Bil

Bil av veien i Sirdal - sjåføren lettere skadet

Bilen er totalskadet, opplyser politiet.
Les mer om Sirdal.

Mopedist til sykehus

En moped kjørte i en bil bakfra i rundkjøringen i Tempokrysset i Sandefjord i dag. Mannen, som er i 20-årene, er fraktet til sykehus med mulig benbrudd. Det ble først meldt at en motorsykkel var involvert, men politiet opplyser nå at det var snakk om en moped.
Les mer om Sandefjord og Tempokrysset.
Trafikkulykke i Sandefjord
En bil og en motorsykkel er involvert i en trafikkulykke i Tempokrysset i Sandefjord. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Sandefjord og Tempokrysset.
Bil har kjørt av veien i Sirdal
På fylkesvei 42 ved Sandvatn i Sirdal kjørte en bil av veien klokka 08.45, melder Sør-Vest politidistrikt. Føreren er ute av kjøretøyet.
Les mer om Sandvatn, Sirdal og Sør-Vest.

Trafikkuhell i Bjørvikatunnelen

En bil og en trailer har kollidert i vestgående løp i Bjørvikatunnelen. Bilen skal ha snurret, ifølge politiet.
Les mer om Bjørvikatunnelen.
Kjørte i grøfta i stjålet bil
En beruset mann er pågrepet i Arendal etter at bilen han kjørte havnet i grøfta. Bilen ble stjålet fra sykehuset i Arendal i går kveld, og taues nå inn. Mannen framstilles for utvidet blodprøve, ifølge politiet.
Les mer om Arendal.
Trafikkuhell i Larvik
En bil har kjørt i en midtrabatt i Larvik. Politi og ambulanse er på stedet. Politiet opplyser at føreren er en kvinne i 60-åra.
Les mer om Larvik.
Oppdaget brann under kjøring
Det begynte å brenne i en bil under kjøring på Sem i Tønsberg rett før kl. 16 i ettermiddag. Det var to personer i bilen, men de fikk kjørt til siden og varslet brannvesenet. Bilen er totalskadd, opplyser politiet.
Les mer om Sem og Tønsberg.
Full stans etter ulykke
Det er fortsatt full stans på nye E18 etter at tre biler var involvert i en ulykke mellom Elvestad og avkjøringen til fylkesvei 120. Askimporten er stengt i retning Oslo. – En bil skal ha kjørt til siden med motorstopp. Så skal det ha stanset en bil nummer to for å hjelpe til. Da skal bil nummer tre ha kjørt inn i bilene bakfra, opplyser operasjonsleder i Østfold, avdeling Follo, Kari Monsen.
Gutt på rullebrett påkjørt av bil
Ulykken skjedde i Hundvågkrossen. Den 14 år gamle gutten fremstår som uskadd, opplyser politiet.
Les mer om Hundvågkrossen.
Bil påkjørt
Politiet ønsker tips etter at en parkert bil ble påkjørt på en parkeringsplass utenfor Vinstra legekontor i formiddag. Bilen som ble påkjørt var en sølvfarget Toyota Corolla.
Les mer om Toyota Corolla og Vinstra.
Brann i bil i Lier
Nødetatene har mottatt melding om brann i en bil på E18. Det skal være brann i motorrommet på bilen som nå står i nærheten av Liertoppen.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Amfetamin skjult i hermetikkbokser
Da tollere undersøkte en polskregistrert bil som kom med ferga fra Hirtshals til Larvik i mars, reagerte de på antallet hermetikkbokser. Da de undersøkte dem nærmere fant tollerne fem kilo amfetamin. Det var to kvinner i 20-årene som satt i bilen, og politiet overtok saken.
Les mer om Larvik.
Brann i bil på Hønefoss
Det brenner i en bil i Hønefoss sentrum. Politiet melder at brannvesenet har kontroll over brannen.
Støtfangeren skrapet i bakken da bilen ble stoppet etter 1300 km. Bak rattet satt en tolvåring
Tolvåringen skal ha forsøkt å krysse Australia på tvers med foreldrenes bil.
Les mer om Australia.
Østlandet: Vanskelige kjøreforhold og flere ulykker på grunn av snø
En bil har havnet på taket på Romerike og en annen i en fjellvegg i Flesberg. Begge deler på grunn av vanskelige kjøreforhold.
Les mer om Flesberg og Romerike.
Sommerdekk? – La bilen stå
Det snør på Østlandet og mange veier er glatte. Politiet oppfordrer folk til ikke å kjøre bil, hvis bilen har sommerdekk. Det er også forsinkelser i flytrafikken.
Les mer om Østlandet.
Politiet: – La bilen stå
Det snør og mange veier er glatte. Politiet oppfordrer folk til ikke å kjøre bil, hvis bilen har sommerdekk.
Lastebil traff stolpe i Maridalen
I Maridalen har en lastebil kollidert med en strømmast rett innenfor broen ved Hammeren. Politi, brannvesen og Hafslund er på vei, men det er så langt ikke klart hvor omfattende skader det er på bil og mast. Det skal ikke være noen personskader, ifølge politiet.
Les mer om Hafslund, Hammeren og Maridalen.
Bil inn i fjellvegg
En bil har kjørt inn i en fjellvegg i Lyngdal i Flesberg. Ulykken har skjedd i Vatnåsveien. Nødetatene er på vei til stedet nå.
Les mer om Flesberg, Lyngdal og Vatnåsveien.
Innbrudd i bolig i Hokksund
Det har vært innbrudd i en bolig i Øvre Hellefossvei på Hokksund. Huseieren oppdaget to personer som løp fra stedet. Innbruddet skjedde like etter klokka 4. En PC ble stjålet fra en bil.
Etterlyser fører
Politiet på Leknes etterlyser føreren av en sølvfarget personbil som har kjørt utfor i Idrettsgata og påført skade på en parkert bil. Hendelsen skjedde rundt midnatt.
Les mer om Idrettsgata.
Bil stjålet i Tønsberg
En Mazda 1500 delux, grå fra 1967 – veteranbil er stjålet i Tønsberg. Tyveriet skal ha skjedd løpet av siste 15 min, melder politiet.
Les mer om Tønsberg.
E39-ulykken: - Glad for at jeg fortsatt lever
Plutselig, midt i 80-sonen på E 39, skjer alle bilføreres mareritt for Preben Heggland Pollard: en bil skjærer ut rett foran fra motsatt kjørefelt.
Trafikkulykke i Arendal
En bil og en moped kolliderte i en rundkjøring på Vesterveien i Arendal. Mopedføreren er kjørt til legevakt for sjekk. Politiet har beslaglagt bilførerens førerkort.
Les mer om Arendal og Vesterveien.