Berli

Hæren kan bli lettere

Hæren bør bli større og mer robust enn den Norge har i dag, mener sjefen for Brigade nord, Eldar Berli. Til våren kommer et forslag politikerne må ta stilling til. Forsker i sikkerhetspolitikk, Tormod Heier, mener derimot at hæren bør ha lettere spesialstyrker.

– Foreldet utstyr i Hæren

40 år gamle stridsvogner og enda eldre artilleri må erstattes raskt om Norge skal ha ambisjon å forsvare eget territorium, sier brigader Eldar Berli, sjef for Brigade Nord.
Frykter kompetansen forsvinner
Norges største ingeniørorganisasjon NITO er bekymret over oppsigelsene i oljerelatert næring på Agder. Regionsjef Maya Twedt Berli frykter et ingeniørmarked i fritt fall den nærmeste tiden. Hun etterlyser offentlige tiltak for å beholde kompetanse på Sørlandet.
Les mer om Agder og Sørlandet.
Tok seg inn med finlandshetter på, og utga seg for å være offiserer
Nordlys møtte onsdag formiddag brigader Eldar Berli og hovedtillitsvalgt Svend Andreas Aspaas ved Setermoen Garnison i Bardu.

SISTE: Tok seg inn med finlandshetter og utga seg for å være offiserer

Seks soldater ble lurt til å oppholde seg utendørs i timesvis. Nordlys møtte onsdag formiddagen brigader Eldar Berli og hovedtillitsvalgt Svend Andreas Aspaas ved Heggelia leir i Målselv.
Les mer om Eldar Berli, Heggelia og Målselv.
Se hva Norges sterkeste kvinne (46) må spise i løpet av en dag
Bestemoren fra Stokke trener til VM i Strongwoman. 46 år gamle Kikki Berli-Johansen ligger i hardtrening mot VM i Strongwoman i USA. Det betyr mye trening og enda mer mat.
Nekrolog:Ursula Tappert
Norgesvennen Ursula Tappert døde 12. august, vel 93 år gammel. Hun var elev ved den samme teaterskolen i Berlin som Ellinor Hamsun. I motsetning til denne ulykkelige unge piken var hun født inn i gladlynte kunstnermiljøer i Hamburg og Berli n.
- Eg veit ikkje om nokon som har vore gjennom så mykje og blitt så sprek
Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny - Det er alltid eit håp om noko betre Kjell Magnar Berli var livstrugande sjuk og fekk ny lever då han var 18 år. Sju år seinare er han topptrent og herjar på toppen av resultatlistene.
Les mer om Det og Kjell Magnar Berli.
Stor oppslutning om vaksine
Helsesøster jubler over russens vilje til å vaksinere seg mot hjernehinne-betennelse. Vaksine: Andr Berli Delgado har sørget for at flere elever ved Eiker videregående skole har vaksinert
Les mer om Eiker.
«I proteinpulver til 100 kroner er det like mye protein som i ett glass melk
- Han har jo ikke peiling på hva han snakker om, sier salgssjef Egil Berli-Johnsen i Proteinfabrikken om Antidoping-lege Inggard Lereims uttalelser.
Viste Norge den virkelige Morten
Hans umiddelbare tanke da han ankom Berli gård 8. august var å komme seg heim fortest mulig. 15. desember fikk vi se at slik gikk det ikke. Morten Heggdal (45) vant Farmen 2013.
Les mer om Berli, Farmen og Morten.
Nominert til spelmannspris
Melhusbygg delaktig i to nominasjoner Magnus Loddgard (34) fra Melhus er med på to Spellemannsnominasjoner. - Jeg har aldri før vært nominert til en slik musikkpris, og så blir det til to. Dette var artig, sier Loddgard på telefon fra Berli n.
Over 1,1 millioner så «Farmen-finale
Ifølge VG så 1.106.000 seere avslutningen av årets bondedrama som ble spilt inn på Berli Gård i Grimstad. Morten Heggdal gikk seirende ut av «Farmen.
Over n million så Farmen
Over n million seere fulge mandagens episode av Farmen som er spilt inn på Berli gård i Grimstad, skriver VG. Ifølge TV 2 er det den beste starten på finaleuken noensinne.
Les mer om Berli, Farmen og Grimstad.
Over n million så Farmen
Over n million seere fulge mandagens episode av «Farmen som er spilt inn på Berli gård i Grimstad, skriver VG. Ifølge TV 2 er det den beste starten på finaleuken noensinne.
Les mer om Berli, Farmen og Grimstad.
Heftig flørting på Farmen.
FARMEN-FLØRT: Selv om det har vært mye slit på Berli gård de siste ukene har noen av deltakerne tatt seg tid til å bli ekstra godt kjent. Farmen-Morten mener Lasse og Kristina er inne
Les mer om Berli, Farmen, Kristina og Lasse.
Tidenes beste Farmen-premiere
732 000 så premieren på Farmen fra Berli gård i Grimstad i går kveld og siste del ble sett av hele 789 000. Dette er på nivå med fjorårets premiere og ga TV 2 et kraftig løft.
SESONGPREMIERE MANDAG KL. 21.40. Her lager Farmen-Morten gryterett av fett og blod
Ville du spist dette? Se smakebit av første episode! Av Sandra Kristiansen Årets Farmen-deltakere er klare for å leve hundre dager i primitive forhold på Berli gård i Grimstad.
Les mer om Berli, Farmen-Morten og Grimstad.
Kikki er Norges sterkeste (SB+)
Hun løftet ikke en hest, og har ikke fletter. Men hun har rødt hår og dro en lastebil. Kikki Berli-Johnsen forsvarte tittelen som Norges sterkeste kvinne.
- Merkel er en streng Mutti
Det er noe med høsten som gjør at solen kan skinne nær overalt i Berlin samtidig som en enkelt tåkedott nekter turistene i kula på fjernsynstårnet på Alexanderplatz den utsikten de har betalt for å se. Slik den gjør denne valghelgen i Berli n.
Les mer om Alexanderplatz, Berli, Berlin og Mutti.
Farmen-deltaker løpt ned av hest
Under innspillingen av Farmen på Berli gård i Grimstad ble en deltaker løpt ned av en hest og sendt til sykehus.
Les mer om Berli, Farmen og Grimstad.
En person skadet på «Farmen
Helsepersonell rykket ut til «Farmen-gården Berli Gård i Grimstad da en person ble skadet i en hesteulykke.
En person skadet i hesteulykke på Farmen
Helsepersonell rykket ut til Farmen-gården Berli Gård i Grimstad da en person ble skadet i en hesteulykke. Til Agderposten opplyser Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) at det
Ulykke på Farmen-gården
Skal ha skjedd i forbindelse med ridning. En ambulanse ble sendt til Farmen-gården - Berli Gård i Grimstad - ved 16-tiden, til det som skal ha vært en ulykke i forbindelse med ridning.
Namsosing blir Farmen-deltaker
Innsatsleder i politiet, Morten Heggdal, er med i årets Farmen-sesong på TV2. I dag startet innspillingen. Foto: Tv2 Foto: Tv2 BERLI: I dag tidlig startet Farmen-innspillingen på Berli