Beste

Det aller smarteste økonomiske rådet: Finn en partner

Har du en partner, sparer du tusenlapper hver måned. Det beste økonomiske rådet til single er derfor å finne en partner – så fremt man vil og kan det

Best i öppna landskap

PLATEANMELDELSE: Et stilfullt og kløktig lite hamskifte på en av Dybdahls aller beste plater.
Kjempeoverskudd for Felleskjøpet Rogaland Agder
Felleskjøpet Rogaland Agder fikk sitt beste resultat noen sinne i fjor med et resultat før skatt på 265 millioner kroner. Medlemmene kan vente seg en solid bonus.
Drivende godt om tyvfiske
De to Dagens Næringslivsjournalistenes jakt verden rundt etter bakmenn og mafia, er gravende journalistikk på sitt aller beste.

I januar ble han kåret til verdens beste trener. Nå har han fått sparken

Claudio Ranieri er ferdig som manager i Leicester.
Les mer om Leicester.
Minidokumentar: Kunsten å score mål. Vi møter noen av de aller beste angriperne i England
Rask. Smart. Dødelig. Villedende. Den moderne angriperen må kunne beherske mye for å ta seg til toppen i internasjonal fotball. FourFourTwo kommer tett på angripere som Jermain Defoe, Romelu Lukaku og Michael Owen i denne minidokumentaren.
Tande klar for VM
Ikke overraskende er Norges beste hopper så langt denne sesongen, Daniel-Andr Tande fra Kongsberg, med på laget til lørdagens VM-renn i normalbakken. Robert Johansson, Andreas Stjernen og Johann Andr Forfang er resten av de norske hopperne som får sjansen.
Falla verdens beste: - En halv fotballbanes avstand
Følg kvinnene her.
Kun n får terningkast seks
TV 2 Hjelper deg har testet elektriske tannbørster. Når du er ferdig med de aller beste så føles det som om tennene dine er polert, mener Niklas Plikk fra tek.no.
Les mer om Hjelper.
Cavendish vant i Abu Dhabi
Britiske Mark Cavendish var raskest i spurten og vant den første etappen av Tour of Abu Dhabi på sykkel torsdag, melder NTB. Sondre Holst Enger kom til mål langt bak de beste.
Les mer om Abu Dhabi, NTB og Tour.
Andreas (32) fra Stavanger er verdens nest beste fotograf
Andreas Kalvig Anderson fra Stavanger tok sølv i verdensmesterskapet i fotografi. Sølvet fikk han for bildet han tok av en simpel husflue.
Les mer om Stavanger.
Northug slet seg videre fra 27. plass: – Helt greit minus
OSLO/LAHTI (NRK): Petter Northug fikk noen spennende minutter i målområdet etter en svak prolog, men kvalifiserte seg for kvartfinalen med den 27. beste tiden.
Den dyre veien ut av India
Telenor-sjef Sigve Brekke sier fiaskoen i India handler om uforutsette ting. Det er i beste fall halve historien.
Les mer om India.
Han har kartlagt mange tusen spillere for Brann
Lars Tjærnås sier nei, nei og nei for Branns beste.
Les mer om Brann.
Intern norsk uenighet om forholdene som avgjør VM-sprinten: - Petter er ikke så rask
Hvem er egentlig den raskeste sprinteren av de norske og hvem er raskest i verden? Langrennsstjernene er ikke enige, bortsett fra i spørsmålet om hvem som er tidenes beste.
Les mer om VM-sprinten.
Vigdis Hjorth er nominert til Nordisk råds litteraturpris
De nominerte til Nordisk råds litteraturpris 2017 ble offentliggjort i dag. Vigdis Hjorth og Henrik Nor-Hansen har skrevet de beste norske bøkene, mener juryen.
Les mer om Henrik Nor-Hansen og Nordisk.
– Det beste vi kunne få til
Telenor-sjef Sigve Brekke forklarer hvordan det føles å tape 25 milliarder kroner i India.
Les mer om Det og India.
Liberale ideer på vikende front
Mennesker må gis mulighet til å utnytte sine evner til det beste for seg selv og samfunnet. Slik utvikles ideer til oppfinnelser. Slik etableres bedrifter. Slik skapes kunst.
Ønsker sammenslått region
– Det beste vil være n region i Nord-Norge, mener Høyres fylkestingsrepresetant i Nordland, Beate Bøe Nilsen. I går ble det kjent at regjeringen har fått flertall på Stortinget for sammenslåing av fylkene i landsdelen.
Rekordår for Møllergruppen tross dieselskandale
Norges største importør av Audi, Volkswagen og Skoda fikk massiv negativ omtale etter dieselskandalen. Nå noterer de seg tidenes beste resultat for 2016.
Bowie vant beste mannlige artist
David Bowie fikk både prisen for beste mannlige artist og beste album under Brit Awards onsdag. Prisene føyer seg inn i rekken av priser som superstjernen har fått etter sin død.
Han gikk på ski i stua og måtte bremses av foreldrene. Nå er denne gutten gullfavoritt i VM.
For sju år siden ble Johannes Høsflot Klæbo slått av 18 løpere i Midt-Norsk Mesterskap. Nå er han blant dem verdens beste skiløpere frykter aller mest.
VM-dronningen fra 97 unnskyldte russisk doping overfor kongen. Nå er flere av hennes beste utøvere utestengt fra VM
KOMMENTAR: Som bildene viser har Jelena Välbe forandret seg litt fra hun var skidronning i Trondheim 1997 til hun nå er russisk skipresident i hardt vær.
Les mer om Jelena Välbe og Trondheim.