Begrenset

Vogntog sperrer E134 - ikke mulig å komme forbi

TOKKE: Et utenlandske vogntog står fast og sperrer begge kjørefelt på E134 øst for Åmot. Det er ingen muligheter å komme forbi og omkjøringsmulighetene på stedet er også svært begrenset.
Les mer om Åmot.
Mener gigantutbygging på Tolga kan ta unna melkeoverskuddet som oppstår når TINE flagger ut Jarlsberg til Irland
Problemet for Finden er at TINES leveringsplikt er begrenset til 15 millioner liter til hvert private anlegg som håndterer flytende melk, noe som i følge Synnøve Finden skaper uforutsigbarhet.
Joanna reiste hjemmefra for å tjene penger til familien. Kom tilbake i en kiste
«Jeg hadde en følelse av at sjefen hennes var i nærheten og at hun hadde begrenset tid til å snakke i telefonen, forteller søsteren.

Joanna reiste hjemmefra for å tjene penger til familien. Kom tilbake i en kiste

«Jeg hadde en følelse av at sjefen hennes var i nærheten og at hun hadde begrenset tid til å snakke i telefonen», forteller søsteren.
Mye opplegg i et begrenset marked
Alle steder mennesker samles finnes det en form for konkurranse. Og det gjelder i høyeste grad også i festivalmarkedet.
Sender flere soldater til Irak
De allierte i NATO er enige om å sende flere soldater til Irak, melder NTB. I dag har NATO et begrenset treningsoppdrag i Irak, men nå har forsvarsministrene i alliansen vedtatt at dette skal utvides til en fullstendig NATO-operasjon.
Les mer om Irak og NTB.
Flere ebøker på bibliotekene
Nå får alle bibliotek tilgang til samtlige ebøker som er gitt ut i Norge. Likevel kan man bli nødt til å vente på de nyeste bestselgerne, siden bibliotekene vil kjøpe inn et begrenset antall eksemplarer for å unngå å slå bena under boksalget.
Les mer om Norge.
Sivilombudsmannen om innsatte ved Ullersmo: – Svært bekymringsfullt
Innsatte på isolasjon i Ullersmo fengsel er alene mer enn 23 timer i døgnet, har begrenset menneskelig kontakt, lever under kritikkverdig hygieniske forhold og mangler overordnet oppfølging. Flere sier også at de er redde.
Les mer om Ullersmo.
Trump vurderer å gi Kim Jong-un en «nesestyver. Kritikerne frykter at et angrep kan utløse full krig.
Det hvite hus vurderer et begrenset militært angrep på Nord-Korea.
Les mer om Kim Jong-un og Nord-Korea.
Alle veier fører til Rom og Nøtterøy/Tjøme
Norge har gjennom flere hundre år hatt lav standard på sitt veinett. Vill natur med høye fjell og dype daler, ei slunken pengekasse og en meget begrenset teknologi, er noen av årsakene.
Les mer om Rom.
Ingen skadet
Røykutviklingen i Kristian Brennervsei i Drammen skyldes en brann i en gjenstand i en leilighet. Det er 12 leiligheter på adressen, men røykutviklingen var kun begrenset til n. Ifølge politiet ble ingen personer skadet. Brannvesenet sørger for utlufting av leiligheten.
Redusert fergekapasitet
I sambandet Årvika-Koparneset blir det redusert kapasitet på avgangen fra Koparneset klokken 05.50 tirsdag morgen. Antallet passasjerer er begrenset til 12 på grunn av transport av farlig gods, opplyser Norled.
Stoltenberg: Russland senker terskelen for bruk av atomvåpen
NATO-sjef Jens Stoltenberg peker på Russland som årsaken til at USAs president Donald Trump nå vil utvikle nye og mindre atomstridshoder som kan brukes i en begrenset atomkrig.
Les mer om Donald Trump og Russland.
Godt jordvern i Bærum
Matjord. Jordsmonnet er en ikke-fornybar ressurs som innehar mange viktige samfunnsfunksjoner. I tillegg er jordsmonnet begrenset, bare 3,3 prosent av Norges landareal er jordbruksareal.
Les mer om Bærum.
Apples smarthøyttaler blir både dyr og begrenset
Endelig lanseringsklar, men kommer neppe til Norge med det første.
Les mer om Norge.
Sykehus anmeldte hjelpepleier for seksuell trakassering: – Jeg er redd for å bli syk igjen
Sykehuset Østfold og en pasient anmeldte en hjelpepleier for seksuelt krenkende handlinger. Hjelpepleieren fikk begrenset autorisasjonen, men politiet henla saken.
Kontroll på brann
Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen på Sortland. De har fått slukket brannen, og driver utlufting av kjelleren. Skadeomfanget er begrenset til kjelleren, opplyser politiet.
Les mer om Sortland.
Den populistiske utfordringen møter motstand
Der motstanden er sterk, er populistenes fremstøt blitt begrenset. Men der hvor de normale politikerne kapitulerer for budskapet om hat og utestengning, blomstrer populismen.
Omstridte Youtube-videoer fjernet av Google
Google har begrenset tilgangen til flere av videoene der youtuberen Benjamin Falmark Foss (19) kom med ærekrenkelser mot Youtube-profilen Dennis Vareide (27).
Les mer om Google.
Redusert kapasitet på Tau-sambandet fra onsdag
Rute 2 vil ha begrenset kapasitet.
Les mer om Tau-sambandet.
Må fjerne snø fra restaurant
Snø fra restauranten over E18 ved Grelland i Holmestrand må fjernes, og det får konsekvenser for trafikken. Nordgående retning er stengt nå, og det vil være begrenset fremkommelighet en stund fremover.
Les mer om E18, Grelland og Holmestrand.
Spaltist Elin Johannessen: Mus som pisser i havet
Ett liv. Det er det vi har fått. Hver og en av oss har blitt tildelt begrenset tid her på jorda. n mulighet.
Spaltist Elin Johannessen: Mus som pisser i havet
Ett liv. Det er det vi har fått. Hver og en av oss har blitt tildelt begrenset tid her på jorda. n mulighet.