Betale

NIF betalte 850.000 for omtale

Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet. – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.
Les mer om Around, NIF og Sheila Hula.
Kongsvinger får bot etter pepperspray-skandalen
Må betale 10.000 kroner.
KIL fikk 10.000 i bot
Kongsvinger må betale 10.000 kroner i bot etter at linjedommer Ole Andreas S. Haukåsen ble sprayet i ansiktet under en kamp mot Ranheim. En bosnier i 20-årene ble pågrepet etter ugjerningen. Han fikk 12.000 kroner i bot og ble sendt ut av Norge.
Les mer om Norge og Ranheim.

Kongsvinger fikk 10.000 i bot

Kongsvinger må betale 10.000 kroner i bot etter at linjedommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen ble sprayet i ansiktet under en kamp mot Ranheim i april.
Les mer om Ranheim.
Regjeringens somling koster kreftsyke Ingvar hundretusener
Fosterfaren Ingvar Hafver mister flere måneder med inntekt og må betale tilbake 140.000 kroner fordi regjeringen bruker for lang tid på å innføre en overgangsordning – til tross for at en enstemmig storting har bedt om at den skal innføres snarest.
Les mer om Ingvar.
Senterpartiet reagerer kraftig på Venstres nye strategi: – Ekstremt maktsykt
Leder i Næringskomiteen, Geir Pollestad (Sp), mener vanlige folk må betale prisen for at Venstre prioriterer regjeringssamarbeid i sin nye strategi. – De holdt oss for narr, mener han.
Nederland dømt for medvirkning til 350 drap i Srebrenica: Burde forstått at mennene kunne bli drept
Domstolen i Haag besluttet tirsdag at den nederlandske stat er ansvarlig for å betale erstatning til familiene til 350 av de drepte i Srebrenica-massakren.
Levangerdrapet: Dømt til elleve års fengsel
En 28-år gammel mann fra Eritrea ble i dag dømt til fengsel i elleve år for drapet på sin 20 år gamle kone. Han er også dømt til å betale 200.000 i oppreising til hver av kvinnens foreldre.
Les mer om Eritrea.
Google får rekordbot på 23 milliarder. Det kan føre til større endringer.
Google må betale dyrt for å ha promotert sine egne handelstjenester i toppresultatene.
En rekordbot på nær 23 milliarder kroner kan fremtvinge større endringer hos Google
Google må betale ut av ørene for å ha promotert sine egne handelstjenester i toppresultatene.
Les mer om Google.
Må betale over 1000 kr mer hver måned for noe vi egentlig ikke trenger
«Snakk om en fiendtlig innstilling til barnefamiliers økonomi! skriver Kathrine Myran i dette debattinnlegget.
Les mer om Kathrine Myran.
Mohn overtok eiendomsselskap da de ikke tilbakebetalte lån
Trond Mohn ga 350 millioner i lån til Oslo-selskapet Mosking i 2015. Da de ikke klarte å betale tilbake, fikk han hånd om noen av Oslos mest attraktive eiendommer.
Nekter å betale millionkrav
BaneNor kan havne i retten etter en avsporing på Numedalsbanen i 2014, ifølge Laagendalsposten. Togselskapet TX Logistik AB varsler søksmål om BaneNor ikke betaler minst 1,2 mill. kr i erstatning innen fredag. BaneNor avviser kravet og mener saken er foreldet.
På norgestoppen i eiendomsskatt
– Sørlandet er på norgestoppen i eiendomsskatt. Det sier distriktsleder i Huseiernes Landsforbund Vest-Agder, Espen Solum til Fædrelandsvennen. Hus- og hytteeiere på Sørlandet måtte i fjor betale over en halv milliard kroner i eiendomsskatt.
Italia vil bla opp milliarder for å redde banker
Italienske myndigheter står klare for å betale opptil 160 milliarder kroner for å redde to banker i Venezia fra konkurs, uttaler de søndag.
Les mer om Venezia.
Fotballryktene: Liverpool har ikke gitt opp Virgil van Dijk
Men nå har prisen steget. Og Jos Mourinho vil betale 1 milliard for Harry Kane.
Les mer om Dijk, Harry Kane og Virgil.
Helgeintervjuet: TV-psykolog Peder Kjøs tester nye intimgrenser
Intimitetstyrannen Peder Kjøs gir gruppeterapi på tv og skal legge ut psykologtimene sine som podkast. Den ekstreme åpenheten har en pris han er villig til å betale.
Stjal øl for 100.000 kroner fra arbeidsgiveren sin
Mannen avtalte å gradvis skulle betale ned erstatningskravet fra arbeidsgiver. Denne avtalen fulgte han ikke, og det ble rettssak.
Nordmenn har størst betalingsvilje
Ny rapport sier at nordmenn er blant de beste i verden til å overtale folk til å betale for nyheter på nett.
Flyselskap lanserer seteauksjon for å gi deg bedre plass
Flyselskapet Etihad Airways går nye veier for å få fylt tomme seter - ved å la passasjerer betale for at de står tomme.
Må flytte sau til nye beiteområder
Fylkesmannen i Oppland må finne andre beiteområder for sau som normalt beiter i ulveutsatte områder i Gran. Ifølge avisa Hadeland lover regjeringen å betale utgiftene ved til flytting av beitedyr fra Gran til andre utmarksbeiter i Oppland.
Les mer om Gran, Hadeland og Oppland.
Mer løskrutt mot formuesskatt
Enhver skatt reduserer disponible verdier for den som må betale den.
Messi vil betale millionbot
Lionel Messis betingede fengselsstraff for skattesvindel kan bli omgjort til en saftig bot på 1,9 millioner kroner. Messi vil betale boten. Mer på TV2.no.
Bot i stedet for fengsel for Messi
Lionel Messis betingede fengselsstraff på 21 måneder kan bli omgjort til en saftig bot på 1,9 millioner kroner, skriver NTB. Det er den spanske påtalemyndigheten som opplyser at den kan bli frafalt og at Messi i stedet kan betale 3000 kroner per dag.
Les mer om Messi og NTB.