Beste

Derfor er Kristoff en garantist for gode prestasjoner ved store anledninger

En fjerdeplass er det beste Alexander Kristoff har levert i et sykkel-VM, og han tror ikke han vinner i år heller. Men Kristoff kan aldri avskrives helt.

Geir Schau ute av «Skal vi danse: – Ikke helt ufortjent

Radioprogramlederen mener man ikke trenger å være danseekspert for å se at han ikke har vært den beste danseren denne sesongen.
Les mer om Skal.
Opprykk til A-klassen
Marit Voldsæter er den beste ringevikaren du aldri fikk. Og i alle fall den morsomste.
Les mer om A-klassen.
Børsen: Midtstopper best da Viking ble senket av nytt overtidsmål
Vikings Kristoffer Haugen sto frem som den beste spilleren for de mørkeblå i det sure 1-2-tapet i lokalderbyet borte mot FK Haugesund.
Les mer om Viking.

Midtstopper best da Viking ble senket av nytt overtidsmål

Vikings Kristoffer Haugen sto frem som den beste spilleren for de mørkeblå i det sure 1-2-tapet i lokalderbyet borte mot FK Haugesund.
Les mer om Viking.
Coutinho med frisparkperle – Mignolet reddet straffe i kaos-kamp
(Leicester – Liverpool 2-3) En vakker målgivende, og en enda vakrere scoring. Philippe Coutinho (25) gjør sitt beste for å blidgjøre Liverpool-fansen.
Les mer om Liverpool-fansen og Mignolet.
– Alt jeg gjorde var ikke helt gjennomtenkt, men det er sånn jeg liker å sykle
Susanne Andersen syklet inn til Norges beste plassering så langt i VM, etter «kamikaze-kjøring underveis.
Les mer om Alt.
Norges beste honning
Under norgesmesterskapet for birøktere ble honning fra Brekkestø i Lillesand lørdag kåret til landets beste. Det er birøkter Magnus Hegland Ingvaldsen fra Brekkestø som nå kan smykke seg med tittelen «norgemester i honning.
Les mer om Brekkestø og Lillesand.
Slik trener hun frem noen av landets beste jakthunder
Nina Nordby Kjelsberg (49) ligger gjerne timevis på bakken og knurrer for å trene opp en god samarbeidspartner.
Dette er Norges beste honning
Norges beste honning kommer fra Brekkestø, Skotselv og Hjellestad.
Dansk juniorgull
Danske Julius Johansen tok VM-gullet på junior-fellesstarten i VM. Han var suveren og slo italienerne Luca Rastelli og Michele Gazzoli med 51 sekunder. Beste nordmann ble Olav Hjemsæter på åttendeplass.
Sykkeltalent (19): – Gikk mange rykter om meg
BERGEN (VG) Susanne Andersen (19) kjører blåkopi av filosofien som gjorde Alexander Kristoff (30) til en av verdens beste. Det resulterte i rykter da VM-rytteren var yngre.
VM-festens mørke side: Frykter uheldige konsekvenser for norske talenter. – En skam
Det snakkes allerede om tidenes beste sykkel-VM i Bergen, men festen kan ende opp med en brutal økonomisk hangover for Norges Cykleforbund.
Les mer om Bergen.
Får skryt av Riksantikvaren
Kristiansand er blant de 15 beste kommunene i landet som får toppkarakter og skryt av Riksantikvaren for sitt arbeid med kulturminner. Det er fjerde gang Riksantikvaren rangerer norske kommuners kulturminnearbeid.
Les mer om Riksantikvaren.
VM-festen mot blodrøde tall: Frykter uheldige konsekvenser for norske talenter. – En skam
Det snakkes allerede om tidenes beste sykkel-VM i Bergen, men festen kan ende opp med en brutal økonomisk hangover for Norges Cykleforbund.
Les mer om Bergen.
VM-festens mot blodrøde tall: Frykter uheldige konsekvenser for norske talenter. – En skam
Det snakkes allerede om tidenes beste sykkel-VM i Bergen, men festen kan ende opp med en brutal økonomisk hangover for Norges Cykleforbund.
Les mer om Bergen.
Næringslivstopp ville ikke være med på dugnad: – Ikke nødvendig her hvor 7 av 10 stemte borgerlig
«Jeg forstår at dugnadsarbeid er en nødvendighet når du bor på Søndre Nordstrand og i Groruddalen. Denne e-posten fra en næringslivstopp-far til foreldre på en skole på Oslo beste vestkant har ført til krasse reaksjoner.
VM-festens mørke side: Frykter uheldige konsekvenser for norske talenter. - En skam
Det snakkes allerede om tidenes beste sykkel-VM i Bergen, men festen kan ende opp med en brutal hangover for Norges Cykleforbund. De norske sykkelstjernene frykter konsekvensene.
Les mer om Bergen.
U23-rittet ga svar: – Fortsatt optimist til søndag
To ryttere holdt unna til mål i en løype som tok knekken på den beste spurteren. Dette lærte landslagssjefen av U23-rittet.
Skaarseth beste norske
Anders Skaarseth fra Lillehammer Cykleklubb ble beste nordmann i dagens landevegsritt u-23 under VM i Bergen. Franske Benoit Cosnefroy vant rittet.
Medaljen glapp
Anders Skaarseth ble beste nordmann på tiendeplass under herrenes U23-fellesstart i VM i Bergen. Gullet gikk til franske Benoit Cosnefroy.
Les mer om Benoit Cosnefroy og Bergen.
Tom Nordlie til fotballforeldre: Kan ikke stå med stoppeklokke for å sikre lik spilletid
«Størstedelen blir skjøvet ut i kulden, skriver en forelder om Asker Fotballs barnefotballsatsing. NRKs fotballekspert Tom Nordlie mener imidlertid foreldre ikke kan kreve at barna deres alltid skal spille med de beste.
Les mer om Tom Nordlie.
Grossmuller blant de beste
En spiller på Sandefjord fotball er blant de beste spillerne i eliteserien – i spillet FIFA. Carlos Grossmüller har 72 poeng og har kun seks eliteseriespillere foran seg, skriver Sandefjord fotball på sin hjemmeside. Ifølge spillet er Rosenborgs Mike Jensen den beste i eliteserien akkurat nå.
Les mer om Sandefjord.