Bergens tidende

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen.
Les mer om Hordaland og Kvam.

Bergenser dømt for trusler mot offentlig ansatte og avisredaktør

En 47 år gammel mann fra Bergen er nylig dømt til ti måneders fengsel for å ha fremsatt trusler mot politifolk, Nav-ansatte og sjefredaktøren i Bergens Tidende.
Les mer om Bergen og Nav-ansatte.
Bergensar dømt for truslar mot offentleg tilsette og avisredaktør
Ein 47 år gammal mann er nyleg dømt til ti månaders fengsel for å ha framsett truslar mot politifolk, Nav-tilsette og sjefredaktøren i Bergens Tidende.
Les mer om Nav-tilsette.
Skadet isklatrer har hengt fast i Måbødalen i to timer
En fransk isklatrer må trolig heises opp av et Sea King-helikopter. (Dagbladet): En fransk isklatrer har hengt fast i Måbødalen i to timer. Det skriver Bergens Tidende (BT). - Mannen ringte til oss klokka 11.27.

Sabelmann forsøkte å rane kvinne

En 32-årig mann fra Bergen utstyrt med sabel skal ha forsøkt å rane en kvinne i 60-årene i Bergen. Politiet ber om åtte ukers varetekt for ham. Ifølge Bergens Tidende skal ransforsøk ha skjedd i Sandviken søndag kveld.
Les mer om Bergen og Sandviken.
Bergensavisene hyller skøyte-gullet
Både Bergensavisen og Bergens Tidende vier forsiden til Håvard Holmefjord Lorentzen. Håvard Holmefjord Lorentzen tok mandag Bergens første gull i et vinter-OL. OL i Pyeongchang er det 23.
Drapssiktet i Bergen på overvåkingsvideo
Den 43 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor på Landås i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet. Det bekrefter politiet til Bergens Tidende. 43-åringen har erkjent drapet.
Les mer om Bergen.
Hungerholdts selskap har begjært VM-arrangøren i Bergen konkurs
- Vi håper at dette medfører at vi får pengene våre, sier Birger Hungerholdt fra Hole. Bergen 2017 AS, arrangøren av sykkel-VM, er begjært konkurs, melder Bergens Tidende.
Sykkel-VM slås konkurs etter å ha pådratt seg en gjeld på 80 millioner - Sykkel-VM i Bergen begjært konkurs
Bergen 2017 AS, arrangøren av sykkel-VM, er begjært konkurs, melder Bergens Tidende. Selskapet Interspons har begjært VM-arrangøren konkurs, skriver avisen torsdag.
Sykkel-VM i Bergen begjært konkurs
Bergen 2017 AS, arrangøren av sykkel-VM, er begjært konkurs, melder Bergens Tidende.
Les mer om Bergen.
Sykkel-VM i Bergen kravd konkurs
Bergen 2017 AS, arrangøren av sykkel-VM, er kravd konkurs, melder Bergens Tidende. Selskapet Interspons har kravd VM-arrangøren konkurs, skriv avisa torsdag. - Vi har fått bekrefta at Bergen tingrett tok imot konkurskravet frå oss i dag.
Les mer om Bergen og VM-arrangøren.
Selskap slår sykkel-VM konkurs
Arrangøren av sykkel-VM i Bergen har nå blitt begjært konkurs. Det melder Bergens Tidende. Selskapet Interspons varslet i januar at de ville gjøre dette fordi de arrangøren skylder dem 1,8 millioner kroner.
Les mer om Bergen.
Sykkel-VM i Bergen begjært konkurs
Bergen 2017 as, arrangøren av sykkel-VM, er begjært konkurs, melder Bergens Tidende.
Les mer om Bergen.
Lærer i Bergen mistet jobben, skal ha presset elev til sex
Læreren i 40-årene skal ha presset seg selv på jenta som under hendelsene var 17 år. (Dagbladet): Den nå 18 år gamle jenta skal ha fortalt at læreren blant annet presset seg til sex med henne på skolens toalett, skriver Bergens Tidende.
Les mer om Bergen.
Siktet for drapsforsøk etter vold
En 36 år gammel mann, som i fjor høst ble siktet for grov kroppsskade etter å ha angrepet en bussjåfør i Bergen, er nå siktet for drapsforsøk. Det melder Bergens Tidende.
Les mer om Bergen.
OL-håpet falt nok en gang: - Jeg kunne ha kjempet om medalje
Vinjar Slåtten fra Voss kom til superfinalen, men mislyktes. - Det er skuffelse nå, selvsagt, sier Vinjar Slåtten til Bergens Tidende.
Les mer om Vinjar Slåtten.
Dømt for uaktsomt drap på mopedfører
En 20 år gammel mann er dømt til 120 dagers fengsel for uaktsomt drap på en mopedfører i Kvinnherad i Hordaland for to år siden. 20-åringen er også dømt til å betale de etterlatte 625 000 kroner, melder Bergens Tidende.
Les mer om Hordaland og Kvinnherad.
Lærer skal ha presset elev til sex
En lærer ved en videregående skole i Bergen har mistet jobben etter at han skal ha innledet et seksuelt forhold til en av elevene. Rektor ved skolen bekrefter saken, melder Bergens Tidende.
Les mer om Bergen.
Siktet for å ha drept moren
Den 43 år gamle mannen som ble pågrepet og siktet for drap, etter funnet av en død kvinne på Landås i Bergen i går kveld, skal ifølge Bergens Tidende være siktet for å ha drept sin egen mor. Politiet vil varetektsfengsle 43-åringen i morgen.
Les mer om Bergen.
Bergens Tidende: Sønn (43) siktet for å ha drept moren (70)
Mannen som ble pågrepet etter funn av en død kvinne i Bergen lørdag kveld, er siktet for drap. Ifølge Bergens Tidende er den siktede mannen kvinnens sønn.
Les mer om Bergen.
BT: Sønn (43) siktet for å ha drept moren (70)
Mannen som ble pågrepet etter funn av en død kvinne i Bergen lørdag kveld, er siktet for drap. Ifølge Bergens Tidende er den siktede mannen kvinnens sønn.
Les mer om Bergen.
Fremstilles for varetektsfengsling
Mannen som i går kveld ble pågrepet etter at en kvinne ble funnet død på Landås i Bergen, blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til Bergens Tidende. Det er ikke kjent hva mannen er siktet for.
Les mer om Bergen.
Fengslingsmøte i Bergen
Mannen som er siktet etter at en kvinne ble funnet død i Bergen i går, blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen, sier politiet til Bergens Tidende. Det er ikke kjent hva mannen er siktet for. Ifølge avisen har han en relasjon til avdøde.
Les mer om Bergen.
Mann pågrepet etter dødsfall
En mann er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Landås i Bergen i går kveld. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Ifølge Bergens Tidende er den pågrepne mannen i 40-årene, men politiet har ikke bekreftet dette.
Les mer om Bergen.
«Også vi når det blir krevet»
I dag er det lett å meine at både Bergens Tidende og andre medier skulle ha vore tydelegare. Men før vi gjer oss til dommarar og slår klubba i bordet, bør vi prøve å forstå kva dei tenkte, dei som var redaktørar den gongen.