Bengt

Kvenene har fått felles flagg

Norske Kveners Forbund, Ruijan Kveeniliitto, har vald å anerkjenne eit felles flagg for alle kvenar i Noreg. Flagget er designa av Bengt Johansson-Kyrö frå Jukkasjärvi utanfor Kiruna i Nord-Sverige.

Her sier motstanderens trener unnskyld til Start-sjefen

I sinne knuste Bengt Sæternes et speil i garderoben etter tapet mot Start.
Les mer om Start-sjefen og Start.
Skagen på bunn hos kundene
Skagenfondene havner på desidert siste plass i Norsk Kundebarometers ferske måling. - Det er en fantastisk reise med negativt fortegn, sier høyskolelektor Bengt Lorentzen ved Handelsskolen BI.
Sandnes Ulf gjør to endringer
Trener Bengt Sæternes gjør to endringer foran kveldens oppgjør mot Bodø/Glimt. Både Vidar Nisja og Kenneth Sola starter.
Les mer om Kenneth Sola.

Nobelprisvinner blir æresdoktor ved NHH

Nobelprisvinner i økonomi, Bengt R. Holmström, og tidligere Obama-rådgivrr Sandra E. Black er to av i alt fem professorer som er utnevnt til nye æresdoktorer på NHH.
Remi Johansen tilbake for Sandnes Ulf
Remi Johansen er tilbake på Sandnes Ulf-laget etter et skadeavbrekk. Men trener Bengt Sæternes gjør også et par endringer til etter stortapet mot Åsane.
Les mer om Åsane.
Sæternes etter stortap i Bergen: - Hele laget sviktet
Sandnes Ulf sviktet over hele linjen og gikk på et meget stygt tap mot Åsane. Trener Bengt Sæternes var heller ikke nådig etter kampen.
Les mer om Bergen og Åsane.
Sæternes setter inn unggutt fra start for Sandnes Ulf
Trener Bengt Sæternes gjør en vesentlig forandring på laget som starter kveldens kamp mot Åsane. Andreas Dybevik henviser Bojan Zajic til benken.
Les mer om Bojan Zajic og Åsane.
Krever at helseministeren rydder opp blant alternative behandlere
Nå krever tidligere Høyre-politiker Bengt Eidem at helseminister Bent Høie (H) regulerer alternativbransjen.
Sæternes: - Vi har fått en drømmestart
Sandnes Ulf fikk sin andre strake seier. Og trener Bengt Sæternes var imponert over tålmodigheten spillerne hadde ute på banen.
Ingen endringer for Sandnes Ulf
Trener Bengt Sæternes velger å gi tillit til de samme spillerne som startet hjemmekampen mot Elverum i kveldens kamp mot Levanger.
Les mer om Elverum og Levanger.
Sandnes Ulf bør ta teten
Bengt Sæternes er på vei inn i sin tredje seriesesong med Sandnes Ulf og har satt sitt bumerke på laget. Mer enn noen gang må han og klubbsjef Tom Rune Espedal takle forventninger om opprykk til eliten.
Les mer om Tom Rune Espedal.
– Takk gud for at vi bare har n treningskamp igjen
Sandnes Ulf , Bengt Sæternes og Remi Johansen håper kampen mot Haugesund gir flere svar.
Les mer om Haugesund, Remi Johansen og Takk.
Sæternes: - Vi må stramme igjen bakover
Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes var ikke fornøyd med forsvarsspillet mot Viking.
Les mer om Viking.
Sæternes: - Mye god læring i å få juling
Bengt Sæternes lar seg ikke stresse av Sandnes Ulfs 1-5 nederlag for Start, derimot tenker han at det var i orden å få smellen i god tid før serien begynner.
Les mer om Start.
Han har tatt med spanske treningsmetoder til Sandnes
Bengt Sæternes har 17 år spillerbakgrunn i norsk og europeisk toppfotball. Han har lært litt her og litt der, men et halvt år som assistenttrener i Spania preger hans treningsmetoder aller mest.
Les mer om Spania.
De kunne spilt i eliteserien. Derfor valgte de Sandnes Ulf.
Remi Johansen, Kjell Rune Sellin, Vidar Nisja, Roy Andr Miljeteig og Bojan Zajic kunne spilt i eliteserien, men valgte Sandnes Ulf med felles nevner: Bengt Sæternes.
Sjekk Bengts (68) blinkskudd: Tok bilde av 17 elger
Da Bengt Magnusson (68) skulle ta bilde av elgflokken, var det så mange av dem at han ikke fikk plass til alle på ett bilde.
Bengt Sæternes skriver langtidskontrakt med Sandnes Ulf
Bengt Sæternes sin trenerperiode i Sandnes Ulf blir minst seks år. Han er enig med klubben om en forlenget avtale som strekker seg ut 2020.
Drama før Skartun-overgang
Oddbjørn Skartun valgte Sandnes Ulf fordi trener Bengt Sæternes har skissert en plan der han blir viktig. Men så sent som torsdag fikk Skartun nei i neven fra treneren.
Les mer om Skartun og Skartun-overgang.
Fra Brann til Sandnes Ulf
Remi Johansen (26) går fra Brann til Sandnes Ulf, melder Aftenbladet. Han fikk kun tre starter for Brann i fjor, og flytter sørover for å spille i 1.-divisjon. – Remi er en spiller som vil vise godt igjen hos oss, sier trener Bengt Sæternes.
Les mer om Aftenbladet og Brann.
Advokat klager i Drevland-saken
Advokat Bengt Waldow har klaget henleggelsen av korrupsjonssaken mot blant andre tidligere Bergen-ordfører Trude Drevland inn for Riksadvokaten.
Sæternes vil hente tre nye spillere til Sandnes Ulf
Kjell Rune Sellin (eks Sandefjord) og Roy Miljeteig (eks FKH) er på plass. Men Bengt Sæternes er ikke ferdig med å forsterke troppen før 2017-sesongen.
Les mer om FKH, Roy Miljeteig og Sandefjord.
Her er mannen som startet Drevland-saken
Advokat Bengt Erik Waldow anmeldte Trude Drevland for korrupsjon i mai 2015. Nå har han vanskelig for å forstå at saken er henlagt.
Hunder skremt av ulv
– Jeg er mest redd for hundene, jeg er ikke redd selv. Det sier Bengt-Are Barstad fra Østerdalen, etter det han mener er møtet med to ulver.