Bergen

Sjå Sogndal 2 i duellen mot storebror frå Bergen

Sogndal 2 møter Brann 2 på Fosshaugane i ettermiddag. Sjå kampen her.
Les mer om Bergen, Brann og Fosshaugane.

Ber om forlenget varetekt for drapssiktet mor og sønn

Politiet ber om fire nye uker i varetekt for moren og sønnen som er siktet for drapet på en 21 år gammel mann i Fyllingsdalen i Bergen i mars. Mannen døde etter å ha falt fra syvende etasje i en blokk. De to nekter straffskyld.
Les mer om Bergen og Fyllingsdalen.
Møt Mia fra Bergen
Vi Menn Fordel Her er neste ukes Vi Menn-pike. VI MENN FORDEL: I neste ukes Vi Menn blir du bedre kjent med Mia fra Bergen, som er glad i mat, hater falskhet og skulle gjerne hatt med seg Liverpools siste skanse Loris Karius på en øde øy.
Les mer om Bergen, Mia, Vi Menn og Vi Menn-pike.
Omkom i frontkollisjon i Buskerud
En person omkom i en front- mot frontkollisjon ved avkjøringen til Ringerike fengsel i Buskerud i ettermiddag. Det opplyser politiet. Også i Bergen har det vært en dødsulykke.
Les mer om Bergen, Buskerud og Ringerike.

Dødsulykke i tunnel i Bergen

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke klar.
Les mer om Bergen.
Dødsulykke i tunnel
En person har omkommet etter at en bil kjørte inn i fjellveggen i Damsgårdstunnelen i Bergen. Saken oppdateres
Les mer om Bergen og Damsgårdstunnelen.
En død i trafikkulykke i Bergen
En person i en varebil har mistet livet i en trafikkulykke i Damgsgårdstunnelen på riksvei 555 i Bergen. Personen kjørte inn i fjellveggen, opplyser politiet. Tunnelen er nå stengt i retning vest, og det er mye kø på stedet.
Dødsulykke i tunnel
Føreren av en bil omkom da bilen kjørte inn i fjellveggen inne i Damsgårdstunnelen i Bergen mandag formiddag. Tunnelen ble stengt i vestgående retning en lengre periode.
Les mer om Bergen og Damsgårdstunnelen.
En person død etter å ha kjørt i fjellveggen i tunnel
Alvorlig ulykke i Damsgårdstunnelen i Bergen.
Les mer om Bergen og Damsgårdstunnelen.
En person død etter å ha kjørt i fjellveggen i tunnel
Alvorlig ulykke i Damsgårdstunnelen i Bergen.
Les mer om Bergen og Damsgårdstunnelen.
En person død i trafikkulykke
En person er død etter at en bil har kjørt inn i fjellveggen inne i Damsgårdstunnelen i Bergen i Hordaland. Rv 555 er stengt i retning vest, og det er mye kø på Puddefjordsbroen.
- Større miljøbelastning å bruke for lite plast
- Men at plasten havner i havet er faktisk ikke maten sin feil. Det er vi som forbrukere som håndterer det feil, sier forsker. Du husker kanskje gåsenebbhvalen som i fjor vinter strandet på Sotra utenfor Bergen?
Les mer om Bergen og Sotra.
Blei seld og valdtatt på gata i Bergen – no avviser kommunen henne
Kommunen nektar å ta imot kvinne som vil flytta tilbake til byen der ho blei tvangsprostituert. – Paradoksalt, meiner bistandsadvokaten.
Les mer om Bergen.
Skal vurdera båt mellom Sotra og Bergen
Ein halv million kroner er sett av til å finne ut om ei båtrute mellom Sotra og Bergen er mogleg å få til. – Eg har purra på saka, og håpar vi får den så fort som mogleg.
Les mer om Bergen og Sotra.
Politiet jakter romfolk-liga som raner private bilselgere
Syv personer er i dag siktet for millionsvindel av bilselgere som opererer på Finn.no. Men mange ofre fortviler fordi politiet ofte henlegger sakene. Det er en kjølig vinterdag i en kommune nord for Bergen.
Les mer om Bergen og Finn.no.
The Future Group i hardt vær - nå kan de vinne Gullrutens fagpris
Selskapet bak TVNorge-satsingen «Lost in time» er blant de nominerte i kategorien Årets innovasjon. Gullruten deles ut i Bergen 5. mai, men allerede 25. april er det menneskene bak kamera og i kulissene som skal hylles i Chateau Neuf i Oslo.
Forsøkte å rane fiskerestaurant
Politiet i Bergen leter en maskert mann som ved 19.40-tiden søndag kveld forsøkte å rane en fiskerestaurant på Landås i Bergen. - Det kom en maskert person inn i restauranten som ga uttrykk for at det var et ran, sier operasjonsleder Lars Geitle.
Les mer om Bergen.
Forsøkte å rane fiskerestaurant
En maskert mann forsøkte å rane en fiskerestaurant på Landås i Bergen i kveld. Det er ikke klart om han fikk med seg noe, opplyser politiet. Det skal ikke ha vært gjester i restauranten under ranet.
Les mer om Bergen.
Maskert person forsøkte å rane fiskerestaurant i Bergen
Politiet i Bergen leter en maskert mann som ved 19.40-tiden søndag kveld forsøkte å rane en fiskerestaurant på Landås i Bergen.
Les mer om Bergen.
Ny seier til Ull/Kisa
(Nest-Sotra - Ullensaker/Kisa 0-3). Ull/Kisa kan ta med seg både tre scoringer og tre poeng etter en solid opptreden i Bergen.
Les mer om Bergen.
Driter i veien bare broen kommer
Hvis man utsetter å bygge veien, kan Hordfast bli to milliarder kroner billigere. Samtidig kan bro over Bjørnefjorden redde folketallsveksten i Bergen.
Finaleseier for «Unggutan i Bergen
TIL C vant helgens nasjonale turnering etter søndagens 2–1-seier i finalen mot Aalesund.
Les mer om Aalesund, Bergen og Unggutan.
Bussjåfør ranet med kniv av spinkel mann i militærjakke
En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter ranet. Søndag morgen ble en bussjåfør ranet med en kniv ved Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen i Bergen, opplyser Vest politidistrikt.
Les mer om Bergen, Fyllingsdalen, Oasen og Vest.
Bussjåfør ranet med kniv
I Bergen søker politiet etter en gjerningsmann etter at en bussjåfør ble ranet med en kniv ved Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen.
Les mer om Fyllingsdalen og Oasen.
Bussjåfør ranet med kniv av spinkel mann i militærjakke
Store politistyrker jakter en gjerningsmann etter et knivran i Bergen.
Les mer om Bergen.