Bengt

Dømt til 21 års fengsel for dobbeltdrapet i Kirkenes

Lagsmannsretten opprettholder den 21 år lange dommen mot Bengt Ronald Hansen (59), som drepte kona og stesønnen i Kirkenes august i fjor.

God paragliding i Slovenia

Kjell-Harald Nesengmo og Bengt Magne Larsen gjorde sine saker bra i NM og nordisk mesterskap denne uka.
Juryen har kjent 60-åring skyldig i dobbeltdrap i Kirkenes
Bengt Ronald Hansen (60) sto tiltalt for å ha drept sin thailandske kone og stesønn i Kirkenes i august i fjor. Nå er han kjent skyldig av juryen i ankesaken.
Kjent skyldig i dobbeltdrap
Bengt Ronald Hansen, som sto tiltalt for å ha drept sin thailandske kone og stesønn i Kirkenes i august i fjor, er kjent skyldig av juryen i ankesaken.

Østfoldnytt 18:45

Bengt Eigil er klar for å gi deg siste nytt fra Østfold.
Les mer om Østfold.
Eriksen og Sellin skal sette Kupen på plass i Sandnes
Sandnes Ulfs trener Bengt Sæternes frykter ikke Florøs storcorer Endre Kupen spesielt, og venter at hans egne måljegere, Sellin/Eriksen, tar regien på Sandnes stadion søndag kveld.
Les mer om Endre Kupen, Kupen og Sellin.
Sensitiv informasjon på nett
Alle med eiendom i Dovre kommune fikk navn, personnummer og adresser til eiendommer lagt på nettet. Nå krever Datatilsynet en forklaring, skriver GD. Ordfører Bengt Fasteraune i Dovre beklager og sier det var en glipp i administrasjonen i kommunen.
Les mer om Datatilsynet og Dovre.
Sjekk tallene: Søndagens motstander er Sandnes Ulfs store skrekk
Bengt Sæternes har aldri slått Åsane.
Les mer om Åsane.
Bye best i nyvinning
Andreas Bye fra Halden vant sammenlagt i Grenserittet etappe. Svenske Bengt Hansson vant den tredje etappen, men seier på de to første etappene sikret Bye seieren sammenlagt. Det er første gang et slik etapperitt er arrangert som del av Grenserittet.
Les mer om Bye, Grenserittet og Halden.
Ulf-Sæternes om Viking: – Det kan være klubben har godt av å gå ned
SANDNES (VG) (Sandnes Ulf – Start 1-1) Selv om Viking og Stavanger kan skilte med toppfotballkultur i en årrekke, mener Bengt Sæternes (42) at det kanskje er like greit at rivalen går ned en divisjon, mens Sandnes Ulf rykker opp.
Les mer om Stavanger og Viking.
Sandnes Ulf-treneren trekker frem tre årsaker til at seier i toppkampen er viktig
Bengt Sæternes tror ikke toppkampen blir avgjørende, men innrømmer at seier over Start søndag ettermiddag betyr mye.
Les mer om Start.
Sjekk hva Sæternes krever for å bli fornøyd med Sandnes Ulf
Trener Bengt Sæternes er imponert av spillere som konkurrerer seg til plass på laget. Nå vil han hente flere typer med guts, og blir bare fornøyd med sesongen hvis laget ender helt der oppe.
18-åringen scoret to og ble hyllet: - Det er ikke et blaff
Tobias Heintz (18) markerte seg med to scoringer mot Lillestrøm. Men Bengt Eriksen mener likevel vi har sett unggutten bedre.
Les mer om Lillestrøm.
Arctic kunde tok 127 mill. i tap
Arctic-meglerne Mads H. Syversen og Bengt A. Rem tjente til sammen 111 millioner kroner på å selge private aksjer til Arctic-kunden Mosking. Mosking-gruppen har bokført tap på til sammen 127 millioner kroner på de samme eiendelene.
Basehopparen styrta i tunet til Gudvangen-familie
– Me blei sjokkerte alle saman, seier Bengt Andre Harveit.
Overtok Mosking-eiendommer verdt 160 mill.
Den tidligere Arctic-toppen Bengt A. Rem er blitt eier av tidligere Mosking-eiendommer verdt 160 millioner kroner. Rem fikk eiendommene som oppgjør for private krav mot Mosking.
- Dette er utrolig grumsete
Finansprofessor Thore Johnsen mener Arctic-sjef Mads Syversen og Bengt Rems private gevinster på over 100 millioner kroner fra Arctic-kunden Mosking, er særdeles uheldig.
Kunne putte 90 mill. i egen lomme mens klienten gikk over ende
Med meglerhuset Arctic Securities som rådgiver fikk eiendomskonsernet Mosking låne 2,5 milliarder kroner til opptil 18 prosent rente. Så gikk alt galt. Noen av de lånte pengene gikk til å gi Arctic-toppene Mads Syversen og Bengt Rem over 100 millioner kroner i private gevinster.
Les mer om Bengt Rem og Mosking.
21 års fengsel for dobbeltdrapet i Kirkenes
Bengt Ronald Hansen (59) er i Øst-Finnmark tingrett dømt til 21 års fengsel for å ha drept sin thailandske kone og hennes sønn i Kirkenes ifjor.
Les mer om Øst-Finnmark.
Gammel VIF-helt legger opp og blir assistenttrener i Sandnes Ulf
Sandnes Ulfs midtbanemann Bojan Zajic legger opp som spiller etter sommerferien. Han blir i stedet assistent for Ulf-trener Bengt Sæternes.
Les mer om Bojan Zajic.
Kvenene har fått felles flagg
Norske Kveners Forbund, Ruijan Kveeniliitto, har vald å anerkjenne eit felles flagg for alle kvenar i Noreg. Flagget er designa av Bengt Johansson-Kyrö frå Jukkasjärvi utanfor Kiruna i Nord-Sverige.
Her sier motstanderens trener unnskyld til Start-sjefen
I sinne knuste Bengt Sæternes et speil i garderoben etter tapet mot Start.
Les mer om Start-sjefen og Start.
Skagen på bunn hos kundene
Skagenfondene havner på desidert siste plass i Norsk Kundebarometers ferske måling. - Det er en fantastisk reise med negativt fortegn, sier høyskolelektor Bengt Lorentzen ved Handelsskolen BI.
Sandnes Ulf gjør to endringer
Trener Bengt Sæternes gjør to endringer foran kveldens oppgjør mot Bodø/Glimt. Både Vidar Nisja og Kenneth Sola starter.
Les mer om Kenneth Sola.
Nobelprisvinner blir æresdoktor ved NHH
Nobelprisvinner i økonomi, Bengt R. Holmström, og tidligere Obama-rådgivrr Sandra E. Black er to av i alt fem professorer som er utnevnt til nye æresdoktorer på NHH.