Big

Fem norske kjørere bekrefta til X Games Norway

-- Fem norske kjørere bekrefta til X Games Norway Bråten, Nummedal, Killi og Sjåstad Christiansen er invitert til big air-konkurransen 19. mai.

Åge og Sambandet til Idyllfestivalen

Fra før har de «signet» Big Bang, Veronica Maggio, Astrid S, Cezinando og Bjørn Eidsvåg. Nå er også Åge Aleksandersen og Sambandet klar for Idyllfestivalen i Fredrikstad 22 - 23.juni. - Åge Aleksandersen er en pillar i norsk rock.
Lokale Vest Supply blir partner i BIG-gruppen
Tidligere i år skrev Tidens Krav at den lokale utstyrsleverandøren Vest Supply var i ferd med å bytte kjedeleverandør. Vest Supply var tidligere en del av Tools.
Les mer om Vest Supply.
Guide til New York: Gatematen du må få med deg
NEW YORK (VG reise) Har du noen gang spist en «dråpe» vann? Eller hva med røkt svineribbe, røkt kimichi, ost, bacon og chipotlesaus i et «burgerbrød» av en glasert smultring? Ikke? Smak litt på disse tipsene fra The Big Apple.
Les mer om New York og The Big Apple.
- Avviste at Gud sto bak big bang
Verdens mest kjente vitenskapsmann, fysikeren, kosmologen og ateisten Stephen Hawking er død. - Hans avskrivelse av Gud som universets skaper bygget på en forenklet lesning av kristen tro, sier professor ved Menighetsfakultetet, Atle Søvik.
Elon Musk: - Mars-romskipet vårt er klart til neste vår
Elon Musk sier at han håper at romskipet Big Falcon Rocket vil være klart til å fly turer allerede neste år. Norsk romekspert er skeptisk.
Les mer om Big Falcon Rocket.
Her har «hele byen tatt turen innom siden åpningen
Nå har franchisekjeden Big Bite kommet til Finnmark. Den ferske daglig lederen på Amfi i Alta, Amir Habibi, kan fortelle om en kanonstart siden de åpnet 8. mars.
Big Brother is Watching You
Fra Michael Radfords film «1984» basert på George Orwells roman med samme navn fra 1948. Stillbilde: YouTube. Alt er på plass nå. Klart for den store dagen. Vel, nesten.
Les mer om Watching You.
From Nashville with love
Har du et nyhetstips? Om dere ennå ikke har merket dere navnet Jonas Ledang, er det nå på tide. Overhallingen har alle forutsetninger for å bli «the next big thing» fra vårt distrikt.
P3s musikksjef: – Christine Dancke skal ikke gjøre flere arbeidsavtaler med Little Big Sister
Etter habilitetssaken rundt Christine Dancke har P3 gjort grep. P3s musikksjef mener likevel ikke at de har et problem.
Her kjører OL-medaljøren i Big Air rundt i britiske gater
Bronsemedaljør i Big Air Pyeongchang, Billy Morgan (28), tar ikke kulda som har vært i England den siste uka veldig tungt.
Ungt regitalent til One Big Happy Family
«Gullstolen»-vinner Halfdan Ullmann Tøndel blir del av den store, glade filmproduksjonsfamilien. - Halfdan Ullmann Tøndel har studert ved Westerdals og har vunnet prestisjetunge priser for sine kortfilmer i både inn og utland.
Adam Scott med videre i «Big Little Lies»
Adam Scott har underskrevet kontrakt om å fortsette å spille den lojale, trofaste ektemannen til utro Reese Witherspoon i «Big Little Lies». Men det bærer mot avsløringer i andre sesong.
Les mer om Reese Witherspoon.
En trøstende andreplate og en ølfarget eksklusiv vinyl
KONGSVINGER: Roger Græsberg om en drøy måned i Bastine, Mono og Big Dipper. Plata kommer også ut på ølfarget vinyl.
Les mer om Bastine, Big Dipper og Mono.
Dette skjer i OL lørdag
Mange norske gullmuligheter på mesterskapets nest siste dag. Dagens øvelser Klokken 02.00: Snowboard, big air menn (Eurosport Norge) Klokken 03.00: Alpint, lag, mixed (TVNorge) Finalen starter klokken 04.28.
Les mer om Klokken.
Dette skjer i OL lørdag
Mange norske gullmuligheter på mesterskapets nest siste dag. Dagens øvelser Klokken 02.00: Snowboard, big air menn (Eurosport Norge) Klokken 03.00: Alpint, lag, mixed (TVNorge) Finalen starter klokken 04.28.
Les mer om Klokken.
Grande med OL-stikk til Ivanka Trump i Pyeongchang
President Donald Trumps datter Ivanka er på plass i Pyeongchang. Det fikk kulturminister Trine Skei Grande til å ta i bruk Twitter. Lørdag var herrenes big air-finale første stopp for presidentdatteren i Pyeongchang.
Oppdaget Trumps datter - Grandes frekke hilsen
Ståhei i OL-byen Pyeongchang i natt. PYEONGCHANG (Dagbladet): Kulturminister Trine Skei Grande (47) og presidentdatter Ivanka Trump (36) var begge på nattas Big Air-finale i OL.
Stygt treningsfall endret Bergrems finaleplan: - Det burde ødelagt meg
Torgeir Bergrem var marginer unna det helt store i nattens big air-konkurranse. Men medaljen glapp da han ikke klarte å lande hoppet han ikke hadde trent på.
Stygt treningsfall endret finaleplanen: - Det burde ødelagt meg
Torgeir Bergrem var marginer unna det helt store i nattens big air-konkurranse. Men medaljen glapp da han ikke klarte å lande hoppet han ikke hadde trent på. PYEONGCHANG: Dermed endte det med en sjuendeplass for klæbyggen.
Stygt treningsfall endret Bergrems finaleplan: - Det burde ødelagt meg
Torgeir Bergrem var marginer unna det helt store i nattens big air-konkurranse. Men medaljen glapp da han ikke klarte å lande hoppet han ikke hadde trent på.
Bergrem falt fra OL-medalje
Torgeir Bergrem (26) ledet etter første run, men feilet i både run to og tre. Torgeir Bergrem satt en backside 1620 i sitt første hopp i Big Air-finalen, og ledet med en score på 88,50.
Skuffet Bergrem falt fra sensasjonell OL-medalje: - Jeg måtte forandre gameplanen
PYEONGCHANG/OSLO (VG) 26 år gamle Torgeir Bergrem ledet etter at alle finalistene hadde hoppet ett av sine tre forsøk i Big Air-finalen natt til lørdag. Men så sa det stopp.
Bergrem falt fra OL-medalje med Ivanka Trump på tribunen
Torgeir Bergrem hadde medaljemulighet i OL-finalen i big air snowboard, men falt to ganger. Artikkelen oppdateres PYEONGCHANG: Med Ivanka Trump på tribunen klinket Torgeir Bergrem (26) til i det første finalerunet snowboard big air.