Bengt


– Tror ikke det er noen ubåt

STOCKHOLM/OSLO (NRK): Skipper Bengt Larson har vært med på undervannsjakt tidligere under den kalde krigen. Han har liten tro at det faktisk er en ubåt i den svenske skjærgården.

Les mer om Tror.

Vart kjøpte opp under aksjon

Ordførar Bengt Solheim-Olsen kan love grønsåpelukt når han før jul gir seg i kast med eit oppdrag han ikkje har spesielt god fagkompetanse på. Fylkesordføraren får nye gubben, kanskje, i ro og fred.

Ekstra bystyremøte om flyrutene

Det blir ekstraordinært bystyremøte i Flora kommune for å vedta ei høyringsfråsegn i spørsmålet om kommersielle eller statleg kjøpte flyruter. Ordførar Bengt Solheim-Olsen frå Høgre nekta først å ta opp saka i bystyret. Arbeidarpartiet er svært krasse i kritikken.

Les mer om Flora og Høgre.
By på husvask med Flora-ordføraren og lunsj med fylkesordføraren!

Vil du sleppe unna julevasken? Eller er det freistande å berre sjå på medan Floraordførar Bengt Solheim-Olsen gjer den for deg? No har du sjansen!

Målløst mellom Egersund og Førde

- Det ville seg ikke helt i de avgjørende situasjonene, sier trener Bengt Sæternes.

Les mer om Egersund og Førde.
– Varmepumpe er ikke gunstig på lang sikt

Det mener Bengt Michalsen, arkitekten bak Norges første nullhus.

Ap har ikke sviktet

Det må i all beskjedenhet være lov å minne om at vi det siste halvåret har hatt en oppslutning vi må tilbake til Bengt Martin Olsen og Per Kragseth sine velmaktsdager for å oppleve.

- Derfor beit jeg av ham øret

Tyson forteller om det berømte Holyfield-bittet. Bengt Berg bber@dagbladet.no - Jeg var fra meg av raseri etter å ha blitt skallet til av Holyfield gjentatte ganger. Det var ikke uhell.

Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Van Gaal vil klappe igjen

Manchester United-sjefen skal tette forsvaret. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO Det er lenge til januar når overgangsvinduet åpner igjen. Og forsvaret til Manchester United lekker

Les mer om Manchester United.
Van Gaal klapper ikke igjen lommeboka

Nå vil Manchester united-sjefen kjøpe forsvarsspiller. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO Det er lenge til januar når overgangsvinduet åpner igjen. Og forsvaret til Manchester United

- Bare bitterhet og prestisje kan velte VM for Northug

Ski-ekspert tror alt løser seg. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO - Det er trolig bare eventuell bitterhet og prestisje fra en av partene som kan velte VM-planene til Petter Northug,

Munkemagi for Premier Leauge-klubb

Leicester får hjelp av Buddha før kamp. Bengt Berg bber@dagbladet.no Munker på tribunen er det nye magiske grepet til Leicester. Forrige helg sto klubben for en magisk vending av Premier

Carlsen koser seg, Anand i hardtrening

Velger forskjellig oppladning før VM-matchen. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO Magnus Carlsen var ute og hygget seg med venner i Oslo lørdag kveld. Vishy Anand avsluttet med å vinne en turnering i Bilbao.

Les mer om Anand, Bilbao, Oslo og VM-matchen.
Casillas er syndebukken

Droppes i mål etter dårlig sesongstart for Real Madrid. Bengt Berg bber@dagbladet.no Ilker Casillas er blitt syndebukken for den dårlige sesongstarten for Real Madrid.

Les mer om Real Madrid.
Hareide sier det blir gull

Om Malmø FF slår Helsingborg i derbyoppgjør. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO Åge Hareide er på hugget foran søndagerns Skånederby mellom Malmø FF og Helsingborg. - Vinner vi den

I hardt vær igjen

Spillerne murrer. Sist ble det mytteri. Bengt Berg bber@dagbladet.no Laurent Blanc er ute i hardt vær igjen. Han opplevde det reneste spillermytteri under VM-turneringen i 2010 som sjef for det franske landslaget.

Les mer om VM-turneringen.
Flora-leiing splitta i vegval

Medan Flora-ordførar Bengt Solheim-Olsen (H) vil slå seg saman med kommunane nord og sør for kystbyen, vil varaordførar Jan Henrik Nygård (V) helst sjå innover mot erkerivalen Førde.

Les mer om Førde og Jan Henrik Nygård.
- Dette fiksa ikke fotballandslaget

To mål og uavgjort mot europamester Italia. Bengt Berg bber@dagbladet.no SPORT.NO - Futsallandslaget greide det som fotballgutta ikke gjorde. Å score mot Italia, smiler trener Esten

Les mer om Esten, Futsallandslaget og Italia.
Bengt Saltin er død

Den anerkjente fysiologen og antidopingjegeren Bengt Saltin er død. Han ble 79 år gammel. Saltin døde etter å ha vært alvorlig syk i lengre tid. Den svenske antidopingguruen ble født

Les mer om Bengt Saltin.
Svensk dopingjeger død

Bengt Saltin, som var en kjent dopingekspert og fysiolog, er død melder Dagbladet. Svensken ble 79 år gammel. Han var æresdoktor ved 13 høyskoler og universiteter, blant dem Norges idrettshøgskole.

Les mer om Dagbladet.
Bengt Saltin er død

Den svenske dopingeksperten er død, 79 år gammel. Vi oppdaterer saken Image info: Olav Olsen

Les mer om Image.
Dopingekspert Bengt Saltin er død

Svensken har ledet det internasjonale skiforbundets medisinske komitee i fire år, og har gjort seg spesielt kjent blant nordmenn for hans dopingbeskyldninger mot norske utøvere. I fjor var han blandt hovedkildene i SVT-dokumentaren Blodracet som mistenkeliggjorde blodverdiene til flere norske langrennsprofiler. Saltin ble 79 år gammel.

Bengt Saltin er død

Den svenske dopingeksperten er død, 79 år gammel.

Bengt Saltin er død

Den svenske dopingeksperten er død, 79 år gammel.

Dopingjegeren Bengt Saltin er død

Ble 79 år gammel. Synne Kvam skva@dagbladet.no (Dagbladet): Den svenske dopingjegeren Bengt Saltin er død, 79 år gammel. Saltins familie bekrefter overfor Expressen at han gikk bort

Les mer om Bengt Saltin og Expressen.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12