000 hytter på et begrenset område. Ifølge kommunen er dette et av tre prioriterte områder som er satt av til hyttebygging for å bevare andre.
Les mer om Flå.
Nå kan du få plattformklassikeren Oddworld: Abe's Oddysee gratis
Tilbudet varer kun i en begrenset periode.
Les mer om Oddworld.
Kontroll på gatekjøkken-brann
Brannvesenet har fått kontroll på brannen i gatekjøkkenet i Sarpsborg. Innsatsleder Arve Hermansen sier til NRK at ingen personer er meldt skadet, og at skadene i bygget trolig er begrenset til gatekjøkkenet. Bygget inneholder også blant annet et tannlegekontor, en matbutikk og Tune bibliotek. Ansatte på gatekjøkkenet avhøres for å finne årsaken til brannen.
Les mer om NRK, Sarpsborg og Tune.
Noe forsinkelser i togtrafikken
Det er forsinkelser ved Drammen stasjon. Hvert tog er forsinket fra fire til åtte minutter. Årsaken er problemer med en sporveksler noe som fører til begrenset sporkapasitet. Problemene vil trolig vedvare i dagene fremover.
Les mer om Drammen.
Rikingenes nye samlerobjekt
Mercedes lager Formel 1-bil til gatebruk i begrenset opplag. Til tross for en pris på over 20 millioner kroner, kommer denne bilen til å øke i verdi.
Les mer om Formel.
– EU må tenke nytt om Nord-Korea
Sanksjonene mot Nord-Korea fungerer ikke. Derfor mener en dansk ekspert bosatt i Sør-Korea at EU må bryte med USAs linje og starte en dialog med Nord-Korea, som også vil innebære begrenset handel med regimet.
Les mer om Nord-Korea og Sør-Korea.
Ulykke i Svinndal
Føreren av en bil som har kjørt inn i et tre i Svinndal, skal ha fått moderate skader. Ulykken har skjedd på fylkesvei 115 nær Vasstveit. Det er begrenset framkommelighet på stedet, melder politiet.
Les mer om Svinndal og Vasstveit.
Får jakte på fire ryper om dagen
I år får rypejegerne skyte fire ryper per dag, men i noen terreng blir det begrenset antall jegere.