Betale

Dømt for seksuell handling

En mann i 70-åra er dømt til fengsel i åtte måneder for seksuell handling mot sitt barnebarn da hun var under 16 år. Han nekter for at dette har skjedd, men retten tror på jentas forklaring. Han må også betale jenta en oppreisning på 90 000 kroner.

Enda en utsettelse for Norske Skog

Norske Skog utsetter igjen å komme med et løsningsforslag på å betale gjeld.
Les mer om Norske Skog.
Må betale 26.000 i parkeringsbøter
En Larvikskvinne havnet i en tvist med Porsgrunn kommune etter å ha feilparkert bilen. Hun ble nylig dømt til å betale 25.748 kroner til kommunen innen to uker. Saken ble behandlet i forliksrådet i Larvik, melder Østlands-Posten.
Må betale for oppryddingen
Etter at studentene i Kongsberg i går hadde rebusløp der de kastet fargepulver på hverandre, får de nå trolig regningen for oppryddingen, skriver Laagendalsposten. I dag lå det et tjukt lag med fargepulver i byen. Bernt Søraa i kommunen sier at de var enige om at de skulle rydde opp.

Bomringer er forhistorisk

Det er mer rettferdig å betale for hvor langt man kjører og med hvilken bil.
Får 1,1 millioner etter vasketabbe
ISS må betale over en million kroner i erstatning til Universitetet i Oslo etter en renholdsjobb i 2015, skriver Universitas. Firmaet brukte så mye vann da Geologibygningen ble vasket, at det rant ned i etasjen under og ødela et analyse-instrument.
Får 1,1 millioner etter vaskeblemme
ISS må betale over en million kroner i erstatning til Universitetet i Oslo etter en renholdsjobb i 2015, skriver Universitas. Firmaet brukte så mye vann da Geologibygningen ble bonet og vasket, at det lekket ned til etasjen under og ødela et analyse-instrument.
ISS gjorde vaskeblemme - må betale 1,2 mill. til Universitetet
ISS må betale nesten 1,2 millioner kroner i erstatning til Universitetet i Oslo etter en renholdsjobb i 2015 som endte med at et analyseinstrument ble ødelagt.
Les mer om Oslo og Universitetet.
Krangel om råteskader kan havne i Høyesterett
Rosenborg Utvikling AS vurderer å anke avgjørelsen i lagmannsretten der de ble dømt til å betale fem seksjonseiere i Rosenborg Park B2 erstatning for mangelfulle byggearbeider.
Bank betalte millioner til Johs Lundes selskap, må betale erstatning
Handelsbanken i Stavanger gjorde urettmessige utbetalinger til Lunde Gruppen i 2010, slår Gulating lagmannsrett fast.
Politiet må betale Arnt Erik 150.000 - får skarp kritikk for ransaking
Politiet i Telemark får kraftig kritikk fra Spesialenheten for håndteringen av Arnt Erik Brøndbos sak. – Dette var ulovlig politiprovokasjon, sier advokat.
Fleire utlendingar må betale
Kvar fjerde bompassering skjer utan bombrikke, og bileigarar verda rundt må fakturerast på etterskott. Sidan 2015 skuldar framleis eigarar av utanlandske bilar 22 millionar kroner til Noreg, men dei aller fleste gjer opp for seg til slutt, ifølge leiar av seksjon for brukarfinansiering i Statens vegvesen, Åge Jensen.
Les mer om Noreg og Åge Jensen.
Helsegigant dømt til å betale milliarderstatning etter kreft-søksmål
En jury i Los Angeles har dømt verdens største produsent av helseprodukter, Johnson Johnson, til å betale 417 millioner dollar (3,3 milliarder kroner) i erstatning til en 62 år gammel kvinne.
Les mer om Johnson Johnson.
Pengekrangelen mellom Hove og Hauge til Høyesterett
Landets øverste domstol skal bestemme hvor mye eiendomsinvestor Geir Hove skal betale for byens mest omtalte restauranthus. - I dag er jeg ekstra glad, sier Hove.
Les mer om Geir Hove, Hauge, Hove og Høyesterett.
Fremdeles foreldrenes ansvar
Barna trenger mat på skolen. Men foreldrene bør betale for det.
'' Bortkastet å betale tusenvis av kroner for cv-hjelp
Selskaper utnytter jobbsøkere i en sårbar situasjon når de tar flere tusen kroner for å skrive cv og søknad, mener en rekke hodejegere og rekrutterere. – Du gjør jobben bedre selv, er rådet.
Les mer om Bortkastet.
Jannicke Hansen ble overvåket av arbeidsgiver: – Jeg ble ganske paranoid
Jannicke Hansen leverte sykemelding på grunn av smerter i ankelen. Men sjefen nektet å betale ut sykepenger etter å ha studert henne på overvåkningsvideo.
Tvunget til å betale millioner
Designer raser mot Brad Pitt og Angelina Jolies svindyre prosjekt.
Les mer om Brad Pitt.
Skjebnedøgn for Norske Skogs eksistens
Natt til lørdag utløper Norske skog sin frist for å betale renter på milliardgjelden sin.
Les mer om Norske.
Telenor advarer i fersk rapport: Slik svindles sjefene
Telenor har registrert en økning i kriminelle som forsøker å lure bedriftsledere og selskapstopper til å betale dem penger.
Hvem skal betale regningen?
Politiet i Tønsberg har fått en ekstraregning på nærmere 200 000 kroner etter bombefunnene på Vallø. Nå ber de om hjelp fra Forsvaret.
Les mer om Forsvaret, Tønsberg og Vallø.
Seks kroner billigere
Bilister på den nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand må betale mindre i bompenger enn først antatt når veien står klar i 2019. Ifølge samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen går prisen ned fra 44 til 38 kroner.
Betaling for å besøke Elvis grav skuffer fansen
I nesten fire tiår har tilhengere av Elvis Presley hatt et høytidelig opptog ved graven hans uten å betale en krone. Det er det gjort endringer på nå.
Så mye taper staten på avgiftsfritak for elbiler
Staten går glipp av milliarder av kroner i året fordi elbileiere slipper å betale momsavgift og engangsavgift.
Riot må betale kompensasjon til Edgar Davids
Fotballspilleren vant i retten mot League of Legends-helten Lucian sitt striker-utseende.