Bentley bentayga

Luksusbil skaper debatt i kristen-Norge

En amerikansk pastor har kjøpt seg ny bil til fire millioner kroner. Norske Kristne er delt i synet på luksusforbruk. Image-text: SUV: Bentley Bentayga blir betegnet som verdens dyreste SUV. Prisen i Norge er på fire millioner kroner.
Les mer om Norge og SUV.

Nå blir det priskutt på en av Norges dyreste biler

Spennende nyhet for Bentley Bentayga.
Les mer om Bentley Bentayga.
Bentley med et av verdens største bilder
I full strrelse er det stort som en fotballbane! Dette PR-stuntet til Bentley vekker oppmerksomhet og det er ikke rart. Den britiske luksusbilprodusenten, eid av Volkswagen-konsernet, har nemlig lagt ut et spesielt fotografi. Merket, som nylig lanserte luksus-SUV-en Bentayga er særlig kjent for luksussedanene Mulsanne og Flying Spur, samt Grand Toureren Continental GT. 104 meter bredt Det er en ny Mulsanne med forlenget akselavstand som, sammen med en kjent bro, har hovedrollen i det som tydeligvis har vært et helt prosjekt. Det har gått ut på å produsere et av verdens største fotografier - eller i det minste det de selv kaller det mest ekstraordinære. Se b
SUPER-SUV: Bentley Bentayga er offisiell
Det har vrt mye snakk om denne de siste tre rene og omsider er den klar, Bentleys gedigne luksus-SUV. Folk med kjennskap til seriøs, ekte og klassisk luksus vil nikke gjenkjennende til klokken med Breitling-inskripsjonen i dashbordet av edeltre. Men noen vil nok også bli overrasket når de får vite at klokken kun er tilgjengelig i en SUV. Vi for vår del hadde fryktet at dette kom til å bli ille, riktig ille. Vi snakker selvsagt om designen på Bentleys første luksus-SUV, som ble vist første gang med det barbariske navnet EXP 9 F. Det var en konseptbil som ble vist i Genève i 2012, og den mildt talt labre mottakelsen gjorde at Bentley reviderte

Trolig verdens mest luksuriøse SUV

Når Bentley lanserer Bentayga er det høys sannsynlig verdens mest luksuriøse SUV. Startprisen i markeder med lave avgifter er rundt to millioner kroner.
Les mer om Bentayga og SUV.
Her er Bentleys nye ekstreme SUV
Bentley Bentayga får W12-motor og en toppfart på over 300 km/t.
Les mer om SUV.
Første smakebit på verdens dyreste SUV
Navnet er klart, den skal hete Bentayga. Mens nyhetene står i kø på bilutstillingen i Detroit akkurat nå, benytter Bentley anledningen til å slippe litt mer informasjon om sin kommende SUV.
Les mer om Bentayga, Bentley, Detroit og SUV.
Bentley Bentayga - husk navnet!
Bentley Bentayga blir navnet på den nye luksus-SUV-en.